#داستان_امروز
《بصیرت! 》
دیروز در میدان امام حسین علیه السلام به مناسبت نهم دی، جمعی از دغدغهمندترین و بصیرترین مردم، گرد هم آمده بودند برای بزرگداشت روز بصیرت
اما اتفاقی افتاد که هرچه به آن فکر میکنم بیشتر نگران میشوم؛
زنی با لباس بسیار نامناسب و بدون روسری از بین جمعیت بصیر و انقلابی که برای بزرگداشت روز بصیرت در میدان جمع شده بودند رد میشد
دقیقا از غرب میدان ورود کرد و به سمت شرق رفت
حتی یک نفر
تاکید میکنم حتی یک نفر از مردم بصیر و دغدغهمند مجتمع در میدا،ن، کوچکترین تذکری مبنی بر رعایت حجاب که حکم واجب الهی است، به او نداد!
فاصلهام تا این زن زیاد بود جدا امیدوار بودم یک نفر از بین ملت انقلابی که او جلوی آنها با گردن افراشته و تبختر رژه میرفت یک تذکر ساده بدهد
گویا هیچ کس هتک حرمت او را نمیدید!
به سختی و با سرعت خودم را رساندم و تذکر دادم
اما چرایی و علت سکوت مردم بصیر انقلابی مقابل شکستن حدود الهی، دست از سرم برنمیدارد
مگر حضرت آقا نفرمودند بگویید و بروید ؟!
ما را چه شده؟!
شعار اللهاکبر و خامنهای رهبر با صدای بلند جاری بود البته ...
✍ #خانم_طالبی_دارستانی
*پلتفرم های غربی؛ ابزار جدیدی برای نبرد با جبهه مقاومت*
پلتفرم های غربی برخلاف سایر موضوعات، در قبال جبهه مقاومت سیاست یکسانی را اتخاذ کرده اند.
علیرغم ادعای #آزادی_بیان و لزوم تنوع و دسترسی همگان به شبکه های مجازی، سانسور و حذف محتوای مربوط به جبهه مقاومت تبدیل به رویه ای ثابت توسط پلتفرم های غربی شده است. اگرچه پس از عملیات طوفان الاقصی این رویه به شکل علنی تر و شدید تری اعمال شد اما جبهه مقاومت از سالها پیش تجربه این نوع رفتار را داشته است برای مثال محتواهای مربوط به نامه رهبر انقلاب به جوانان اروپا در آذر ۹۴ توسط توییتر(ایکس) حذف شد یا اینستاگرام در خرداد ۹۴ صفحه شهید سیدحسین نصرالله را مسدود کرد.
در دشمنی با جبهه مقاومت، اینستاگرام نسبت به سایر پلتفرم ها پیشرو بوده است. مسدودسازی صفحات مربوط به سپاه پاسداران و بسیج پس از تروریستی اعلام شدن این نهاد توسط دولت آمریکا و حذف محتواهای مربوط به شهدا همچون شهید قاسم سلیمانی، فخری زاده، نصرالله و سنوار نمونه ای از این اقدامات خصمانه است.
پس از عملیات طوفان الاقصی و حمله رژیم صهیونیستی به غزه، نقش جدید پلتفرم های غربی در حمایت از این رژیم نیز مشخص شد. طبق بررسی ها مشخص شده است که رژیم به کمک استفاده از داده های واتس اپ دست به شناسایی و هدف قراردادن ساکنان غزه می کرده است.
https://eitaa.com/alisalsobh
گزارش اولین جلسه شورای عالی مسکن در دولت چهاردهم (داغ و پرتنش)
بالاخره بعد از حدود ۶ ماه انتظار، امروز صبح اولین جلسه شورای عالی مسکن به ریاست رئیس جمهور محترم برگزار شد. بعد از ارائه گزارش وزارت راه و شهرسازی مشخص شد که بخش زیادی از مشکلات نهضت ملی مسکن، به دلیل عدم انجام تعهدات بانکها بوده است. آقایان فرزین و همتی مدعی شدند که بانکها ناتراز هستند و نمیتوانند تعهداتی که طبق قانون جهش تولید مسکن بر عهده دارند را به صورت کامل انجام دهند.
در پاسخ به ادعای آقایان فرزین و همتی، حقیر در حضور رئیس جمهور دو سوال پرسیدم: ۱. اگر ناتراز هستید و امکان پرداخت تسهیلات مسکن را ندارید لطفا بفرمایید که سال گذشته مجموعا به کارکنان خودتان در بانکها چقدر تسهیلات دادهاید؟! ۲. اگر برای وام مسکن ناتراز هستید پس چطور برای ارائه تسهیلات به پروژهها و بنگاههای وابسته به خودتان کاملا تراز هستید؟! یک نمونهاش وام کلانی است که یکی از بانکهای خصوصی به پروژه ایران مال پرداخت کرده است (پروژهای که عمده سهامش متعلق به یکی از وابستگان خود آن بانک بوده!) و حجم تسهیلات این پروژه چنان کلان بوده که نزدیک به ۲۵٪ از افزایش پایه پولی کشور در سال مذکور، صرفا به دلیل وام سنگینی بوده که به همین یک پروژه اعطا شده است! در حضور رئیس جمهور خطاب به رئیس بانک مرکزی عرض کردم که اگر توان وامدهی ندارید پس چرا فقط برای مردم مستضعف ندارید و برای پروژههای خودتان خیلی هم خوب دارید؟!
در ادامه به سیاستهای اشتباه وزارت راه در عرصه مسکن اشاره کردم و خدمت رئیس جمهور عرض کردم که با این نحوه انبوهسازیها و عمودیسازیها، قطعا پروژه نهضت ملی مسکن شکست خواهد خورد. خدمتشان متذکر شدم که باید از اشتباهات دهههای قبل عبرت بگیریم و سیاستی را اتخاذ کنیم که منتج به خانهدار شدن مردم در کوتاهترین زمان ممکن شود و نه اینکه سیاستگذاری اشتباه ما، سبب طولانی شدن زمان پروژه و فروختن اغلب فیشهای مسکن به دلالها و اقشار ثروتمند شود. عرض کردم اگر میخواهید مردم خانهدار شوند و مسکن به دست مصرف کننده واقعی برسد، به جای انبوهسازی و عمودیسازی و شهرکسازی و پرتاب کردن مردم به شهرکهایی که کیلومترها بیرون از شهرها هستند، باید به محدوده خود شهرهای فعلی اراضی لازم را الحاق کنید و زمینها را با الگوهای یک و دو طبقه در اختیار خود مردم بگذارید و وام را نیز مستقیما در اختیار خود مردم بگذارید تا پروژهها با حداقل زمان ممکن به سرانجام برسد.
خدمتشان عرض کردم که اگر این دو نکتهای که گفتم (یعنی اولا اجبار بانکها به انجام تعهداتشان و ثانیا عرضه زمین در محدوده شهرها به خود مردم) انجام بشود نهضت ملی مسکن موفق خواهد شد و در غیر این صورت مطمئن باشید که این پروژه شکست خواهد خورد و تبعات آن دامنگیر همه ما خواهد شد.
گرچه عرایض حقیر به کام اغلب وزرا و مدیران ارشد دولتی خوش نیامد اما خدا را شاکرم که در دفاع از مردم مستضعف و میلیونها خانوادهای که چشم انتظار اقدام عملی دولت هستند آنچه را که باید میگفتم گفتم و اتمام حجت کردم. حالا منتظر میمانیم تا ببینیم که مصوبات این جلسه مهم و پرتنش را به چه نحو ابلاغ خواهند نمود...
دکتر منان رئیسی
وقوع هشتمین سانحه هوایی در چند روز متوالی در سراسر جهان؛ اینبار اشتوتگارت آلمان
وقوع نهمین حادثه هوایی اینبار مجدد در کره جنوبی
فرود سخت یک هواپیمای مسافربری در کره جنوبی
پ ن: چه خبره در دنیا در عرض چند روز اینهمه سانحه هوایی؟؟
معاون ارتباطات و اطلاعرسانی دفتر رئیس جمهور بهدلیل توهین به امام(ره) مجرم شناخته شد
سخنگوی هیئتمنصفۀ دادگاههای سیاسی و مطبوعاتی: سید محمدمهدی طباطبائی، مدیرمسئول ماهنامۀ نسیم بیداری به اتهام توهین به امام خمینی(ره) در صفحۀ ۷۰ شمارۀ ۱۰۸ ویژهنامه بهاری سال ۱۴۰۲ در ذیل مطلبی با عنوان «دردی که تمام نمیشود» مجرم شناخته شد.
در این ویژهنامه عکس و متن توهینآمیزی نوشته شده که متهم ضمن عذرخواهی اعلام کرد عکس و نوشته سهوا از سایت خارجی گرفته و بعد از انتشار جمعآوری و اصلاح شده است.
محمدمهدی طباطبایی در تاریخ دوشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۳ به سمت معاون ارتباطات و اطلاعرسانی دفتر رئیس جمهور منصوب شده است!
https://eitaa.com/alisalsobh
گفتگوی آیتالله خامنهای با قذافی درباره خلیج فارس
قذافی گفت: پیشنهاد میکنم برای اینکه مشکل بین عربها و ایران حل بشود، به جای خلیج فارس بگوییم "خلیج اسلامی"
آیتالله خامنهای بلافاصله گفت: فعلا که خلیج آمریکایی است. شما اول کشورهای آنطرف را اسلامی بکنید بعد راجع به اسم خلیج فارس که غیرقابل تغییر است، با هم حرف بزنیم... ساحل ما از مجموع همه آن کشورها بیشتر است.
┄┅═✧☫✧═┅┄
𑁍 @TABEIN_14
🔰روابط تجاری بین ترکیه و رژیم صهیونیستی
🔸یک تانکر نفت شیمی ترکیه به نام TRANS SEA از بندر دلیسکلسی از ترکیه حرکت می کند و وانمود می کند که به سمت مصر می رود، در حالی که در حقیقت وارد حیفا شده است.کاپیتان قبل از نزدیک شدن به حیفا، فرستنده های AIS را خاموش کرد.
🗳 جهش ایران |
@jahesheiran
💢فاجعه در «بیمارستان دبیری» تبریز؛ این بیمارستان متعلق به یک روحانی، پاسدار، بسیجی، حزباللهی است؟؟
✔️ در تبریز، یک بیمارستان به «بیمارستان دبیری» شهرت دارد که همان «بیمارستان بینالمللی! ولیعصر عج» است.
✔️ در این بیمارستان بینالمللی! به جای داروهای گرانقیمت ضدسرطان، به بیماران سرطانی سرم خالی تزریق میشده و داروها در بازار سیاه تهران به فروش میرسیده است.
✔️ این بیمارستان متعلق به دبیری اسکویی، معاون پزشکیان است و معاون بیمارستان نیز رحیمی، معاون وزارت ورزش و جوانان بوده است!
✔️(رسانهها) سرهنگ سلطانی، رئیس پلیس آگاهی آذربایجانشرقی: «احتمال فوت بیماران خاص در اثر عدم استفاده از داروی خریداری شده توسط همراهان بیمار متصور است که در این خصوص تعداد ۲۰ فقره پرونده قضایی با دعوت از اولیای دم متوفیان تشکیل و به مراجع قضایی ارسال شد»
✔️(رسانهها) جعفری روحی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز: «دستگاه قضایی پرونده بیماران این بخش را از اول فروردین امسال از بخش درمان خواسته که این پروندهها و گزارشات مربوط به تعداد بیماران و...به دستگاه قضایی ارائه خواهد شد.»
❌ «وی در عین حال از سرپایی بودن بیمارانی که برای گرفتن خدمات شیمی درمانی به این بیمارستان مراجعه میکردند خبر داد و گفت: برای این بخش از بیماران در سامانههای بیمارستان پروندهای ثبت نمیشد و دقیق نیست.»
❌ جودتی، مدیر کل علوم پزشکی آذربایجانشرقی: «با حذف یک دوره از شیمی درمانی تلفات جدی به بیماران وارد نمیشود،امیدوارم پزشک معالج جبران کند!» (توجیه و تقلیل جنایت در اول ماجرا!)
✔️تکرار میکنند که «تخلف!» فردی بوده! وقتی چند نفر از کارکنان بیمارستان مدتها این کار را انجام داده و داروها را برای فروش در بازار سیاه به تهران انتقال میدادند، به نظر میرسد، «شبکهای» در کار بوده است؟
✔️به پرسشهای افکار عمومی بایستی پاسخ داده شود: سرقتهای داروها از کی آغاز شده؟ چند ماه یا سال؟ چند نفر بر اثر عدم معالجه درگذشتهاند؟ شبکۀ سرقت داروها چند نفر و چه کسانی بودهاند؟ خریداران چه کسانی بودند؟ و...
✔️ آیا با فاجعهای که در بیمارستان دبیری اسکویی رخ داده، آبرو و اعتبار تبریز لطمه ندیده است؟
✔️آیا قرار داشتن رؤسای بیمارستان در جایگاه معاون رییس جمهور و معاون وزیر، در رسیدگی به موضوع تاثیر خواهد داشت؟ این را آینده نشان خواهد داد...فعلا که همه سکوت کردهاند. اگر این بیمارستان متعلق به یک روحانی یا پاسدار یا قاری قرآن و امثال اینها بود، الان چه غوغایی در طیفی از رسانهها بود؟ آیا پزشکیان نمیگفت که...
✍ جلال محمدی
هدایت شده از حجت الاسلام محمدپور
🔶️ حدیث روز 🔶️
🟢 تفاوت نگاه عبرت بین و دنیا طلب،
🌷 أمیرالمؤمنین علی عليهالسلام فرمودند،
🌸 مَن أبصَرَ بِها الدنّیا بَصَّرَتهُ وَ مَن أبصَرَ إلَیها أعمَتهُ،
💢 👈 هر کس به دیده عبرت بین به دنیا بنگرد، دنیا بینایش کند، و هر کس بدان با دیده تمایل بنگرد، دنیا کورش سازد.
📚 بحارالأنوار، ج ۷۰، ص ۱۳۳،
🤲 اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁
هدایت شده از حجت الاسلام محمدپور
🌷 امیرالمومنین علیهالسلام مى فرماید،
🌸 بَيْنَكُمْ وَبَيْنَ الْمَوْعِظَةِ حِجَابٌ مِنَ الْغِرَّةِ
💢 👈 ميان شما و موعظه، پرده اى از غفلت و غرور وجود دارد،
🟢 ✍ در جهانى كه زندگى مى كنيم هم واعظان بسيارند و هم موعظه ها، تاريخ پيشينيان، واعظ بسيار گويايى است، حوادثى كه در طول تاريخ رخ مى دهد، و دگرگونى قدرتها، سرنگونى دولت ها، و از كار افتادن قهرمانان، و فقر گروهى از ثروتمندان، هر كدام واعظى هستند، حتى مردگان كه همه روزه مى بينيم بر دوش بستگان و عزيزانشان به سوى ديار خاموشان برده مى شوند، به فرموده امير مؤمنان على عليه السلام بهترين واعظانند، كاخ هاى ويران شده شاهان مقتدر و قصرهاى آباد آنها همه در حال وعظند،
🟢 👈 اضافه بر همه اينها، خيل انبيا و اوليا و معصومان همگى واعظان بزرگى بودند كه در طول تاريخ به وعظ و اندرز انسانها پرداختند، و امروز بسيارى از مواعظ آنها در اختيار ماست، با اين حال چرا اين موعظه هاى بسيار قوى در دل هاى گروهى تأثير نمى گذارد،؟ قطعاً دليلى دارد، امام عليه السلام در اين بيان كوتاه به يكى از مهمترين آنها اشاره مى كند و مى فرمايد، «حجاب غفلت، جلوى تأثير اندرزها را مى گيرد،
🟢 👈 اين غفلت ممكن است هنگام شنيدن مواعظ باشد كه انسان گوش دل به واعظ نمى سپارد، و در فكر مال و منال و شهوت خويش است، و يا اينكه همچون هارون موقتاً با شنيدن موعظه مردى الهى بيدار مى شود، اما به زودى حجاب غفلت بر دل او مى افتد، و موعظه را به فراموشى مى سپارد، بسيارند كسانى كه در يك مجلس فاتحه كه براى دوست و يا يكى از بستگان نزديكشان برپا شده در فكر فرو مى روند و لحظاتى بيدار مى شوند، مخصوصاً اگر واعظ آگاهى در آنجا سخنرانى كند، اما هنگامى كه از آن مجلس پا بيرون گذاشتند همه چيز فراموش مى شود، و به حال اول باز مى گردند.
📚 نهج البلاغه، حکمت 282،
🤲 اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁