چهل سالگی... خیلی زودتر از آنچه فکر میکردم رسید.، اما محاسباتم دقیق در نیامد. یکوقتی یقین داشتم که چهل سالگی را نخواهم دید. طوری زندگی میکنم که قبلش، توفیق شهادت پیدا خواهمکرد.
و الان میبینم که زهی خیال باطل! ما کجا و شهادت کجا؟ هنوز خیلی بچهام برای این حرفها...
از خدا خیلی ممنونم. خیلی بیش از لیاقتم، و خیلی بیش از متوسط مردم دنیا، نعمت داشتهام. و خیلی شرمندهام، از اینکه هرچه نگاه میکنم، تقریبا همه این عمر و اینهمه نعمت را در بطالت صرف کردهام.
حسرتم از این سالها: لحظاتی است که بی یاد او گذشته، نمازهایی که بیحال خواندهشده، نافلههایی که ازدست رفته و...
و در آینده: مشتاقم به خدمتگذاری در محضر قرآن و اهلبیت علیهمالسلام، کار جهادی در میدان تربیت اسلامی ، و جنگیدن در جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی.
انقلاب عزیز، علاوه بر جبهه نظامی، در جبهه فرهنگی و اقتصادی هم، حاج ق.ا.س.م نیاز دارد، و وظیفه همه ما این است که از خودمان، برای این میدانها سردار بسازیم.
الان تنها آرزوی دنیاییام برای خودم، رفتن از این دنیا با شهادت، و در مقام علمای ربانی است. شما هم منت بگذارید و اگر زمانی، خواستید برایم دعای خیر کنید، همین دو حاجت را بطلبید.
یاعلی.
پ.ن: نکتهای یا نصیحتی اگر داشتید، خوشحال میشم به @shamloo21 بفرستید.
تنها گریه کن، کتاب کم نظیری است، اگر نگویم بینظیر است. ترسیمِ کامل، دقیق، جزیی و روزبه روز از مادر و زن تراز انقلاب اسلامی، در هیچ کتابی به این خوبی اتفاق نیفتاده است.
کتاب از کودکی و نوجوانی اشرفسادات آغاز میشود. بعد، ازدواج ساده و عفیفانه او. در دوران انقلاب، رسما با با یک چریک حرفهای مواجهیم که شرح کارهایش گاهی بهتآور، و گاهی خنده دار است.
در دوران دفاع مقدس، داستان به اوج خودش میرسد و سطربهسطر و کلمهبهکلمه، ما را به دنبال خود میکشد. روایت مجاهدت و کار خستگی ناپذیر راوی در پشتیبانی جنگ، شما را میخکوب میکند. و پایان کتاب هم یک غافلگیری غیرمنتظره برای شما دارد.
در بین کتابهای زنانه و دخترانه دفاع مقدس، این کتاب را فقط میتوانم با «من زنده ام» مقایسه کنم، که البته این یکی جلوتر است.
تمام کتاب،درس سبک زندگی اسلامی و انقلابی است. بیش از هر بحث سیاسی و اعتقادی، میتواند سوالات و شبهات نسل جوان را پاسخ دهد، بشدت پرکشش و گیراست و حسرت میخورم که چرا نسخه سینمایی کتاب، تا بحال تولید نشده است.
بیشتر از این قصه کتاب را توضیح نمیدهم. همینقدر عرض کنم که خواندن کتاب را برای همه علاقمندان انقلاب اسلامی، مخصوصا خانمها، از نان شب واجبتر میدانم. عامیانهاش این میشود که اگر کتاب را خواندید و خوشتان نیامد، هر بدوبیراهی خواستید به من بگویید و منتشر کنید. همین.
@ali_shamlu
1_1440351631.pdf
409.1K
جدول و چکلیست کامل اعمال، اذکار و مراقبات ماه رجب
@ali_shamlu
@ali_shamlu
متاسفم از اینکه جریان اصلی روحانیت، با جشنواره نسبتاً موفق امسال، برخوردی گزینشی و جزیینگر داشتند و برخی امور اهمّ را نادیده گرفتند.
جشنواره فجر امسال، تغییر روند در مسیر این رویداد، و بطور کلی در سینمای ایران را نوید میداد. حضور لااقل ۴_۵ فیلم خوب و عالی، شاهکاری مثل موقعیت مهدی، ساخته شدن اثری فاخر و اهلبیتی مانند بدون قرار قبلی، جایزه نگرفتن فیلم مسمومی مثل ملاقات خصوصی که در دورههای قبل حتما جوایز زیادی میگرفت، توسعه اکرانها به بسیاری از شهرها و... اتفاقات مهمی بودند.
تلاشهای واضح، و بنظرم عامدانهای صورت گرفت که مدیران جدید ارشاد، در برگزاری این رویداد ناموفق نشانداده شوند تا این تغییر ریل اتفاق نیفتد(لو رفتن اسامی برندهها، خروج و قهر برخی فیلمها از مسابقه و...)
در این میان، برخی از موثرین روحانیت و نهادهای حوزوی، بجای تشکر و دستمریزاد گفتن به مدیریت جدید و کمک به تغییر ریل سینما، متمرکز شدهاند روی حرفهای بیربط یکی از عوامل یکی از فیلمها، درباره حلالزادگی و... . که تازه فردموردنظر، تا بحال چندین بار عذرخواهی هم کردهاست.
شبیه این اظهارات در سالهای قبل هم در حواشی جشنواره دیده میشد، اما برخوردی چنین تند و جدی را به یاد نمیآورم.
کاش عزیزان و بزرگان حوزه، نسبت به اتمسفر و فضای کلی حاکم بر فیلمها در سالهای گذشته هم همینقدر غیرت و تعصب بهخرج میدادند و روند بهنسبت مناسبتر امسال را تشویق میکردند.
و کاش این غیرت و واکنش را نسبت به دیگر مظاهر بیدینی، مثل فقر، اختلاس، انحصار، بیعدالتی، تبعیض و... هم از این عزیزان شاهد بودیم.
1_1504443644.pdf
1.09M
جدول و چکلیست کامل اعمال، اذکار و مراقبات ماه شعبان
@ali_shamlu