┏━━━🍃🌸🍃━━━┓
🆔 @aliarjmand_jahad
┗━━━🍃🌸🍃━━━┛
هدایت شده از
42.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴خدمت رسانی به زوار در حسینه سیدالشهداء کربلا توسط موکب سنگرسازان بی سنگر استان البرز🏴
موکب سنگرسازان بی سنگر
پذیرایی از زائرین در سه وعده (صبحانه نهار شام )
توزیع بیش از ۵۰۰ پرس غذا در سه نوبت(صبحانه؛نهار؛ شام)
اقامه نماز جماعت در سه نوبت
اقامه روضه و عزاداری
محل اسکان و استراحت بیش از ۳۰۰ زائر در هر شب
•┈┈••••••••🔻•••••••┈┈•
📌حوزه نمایندگی ولی فقیه البرز
╭─┅─🍃🆔🍃─┅─╮
https://eitaa.com/hozealborz
╰─┅─🍃🆔🍃─┅─╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ماموریت جدید گشت ارشاد! فرانسوی!
۲۰۰۰ نیروی گشت ارشاد فرانسوی سراغ مدرسهها و کالجها رفتهاند تا قانون ممنوعیت پوشیدن عبا توسط زنان و دختران مسلمان را اجرایی کنند.
┏━━━🍃🌸🍃━━━┓
🆔 @aliarjmand_jahad
┗━━━🍃🌸🍃━━━┛
🌷"بسم ربّ الشهداء و الصدیقین"🌷
امروز فضیلت زنده نگه داشتن یاد شهدا کمتر از شهادت نیست "مقام معظم رهبری"
بدینوسیله از تلاش ها و زحمات کلیه همکاران محترم و مدعوین گرامی که با لبیک به ندای مقام معظم رهبری و با همکاری و حضور در اولین یادواره شهدای سنگرسازان بی سنگر استان البرز، باعث ثبت یک تجربه ارزشمند و فاخر و شادی دل خانواده محترم شهدا شدند صميمانه تقدیر و تشکر می کنم، اجرکم عندالله
✍ علی ارجمند عین الدین، مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان البرز
┏━━━🍃🌸🍃━━━┓
🆔 @aliarjmand_jahad
┗━━━🍃🌸🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«آقای "رئید موون" که گردآورنده کتابهای قدیمی در تگزاس آمریکا؛ نسخههای مختلفی از "انجیل" کتاب مقدس مسیحیان و نسخههای قدیمی قرآن را جمعآوری نموده، او میگوید که هیچ یک از نسخههای انجیل باهمدیگر همخوانی ندارند و نظرش در مورد نسخههای قرآن نیز جالب است.»
┏━━━🍃🌸🍃━━━┓
🆔 @aliarjmand_jahad
┗━━━🍃🌸🍃━━━┛
🏴 اربعین مقدمه ای بر جهانی شدن مکتب عاشورایی
✍ علی ارجمند عین الدین
روزنامه جام جم/ چهارشنبه/ ۲۲ شهریور
┏━━━🍃🌸🍃━━━┓
🆔 @aliarjmand_jahad
┗━━━🍃🌸🍃━━━┛
karaj 22 shahrivar chap.pdf
31.88M
📲 پی دی اف روزنامه جام جم/ چهارشنبه/ ۲۲ شهریور
┏━━━🍃🌸🍃━━━┓
🆔 @aliarjmand_jahad
┗━━━🍃🌸🍃━━━┛
🏴 ویژه برنامه رحلت جانگداز پیامبر اعظم در رادیو البرز
پنج شنبه ۲۳/ شهریور/ ساعت ۹ تا ۱۰ صبح
┏━━━🍃🌸🍃━━━┓
🆔 @aliarjmand_jahad
┗━━━🍃🌸🍃━━━┛
┏━━━🍃🌸🍃━━━┓
🆔 @aliarjmand_jahad
┗━━━🍃🌸🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چرا بازداشتگاه گوانتانامو هنوز باز است؟
در این بازداشتگاه مخوف، واقع در خلیج گوانتانامو در جنوب شرقی کوبا تقریبا ۸۰۰ نفر که همگی مردان یا پسران مسلمان بوده اند، محبوس شدهاند. اکثر آنها هرگز متهم به هیچگونه جرمی نبوده و طبق گزارشها برخی از آنها حتی ۱۴ سال سن داشتهاند...
┏━━━🍃🌸🍃━━━┓
🆔 @aliarjmand_jahad
┗━━━🍃🌸🍃━━━┛
هدایت شده از
🏴امام علی بن موسی الرضا(ع):🏴
مؤمن، مؤمن واقعی نیست، مگر آن که سه خصلت در او باشد: سنتی از پروردگارش و سنتی از پیامبرش و سنتی از امامش. اما سنتِ پروردگارش، پوشاندن راز خود است، اما سنتِ پیغمبرش، مدارا و نرم رفتاری با مردم است، اما سنتِ امامش صبر کردن در زمان تنگدستی و پریشان حالی است.
کلینی، اصول کافی، الناشر: دار الكتب الإسلامية، ج۲، ص
•┈┈••••••••🔻•••••••┈┈•
📌حوزه نمایندگی ولی فقیه البرز
╭─┅─🍃🆔🍃─┅─╮
https://eitaa.com/hozealborz
╰─┅─🍃🆔🍃─┅─╯
یادداشت اختصاصی «تیتر یک»/
🌴پیامبری که دشمنان صادق مینامیدندش
صداقت و راستگویی ویژگی بارز پیامبر اکرم (ص) بود و دشمنانش او را به این صفت میشناختند.👇👇
http://titre1.com/fa/news/226458/
آغاز ماه ربیع الاول، ماه جشن و سرور اهل البیت(ع) را که در آن شاهد وقایع فرخنده و مهمی مانند حادثه تاریخی لیله المبیت، هجرت حضرت محمد صلی الله علیه و آله و سلم از مکه به مدینه، ولادت پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق علیهم السلام، ازدواج حضرت محمد صلی الله علیه و آله و سلم با حضرت خدیجه علیها السلام، آغاز امامت و ولایت امام مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف را به ساحت حضرت ولی عصر(عج) و همه شما عزیزان تبریک و تهنیت می گویم و آرزوی سربلندی و موفقیت روزافزون شما را از خداوند منان خواستارم.
✍علی ارجمند عین الدین
┏━━━🍃🌸🍃━━━┓
🆔 @aliarjmand_jahad
┗━━━🍃🌸🍃━━━┛
📷گزارش تصویری
💠آغاز سال تحصیلی حوزه علمیه اباصالح المهدی (عج) فردیس با حضور امام جمعه محترم شهرستان فردیس دکتر حسینی و با حضور مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در جهاد کشاورزی استان البرز حجت الاسلام والمسلمین علی ارجمند عین الدین و با حضور مدیران و مسئولین
🗓 ۲۶ شهریور ۱۴۰۲
┏━━━🍃🌸🍃━━━┓
🆔 @aliarjmand_jahad
┗━━━🍃🌸🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 قحطی در آمریکا!؟
🔴 از هر۱۰ کارگر آمریکایی، ۶ نفر برای تامین هزینه غذا با مشکل مواجه هستند.
┏━━━🍃🌸🍃━━━┓
🆔 @aliarjmand_jahad
┗━━━🍃🌸🍃━━━┛
🗞جای خالی حماسه دفاع مقدس در علوم انسانی
✍ علی ارجمند عین الدین
روزنامه جام جم/ چهارشنبه/۲۹ شهریور
┏━━━🍃🌸🍃━━━┓
🆔 @aliarjmand_jahad
┗━━━🍃🌸🍃━━━┛
karaj 29shahrivar chap.pdf
30.8M
🗞 پی دی اف روزنامه جام جم/ چهارشنبه/ ۲۹ شهریور
┏━━━🍃🌸🍃━━━┓
🆔 @aliarjmand_jahad
┗━━━🍃🌸🍃━━━┛
🏹 رکوردی که هرگز شکسته نشده !
امام باقر علیه السلام، ۱۰ تیر پرتاب کرد و هر تیری تیر قبلی را شکافت و مجموعه تیرها شبیه به یک طناب شد!🏹
سالی هشام بن عبدالملک برای انجام مناسک حج به مکه آمده بود و امام باقر(ع) و امام صادق(ع) نیز در آن سال در مکه حضور داشتند. امام صادق(ع) ضمن جملاتی- که حاکی از برتری بنیهاشم بر امویها بود- فرمود: «سپاس خدایی را که حضرت محمد(ص) را به پیامبری برگزید و ما را به وسیلهی او مورد احترام و تکریم قرار داد. پس ما برگزیدگان خدا از میان مخلوق او و خلفای منصوب از جانب او هستیم. خوشبخت کسی است که از ما پیروی نماید و بدبخت کسی است که ما را دشمن داشته و با ما مخالفت کند». خبر این سخنان به گوش هشام رسید و بر وی سخت گذشت. پس از آنکه وارد دمشق شد، پیکی به سوی حاکم مدینه فرستاد و از او خواست تا امام باقر و امام صادق را به شام بفرستند. بعد از ورود آن حضرات(ع)، هشام در رفتاری تحقیرآمیز، سه روز به آنان اجازه ملاقات نداده و تنها بعد از روز چهارم بود که آنان را پذیرفت. سپس مجلسی ترتیب داد که در آن افراد فراوانی - از جمله شخصیتهایی از قریش - حضور داشتند، هشام از امام باقر(ع) - که نسبتا سنّی از ایشان گذشته بود - خواست تا در مسابقهی تیراندازی شرکت نماید. ابتدا امام(ع) به بهانهی پیری از قبول این پیشنهاد خودداری کرد؛ اما هشام بر خواستهی خود پافشاری میکرد؛ لذا امام ناگزیر کمان به دست گرفت و تیر اول را به هدف نشاند و تا نُه تیر بعدی آنها را یکی پس از دیگری مانند طنابی به هم دوخت. هشام بسیار شگفتزده شد و گفت: گمان نمیکنم در روی زمین کسی بتواند بهتر از این تیراندازی کند.
✅ کاش در روز ولادت آن امام همام مسابقه تیر اندازي با عنوان جام اختر پنجم برگزار می شد!
✍علی ارجمند عین الدین
┏━━━🍃🌸🍃━━━┓
🆔 @aliarjmand_jahad
┗━━━🍃🌸🍃━━━┛
📜 سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری در حوزه «سلامت»
بند ۱۲- بازشناسی، تبیین، ترویج، توسعه و نهادینه نمودن #طب_سنتی ایران.
طب سنتی چیست؟
طب سنتی مجموعهای از دانستهها، مهارتها و اعمال است که بر پایهٔ نظریهها، باورها و تجربههای بومی فرهنگهای مختلف، که در بهداشت و نیز پیشگیری، تشخیص، بهبود و مداوای بیماریهای جسمی و ذهنی مورد استفاده قرار میگرفتند.
جایگاه طب سنتی در دنیای معاصر
جالب است بدانید که با وجود سلطه نظام سرمایه سالاری در جهان و حاکمیت سازمان هایی مثل سازمان جهانی بهداشت، هنوز در برخی از کشورهای آسیایی و آفریقایی، تا ۸۰٪ از مردم نیازهای اولیهٔ بهداشتی خود را از طریق طب سنتی برطرف میکنند.
انواع ساختارهای طب سنتی در جهان
برخی از انواع طب سنتی مورد استفاده در سراسر دنیا عبارتند از: طب سنتی چین، طب سنتی کرهای، طب سنتی آفریقایی، طب ایران باستان، طب سنتی ایرانی، آیورودا و طب سنتی اروپایی و...
طب سنتی در کشورهای مختلف
گفته شده در دنیای معاصر ۱۳۰ کشور در مورد داروها و تجویزهای طب سنتی قانون و مقررات دارند، چرا که بر اساس اصول دموکراسی، مردمی که پول بیمه و درمان پرداخت می کنند، حق دارند که ساختار درمان را نیز خودشان انتخاب کنند، در برخی از کشورهای ذکر شده به طب سنتی طب مکمل گفته می شود و استفاده جانبی از آن می شود، ولی در برخی از آنها بیمارستان ها و درمانگاه های مستقلِ طب سنتی دایر است و خدمات در این بیمارستان ها تحت حمایت بیمه ها قرار دارد!
طبایع خوردنی ها و نوشیدنی ها
بر خلاف پزشکی مدرن که در آن تغذیه جایگاهی ندارد و متاسفانه دانشجویان پزشکی در تمام دوران تحصیل خود تنها دو واحد تغذیه پاس می کنند، در طب سنتی غذا و پرهیز دو رکن اولیه بهداشت و درمان محسوب می شوند تا جایی که ابن سینا در اهمیت غذا جمله مشهوری دارد که گفته: غذای شما داروی شماست و داروی شما غذای شماست
از دیگاه طب سنتی غذاها به دو دسته سرد، گرم تقسیم میشوند که روشهایی برای تشخیص این ۲ امر وجود دارند، ولی استثنائاتی در این زمینه هم وجود دارد.
کلیه مادههای غذایی، تندی، شوری و شیرینی جزء گرم مزاجها شناخته میشود، و کلیه مادههای غذایی ترش، ملس، کال، میوه نارس و هر چیزی سفید به جزء شکر و نمک جزء سرد مزاجها شناخته میشود که خود این ۲ دسته بر اساس حالت میزان موجود آب درون ماده غذایی، تقسیمبندی میشود...
مراحل درمان در طب ایرانی اسلامی
در طب سنتی ایرانی اسلامی سیکل درمان عبارت است از: مرحله اول پرهیز و تغذیه مرحله دوم داروهای طبیعی مفرده، مرحله سوم، داروهای کم ترکیب و مرحله آخر داروهای پر ترکیب که برای مدتی کوتاه تجویز می شود (بر خلاف طب مدرن که با تغذیه آشنا نیست و مستقیم بیمار را به مصرف داروهای شیمایی و پرترکیب سوق می دهد که چه بسا این داروها باید تا پایان عمر مصرف شود و چون مصرف آنها در بلند مدت حتما عوارضی دارد، این عوارض دارویی باعث ایجاد بیماری های جدید و در نتیجه تجویز داروهای جدید می شود)
وابستگی پزشکی به مهندسی پزشکی و شیمی مولکولی
از میان ده ها ساختار ثبت شده در جهان امروزه ساختار پزشکی غالب در نظام درمان ایران، ساختار پزشکی مدرن می باشد، که به آن طب مولکولی نیز اطلاق می شود، چرا که تکیه اصلی آن در درمان بر رشته شیمی ملکولی است، یکی از ویژگی های دیگر این ساختار پزشکی، جزءنگر بودن آن است، همه می دانیم که بر بدن انسان به عنوان یک کُل، رابطه حکیمانه و هوشمندی حاکم است، از اینرو، بر اساس روش های تشخیص در طب سنتی از شیوه های ملموسی مانند گرفتن نبض، رنگ چهره، شکل و رنگ ناخن ها، سفیدی چشم، بار روی زبان و غیره، ده ها نوع بیماری تشخیص داده می شد، ولی در ساختار پزشکی موکولی تشخیص برای تشخیص و درمان بیماری ها مختلف، رشته های متعددی تعریف شده و در همه تخصص ها، تشخیص بیماری، وابستگی کاملی به دستاوردهای مهندسی پزشکی یعنی کیت ها، ادوات و تجهیزات پزشکی گرانقیمت دارد.
✍ علی ارجمند عین الدین/ مدرس حوزه و دانشگاه
┏━━━🍃🌸🍃━━━┓
🆔 @aliarjmand_jahad
┗━━━🍃🌸🍃━━━┛
#داستانک
📜 زن و سفارش دعای محبت
روزی زنی به دیدار شیخی رفت و به او گفت: دعایی بنویس که همسرم مرا دوست داشته باشد، پولش هر چه باشد می دهم!
شیخ گفت: من دعا نویس نیستم! زن اصرار کرد! شیخ که از اصرار زن به ستوه آمده بود گفت: من در صورتی می توانم دعایی که می خواهی بنویسم که چند مو از یال شیری برای من بیاوری!
زن رفت، مدتها گذشت تا این که بعد از چند ماه، آن زن دوباره به نزد آن شیخ بازگشت و با خوشحالی گفت: موهایی را که برای دعا نوشتن نیاز داشتی آوردم! الوعده وفا این موها را بگیر و دعایی را که خواستم بنویس!
شیخ با تعجب پرسید، اینها را از کجا آوردی؟!
زن گفت: در نزدیکی ما جنگلی است، به آنجا رفتم، از مردم سراغ شیر را گرفتم و بالاخره او را پیدا کردم! هر روز مقداری آشغال گوشت با خود می بردم و آنرا آنجا پرتاب کرده و فرار می کردم! تا این که کم کم شیر با من انس گرفت، روزی که توانستم یال او را نوازش کنم، دسته ای از آنها را چیدم و برای شما آوردم!
شیخ که با تعجب به حکایت آن زن گوش می داد، ناگهان با عصبانیت فریاد زد خاااااانم آن چیزی که با صبر و حوصله و محبت رامش کردی یک حیوان درنده است! همسر شما انسان است، عقل و شعور دارد خب به او هم محبت کنی جذب تو می شود! دعای محبت شوهرت دست خودت است، من چه دعایی می توانم برای تو بنویسم؟!
✍علی ارجمند عین الدین
┏━━━🍃🌸🍃━━━┓
🆔 @aliarjmand_jahad
┗━━━🍃🌸🍃━━━┛
امام حسن عسکری یا عسگری؟!
فرق کلمه عسکر و عسگر.
عسکر واژه ای عربی است؛ به معنای سپاه و لشکر.
عسگر واژه ای فارسی است؛ به معنای کسی یا چیزی که عقیم است و بچه دار نمی شود، به همین دلیل انگور عسگری را که بی هسته است عسگری می نامند.
نتیجه؛ در اصل این کلمه را برای امام حسن عسکری منسوب میکنند چون در منطقه نظامی در سامرا سکونت داشت
ولی بعضی از مخالفین اهل بیت ( ع ) این واژه عربی را به کلمه عسگری تغییر دادند چون می خواستند القا کنند که ایشان بی فرزند است و در حقیقت آنها تولد فرزند بزرگوار ایشان را منکر شدند!
ممکن است گفته شود که کلمه عسگر فارسی شده همان عسکر است پس فرقی بین این دو نیست! در پاسخ باید گفت، در جایی که دشمنان از واژه ای مشترک سو استفاده می کنند ما حق نداریم بهانه به دست آنها بدهیم، همچنان که قرآن مجید می فرمايد: يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَقُولُوا رَاعِنَا وَ قُولُوا انْظُرْنَا وَ اسْمَعُوا وَلِلْكَافِرِينَ عَذَابٌ أَلِيمٌ
ای کسانی که ایمان آورده اید! [هنگام سخن گفتن با پیامبر] مگویید: راعنا و بگویید: انظرنا بشنوید و برای کافران عذابی دردناک است.
ماجرا از این قرار بود که زمانی که پیامبر اعظم منبر می رفت کسانی که در گوشه و کنار مسجد و منبر نشسته بودند گاهی برای این که پیامبر در زمان سخنرانی به آنها نیز نگاه کند می گفتند: یا رسول الله راعنا یعنی به ما هم نگاه کن!
کلمه راعنا در عربی دو معنا دارد، یکی به معنای "مراعات کن ما را" و دیگری به معنای "بچران ما را" !
دشمنان از این کلمه سو استفاده کرده و با تمسخر می گفتند: اینها خود را گوسفند می دانند و به محمد می گویند ما را بچران!
برای این که جلوی این سو استفاده گرفته شود، آیه نازل شد، ای کسانی که ایمان آورده اید دیگر نگویید راعنا بلکه بگویید انظرنا تا مخالفین از بیان شما سو استفاده نکنند.
✍ علی ارجمند عین الدین
┏━━━🍃🌸🍃━━━┓
🆔 @aliarjmand_jahad
┗━━━🍃🌸🍃━━━┛
آقای کیانیان! منظور خانم علم الهدی مردهای ایران بود نه نرهای ایران! فرق است بین مَرد و نَر!
از زمانهای گذشته تا به امروز مرد بودن را شامل صفاتی میدانند که مخصوص مردان است و معمولاً از این صفات با عناوینی مثل #مردانگی یاد می شود، بهتر است بدانید که نه تنها در ایران بلکه در بسیاری از فرهنگها، #مرد وظیفه اصلی را در تأمین درآمد یک خانواده به عهده دارد.
اما واژه فارسی نَر از پارسی میانی nar و اوستایی nairya که همریشه است با سانسکریت nara فقط معادل مذکر است که در این سن حتما شما معنای آن را خوب می دانید!!!
✍ علی ارجمند عین الدین
┏━━━🍃🌸🍃━━━┓
🆔 @aliarjmand_jahad
┗━━━🍃🌸🍃━━━┛
🌴 ریشه اختلاف در تعیین سالروز ولادت پیامبر اعظم🌴
بنابر نظر معروف میان علمای شیعه پیامبر اعظم(ص) در ۱۷ ربیعالاول و بنا بر نظر مشهور میان اهل سنت در ۱۲ ربیعالاول به دنیا آمده است.
ریشه این اختلاف از کجاست؟!
می دانید که اکثر ماه های قمری ۲۹ روزه است، در استنساخ نسخه های مانده از صدر اسلام که به بیان زمان میلاد پیامبر اعظم پرداخته اند، در عبارت «لإثنتی عشر لیلة بَقیَت من شهر ربیع الاول» یعنی ۱۲ روز از ماه ربیع الاول باقی مانده بود، با واژه مَضَت اشتباه شده و به جای واژه بَقیَت (مانده از) واژه مضت (گذشته از) گزارش شده است.
با وجود این اختلاف تاریخی، هنر امام خمینی(ره) این بود که فاصله این دو تاریخ را به هفته وحدت بین شیعه و سنی نامگذاری کرد و اختلاف را به اتحاد تبدیل کرد!
✍علی ارجمند عین الدین
┏━━━🍃🌸🍃━━━┓
🆔 @aliarjmand_jahad
┗━━━🍃🌸🍃━━━┛
پیامبر اعظم (ص) فرمود: سه گروه از زنان عذاب قبر ندارند و در قیامت با حضرت زهرا (س) محشور میشوند:
💐 زنی که با فقر و تنگدستی همسر خود بسازد
💐 زنی که با بداخلاقی همسر، صبر خود را از دست ندهد
💐 و زنی که مهریه خود را به همسرش ببخشد.
┏━━━🍃🌸🍃━━━┓
🆔 @aliarjmand_jahad
┗━━━🍃🌸🍃━━━┛