eitaa logo
الحقنی بالصالحین«یرتجی»
2.7هزار دنبال‌کننده
18.5هزار عکس
8.6هزار ویدیو
233 فایل
انس با شهداء برای همنشینی با امام زمان«ع» ومرافقةالشهداء من خلصائک اَللّهُمَّ ارْزُقْنا تَوْفِیقَ الشَّهادَةِ فِی سَبِیلِکَ تَحْتَ رایَةِ وَلِیِّکَ الْمَهْدِیّ(عجل الله) السلام علیک یا من بزیارته ثواب زیارت سیدالشهداء یرتجی
مشاهده در ایتا
دانلود
👇👇👇👇 ✅ 1- زیارت عاشورای غیر معروفه به نیابت از بقیه الله الاعظم عج ✅ 2- تلاوت سوره والفجر هدیه به اباعبدالله الحسین علیه السلام ✅ 3- هر روز 100 مرتبه سوره توحید هدیه به شهدایی که از شهدای کربلا معرفی می شوند ✅ 4-یکبار در طول این چله خواندن نماز امام حسین علیه السلام 👇 ✅5- تاکید و انس معنوی عمیق بیشتربه حجاب فاطمی ،وتاسی به حضرت زینب سلام الله علیها همان چیزی که خواسته و وصیت همه ی شهدای مابود.
سلام علیکم سی و سومین روز از چله✨ بیست و پنجم ✨ از اصحاب الحسین علیه السلام ،سر سفره شهیدان 💫 عبدالرحمن بن عبدالله بن ارحب و عبدالرحمان بن عبد ربه انصاری 💫 هستیم.
«عبدالرحمن» فرزند «عبدالله بن کدن بن ارحب» است. ایشان یکی از فرزندان «ارحب» که نژادشان همدانی است، بوده است. جناب «عبدالرحمن» مردی شناخته شده، شجاع، تابعی (از یاران امام علی علیه السلام) و صاحب نفوذ بوده است.
عبدالرحمن» را مردم کوفه به همراه «قیس بن مسهر» به مکه فرستادند؛ ایشان حدود پنجاه و سه نامه را به سوی امام آوردند. آن نامه‎ها، همگی امام را به سوی کوفه از طرف جماعتی دعوت می‎کردند. پیش از این، «عبدالله بن سبع» و «عبدالله بن وال» تعدادی نامه به خدمت امام برده بودند. بنابراین، عبدالرحمن و قیس دومین فرستاده به سوی امام بودند. پس از این دو، سعید بن عبدالله حنفی و هانی بن هانی سبعی سومین نامه‎رسان بودند که نامه‎هایی را از اهل عراق به سوی امام منتقل می‎کردند عبدالرحمن و قیس روز دوازدهم ماه مبارک رمضان وارد مکه شدند و دیگر سفرای اهل عراق در مکه یکدیگر را ملاقات کرده‎اند.
ابومخنف گفت: هنگامی که امام حسین علیه السلام مسلم بن عقیل را فرا خواند و ایشان را به کوفه فرستاد، چند نفر را به نام‎های قیس، عبدالرحمن، عمارة بن عبید سلولی را همراه او به کوفه ارسال داشتند. بنابراین، عبدالرحمن از کسانی بود که بار دیگر خود به سوی امام بازگشت و جزء اصحاب امام شده تا این که روز عاشورا به فوز شهادت نائل آمد
شهادت عبدالرحمن بعد از نماز ظهر بود که درگیری از سر گرفته شد. عبدالرحمن از امام اجازه گرفت و در حالی که این رجز را می‎خواند وارد میدان رزم شد: صبرا علی الاسیاف و الاسنة                          صبرا علیها لدخول الجنة شکیبایی بر شمشیرها و نیزه‎ها، آری، شکیبایی تا که به بهشت وارد شوی. او پس از این که عده‎ای را از پا درآورد، به شهادت رسید. بلاذری نقل کرده که «عبدالرحمن بن عبدالله بن کدن» این گونه می‎گفت: انی لمن ینکر فی ابن الکَدن                          انی علی دین حسین و حسن   به کسی که من را نشناسد می‎گویم: من پسر کَدَن هستم، آری من بر دین حسین و حسن می‎باشم.
عبدالرحمان بن عبد ربه  انصاری خزرجی یکی از این افراد است. او به مانند سایر یاران امام حسین علیه السلام که عمدتا از غیر از خویشاوندان ایشان بودند، هنگام خروج امام خویش و به جهت حمایت و یاری ایشان و نه به طمع دست رسی به دنیا بلکه به جهت تبعیت محض از ولی و امام خویش، اهل و دیار خود را رها کرده و از مکه به کربلا رفت. انتخاب صحیح و درست در زمان حساس، یکی از اموری است که نیاز به عقیده و ایمان راسخ دارد و مشخص نیست که چه کسی و تا چه حد می تواند نسبت به امام خویش تبعیت داشته باشد.
عبدالرحمان بن عبد ربه که  از اصحاب پیامبر(صلی الله علیه و آله) و امیر مومنان(علیه السلام) و از شهدای کربلا. او در واقعه غدیر حضور داشت و از راویان حدیث غدیر است. او از کسانی است که در روز رحبه در برابر مردم به ماجرای غدیر و سخن پیامبر درباره ولایت علی(علیه السلام) شهادت داد. امیرالمؤمنین در روز رحبه از صحابه ای که شاهد ماجرای جانشینی او در روز غدیر بودند خواست تا از جای برخیزند و به خلافت او شهادت دهند. پس عده ای چون ابوایوب انصاری، ابوعمره بن عمرو بن محصن، ابوزینب، سهل بن حنیف، خزیمة بن ثابت، حبشی بن جناده سلولی، عبید بن عاذب، لقمان بن عجلان انصاری، ثابت بن ودیعه انصاری، ابو فضاله انصاری و عبدالرحمن بن عبد ربّه انصاری  از جای برخواستند و گفتند: ما شهادت می دهیم که از رسول خدا صلی الله علیه و آله شنیده ایم که فرمود: «ألا إن الله عز وجل ولیی وأنا ولی المؤمنین، ألا فمن كنت مولاه فعلی مولاه؛ آگاه باشید، به درستی که خداوند، ولیّ من است و من ولیّ مومنین هستم، بدانید کسی را که من مولای او هستم، علی مولای اوست.» پس از رحلت آن حضرت نیز از کسانی بود که به امیر المؤمنین، اخلاص داشت و از آن حضرت قرآن آموخته بود.
عبدالرحمن از مکه با کاروان امام حسین همراه شد. او از شهدای کربلاست. به نصب علی در غدیر به امامت گواهی داد.روز تاسوعا با «بریر» شوخی می کرد.وقتی گفتند: الآن چه وقت شوخی است، گفت: چرا خوشحال نباشم؟میان ما و بهشت، جز درگیری با این کافران و شهادت فاصله ای نیست او از شخصیتهای بارز شیعی کوفه محسوب می شد و در ایام نهضت مسلم بن عقیل، از مردم به نفع حسین بن علی بیعت می گرفت.
عبدالرحمن همراه امام حسين عليه‌السلام از مكه به كربلا آمده بود و در حمله نخستين به فوز شهادت نائل آمد. «ابن‌شهر آشوب» گفته او در ميدان رزم جنگيد، تا به شهادت رسيده است. رضوان خدا بر او باد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
*یادآوری :* 💚پویش اطاعت از امر رهبری در خواندن دعای «هفتم صحیفه سجادیه» را جدی بگیریم 💚 «مقام معظم رهبری» توصیه فرمودند: برای ریشه‌کنی ویروس منحوس هر روز *دعای هفتم صحیفه* را قرائت کنیم🍃
🔴 شهید هراچ هاکوپیان، یکی از شهیدان ارامنه اصفهان که در عملیات کربلای ۹ مفقودالاثر شده بود، پس از گذشت ۳۲ سال به شهر خود بازگشت. پیکر مطهر این شهید بزرگوار در سال ۹۱ تفحص شده و بعنوان شهیدگمنام در زاهدان به خاک سپرده شد و پس از احراز هویت به درخواست خانواده، روز پنجشنبه به اصفهان منتقل شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
منقلب شدن یکی از خانمهای عراقی با دیدن عکس ابومهدی المهندس. ..... در حال کمک رسانی به زائران اربعین😭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽تصاویر جنگ را که نشان می‌دادند، پدرم تلویزیون را خرد می‌کرد! ما با اینها بزرگ شدیم 🔺سمیرا شاهوردی فرزند یکی از جانبازان اعصاب و روان دوران دفاع مقدس است، دختری که از زندگی دشوار پدرش می‌گوید و آرزوهایش را در «جاذبه» افق به تصویر می‌کشد
هدایت شده از مستانه
⏪فروش فوق العاده کتاب راهبردهای رهبری (تبیین عملیاتی بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی) ♦️دارای مجوز از دفتر رهبری 🔴 توصیه رهبر انقلاب درباره «بیانیه گام دوم» در جلسه‌ای خصوصی:👇👇 ✅«من روی این بیانیه خیلی زحمت کشیدم ... بنای بر این ندارم که اگر چیزی نوشتم یا مطلبی می‌گویم از دیگران درخواست کنم که روی آن کار کنند ولی راجع به این بیانیه می‌گویم این کار را بکنند..» 🆔 جهت به کانال زیر بپیوندید:👇 https://eitaa.com/joinchat/2895052843Cd9aab46aa8
🔰 سخن‌نگاشت | حقایق اگر درست روایت نشود تحریف میشوند 🔻رهبر انقلاب‌اسلامی: اگر حوادث بزرگ و مهمّ عالم، حقایق عالم اگر درست روایت نشود، یا مکتوم میماند یا تحریف میشود. یک وقتی به یک بزرگی ایراد کرده بودند که شما چرا قضیّه‌ی امام حسین و عاشورا و اینها را این‌جور باعظمت اجرا میکنید؟ گفته بود که ما از مسئله‌ی غدیر تجربه پیدا کردیم؛ عاشورا را دیگر نمیگذاریم مکتوم کنید. ۹۸/۸/۳۰ 🏷 دیدار با جمعی از راویان جبهه و جنگ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇👇👇👇 ✅ 1- زیارت عاشورای غیر معروفه به نیابت از بقیه الله الاعظم عج ✅ 2- تلاوت سوره والفجر هدیه به اباعبدالله الحسین علیه السلام ✅ 3- هر روز 100 مرتبه سوره توحید هدیه به شهدایی که از شهدای کربلا معرفی می شوند ✅ 4-یکبار در طول این چله خواندن نماز امام حسین علیه السلام 👇 ✅5- تاکید و انس معنوی عمیق بیشتربه حجاب فاطمی ،وتاسی به حضرت زینب سلام الله علیها همان چیزی که خواسته و وصیت همه ی شهدای مابود.
سلام علیکم سی و چهارمین روز از چله✨ بیست و پنجم ✨ از اصحاب الحسین علیه السلام ،سر سفره شهیدان 💫عامر بن مسلم عبدی ، سیف بن مالک عبدی 💫 هستیم.
«عامر» فرزند «مسلم عبدي» است. او از شخصیت‌های برجسته شیعه در شهر بصره بود.نام کاملش عامر بن مسلم بن حسان بن شریح بن سعد بن حارثه السعدی البصری بود.وی از طایفه عبدی و به روایتی از طایفه سعدی بود. عبدی و سعدی هر دو از تیره های قبیله عبدالقیس و عدنانی بودند.پدرش مسلم در خدمت امام علی علیه‌السلام بود که در جنگ صفین شهید شد. این از فضایل عامر است که خودش در خدمت امام حسین و پدرش در خدمت امام علی علیهماالسلام به فیض شهادت رسیدند.وقتی عامر بن مسلم بصری از خیانت مردم کوفه به مسلم بن عقیل، سفیر حسین بن علی علیه‌السلام باخبر و مطلع شد،همراه غلامش «سالم» به همراهي «يزيد بن ثبيط» به سوي امام حسين عليه‌السلام شتافت و به آن حضرت ملحق شد. او امام را از ابطح تا كربلا همراهي كرده است.
عامر در کربلا و در روز عاشورا، به همراه غلام و دیگر دوستانش در گروه یاران امام علیه‌السلام در یورش اولیه و همه جانبه لشگر عمر سعد به میدان جنگ رفت و آن‌قدر جنگید تا به شهادت رسید
سيف» پسر «مالك عبدي» از شيعيان و جنگاوران بصره است. سیف منسوب به عبدالقیس بن افعی بن ربیعه بن نزار، اهل قبیله عبدی است. ابن‌شهر آشوب نام او را «سيف بن مالك نمري» ضبط كرده است. سيف از كساني بود كه در خانه ماريه با جمع شيعيان حضور مي‌يافت و همراه يزيد بن ثبيط و به دعوت او، خود را به امام رسانيد و از ابطح تا كربلا همراه امام بود