🔰سر خط سخنرانی سید حسن نصرالله 👇👇
✅ سید حسن نصرالله :جنگی مقدس تر با صهیونیست ها نیست
✅ تصمیم و اجرای عملیات اخیر ۱۰۰درصد فلسطینی بود
✅ آنچه در 7 اکتبر رخ داد، یک زلزله امنیتی، نظامی، سیاسی و روانی در سطح موجودیت اسرائیل ایجاد کرد.
✅ عملیات سیل الاقصی پیامدها و پیامدهای استراتژیک و وجودی دارد و آثار خود را بر حال و آینده خواهد گذاشت.
✅ اسرائیل سستتر از لانه عنکبوت است
✅ کو اسرائیلی که مدعی بود قوی ترین ارتش منطقه است؟ حالا جوری شده که ناو آمریکایی باید بیاید این هارا کمک کند!
✅ عجله آمریکا برای حمایت از اسرائیلی ها نشان داد که رژیم اسرائیل چقدر ضعیف است.
✅ از همان روزهای اول، «اسرائیل» از آمریکا درخواست تسلیحات جدید کرد... آیا این کشور قدرتمندی است که توانایی ایستادن روی پای خود را دارد؟
✅ صبح 7 اکتبر اسراییلی ها تا فهمیدن چه خبر است خیلی زمان کشید و همه مسئولان مثل نتانیاهو مست بودن
✅«طوفان الاقصی» مرحله تاریخی جدیدی از درگیری با دشمن و تعیین سرنوشت ملت فلسطین و مردم منطقه و کشورهای آن را رقم زد.
✅دشمن پس از گذشت یک ماه از نبرد غزه نتوانست حتی یک دستاورد نظامی ارائه دهد. ( فقط مردم بیگناه رو بمباران کردند )
✅ در جنگ 33 روزه نیز به همین بهانه آمدند و گفتند میخواهیم اسرای مان را آزاد کنیم و آمریکا و غرب و کشورهای عربی ازشان حمایت کردند اما هیچ غلطی نکردند.
✅ ارتش دشمن 75 سال است که چیزی جز دودلی، ترس، ضعف و قتلعام بدست نیاورده است.
✅ ما از نزدیک شاهد قهرمانی مقاومت فلسطین بودیم، پس چگونه دشمن در این سرزمین و با رزمندگانی از این نوع خواهد جنگید؟
✅ دشمن در تهاجم زمینی به غزه ترسیده، درمانده و شکست خورده است.
✅ اسرائیل فقط بازوی آمریکا است
✅ آمریکا امروز مسئولیت مستقیم در جنایات غزه دارد .
✅ تاوان این کشتارهای اخیر را باید آمریکا بپردازد
✅ آمریکا باید تنبیه شود بخاطر جنایاتش در منطقه
✅ کجاست اسرائیلی که به ارتش خود افتخار میکرد؟
✅ تصمیم مقاومت اسلامی عراق برای حمله به پایگاههای اشغالگر آمریکا در عراق و سوریه تصمیمی حکیمانه، درست و مبارک است.
✅ آمریکا مانع محکومیت اسرائیل در شورای امنیت و جلوگیری از آتش بس در غزه است و باید پاسخگوی جنایات خود باشد.
✅سید حسن نصرالله:ما در این عملیات با خون شهدا و بی خوابی مجاهدان فشار از روی غزه را کم می کنیم
✅به آمریکایی ها می گویم، تهدیدات شما هیچ نفعی برای شما و دولت های غربی نخواهد داشت
✅ما برای ناو هایتان چیزهای مناسبی آماده کردیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سید حسن نصرالله: کسی که امروز در مقابل جنایت رژیم صهیونیستی سکوت کند باید به انسانیت و شرف خود شک کند.
⭕️ بیاییم یادی کنیم از آن مردی که وقتی در سال ۱۳۴۲ گفت مرگ بر آمریکا! بعضی آخوندها بهش گفتن یواش تر ما حریف کدخدا نمیشیم خودت رو و بقیه رو به کشتن میدی فقط، و به نتیجه نمیرسه...!
یادی کنیم از آن مردی که وقتی می گفت دشمن و کدخدا هیچی نیستن و از خانه عنکبوت سست تر هستن بعضیا باورشون نمیشد.
یادی کنیم از آن مردی که گفت فرزندان من در گهواره ها هستن و انقلاب جهانی اسلام به دستان آنهاست.
یادی کنیم از آن مردی که در روزهای بسته بودن راه کربلا گفت: راه قدس از کربلا میگذرد...
یادی کنیم از آن مردی که گفت آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند درحالیکه تو شبکه های اجتماعی مدام به خورد منو تو دادن که ما ایرانیا عقب مونده هستیم و ضعیفیم!
یادی کنیم از آن مردی که گفت هر مسلمان یه سطل آب بریزد اسرائیل را آب میبرد.
یادی کنیم از آن مردی که گفت انسجام مسلمانان و آزادی قدس از مقدمات ظهور منجی بشریت است
✅️ و در نهایت با یک فاتحه یادی کنیم از آن مردی که جرات طوفان به ما داد✊️
و امروز بعد از کلی فتنه های داخلی و فتنه های کشورهای عربی، شاهد انسجام و پیوستن به همدیگر، برای مقابله با دست نشانده دیکتاتوری بزرگ هستیم.
و بیداری کشورهای منطقه، از یمن عراق سوریه اردن لبنان بحرین و... تا آفریقا افتخارش بعد از لطف امام زمان به برکت انقلاب جمهوری اسلامی ایران است.
#اللهمعجـللولیڪالفـرج
✍🏻سیدکاظم روحبخش
10.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴روی سربازی ما حساب کنید...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الگویی که به بچه هاتون و نوجوان ها معرفی میکنن در دنیا رو
شما باید تغییر بدین 👌
#الگو #شهادت #شهید
#رشد_فردی #امام_زمان