🌸همه دارن از پیرزن ۹۰ ساله بلژیکی حرف میزنن که حاضر نشد دستگاه تنفس رو بهش وصل کنن و گفت "من عمر خودم رو کردم و زندگی زیبایی داشتم، ماسک رو بدید به جوانها"!
🔻اما ما خودمون بسیجیهایی رو داشتیم که وقتی تو جبهه شیمیایی میزدن، در اوج جوانی و سلامت و نه در پیری و سیری از زندگی! ماسک خودشون رو با فداکاری به یه رزمنده دیگه میدادن و خودشون شیمیایی میشدن...
شهید حسین املاکی (قائممقام لشکر ۱۶ قدس گیلان)؛ در عملیات والفجر ۱۰ ماسک خودش رو به یه بسیجی دیگه داد،
شهید داوود دانایی (معاون فرماندهی گردان فجر)؛ هم ماسک و هم چفیه خودش رو در حلبچه به دیگر رزمندهها داد،
و دهها مورد مشابه دیگه...
#عند_ربهم_یرزقون
🚩رهبر انقلاب روز پنجشنبه، ۲۱ فروردینماه مصادف با نیمه شعبان، سالروز ولادت قائم آل محمد(عج) با ملت ایران مستقیم سخن خواهند گفت
💠سخنرانی تلویزیونی رهبر انقلاب ساعت ۱۱ صبح از شبکههای رسانهی ملی و همچنین از پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR و حسابهای اینستاگرام و توییتر این پایگاه به زبانهای مختلف و بصورت زنده پخش خواهد شد
✅ از چالههای #زندگـــی نترسید!
اگر ماشین خوب کار کند و جاده هم
هموار باشد امکان اینکه آدم خوابش
ببرد بیشتر است #ولی اگــــــر جاده
ناهمواری داشته باشد احتمال خواب
رفـــتن کمتر میشود.
👌در زندگـی هم سختی ها احتمال
غافلنشدن از خدا را بیشتر میکنند
زمانیکه خداوند #خـــــیر بندهای را
بخواهد سختیهایی را در زندگیاش
قرار میدهد تا در خـواب غفلت فرو نرود
هدایت شده از الحقنی بالصالحین«یرتجی»
چله بیست و یکم
🌟 💫 رزمایش محمدی صلی الله علیه وآله
مهدوی عجل الله تعالی فرجه الشریف 💫🌟
#مراقبت بر
✅ 1- صد صلوات هدیه به حضرت نرجس خاتون سلام الله علیها
✅ 2- دعای عهد
✅ 3- زیارت آل یاسین
✅ 4- نماز استغاثه به امام زمان علیه السلام
✅ 5- دعای هفتم صحیفه سجادیه
✅ 6- سلام بر اباعبدالله الحسین علیه السلام
#مراقبه رفتاری؛
✅ 7- احیای سبک زندگی اسلامی ایرانی با تاکید بر ضرورتهای
زمان حاضر،قواعد بهداشتی
#استاد_نیلچی_زاده
الحقنی بالصالحین«یرتجی»
چله بیست و یکم 🌟 💫 رزمایش محمدی صلی الله علیه وآله مهدوی عجل الله تعالی فرجه الشریف 💫🌟 #مر
سلام علیکم 💐
بیست و پنجمین روز از ✨چله بیست و یکم ✨ سر سفره شهید سرفراز 🌷جعفر احمدی میانجی 🌷هستیم
یکی از ویژگی های او اهمیت فوق العاده به زیارت جمکران بود. هر سه شنبه و هر جمعه به زیارت می رفت و نمازی بسیار با حال و توجه اقامه می کرد.
خیلی حرف نمی زد. به سختی می شد از او حرف کشید اما فهمیده بودم که اهل سیر است! او با مولای خود امام زمان (عج) به گونه ای بود که گویی بارها به محضر حضرت رسیده است! برای همین هیچ گاه از او جدا نمی شدم.
جعفر از وارسته ترین رزمندگان لشگر علی ابن ابی طالب (ع) بود. یک بار با هم به گلزار شهدا رفتیم. کنار یکی از قبور خالی نشست. بعد هم در حالی که حال معنوی عجیبی داشت وارد قبر شد و در قبر خوابید!
به من گفت: «لطف کن و سنگ لحد برای من بچین! من هم حرفش را گوش دادم و روی او لحد چیدم.» ساعتی بعد لحد ها را برداشتم و با هم رفتیم. من به آن قبری که در محلی مشخص قرار داشت نگاه کردم و در دل گفتم: «خوش به حال شهیدی که جعفر در قبر او ساعتی را به مناجات خدا گذرانده.»
اوایل سال 1365 با هم راهی منطقه شدیم. در منطقه ی طلاییه مستقر شدیم. ایام ماه شعبان بود. در شب نیمه شعبان که روایات ما از آن به عنوان شب قدر یاد می کنند به خوبی استفاده کرد. تا صبح مشغول بود.
او منتظر واقعی امام عصر (عج) بود. همیشه ذکر مولایش را بر زبان داشت. می دانست امام صادق (ع) فرمودند: «خوشا به حال شیعه قائم (عج) در زمان غیبت او، آنان که در غیبتش در انتظار می نشینند و در ظهورش از او اطاعت می کنند. آنان اولیای خدا هستند و خوف و حزنی ندارند.»
حال و هوای جعفر شبیه مسافری بود که بار خود را بسته و عازم سفر است. او به هر جا رسید از ارتباطی بود که با مولایش امام زمان (عج) داشت.
روز نیمه شعبان رنگ و روی او تغییر کرده بود. اما هر چه با او حرف می زدم در جوابم لبخند می زد.من می دانستم که او همه چیز را می داند اما معمولا حرفی نمی زد.
فقط گفت: «همه را اطلاع دارم!» روز نیمه شعبان فرا رسید و جعفر عاشق تر از همیشه مشغول فعالیت بود. او در همان روز میلاد مولایش عیدی اش را گرفت و با بدنی خون آلود به دیدار مولایش رفت.
من فراقش را نمی توانستم تحمل کنم. برای تشییع به قم آمدم. پدرش، که کوه صبر و استقامت و از شاگردان صدیق امام راحل بود، کلاس درس را تعطیل نکرد! چند قدمی به دنبال پیکر شهید آمد و به کلاس برگشت!
ما به همراه جمعیت به گلزار رفتیم. آخرین قبر خالی برای جعفر در نظر گرفته شد. موقع تدفین کمی عقب تر آمدم و با تعجب به اطراف نگاه کردم! عجیب بود. جعفر در همان قبری دفن شد که بارها در آن خوابیده و به مناجات با خدا مشغول می شد!
مرحوم آیت الله احمدی میانجی پدر گرامی جعفر نیز از علمای بزرگ معاصر قم و شاگرد بزرگترین اساتید حوزه نظیر آیت الله بهجت بودند.
ایشان از کسانی بود که علمای قم اعتقاد داشتند مرتب به زیارت مولایش مشرف می شود. از چنان پدری چنین پسر بعید نیست.