شمار تلفات نیروهای آمریکایی در جنگهای مهم ایالات متحده:
🔹 ۵۸۲۸۱ نفر در جنگ ویتنام در سالهای ۱۹۵۵ تا ۱۹۷۵
🔹 ۳۶۵۱۶ نفر در جنگ کره در سالهای ۱۹۵۰ تا ۱۹۵۳
🔹 ۴۶۱۴ نفر در جنگ عراق در سالهای ۲۰۰۳ تا ۲۰۲۱
🔹 ۲۴۰۲ نفر در جنگ افغانستان در سالهای ۲۰۰۱ تا ۲۰۲۱
* در مجموع این جنگها، ۱۰۱۸۱۳ آمریکایی کشته شدند
📊 تعداد آمریکاییهایی که در سال ۲۰۱۹، ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ بر اثر حملات مسلحانه کشته شدند: ۱۳۳۷۵۹ نفر/امریکانا
✅ سخنرانی های استاد رائفی پور 👇
@aliakbareraefipour
ای تاریخ نویسان! بشکند قلمی که ننویسد در دوران تحریم، نعمات خدادادی این سرزمین که باید برای دفع آثار تحریم اهرم میشد، به قیمت جهانی به ایرانیان فروخته شد تا اهرم تشدید فشار بر مردم شود. برای تولیدکننده ایرانی که در خط مقدم جنگ اقتصادی بود، فشنگ خارجی ارزانتر از فشنگ ایرانی بود.
#قیام_علیه_لیبرالیسم
✅ سخنرانی های استاد رائفی پور 👇
@aliakbareraefipour
▫️یکی از فتنه های لایحه عفاف و حجاب:
♻️ مجاز شدن و رسمیت بخشی به بدحجابی ❗️
⚠️لایحه عفاف و حجاب، معیار را در کشف حجاب، برهنگی، نیمه برهنگی، لباس های نازک بدن نما و چسبان قرار داده است.
🔻یعنی اینکه اگر مثلاً زنی #کلاه بر سر گذاشت و یا ۹۵درصد #موهایش بیرون بود، نباید به او کاری داشته باشند!
🔻اگر زنی تمام #گردن خود را بیرون آورد یا آستین #کوتاه پوشید، از آنجایی که در حال حاضر نیمه برهنگی متعارف و معهود در اذهان بر آن صدق نمی کند، باز هم می توان راه فراری برای او پیدا کرد.
👈 از طرفی، بدحجابی، هم طبق قانون فعلی #جرم است و هم اینکه از منظر شرعی #حرمت دارد.
چگونه می توان به لایحه ای که بدحجابی را به رسمیت می شناسد اعتماد کرد و ساکت نشست؟!
✅ سخنرانی های استاد رائفی پور 👇
@aliakbareraefipour
اینکه حضرت آقا به سلطان عمان فرمودن:
"گسترش ارتباطات دولتها، موجب بازیابی عظمت #امت_اسلامی میشه و تجمیع ظرفیتهای کشورهای اسلامی به نفع همه ملتها، کشورها و دولتهای اسلامیه" یعنی:
هدف دیپلماسی علوی؛ فلاح، سعادت، شوکت و عظمتِ "امت" اسلامیه؛ نه صرفاً منافع چند "دولت"
✅ سخنرانی های استاد رائفی پور 👇
@aliakbareraefipour
روسیه از معاهده نیروهای مسلح متعارف در اروپا خارج شد
🔺 «پوتین» قانون خروج رسمی روسیه از «معاهده نیروهای مسلح متعارف در اروپا» را امضا کرد.
✅ سخنرانی های استاد رائفی پور 👇
@aliakbareraefipour
8.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ماجرای عجیب تعطیلی داروگر
👤 سخنگوی سازمان مالیاتی:
🔺 مالک هلدینگ داروگر ۱۴۰۰میلیارد بدهی دارد. شرکت داروگر توسط سازمان امور مالیاتی تعطیل نشده و مالک این هلدینگ، کارگران را گروگان گرفته است.
✅ سخنرانی های استاد رائفی پور 👇
@aliakbareraefipour
🎥 سردار حاجیزاده:
دشمنان میخواهند تنش مرزی با افغانستان را به جنگ تبدیل کنند؛ موضوع مدیریت میشود جای نگرانی نیست
👤 فرمانده نیروی هوافضای سپاه در دانشگاه علموصنعت:
🔺 یک اتفاقاتی در مرز افتاده که خیلی اهمیت چندانی ندارد. در همان حوزه مرز و توسط نیروهای همانجا مدیریت میشود. نباید به این مسائل دامن بزنیم.
🔸پشت سر این قضایا خیلی از دشمنان هستند که میخواهند آن را به یک موضوع بزرگ، درگیری و جنگ تبدیل بکنند که مطلقا این اتفاق نخواهد افتاد.
🔸نمیتوانیم به هزاران مشکل کشور ورود کرده و حل کنیم، ولی میتوان از الگویی که در نیرو ایجاد شده در بخشهای دیگر استفاده کرد.
🔸در سال ۹۷ پس از خروج از برجام، خودروسازان با مشکل تامین قطعه خودرو مواجه شدند، اروپاییها قطعه ندادند و بسیاری از خودروها بهخاطر نقص قطعه به پارکینگها منتقل شدند.
🔸بچهها در وزارت دفاع و مجموعه هوافضا کمک کردند و بسیاری از قطعات بومی شدند و مشکلات حل شد.
🔸هرکس از هر کجا بخواهد میتوانیم کمک کنیم، ولی نمیتوانیم جایگزین خودروسازان یا دیگر مجموعهها بشویم.
✅ سخنرانی های استاد رائفی پور 👇
@aliakbareraefipour
#مصاحبه
💥 وزارت بازرگانی؛ نهادی ضد تولید و قانون تمرکز
💢ذبیح الله اعظمی ساردویی نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مصاحبهای با واحد اقتصاد مصاف پیرامون لایحه تشکیل وزارت بازرگانی گفت: تشکیل وزارت بازرگانی به تولید داخلی به شدت ضربه می زند و بر خلاف قانون تمرکز است به همین دلیل مخالف تشکیل این وزارتخانه هستم.
🔶وی در ادامه بیان کرد: در قانون تمرکز واردات، صادرات و تولید محصولات کشاورزی همگی به یک وزارتخانه جهاد کشاورزی سپرده شده است و تشکیل این وزارتخانه مغایر با این قانون است. وزارت بازرگانی تبدیل به وزارت صادرات و واردات میشود.
🔷 اعظمی درباره کشورهای جهان درباره این موضوع گفت: طبق بررسیهای انجام شده در بیش از ۵۰ کشور دنیا وظیفه صنعت و تجارت به عهده یک وزارتخانه هست. در بعضی از کشورها اسم این وزارتخانه اقتصاد یا اقتصاد تکنولوژی است. تا به حال حدود هفت بار این وزارتخانه دچار تغییر و تحول شده، یعنی حذف، ادغام یا تفکیک شده است.
🔶وی ادامه داد: البته این موضوع در کشورهای دیگه هم اتفاق افتاده اما دلیل مخالفت من این است که وزارت بازرگانی نگاهی به تولید نمیکند و هر زمان چیزی لازم باشد شروع به واردات میکند. به عنوان مثال درگذشته شکر چندین برابر نیاز کشور وارد شده است یا در فصل برداشت برنج واردات برنج صورت گرفته است همه این موارد در نهایت به تولید داخل ضربه زده است.
🔷 اعظمی گفت: به همین دلیل همکاران ما در مجلس شورای اسلامی در سال ۹۱ در قانون تمرکز به صورت کلی مدیریت بازار را به وزارت جهاد کشاورزی واگذار کردند. این قانون از سال ۹۲ اجرایی شد و از همان زمان تراز تجاری کشاورزی که منفی به سمت مثبت حرکت کرد. بر اساس همه این موارد با تشکیل وزارت بازرگانی حتما تولید ضربه خواهد خورد.
#وزارت_واردات
✅ سخنرانی های استاد رائفی پور 👇
@aliakbareraefipour
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کاهش سطح کشت کلزا بر اثر ناکارآمدی
🔹️عطاالله هاشمی عضو شورای قیمتگذاری محصولات کشاورزی در باره قیمت کلزا گفت: "قیمت این دانه روغنی در این شورا اصلاح و به مبلغ ۳۰ هزار تومان تصویب شده، اما هنوز قیمت اصلاحی اعلام نشده است."
🔹️وی افزود: "بر اساس قانون، وزارت جهاد کشاورزی میبایست حداکثر یک هفته بعد از تصویب قیمت کلزا در شورای قیمت گذاری محصولات کشاورزی، قیمت را اعلام میکرد، اما با گذشت ۳ هفته از این موضوع هنوز قیمت اعلام نشده است."
🔹️طبق ماده ۳۱ برنامه ششم کاشت و افزایش تولید کلزا میبایست تا پایان برنامه در سال ۱۴۰۰ به ۹۳۴ هزارتن میرسید که از این مقدار تنها ۲۹۵ هزار تن محقق شده است.
🖋 اعلام قیمت مکفی برای خرید تضمینی در زمان مناسب از حداقل کارهای وزارت جهادکشاورزی است که در مورد گندم، کلزا و برخی محصولات با تاخیر و یا نرخ نامناسب صورت گرفته است. چنین ناهماهنگیهایی به خودکفایی کشور آسیب جدی میزند.
✅ سخنرانی های استاد رائفی پور 👇
@aliakbareraefipour
⭕ آپارتمان سازی یا ویلا سازی، کدام به صرفهتر است؟
👤مهندس اسدی
برای ساخت صد متر آپارتمان، ۱۳۶ متر زیربنا باید ساخته شود زیرا مشاعات و سرویس پله و ... اضافه میشود.
🔸 در آپارتمان هزینه هایی مانند آسانسور، پمپ های آب رسانی و سیستم اطفا حریق داریم که در ویلایی نیاز نداریم.
🔸 هزینه ساخت سازه در آپارتمان هم گرانتر است در کل محاسبات دقیقی انجام دادیم هزینه ساخت آپارتمان ۳۰ تا ۴۰ درصد گرانتر خواهد شد.
🔸 مهمترین ویژگی مثبت خانه های ویلایی، مدت زمان ساخت است که میتوان به جای حداقل دوسال آپارتمانی، در شش ماه ساخته شود.
🔸 معماری تدریجی یک روش رایج برای ما در سالهای قدیم در مدل ویلایی بوده است و روش خوبی برای سکونت سریعتر است اما اینکار در آپارتمان ممکن نیست.
🔸 در مدل ویلایی اگر متقاضی توان ادامه پرداختها را نداشته باشد دولت میتواند مسکن را به او بدهد اما در مدل آپارتمانی این ممکن نیست.
🔸 برآوردهای انجام شده نشان میدهد با پرداخت هشت قسط سه ماهه چهل میلیونی در طی دو سال، ۳۲۰ میلیون است به علاوه ۵۵۰ میلیون وام مسکن یعنی با ۹۰۰ میلیون قرار است مردم صاحب خانه شود که قطعاً غیرممکن است.
🔸 یک واحد هشتادمتری، تمام شدهی قابل بهرهبرداری بین یک میلیارد و پانصد تا هفتصد است.
🔸 با توجه به اقساط امکان ساخت دو ساله غیرممکن است و در اینصورت زمان ساخت بیشتر از دوسال خواهد بود که در نتیجه هزینه ساخت هم به بالای دو میلیارد خواهد رسید.
✅ سخنرانی های استاد رائفی پور 👇
@aliakbareraefipour
ماجرای فیلم شلیک تیر خلاص طالبان به سرباز ایرانی چیست؟
🔹در ادامه موج جدیدی از فیلمهای قدیمی که از درگیری نظامی و با هدف حفظ فضای التهاب میان مردم، روانه فضای مجازی شده، کلیپی است که از ساعاتی پیش با عنوان لحظه شلیک تیر خلاص نیروهای طالبان به مرزبانان ایران در حال انتشار است.
🔹این فیلم نهتنها مربوط به درگیری روز ۶ خرداد نیست که با توجه به جغرافیای کوهستانی این فیلم، مشخص است که در چنین منطقهای در هیچ نقطه از سیستان وجود ندارد.
🔹اما اصل ماجرا؛ فیلم منتشر شده مربوط به دهه ۹۰ و درگیری نیروهای پاکستان با گروهکهای تروریستی بوده و همانند عمده فیلمهای منتشر شده در دو روز گذشته ارتباطی با درگیری مرزی اخیر ندارد.
✅ سخنرانی های استاد رائفی پور 👇
@aliakbareraefipour