eitaa logo
الحقنی بالصالحین«یرتجی»
2.7هزار دنبال‌کننده
18.5هزار عکس
8.6هزار ویدیو
233 فایل
انس با شهداء برای همنشینی با امام زمان«ع» ومرافقةالشهداء من خلصائک اَللّهُمَّ ارْزُقْنا تَوْفِیقَ الشَّهادَةِ فِی سَبِیلِکَ تَحْتَ رایَةِ وَلِیِّکَ الْمَهْدِیّ(عجل الله) السلام علیک یا من بزیارته ثواب زیارت سیدالشهداء یرتجی
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
enc_17079540381685935367393.mp3
4.59M
دستم‌دخیلِ‌تو‌حضرت‌دریا ، که میشه چشمم رو روی هر کس غیر از حسین ـﷺ میبندم
⚡️⚡️ در ۳۰ شبِ ماه رمضان، ۳۰ دور «دعای ابوحمزه» را بخوانید تا به فضاهای جدید و عَوالِم جدید ورود کنید. 💠 استاد سید محمّدمهدی میرباقری: «سی شب ماه رمضان، سحرها بلند شوید و ابوحمزه بخوانید. اگر کسی سی‌شب ابوحمزه خواند و سر این سفره نشست، کم‌کم فضاهای جدیدی به رویش باز می‌شود؛ کم‌کم با عوالم دیگری رفیق می‌شود؛ می‌فهمد چه نیازهایی وجود دارد و چه وسعتی در این عالم هست و چه سیرهایی برای انسان می‌تواند وجود داشته باشد؛ می‌فهمد چه خطراتی او را تهدید می‌کند و چه عیوبی در او هست که از آنها غافل بوده است. موانع انسان، عیوب انسان، رحمت‌های خدا، وسعت عوالم، وسعت اضطرارها و مسیر طولانیِ پیش روی ما، در دعاهای سحر ماه رمضان [مثل دعای ابوحمزه] وجود دارد. اگر کسی سی شب آمد و گریه کرد، کم‌کم شب سی‌ام، کمی طعم ابوحمزه با ذائقه‌اش آشنا می شود؛ کم‌کم حال دعا به او دست می‌دهد. نه اینکه هر شب یک صفحه بخوانید! هر شب باید یک دور ابوحمزه را خواند؛ مگر اینکه مانعی باشد. سی دور ابوحمزه بخوانید؛ در آغاز هم ممکن است به انسان چندان حال توجه دست ندهد، ولی اگر سی شب خواندید، شب سی‌ام می‌بینید که چه اتفاقی خواهد افتاد...». ☑️ @mirbaqeri
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌اگر دلت برای صداش تنگ شده حتما کلیپ رو نگاه کن 🎥صحبتای مهم حاج قاسم در مورد همراه خوب و بد در راه رسیدن به هدف
📜دعای روز چهارم ماه مبارک رمضان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌷 سلام آرزوی چشمانم 💐 اَللّـهُمَّ اَرِنيِ الطَّلْعَةَ الرَّشيدَةَ روز خود را با سلام بر مولای عزیزمان آغاز کنیم
الْمُسْتَشْهَدِینَ‌ بَیْنَ‌ یَدَیْه‏ ؛ یعنی‌ خدایا ! من‌ را از‌ کسانی‌ قراربده‌ که‌ برای‌ او "امام زمان عجل‌الله‌فرجه" به‌ شهادت‌ می‌رسند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ملحق شدن به شهدا 🔸 حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: پروردگارا! امام عزیز ما را که این جاده‌ی درخشان را به روی ما گشود، مشمول برترین رحمت و تفضل خود قرار بده؛ پروردگارا! شهیدان عزیز ما را که بحمداللَّه زنده‌اند و زنده خواهند ماند، بر درجاتشان بیفزا؛ ما را به آن عزیزان ملحق کن و سلام این مجموعه را به پیشگاه اقدس حضرت ولیعصر (ارواحنا فداه) برسان.
اللّهمَّ عَجَّل لِوَلیّکَ الفَرَج اَللّهُمَّ ارْزُقْنا تَوْفِیقَ الشَّهادَةِ فِی سَبِیلِکَ تَحْتَ رایَةِ وَلِیِّکَ الْمَهْدِیّ(عجل الله) اهتمام به اعمال ماه رمضان (تلاوت و دعا و مناجات و. ...) ، امیرالمؤمنین علیه السلام در طول 40 روز
31 شهریور سال 59 در گرم‌ترین ساعات روز جنگنده‌های رژیم بعثی به سمت شهرهای بی‌دفاع ایران روانه شدند؛ 192 جنگنده عراقی  موشک‌های خود را بر سر مردم رها کردند. صدام اعتقاد داشت تا چند روز آینده تهران را فتخ خواهد کرد، اما رویای یک روزه صدام برای تسخیر خرمشهر تبدیل به کابوس 34 روزه شد و امروز ایران اسلامی به برکت خون زنان و مردانش سرافراز پابرجاست.  زنان ایرانی در دوره‌های مختلف تاریخ پرحماسه ایران اسلامی نقش بی‌بدیلی در جامعه ایفا کرده‌اند و در دوران هشت ساله دفاع مقدس نیز دفاع از کشور را برخود تکلیف دانستند و قهرمانانه مقاومت کردند و شهید شدند.
زن پایه بسیاری از حرکات و اتفاقات خوب است، چرا که اگر امروز فرزندان موفقی داریم از تربیت خوب خانواده‌ای است که زن در آن حضور دارد؛ مانند مادرانی که فرزندان خود را با آب و قرآن برای جنگ در جبهه‌های نبرد تحمیلی عراق علیه ایران بدرقه می‌کردند. جایگاه و نقشی که زنان در دفاع مقدس از خود به یادگار گذاشته‌اند برکسی پوشیده نیست چرا که رهبرانقلاب خود اثرگذاری نقش و جایگاه زنان در دفاع مقدس را ستوده‌اند و می گویند: ما در جنگ و انقلاب مشاهده کردیم که نقش خانم‌ها اگر از مرد بیش‌تر نبود کم‌تر هم نبود. زنان پشت جبهه نیز حکم روحیه را برای رزمندگان داشتند؛ بانوانی که برای رزمندگان آشپزی کردند و لباس آن‌ها را می‌شستند و بجای لباس‌های کهنه، لباس نو می‌دوختند تا دین خود به جبهه و رزمندگان را ادا کنند. جمع‌آوری کمک‌ها و هدایای مردمی و تهیه مواد غذایی مثل پخت و پز نان و غذاهای محلی و بسته بندی و ارسال آن به جبهه از دیگر خدمات بانوان هرمزگانی است که در سال‌های جنگ به رزمندگان انجام می‌دادند.
:زیبا نام خانوادگی:ترکی زاده نام پدر: غلام رضا تاریخ تولد:۱۳۴۳/۵/۷ محل تولد:هرمزگان تاریخ شهادت:۱۳۵۹/۰۷/۰۶ محل شهادت:آبادان نحوه شهادت : بمباران هوایی توسط رژیم بعث عراق
از استان هرمزگان نیز می‌توان به شهیده زیبا ترکی‌زاده  از شهرستان رودان  اشاره کرد که وقتی 15 ساله بوده ازدواج می‌کند و در حالی که 16سال داشته و با شروع جنگ به اتفاق همسرش عازم آبادان می‌کنند. او بعد از نماز صبح در مسجد این شهر و درحالی که باردار بوده مورد اصابت بمباران عراقی‌ها قرار می‌گیرد و به شهادت می‌رسد. همسر این بانو پس از شهادت وی به هرمزگان باز نمی‌گردد و همسرش را در همان آبادان به خاک می‌سپارد. حالا زیبا ترکی‌زاده شهید زن هرمزگانی سالها از گذشت جنگ با خونش به شهر آبادان عزت و عظمت داده است.   
مادر که به سختی حرف می زند به آرامی می گوید: قبل از شهادت دخترم، او را در خواب دیدم و او در خواب یک شاخه گل به من داد و بعد هرچه او را صدا زدم، دخترم با لبخند به سوی نور حرکت کرد و دیگر جواب من را نداد. وی عنوان می کند: آرزو دارم قبل از رفتنم از این دنیا فقط برای یک بار قبر دختر شهیدم را ببینم.
زیبا را خیلی دوست داشتم" جمله ای که مادر به آرامی و با تمام احساسش بیان می کند آنگونه که اشک در چشمان همه ما حلقه می زند و ادامه می دهد: زیبا از همان دوران کودکی علاقه به یادگیری قرآن داشت و خواندن نماز را از کودکی آغاز کرد. انتظاری که مادر را بیمار کرده بود نمی گذاشت تا بیشتر سخن بگوید سرازیر شدن اشک محبت؛ گفته هایش را ناتمام کرد. 
طی دیدار و سرکشی فرماندهی محترم سپاه امام سجاد (ع) و بررسی وضعیت خانواده شهیده که یکی از درخواست های مادر شهیده دیدار مزار شهیدشان بود که با هماهنگی فرماندهی محترم و پیگیری های معاونت سرمایه انسانی بسیج نسبت به اعزام خانواده شهید به شهرستان آبادان اکنون پس از گذشت ۳۵ سال این دیدار به سرانجام رسید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا