eitaa logo
حــــــــــــــــرف نو 🇵🇸
184 دنبال‌کننده
100 عکس
77 ویدیو
8 فایل
﷽ 📝هین سخن تازه بگو تا دو جهان تازه شود ... 👳طلبه درس خارج، تحریریه نشریات خط و عهد 💬درگاه ارتباطی با حقیر: @ASepehran
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فِمَنیسم 📝اخیرا برای یکی از نشریات علمی - فرهنگی، یادداشتی را تحت عنوان "جاذبه و دافعه حجاب" نوشتم. 📨در ضمنِ این نوشته، سعی کردم با یکی از بانوان اقوام که نسبت به روحیاتشان آشنایی داشتم، گفتگوی فرضی شکل بدهم. پس از چاپ و انتشار این اثر حتما آنرا به دست ایشان خواهم رساند. 📸این کلیپ کوتاه و طنزِ تلخ بیانگر یکی از بخش‌های مهم آن نوشته است. 📡روایت ماجرایِ درمانگاه قم و امثال آن و فضای فکری جامعه و ساده‌انگاری عده‌ای نسبت به مسئله حجاب نشانگر این است که حقیقت در پشت ابر غلیظی نهان است، که برای روشنی‌اش نیازمند زحمت مضاعفی هستیم. 🧕تلاش برای حجاب و عفاف، تلاش برای تکریم زن است. حجاب، کنشگری زن است. حجاب خاکریزِ اقتصادی، سیاسی، فرهنگی جامعه است(به ترتیب اولویت). حجاب یک فرع فقهیِ صرف نیست، زمان و مکان یکی از اساسی‌ترین ارکان اجتهاد است و اِلّا یک احتیاط را تبدیل به فتوا کردن که این‌همه داد و قال ندارد. اینها کلیشه نیست. اینها در میان روایت‌سازی‌ها گم شده‌اند. 🔉 ما محتاج گفتگو هستیم. گفتگوهایی عمیق. محتاج محاسبه هستیم محاسبه‌ای دقیق. پالایش در بینش، گرایش و کُنِش. نیازمند بازخوانی دین در هر سه لایه هستیم. بازخوانی مفاهیم دینی. ❓آیا توانسته‌ایم دیندارانه زندگی کنیم؟! بر اساس دین تحلیل کنیم؟! آیا کنش‌های قشر حزب اللهیِ جامعه دین‌مدار است؟ رایحه‌ی دلنشینِ زندگی دینی هر شامه‌ای را به سمت خود می‌کِشد. 🕋قشر انقلابی، باید سطح معرفتی‌شان را بیافزایند. باید حقیقتا دین‌مدار زندگی کنند. در دوره‌ای که صدا به صدا نمی‌رسد باید با شبکه معاشرین خود وارد گفتگو شوند. باید عطرِ خوش دین را منتشر کنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🗿تجسم اندیشه 🔰قشر انقلابی باید نماد مجسّم اسلام ناب باشند. اسلامِ عقلانیت، عدالت و معنویت. اسلام اتحاد و همدلی. اسلامِ دین و دنیا. هر هویت و معنایی برای گسترش، نیازمند یک محلِ اشاره است. باید بالعیان دیده شود. باید از انتزاع به مقام عمل کشیده شود. 👹همانطور که انسان‌های درون این فیلم، مجسمه و ساخته‌ی دستِ سرانگشت اندیشه غرب هستند. چهره‌ها را ببینید. اینها تابعان توصیف و توصیه‌های غرب مدرن هستند. اینها تهِ خطند. آخرش اینجاست. ☘انسان ذاتا دوست دارد تا تهِ خط برود چون بی‌نهایت طلب است. البته انسان را می‌گویم. 👌تو اگر می‌گویی که ما تا نقطه فلان همراه غرب می‌شویم و بعد کنار میکشیم، کور خواندی. چون اساسا انسان را نفهمیده‌ای.
حالا که پدرِ دختری ماه‌تاب شده‌ام قلمم روان تر شده. می‌نویسم برای زن، زندگی، آزادی ...
🔰 قرآن آمریکایی اگر کسى خیال کند که اسم اسلام موجب میشود که با جمهورى اسلامى مخالف باشند، نه، اسم اسلام و ظواهر اسلامى و تشریفات اسلامى هیچ کس را به مخالفت وادار نمیکند. امام یک وقتى در یکى از صحبتهایشان میفرمودند: وقتى که انگلیس‌ها در دهه‌ى دوّم قرن بیستم - هزار و نهصد و خرده‌اى - آمدند وارد عراق شدند و مسلّط شدند، بعد آن فرمانده‌ى نظامى انگلیسى دید یک نفرى فریادى بلند کرده، دارد صدایى میزند، دستپاچه شد - روى مناره یک کسى اذان میگفت - پرسید این سرو صدایى که هست چیست؟ گفتند اذان میگوید. گفت علیه ما است؟ یکى گفت نه؛ گفت خب، هرچه میخواهد بگوید. اذانى که علیه او نباشد، «الله‌اکبر» ى که او را کوچک نکند، خب هرچه میخواهد بگوید، بگوید. مسئله مسئله‌ى اسم اسلام و تشریفات اسلامى نیست. امروز کشورهایى اسم اسلام را دارند، تشریفات اسلامى را هم کم‌وبیش دارند، امّا نفتشان در اختیار استکبار است، امکاناتشان در اختیار استکبار است، منابع حیاتى‌شان در اختیار آنها است؛ هیچ مخالفتى با آنها نیست، خیلى هم دوستند. بیانات در دیدار کارگزاران نظام ۱۳۹۳/۴/۱۶
🔰 فساد سیستماتیک می‌گویند اینجا جمهوری اسلامی ایران است و فساد سیستماتیک همه جا را فراگرفته! آنوقت فرزندان مسئول رده بالای عدلیه را می‌گیرند، او هم برای جلوگیری از اعمال نفوذ در پرونده فرزندانش استعفا می‌دهد و مورد پذیرش واقع می‌شود. کجای این تناقضات را باور کنیم؟ آیا این خبر به میزان دهان به دهان شدن فساد چای دبش میچرخد؟ این‌دست از اخبار و روایتگری درست آنها نباید به گوش مردم برسد. همین مسئول اگر استعفا ندهد می‌گویند در پرونده اعمال نفوذ کرده، اگر استعفا بدهد می‌گویند فساد تا کجاها که نرفته.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻سال جدید فرصت است. یابن آدم انما انت ایام. 🔻فرصت‌ها سرمایه‌ای هستند برای ساختن. الفرصه تمرّ مرّ السحاب. 🔻متاسفانه انسان بسیار فرصت‌سوز است. انّ الانسان لفی خسر. 🔰برای استفاده بیشتر از این فرصت، خوب است امکانات‌مان را بسیج و متمرکز کنیم تا از تشتت آنها جلوگیری کنیم. 🔰یکی از راه‌های بسیج امکانات تمرکز آنها در راستای یک هدف است. رهبری با توجه به همین نکته با تبیین یک شعار در اولین روز عید، روح حاکم و جهت‌گیری اصلیِ سال جدید را اعلام می‌کنند. 🔰امسال با الهام از این سنتِ حسنه، برای خودم شعاری را برگزیدم که سعی خواهم کرد در فرصت یکساله پیش‌رو آنرا محقق کنم. هدف اصلی امسالم را با استعانت از خدا و حضرات معصومین علیهم السلام افزایش بهره‌وری با تمرکز بر رشد علمی هدفمند و مطالعه هوشمند انتخاب می‌کنم. ☘البته در راستای کمک به شعار امسال نیز طرحی را در نظر دارم، انشاالله پس از اتمام ماه مبارک رمضان اعلام خواهم کرد. پ.ن: کلیپ این پیام عیدی ما به مخاطبان کاناله
جهش تولید و سبک زندگی در طول این سال‌ها هشت‌بار رهبری نسبت به کلمه تولید تصریح کردند. امسال هم که به مردم (یعنی مردم و نه قشر خاص تولید کننده) تصریح کردند. به نظرتون چند درصد از ما تولیدکننده‌ایم؟ چه میزان مصرف کننده هستیم؟ چقدر از خرید احساس لذت می‌بریم و چه میزان از تولید؟ مردمِ مولّد چقدر می‌توانند در رشد کشور موثر باشد؟ چقدر اوضاع اقتصادی کشور را بهبود می‌بخشند؟ چقدر در ارتقا احساس رضایت از زندگی موثرند؟ چقدر در ارتقا سبک زندگی موثر خواهند بود؟ تغییر ریل از مصرف‌زدگی و سربازی سرمایه‌داران به تولید و خلق ارزش. صنایع و تولیدی‌های کوچک و متوسط از ابتدای دهه نود خاکریز اقتصاد بوده‌اند اما امسال توفیر دارد. همه مسئولیم. کسی که سرمایه دارد. کسی که مهارت دارد. کسی که تریبون دارد. حرف امام باید به مرحله اجرا برسد. اول فروردین۱۴۰۳ شعارحضار:ای رهبر آزاده،آماده‌ایم آماده رهبری:...بنده مطمئنم مردم ما آماده‌اند...در ان‌شاءالله این آمادگی نشان داده بشود.
از سگ کمتر داشتم این کلیپ که درباره تعداد انسان‌های کشته‌شده در یک سال توسط حیوانات مختلف هست رو می‌دیدم. اولش برام جالب بود که اسم شیر و تمساح و عقرب و ... بد دررفته. از همشون بیشتر سگ‌ها کشته گرفتند. بعد یادم از غزه اومد و تعداد شهدایی که رژیم صهیونیستی از نیمه مهرماه تا الان بجا گذاشته. سگ شرف داره به این وحوش. #غزه
📍بعد از غیبت طولانی‌مدت تصمیم گرفتم به سبک دیگه‌ای داخل کانال مطلب بذارم. 📝خوشحال میشم اگه نقطه نظری داشتین باهام در میون بذارید. دیروز همراه با خانواده برای تفریح مزرعه خانوادگی احیا را انتخاب کردیم. شکر خدا فضای خوبی داشت و خوش گذشت. ⛺️امکاناتی که داشت: زمین فوتبال ساحلی، فضای طبیعی، کَپَر، سفره خانه، حیوانات مختلف (اسب، شتر، گاومیش، گوسفند، مرغابی، مرغ و خروس) فاصله‌اش با قم یک ساعته و بازدیدش هم رایگانه. 🐫اصلی‌ترین مزیت این مزرعه امکان سرمایه‌گذاری در قسمت تولیداتش هست. شاید چنین اقدامی بتونه الگوی خوبی باشه در جهت تکثیر تعاونی‌ها. چون هم فضای سرمایه‌گذاری خوبی در جهت تولیدات دام و کشاورزی داره (البته به تناسب خودش) هم فضای تفریحی خوب و سالمی رو برای مردم تدارک دیده (البته جا برای کار زیاد داره) 👏خلاصه که دست‌مریزاد داره و خداقوت.
نحوه مواجهه با بیانات رهبری یادداشت مفصلی می‌طلبد، اما اجمالا یکی از آفاتی که در این زمینه وجود دارد پیگیری آن از نقل‌قول افراد و منابع غیر معتبر می‌باشد. این تذکر بنده فارغ از محتوای یادداشت کوتاه جناب فضائلی است. من آنچه که در سخنرانی‌ها بیان می‌کنم، لبّ نظراتم است. اساسی‌ترین نظراتم همان‌هایی است که شما در سخنرانی‌ها از من می‌شنوید. هیچ نظری درباره‌ی مسائل جاری کشور و مسائل اسلام و مسلمین و مسائل اجتماعی وجود ندارد که من آن را درگوشی به کسی بگویم و نشود آن را در علن گفت. بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در جلسه‌ی پرسش‌وپاسخ دانشگاه تهران، ۲۲ اردیبهشت ۱۳۷۷
خدای شاکر، مومن صابر قرائت روزانه و انس با قرآن از جمله کارهای ضروری زیست مومنانه است. حتما با توجه به قاعده قلیلُ مَدوم (کارهای کوچک مداوم) کم‌کم این کار مهم و حیاتی رو باید در زندگی‌های شلوغ‌مون جا بدیم. به آیات فوق که رسیدم چندتا نکته به ذهنم رسید که در ضمن یک صوت با شما در میان می‌گذارم. اگه فرصت کردید، حتما بهم بازخورد بدید! خیلی برام مفیده:) #قرآن
تدبر آیه ۱۵۸ سوره بقره.mp3
11.74M
نکته‌ای پیرامون آیه ۱۵۸ سوره مبارکه بقره
حــــــــــــــــرف نو 🇵🇸
بسم الله النور طبق بررسی‌هایی که داشتم به افراد زیر اعتماد کردم : آقایان 🌱رئیسی، سکوتی، سیدرضی برا
آن‌روز که به افراد فوق رای دادم و عده‌ای اعتراض کردند ... چنین روزی را حس می‌کردم ... واقعا مواضع ذوالنور را نمی‌فهمم ... انگار همیشه باید در خوف و رجا باشیم از یک طرف خوشحالی بابت ارتقا روابط با پاکستان ... از طرف دیگر ناراحتی بابت چنین اتفاقاتی ...
حــــــــــــــــرف نو 🇵🇸
آن‌روز که به افراد فوق رای دادم و عده‌ای اعتراض کردند ... چنین روزی را حس می‌کردم ... واقعا مواضع
اصلاحات داخل مجلس امریست انکارناپذیر و و به نظرم این امر حتما یکی از دغدغه‌های مهم مجلس پیش‌روست ولی با این وجود متوجه ایشان نمی‌شوم.