eitaa logo
الحقنی بالصالحین«یرتجی»
2.7هزار دنبال‌کننده
18.6هزار عکس
8.7هزار ویدیو
237 فایل
انس با شهداء برای همنشینی با امام زمان«ع» ومرافقةالشهداء من خلصائک اَللّهُمَّ ارْزُقْنا تَوْفِیقَ الشَّهادَةِ فِی سَبِیلِکَ تَحْتَ رایَةِ وَلِیِّکَ الْمَهْدِیّ(عجل الله) السلام علیک یا من بزیارته ثواب زیارت سیدالشهداء یرتجی
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⭕️ڪشف پیڪر مطھر شھید به همراه بیسیم 💠پیام شھید هنوز هم به گوش میرسد؛ڪجاست گوش شنوا......
بیست و چهارمین روز از چله نوزدهم مهمان سفره شهید 🌷 احمدرضا رجایی 🌷 هستیم .
🌷| اگر ذره‌اے از تفکر رهبرے خارج شوید ، در تفکرتان شک کنید؛ مسئولید بہ اینکہ رهبر را همچون امام علی (علیه السلام) مظلوم کنید، و از خط ولایت فقیہ، ملت را خارج سازید. |🌷 #شهیداحمدرضارجایے 🍃🌸
در یکم شهریورماه سال 1345 در روستای کفشگیری از توابع گرگان در خانواده رجایی کودکی متولد می‎شود که به واسطه علاقه بسیار مادر به امام رضا (ع) نام «احمدرضا» را برایش انتخاب می‎کنند. او تحصیلات ابتدایی و راهنمایی را در همان روستا می‎گذراند تا اینکه در سال 1358 به همراه خانواده به شهرستان کردکوی مهاجرت می‎کنند. او که در دامان مادری مؤمن و پدری متدین و انقلابی پرورش می‎یابد بعد از پایان دوران اول متوسطه با تشویق‎های پدر، مادر به‎ویژه برادر بزرگتر و همچنین علاقه وافر خود به شریعت در مسیر سربازی امام عصر (عج) گام بر می‎دارد و به این ترتیب برای فرا گرفتن علوم دینی وارد حوزه علمیه عمادیه گرگان می‎شود. او با گذشت سن خود پله‎های کمال را یک به یک طی می‎کند و آنقدر اوج می‎گیرد که پاکی و صفای باطن شهید چهره‎اش را نورانی می‎کند تا جایی که دوستان و خانواده‎اش می‎گویند با نگاه کردن به احمدرضا ناخودآگاه یاد خداوند در ذهنمان تداعی می‎شد و یا می‎گویند هر کسی که با او نشست و برخاست می‎کرد مجذوبش می‎شد و این جذابیت تا حدی بود که دلزدگی در آن راه نداشت. شهید رجایی آنقدر محو در معبود الهی شده بود که با رفتار و حالاتش به همرزمان، هم‎حجره‎ای‎ها و هر کسی که با او رابطه داشت، اطمینان داده بود که روزی شهید می‎شود. او در همه زمینه‎ها فعالیت داشت و هیچ‎گاه به‎عنوان یک طلبه صرفاً در تبلیغ دین محدود نشد، در آن زمان در فعالیت‎های مختلف بسیج شرکت می‎کرد و هنر خطاطی خود را که نشأت گرفته از اخلاص و شور انقلابی‎اش بود بر روی دیوارهای شهر هک می‎کرد.
با آغاز جنگ نابرابر عراق علیه ایران طلبه شهید احمدرضا رجایی برای دفاع از وطن و لبیک به فرمان ولایت درس و حوزه را رها کرد و با حضور در جبهه‎های نبرد خود را در صف مشتاقان جهاد و شهادت جای داد. او که برای رسیدن به آرزوی دیرینه‎ خود که شهادت بود لحظه‎ای آرام ننشست سرانجام در 25 دی‎ماه سال 1365 در عملیات غرورآفرین کربلای پنج شربت شیرین شهادت نوشید و پیکر مطهرش در مزار شهدای شهرستان کردکوی آرام گرفت
همرزم شهید 👇👇 آنقدر پاک و خالص بود که «شیخ احمد عارف» خطاب می‎شد در واقع احمدرضا یک عارف به تمام معنا بود. شهید رجایی طلبه‎ای نبود که فعالیتش صرفاً در امر تبلیغ دین، کارهای فرهنگی، هنری و یا عبادت و نماز خلاصه شود، بسیار اصرار داشتند در عملیات‎ها حضور داشته باشد و در صورتی که در عملیاتی حضور نداشت اندوهگین و ناراحت می‎شد. با وجود برخورداری شهید رجایی از صفات اخلاقی و رفتاری شاخص همیشه با تواضع و فروتنی می‎گفتند: « من لایق شهادت نیستم» و در همه حال رزمنده‎های دیگر را برتر و بالاتر از خود می‎دانست.
ولایت‎مداری، برخورداری از هوش و بصیرت سیاسی، با ادب بودن، اهتمام به نماز اول وقت، جدیت و حساسیت فوق‎العاده نسبت به غیبت، احترام گذاشتن به بزرگترها، کم‎توقع بودن، انس با قرآن کریم را از جمله ویژگی‎های شهید بود احمدرضا در عین حال که به‎موقع شوخی می‎کرد اما کم‎ سخن می‎گفت، او مدام در حال ذکر و تسبیح خداوند بود و اهل لهو و لعب و شوخی‎های بیهوده نبود، یادم می‎آید در منطقه فاو ایشان گوشه‎ای می‎نشست و مدام ذکر می‎گفت. وی از شهید رجایی به‎عنوان خالص‎ترین و صاف‎ترین فرد از لحاظ شخصیتی نام می‎بَرد و می‎گوید، شهید رجایی از جمله شهدایی بود که با رفتار و عملش تبلیغ می‎کرد، در عین حال که برخی مطالب را از ایشان می‎شنیدم اما ما طلبه‎ها از عمل و رفتار او درس می‎گرفتیم که این در نوع خود بزرگترین و بهترین تبلیغ بود.
*شهید رجایی تمام بار لشکر را به دوش می‎کشید دوست و همرزم طلبه شهید احمدرضا رجایی به نقش پررنگ طلاب و روحانیون در دوران دفاع مقدس اشاره می‎کند و می‎گوید، تنها لشکری که گردان روحانی مستقل داشت لشکر 25 کربلا بود و طلبه‎هایی که در جبهه حضور داشتند در یکی از سه گروه رزمی، تبلیغی و یا تبلیغی رزمی بودند. حجت‎الاسلام علی جعفری می‎افزاید، شهید رجایی در عملیات کربلای چهار مسؤولیت هادی گردان ما که مسلم یک و مسلم دو بود، را به عهده داشتند. وی ادامه می‎دهد، از سردار حاج کمیل کهنسال فرمانده سابق لشکر 25 کربلا که می‎گفتند شهید رجایی کسی بود که تمام بار لشکر را به دوش می‎کشید و وقتی صبح به آب می‎رفت شب بر می‎گشت، پرسیدم به نظر شما رده فرماندهی این شهید چه بود؟ گفتند رده فرماندهی ایشان رده فرماندهی محور یا تیپ است، با اینکه شهید رجایی رده فرماندهی تیپ بود اما ما هنوز از ایشان به عنوان طلبه شهید احمدرضا رجایی نام می‎بریم.
گزیده‎ای از وصیت‎نامه شهید ملت عزیز و مقاوم و شهیدپرور، امام عزیز را تنها نگذارید و بدانید که این نوری تابنده و فرزند زهرای اطهر است و بدانید که امروز اگر ظالمان و ستمگران و استکبار جهانی، خدای ناکرده این طلوع را فرو نشانند، دیگر از اسلام خبری نخواهد بود و در مقابل این تجاوز دشمنان دین، مردانه مقاومت کنید تا فردا و فرداها، فرزندانتان در مقابل جهانیان روسفید و سرافراز باشند. به توطئه دشمنان این مملکت و اسلام گوش نداده و فرمایشات امام و نمایندگان والامقامش را به جان و دل خریده و عمل کنید و بدانید برای سرنگونی کفر و ظهور حجت(عج)، راه طولانی و دراز در پیش داریم و این مسیر پرپیچ و خم نیاز به تقوی و تزکیه نفس دارد. در مراسم دعای کمیل و توسل و نمازهای جماعت و جمعه شرکت کنید که با این عمل شریف هم دشمن درون و هم دشمن بیرون را نابود سازید. تمام وجود خویش را خالص برای خدمت به انقلاب اسلامی قرار دهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا