در اواخر بهمن ماه ۵۷در روزهاي نخستين پيروزي انقلاب اسلامي به دانشگاه اهواز بازگشت و دوره جديدي از مبارزات خويش را در برابر گروهكهاي الحادي و التقاطي كه پيشنهاد تعطيلي دانشگاه ها را مطرح مينمودند آغاز كرد.
در جريان سيل خوزستان در سال۵۸ كميته بهداشت و درمان جهاد سازندگي خوزستان به همت و تلاش او تشكيل و مسئوليت آنرا پذيرفت.
هنوز خستگي واقعه سيل خوزستان بر دوش او سنگيني ميكرد كه جنگ تحميلي رژيم عراق عليه ملت ايران در شهريور ۵۹ آغاز شد و شعله هاي سوزانش بر پهنه وسيعي از خاك كشور عزيزمان ايران سايه انداخت…
باشروع جنگ, رسالت جديد شهيد دكتر رهنمون آغاز گشت و با اينكه چندماهي به پايان تكميل تحصيلات دوره پزشكي عمومي او باقي نمانده بود مجدداً دست از ادامه تحصيل كشيده و با سازماندهي و ساماندهي مجدد كميته امداد و درمان جهاد سازندگي خوزستان، پايگاهي براي جذب نيروهاي پزشكي و امدادي منطقه جنوب فراهم آورد.
شهيد رهنمون بطور خستگي ناپذير، شبانه روزش را در جبهه هاي جنوب وقف درمان مجروحين مينمود. در اوايل سال۱۳۶۰ با كمك جمعي كوچك از فارغ التحصيلان پزشكي همفكر و همسنگر خود در تهران به عضويت بهداري سپاه پاسداران انقلاب اسلامي درآمد و از همان روزهاي نخست در تشكيل و ساماندهي اين نهاد همت گماشت و در راه اندازي و تجهيز و پذيرش مسئوليت اولين بيمارستان متعلق به سپاه پاسداران كه هم اكنون بعنوان يكي از مراكز آموزشي درماني دانشگاه علوم پزشكي بقيه الله(عج) است نقش بسزايي داشت…
در اوايل سال۶۱ به منطقه جنوب بازگشت و در اداره و تجهيز بيمارستان صحرايي شهيد كلانتري در منطقه انديمشك و بيمارستان شهيد بقايي اهواز همت گماشت.
شهيد دكتر رهنمون، در عمليات هاي جنوب و غرب كشور مسئوليت بيمارستان هاي صحرايي را در آن مناطق عهده دار بود و سرانجام در سپيده دم روز ششم اسفندماه سال ۶۲در عمليات غرورآفرين خيبر در سنگر هميشگي خود در بيمارستان صحرايي خاتم الانبياء(ص) در منطقه طلائيه در حال اداي فريضه نماز صبح به شهادت رسید…
شهید رهنمون؛ پزشک یا فرشته مهربانی؟!
جنگ بود و ناامنی و شرایط نامساعد و بودند همکارانی که تمایل زیادی به ماندن در جبهه نداشتند و ناخواسته آمده بودند اما رفتار گرمی که از محمدعلی با مجروحان جنگی می دیدند آنها را شیفته می کرد و مشتاق ماندن.
نه تنها مشتاق ماندن که فعالیتی شبانه روزی شیوه آنها می شد…
شهید محمدعلی رهنمون، وی مدتی ریاست بیمارستان نجمیه تهران را بر عهده داشت و در جبهه های جنگ نیز مسئول بیمارستان صحرایی بود…
این خوش اخلاقی و گرمی رفتار محمد علی مختص مجروحان نبود که همه بخصوص همکارانش را نیز شامل می شد و کاری می کرد که آنها شیفته خدمت به جنگ شده بودند و خود مبلغی برای دیگران…
📿🏴🍃
🏴
❇️ طریقه توسل به #باب_الحوائج حضرت موسی بن جعفر علیه السلام
💠 دو روش توسل به ایشان وجود دارد:
1⃣ اینکه نماز ایشان ( دو رکعت در هر رکعت بعد از حمد 12 مرتبه سوره توحید) و دعای بعد از آن که در مفاتیح الجنان ذکر شده که کوتاهترین نماز در میان نمازهای معصومین هست را بخوانیم و بعد از اتمام نماز و دعای بعد از آن، حاجت خود را بخواهیم.( که نماز و دعای بعد آن حدود 5 دقیقه زمان می برد).
2⃣یا اینکه:
🔹 دو رکعت نماز به نیت توسل به امام موسی کاظم (علیه السلام) خوانده میشود، در هر رکعت بعد ازحمد دوازده مرتبه سوره توحید قرائت میشود. بعد از نماز صد مرتبه صلوات بفرستید و بعد به سجده بروید و دوازده مرتبه بگویید:
✨اَللّهُمَّ اِنّی اَسْئَلُکَ بِحَقَّ الْمَحْبُوسِ فی سِجْنِ هارُونَ اَنْ تَقْضِیَ حاجَتی✨
و سپس حاجات خود را از خداوند متعال درخواست نمایید.
📚 برای این نماز در مفاتیح الجنان و سایر کتب شیعه، آثار و برکات فراوانی آورده شده است.
💫 فرج امام عصر ارواحنا فداه را در راس حوائج خود قرار دهید.
#شهادت_امام_موسی_کاظم علیه السلام
🔴 پیام رهبر انقلاب به کنگره ملی هفده هزار زن شهید، آزاده و جانباز منتشر شد
🔹 حضرت آیتالله خامنهای در پیامی به کنگره ملی «لشکر فرشتگان تاریخساز» ویژه تجلیل از زنان شهید، جانباز و آزاده، این زنان مجاهد، شجاع و فداکار را از برترین قلههای افتخارات انقلاب اسلامی خواندند.
🔻متن پیام رهبر انقلاب اسلامی که صبح امروز حجتالاسلام والمسلمین شکری نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران آن را در محل همایش قرائت کرد، به این شرح است:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
شهیدان و جانبازان و آزادگان زن، نمایشگرانِ یکی از برترین قلّههای افتخارات انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامیاند. قدرت ایمان، راه مجاهدتهای بزرگ را به روی زنان ایرانی گشود و صحنههای شگفتانگیز و کمنظیری از حضور شجاعانه و فداکارانه و مبتکرانهی آنان در میدانهای دشوار پدید آورد. از تظاهرات شورانگیز روزهای انقلاب تا دوران فراموشنشدنی دفاع مقدّس، و از قهرمانی در صفوف نبرد تا دل بریدن از فرزند و همسر و فرستادن آنان به پیشباز خطر و تا خدمات پشت جبهه، و از حضور در جبههی علم و تحقیق و فنّاوری و درخشندگی در وادی ادبیّات و هنر، تا هنرنمایی در عرصههای اجتماعی و سیاسی و مدیریّتها، و سرانجام فداکاری در میدان سلامت و خدمت به بیماران در آزمون پُرخطر اخیر، همه و همه نشانههای اعتلای معنوی زنِ ایرانی است که به برکت نظام اسلامی و درسها و ارزشگذاریهای اسلام پدید آمده است.
بیشک زنان شهید و جانباز و آزاده -که تعداد آنان را هفده هزار دانستهاند- در قلّهی این افتخاراتند. زن ایرانی توانست بهرغم فرهنگ فساد و انحطاط غربیِ تحمیلشده بر بسیاری از زنان در دوران نحس پهلوی، خود را به شرافت و طهارت مطلوب اسلام نزدیک کند و این افتخاری بزرگ است؛ و الحمد لله ربّ العالمین.
سیّدعلی خامنهای
۱۸ اسفند ۱۳۹۹
4_5942647880392114768(1).mp3
1.93M
🔶 علت زیاد بودن فرزندان #امام_کاظم علیهالسلام: قتل عام آل الله
🎙 محمدحسین رجبی دوانی
6.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ سه دقیقه
تفسیر فرازی از صلوات و زیارت خاص امام کاظم (علیه السلام)
مهدی توکلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
○•🌱
محل زندان حضرت موسی بن جعفر علیه السّلام