eitaa logo
الحقنی بالصالحین«یرتجی»
2.7هزار دنبال‌کننده
18.6هزار عکس
8.7هزار ویدیو
237 فایل
انس با شهداء برای همنشینی با امام زمان«ع» ومرافقةالشهداء من خلصائک اَللّهُمَّ ارْزُقْنا تَوْفِیقَ الشَّهادَةِ فِی سَبِیلِکَ تَحْتَ رایَةِ وَلِیِّکَ الْمَهْدِیّ(عجل الله) السلام علیک یا من بزیارته ثواب زیارت سیدالشهداء یرتجی
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مراقبت به ادعیه خاص ماه رمضان ✅ 1-خواندن دعای افتتاح به نیابت از شهید روز ✅ 2-نماز استغاثه به امام زمان عج ✅3- دعای اللهم ادخل علی اهل القبور السرور ✅ 4- جزء خوانی هرروز از طرف شهید روز هدیه کنیم به تمام انبیا، صدیقین، وتمام حق وحق داران شهید روزمان ✅ 5 - خواندن حرز امام زین العابدین علیه السلام
الحقنی بالصالحین«یرتجی»
مراقبت به ادعیه خاص ماه رمضان ✅ 1-خواندن دعای افتتاح به نیابت از شهید روز ✅ 2-نماز استغاثه به امام
سلام علیکم بیست و نهمین روز از 💫 چله بیست و دوم 💫 مهمان سفره شهید 🌷 محمود شهبازی 🌷هستیم.
محمود شهبازی در سال ۱۳۳۷ در خانواده ای مذهبی در شهر اصفهان به دنیا آمد. از بدو کودکی طعم محرومیت و فقر را چشید چرا که پدرش کشاورزی بود که با دسترنج خویش و به سختی چرخ زندگی را می چرخاند. محمود در دامان پدری زحمتکش و مادری درد کشیده، با احساسات ناب مذهبی رشد و تربیت یافت. وی قرآن را نزد مادرش آموخت، تحصیلات دورة ابتدایی را در زادگاه خود به پایان رساند و برای ادامة تحصیل وارد دبیرستان احمدیه حکیم سنایی اصفهان شد.
مدرک دیپلم خود را در سال ۱۳۵۶ دریافت کرد و در همان سال کنکور سراسری در رشتة مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت پذیرفته شد. وی فعالیت های مذهبی و سیاسی خود را از دوران دبیرستان شروع کرد. در این دوران به مطالعة کتاب های مذهبی، بویژه کتاب های شهید استاد مطهری و مرحوم علامة طباطبایی روی آورد و همزمان در محافل مذهبی و مجالس سخنرانی آیت الله طاهری و شهید اژه ای شرکت فعال داشت. وی از آن پس با شهید اژه ای ارتباط برقرار کرد و فعالیت های مذهبی و سیاسی خود را گسترش داد و عمده فعالیت های خود را از طریق مسجد شفیعی و ارتباط با دوستان مسجدی اش انجام می داد. محمود به خاطر فعالیت های مستمر در شهر اصفهان، به عنوان چهره ای پر تلاش و انقلابیمعروف شد و در روشنگری دوستان نسبت به ماهیت رژیم شاه از هیچ کوششی دریغ نمی کرد. پس از ورود به دانشگاه نیز به ابعاد تازه ای از فعالیت های انقلابی دست زد و در ارتباط با جمعی از دانشجویان مسلمان و انقلابی به یک رشته اقدام های مبارزاتی علیه رژیم مبادرت ورزید. در اوج خفقان رژیم شاه ، همراه دوستان انقلابی خود در جهت افشای ماهیت رژیم در قالب تشکل های دانشجویی به فعالیت های فرهنگی و اجتماعی گسترده ای پرداخت. با انجمن اسلامی دانشجویان همکاری نزدیک و مستمر داشت و در کلیه فعالیت های گروهی دانشجویان از جمله ورزش های گروهی، پخش و نصب اعلامیه ها و شرکت در اعتصاب ها و اقدامات پنهانی دیگر حضوری پر تلاش و گسترده داشت.
شهبازی با ایمانی راسخ و باوری استوار ، پای در میدان مبارزه علیه رژیم گذاشت و تا پایان پیروزی انقلاب به تلاش های خود ادامه داد. شهبازی با شور انقلابی که داشت، پس از پیروزی انقلاب اسلامی به اعضای کمیته پیوست. در اسفند ماه ۱۳۵۷، به نهاد نوپای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ملحق شد و به عضویت رسمی سپاه پاسداران در آمد و در پادگان سعد آباد مشغول خدمت شد. وی تلاش زیادی برای تقویت تشکیلات سپاه انجام داد بطوری که کمتر به دانشگاه می رفت و بیشتر وقت خود را در سپاه به فعالیت های انقلابی مشغول بود. اما پس از نفوذ گروهک های ضد انقلاب در محیط دانشگاه، به طور جدی عمده فعالیتش را معطوف به دانشگاه نمود و در مقابله و مبارزه با عناصر منحرف و ضد انقلاب، جبهة جدیدی را در دانشگاه ایجاد کرد.
در سال ۱۳۵۹، برای ساماندهی و سازماندهی سپاه پاسداران شهر همدان به این شهر اعزام شد و با عزمی استوار و فعالیتی گسترده ، این امر مهم را تحقق بخشید و پس از چندی نیز به فرماندهی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی استان همدان منصوب شد. وی به عنوان فرماندهی دلسوز و فداکار و در عین حال قاطع و منضبط با همکاری فرماندهان و نیروهای مخلص سپاه همدان به رتق و فتق و ساماندهی سپاه این استان پرداخت و در جذب نیروهای متعهد و انقلابی به سپاه ، دقت عمل ویژه ای داشت و با سپردن مسئوولیت به نیروهای شایسته، کیفیت اجرای امور را افزایش داد. شهبازی، همزمان با شروع جنگ تحمیلی ، راهی جبهه های حق علیه باطل شد و در صحنه های مختلف حضوری عاشقانه و فعال داشت. وی ابتدا به جبهه های غرب رفت و پس از انجام ماموریت های محوله به جبهة جنوب اعزام شد و از هیچ تلاشی در مقابله با دشمن دریغ نکرد و کارآمدی و لیاقت خود را در بعد نظامی به ظهور رساند. پیش از آغاز عملیات فتح المبین، به مسئوولیت معاونت تیپ ۲۷ محمد رسول الله (ص) برگزیده شده و به هدایت نیروهای تحت امر تیپ پرداخت و در تحقق اهداف عملیات و منهدم کردن نیروهای دشمن، نقش و سهم بسزایی ایفا کرد.
محمود پس از فراغت از عملیات فتح المبین، تیپ ۲۷ محمد رسول الله (ص) را برای عملیاتی وسیع و بزرگتر تجهیز و آماده کرد. وی برای اجرای عملیات بیت المقدس، نیروهای زبده تیپ را راهی محور اهواز خرمشهر کرد و با آغاز عملیات در کنار سایر رزمندگان همراهبا نیروهای خود دلاور مردی ها و رشادت های فراوانی از خود به جا گذاشت. پیش از عملیات، از حالت و سکناتش معلوم بود که او دیگر برای رسیدن به حضرت دوست برات عشق را دریافت کرده است و مشخص بود که چهره اش آسمانی است. سردار شهید محمود شهبازی سرانجام در روز دوم خرداد ماه ۱۳۶۱، در آستانة فتح خرمشهر در عملیات بیت المقدس، بر اثر اصابت ترکش خمپاره، به جمع یاران شهیدش پیوست و به درجه رفیع شهادت نایل آمد.
عکسی که مشاهده می‌کنید روایتی از حضور «سردار شهید حسین همدانی» بر مزار «سردار شهید محمود شهبازی» و تجدید عهدی است که در 17 مهرماه 1394 به ثمر نشست.  
پس از شهادت چند ثانیه ای از شهادت شهبازی نمی‌گذشت که حاج همت کنار پیکر او آمد. ترکش تمام صورت شهبازی را مجروح کرده بود. موهای خاکی‌اش میان لایه ای از خون قرار داشت. حاجی به یاد ساعتی پیش افتاد که حاج محمود در سنگر تاکتیکی بود، و آخرین نماز شبش را می‌خواند. چفیه خون آلوده‌اش را از دور گردن او باز کرد و بر صورت مهربانش انداخت، و اندوهگین به طرف دیگر دژ رفت، نگاه حاجی که به همدانی افتاد، غم بر اعماق جانش پنجه انداخت. همه نیروها علاقه او (حسین همدانی) را به شهبازی می‌دانستند برای همین قبل از اینکه او سخنی بگوید، گفت: «به نیروها بگو تا آفتاب نزده نمازشان را پشت دژ بخوانند. پس از نماز همه نیروها جلو می‌روند.» همدانی پرسید: «محمود کجاست؟» حاجی به طرف خرمشهر نگاه کرد و گفت: «الحمدا... محاصره خرمشهرکامل شده و بچه‌ها به نهر عرایض رسیده‌اند» دوباره پرسید: «حاجی، محمود کجاست؟» اشک در چشمان حاجی غلطید و صورتش را در میان دستانش پنهان کرد. همدانی خودش را به بالای دژ رسانید. زانوانش سست شد، باور نداشت که سردار دل‌ها با پیکری آغشته به خون بر روی زمین افتاده است. شهادت شهبازی قلب متوسلیان، همت و تمام رزمنده‌های لشگر بیست‌وهفت محمد رسول الله راپر از اندوه کرد. [۱] - راوی: سردار سعید قاسمی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا