🔹🔹🔷🔹🔹✨ 📖 ✨🔹🔹🔷🔹🔹
#تبیین_نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
☝️یکی از دلایل #ضرورت_بازگشتِ جامعه به
« نهج البلاغه » را امروز خدمت شما بزرگواران تقدیم می کنم:
فرض کنید در خانواده ای، جمعی، شرکتی، گروهی که با هم قرار است یک هدف مشترک را تأمین کنند ۵ نفر آدم حضور دارند و هر کدام فقط یک زبان خاص را بلدند و فقط به یک زبان می توانند صحبت کنند و از یک زبان بفهمند؛ مثلاً یکی فقط فارسی می تواند صحبت کند و فقط زبان فارسی می فهمد، دیگری عربی، دیگری ژاپنی، دیگری انگلیسی، دیگری فرانسوی
⁉️ آیا به نظر شما اینها اصلا می توانند هیچ کار مشترکی انجام بدهند؟
👈 درحالی که اولین شرط تفاهم که هم زبانی است را ندارند.
اگر بخواهند آن اتفاقی که به خاطرش دور هم جمع شدند رقم بزنند یا
الف) باید یک زبان مشترک بین خودشان درست کنند
ب) بالاخره همه شان زبان یکی را یاد بگیرند وباهم گفتگو کنند
از زبان ظاهر مهمتر، زبان فکر و قلب و اندیشه است؛ هرکدام از ما به یک زبان فکر می کنیم، به یک زبان می خواهیم، به این معنی که آرزوها و آرمان ها، حب و بغض ها، محبوب و مبغوض ها، ترس و شوق هایمان تعریف کننده زبان وجود ما هستند، به اصطلاح" گفتمان" ما هستند.
📢 اگر در جمع و جامعه و امتی #گفتمانِ رأس و صدر جامعه که رهبر جامعه باشد خدای نکرده با گفتمان لایه های بعدی جامعه و به خصوص توده مردم متفاوت و حتی گاهی وقتها متعارض باشد، آن جامعه نمی تواند به هدف مشترک و متعالی برسد، بلکه هر لحظه در معرض فرو پاشی و انحطاط است.
ما معتقدیم اگر بخواهیم #گفتمان_مشترک_و_متعالی ، نورانی و واقعی و رو به پیشرفتی در جامعه حاکم باشد باید تمام جامعه به زبان امیرالمؤمنین ( علیه السلام) بیاندیشند و آرزو کنند؛ خواسته ها، آرمان ها، حب و بغض ها، نفرت ها و شوق ها، خوف ها باید هماهنگ و هم سنگِ حب وبغض، خوف وشوق امیرالمؤمنین ( علیه السلام) باشد .✨
❌ خدای ناکرده در جامعه ای اگر رهبر معظم انقلاب، اهداف و آرزوهایش و تعریفش از هدف زندگی رساندن بشر به سرچشمه تمدن ایرانی اسلامی باشد، الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت باشد، عبور درست از پیچ تاریخی باشد و از این حرفهای بزرگ و ارزشمند و متعالی، اما مسؤولین و مردم جامعه دنبال معیشت و لذّت آنی ودفعی و امروزیِ خود باشند، به هر قیمتی ولو با خلاف قوانین؛ فرار کردن از مالیات، نگاه به بیگانگان و امثال آن،
این جامعه واقعا در معرض خطر جدی است، مثل همان ۵ نفری که هیچکدام زبان همدیگر را نمی فهمند، لذا نمی توانند به جهت واحدی حرکت کنند #نهج_البلاغه آن گفتمانی است که اگر همه افراد جامعه را موفق بشویم سر سفره اش بنشانیم آن موقع بین رهبرش، رئیس جمهورش، وزیرش، وکیلش، رئیسش، توده مردم؛ معلمش، دانش آموزش، حوزویش، دانشگاهیش، هنرمندش، شاعرش یک #وحدت_گفتمان شکل می گیرد وقتی وحدت گفتمان شکل گرفت، حالا همه تلاش می کنند کل جامعه به سعادت متعالی ومد نظر رهبری جامعه برسد، چرا؟؟
👈چون نهج البلاغه به تعبیر صریح رهبر معظم انقلاب
#کتاب_تدوین_شده_انقلاب_اسلامی است. هرکسی می خواهد با بالاترین ارزشهای اسلامی آشنا بشود، هرکسی می خواهد الگوی یک حکومت دینی از نقش حاکم تا نقش مردم را درست بشناسد، هرکس می خواهد شرایط و لوازم رسیدن به تمدن متعالی الهی را درک کند کافی است با نهج البلاغه که محصول دوران حکومت امیرالمؤمنین ( علیه السلام ) است آشنا بشود .
حضرت امیرالمؤمنین دراین کتاب شریف :
۱ ) آرمان های خودش
۲ ) حب و بغض
۳ ) خوف و شوق
۴ ) سعادت و شقاوت امت ها
۵ ) راه رسیدن به سعادت حقیقی ونجات از شقاوت
۶ ) راه رسیدن به رفاه مادی در ذیل تعالی معنوی
۷ ) رونمایی به بهترین وجه از عدالت
۸ ) انواع و اقسام ارزش هایی که شرط لازم برای رسیدن به یک جامعه بالنده، روشن و برخوردار از رفاه مادی و معنویت و عقلانیت هست
را مطرح و بیان کرده اند.
✨📖✨ اگر نهج البلاغه را خوب بخوانیم و خوانده باشیم؛ آن موقع حب و بغض ها، آرمان ها، سبک زندگی و ارزش هایمان را با امیرالمؤمنین ( علیه السلام ) هماهنگ می کنیم و چون رهبر عزیز انقلاب تمام عمرش با همین کتاب وهمین آرمان ها و ارزش ها و حب وبغض ها کاملاً هماهنگ شده، آن وقت هماهنگی بین ما و رهبر عزیزمان به وساطت « نهج البلاغه» در عمیق ترین لایه شکل می گیرد وآن روز است که ما به یک گفتمان قوی ِ متعالی ِ پیش برنده پشت سر رهبری عزیز گام های بلند تمدن سازی را یکی پس از دیگری طی خواهیم کرد ان شاءالله .
🎤 #حجة_الاسلام_مهدوی_ارفع
@nahjolbalaghe_313
🔹🔹✨🔹🔷🔹 💠 🔹🔷🔹✨🔹🔹
((((یکی از مهم ترین دغدغه های خانواده ها برای فرزندآوری، بحث تربیت است))))
یکی از مهم ترین دغدغه های خانواده ها برای فرزندآوری، بحث تربیت است. كم نشنیده ایم كه زن و مردهایی می گویند: «در دنیای كنونی چطور می توان كودك را از گزند این همه انحراف و آسیب دور نگه داشت»؟
والدین زیادی هستند كه در مسیر تربیتی شان دچار شك و ندانستن ها شده و در بهترین حالت دست به دامن روانشناسی می شوند؛ روانشناسی ای كه همه مان می دانیم خاستگاهش تمدن غرب است و هنوز به آن شكل كه باید بومی نشده كه با پیچیدگی های متفاوت و عرف و شرع ما مردمان مسلمان جور در بیاید. درعین حال غافلیم از منابع پرباری كه در دسترس مان هست و بی اعتنا از كنارشان می گذریم. اگر توصیه های روانشناسی و تربیتی معاصر غربی را یك پیشنهاد برای تربیت بدانیم، باید قبول كنیم كه بسیاری از این پیشنهادها و راهكارها هنوز نتیجه شان روشن نیست اما ما توصیه نامه ها و فرامینی دینی برای تربیت خود و فرزندانمان در دسترس داریم كه نتیجه اش مشخص است.
نهج البلاغه حضرت علی(ع) سرشار از نكات تربیتی است؛ یعنی بیش از هرچیز دیگر، راهكارهای تربیتی ارائه می كند و برای كسی كه می خواهد تربیت شود و تربیت كند بهترین و روشنگرترین منبع است. در میان نامه ها، خطبه ها و حكمت ها، نامه 31 نهج البلاغه كه خطاب به امام حسن(ع) نوشته شده یكی از برترین اسناد تربیتی است. كافی است بخوانیم و كمی دقت كنیم. بحث و تحلیل نكته به نكته آن در فرصت كم ما نمی گنجند اما در ادامه چند نكته بیان خواهیم كرد كه در تربیت كودك و نوجوان بسیار اصولی، مهم و راهگشاست.
تو پاره تن منی
حضرت در ابتدای نامه و پیش از شروع هر نوع توصیه و سفارشی به ایجاد رابطه عاطفی با فرزند خود می پردازند؛ «و دیدم كه تو پاره تن منی و بلكه بیشتر از آنی، تو برایم همه روح و جانی... .» فرزندان ما در هر سن و سالی و در هر موقعیتی، قبل از هر چیز نیاز دارند كه بدانند و بشنوند كه ما دوست شان داریم و چقدر بی هیچ قید و شرطی برایمان ارزشمندند. كلید طلایی تربیت، محبت است. بسیاری از پدر و مادرها می گویند: «من از صبح تا شب برای آسایش و آرامش كی دارم می دوم؟ خودش باید بدونه چقدر دوستش دارم و برام مهمه». بسیاری از نوجوانان هم هستند كه در جلسات مشاوره عنوان می كنند: «منو دوست ندارن». علاوه بر محبت عملی، فرزندان نیاز به محبت كلامی هم دارند؛ بگویید و سیرابشان كنید. قبل از آنكه نصیحت، توصیه یا حتی تنبیه را شروع كنید، او باید بداند و بشنود كه دوستش دارید.
و قلب جوان همچون زمین خالی است
خیلی قبل از آنكه روانشناسان بخواهند به اهمیت دوره جوانی و خصوصیات این دوره پی ببرند، حضرت در این نامه به این نكات اشاره كرده اند: «و قلب جوان همچون زمین خالی، سرشار از قابلیت و پذیرش است... و من پیش از آنكه دلت سفت و سخت شود و بذر دیگری را بپذیرد، به كشت ادب در وجودت همت گماشتم». روشن است كه حضرت معتقدند تربیت را نباید به تعویق انداخت. صحبت ایشان درباره آماده بودن زمین دل نوجوان و جوان آنقدر واضح است كه نیاز به هیچ توضیحی ندارد، تنها باید توجه داشت كه ایشان نیز ذكر می كنند كه اگر ما به تربیت فرزندمان در كودكی و نوجوانی همت نكنیم و بذر ادب را در دلش نكاریم، كسانی پیدا می شوند كه به خواست و طبق منافع خودشان به تربیت او دست خواهند زد. بنابراین قبل از آنكه مدرسه، همسالان، گروه دوستان، وسایل ارتباط جمعی، شبكه های اجتماعی، ماهواره و اینترنت دست به تربیتی از جنسی كه قبولش نداریم بزنند، باید تربیت كردن و كشت یك محصول پربار را در این زمین مستعد شروع كنیم.

اگر ما به تربیت فرزندمان در كودكی و نوجوانی همت نكنیم و بذر ادب را در دلش نكاریم
خدا را فراموش نکن
حضرت در نخستین فرازهای وصیت شان، امام حسن(ع) را به تقوی و یاد خدا فرامی خوانند؛ درست بعد از اینكه به او می گویند تو پاره تن منی! ایشان این توصیه را تنها به عنوان امام یا حاكم اسلامی، بیان نمی كنند؛ این یك درخواست و وصیت، پدرانه هم هست. در واقع می خواهند بگویند كه چون این همه دوستت دارم و برایم ارزشمندی به تو می گویم كه «از خدا پروا داشته باش و به دستورات او پایبند باش». ما به عنوان والدین، چقدر نگران كم و كیف ارتباط فرزندمان با خدا هستیم؟ چقدر برنامه داریم كه دستورات الهی را یاد بگیرد و به آنها پایبند باشد؟ آنقدر كه نگرانیم كدام مدرسه برود؟ از چه سنی كلاس زبان را شروع كند؟ چه بپوشد؟ چه تولدی برایش بگیریم؟ و... نگران این هستیم كه یك تكیه گاه محكم و دائمی به نام خداوند متعال را به فرزندمان معرفی كنیم؟ برای معرفی درست و كامل این تكیه گاه اخلاقی، چقدر هزینه می كنیم؟ چقدر زمان می گذاریم؟
آماده کردن نوجوان برای عبور از گردنه های دیرگذر
در جای جای نامه، شاهد بررسی و تأكید بر سختی ها و قوانین حتمی دنیا هستیم؛ مسائلی همچون مرگ، گذر زمان، بیماری، نرسیدن به آرزوها و...
؛ «و بدان كه در برابر تو راهی است بس دراز و با مشقت بسیار». «و بدان كه در این سفر، مسیرت همه هموار نیست بلكه پشته های سخت و گردنه های دیرگذر در انتظار تو است». نوجوان باید بداند كه قرار نیست در دنیا به تمامی خواسته هایش برسد. باید بداند كه موانع، همیشه و همه جا هستند، هیچ چیز به سادگی به دست نمی آید و حتی ممكن است بعد از تلاش های فراوان باز هم از دست برود. بگذارید فرزندتان با مشكلات آشنا شود، برایش طرح مسئله كنید و نگویید: «بچه م عقده ای می شه». كسی كه می داند مسیرش سخت است، انتظار سختی را دارد، با هر پیش آمدی غافلگیر نشده و دست و پایش را گم نمی كند و به ورطه افسردگی كشیده نمی شود. كسی كه می داند گردنه های دیرگذر در انتظارش است، خواه ناخواه صبر را فرا گرفته و درگشایش كارهایش از صبر كمك می گیرد. همچنین لازم است فرزند ما بداند كه مرگ، ملازم زندگی است. چرا همیشه او را از مفهوم مرگ و مردن دور نگه می داریم؟ كودك و نوجوان باید با اینگونه مفاهیم آشنا شوند. شما مسئولید كه او را با تمامی حقایق آشنا كنید اما به روشی كه كمترین آسیب را داشته و برخاسته از محبت درونی شما باشد.
قرآن بیاموز و با قران باش
در باب یادگرفتنی ها، حضرت می فرمایند: «بر آن شدم كه ابتدا به تو قرآن بیاموزم و تو را از ترجمان و تأویل آن آگاه كنم» مگر راهكاری روشن تر از این هم داریم؟ آموزش قرآن به كودك مسئله ای است كه باید به آن توجه كرد و برایش وقت گذاشت و البته حفظ قرآن تنها یكی از راه های آموزش آن است. آشنایی كودكان با مفاهیم قرآنی، داستان های قرآن، اما و اگرها و باید و نبایدهاست كه در ذهن او یك نقشه راه ترسیم می كند و تربیت كلی او را به عهده می گیرد. بنابراین از این امر مهم به هیچ وجه غافل نشوید.
مسئولیت خودت را داشته باش
از همان ابتدای نامه، حضرت به فرزندشان توصیه می كنند كه حواس خود را كاملا معطوف به خود كند و فراموش نكند كه در قبال خودش مسئولیت بزرگی دارد و آنقدر این مسئولیت، بزرگ و وقت گیر است كه زمانی برای توجه به عیب و نقص دیگران پیش نمی آید؛ «فهمیدم كه من پیش و بیش از آنكه مسئول مردمان باشم، وظیفه دار خودم هستم و بر این دریافت و دغدغه ام عقل نیز صحه گذاشت و تكلیفم را بی هیچ پرده و پیرایه روشن ساخت»، «در آنچه نمی دانی دخالت نكن»، «سخنی را كه وظیفه نداری نگو»، «و نگو آنچه نمی دانی، هرچند كم باشد آنچه می دانی»؛ در این نكات، آنقدر حرف نهفته است كه می توان كل این صفحه و این مطلب را به آن اختصاص داد. این سخن می تواند هم سرلوحه تربیت خود ما و هم تربیت فرزندمان باشد.
سفارش این نكات، بر اهمیت پرورش عقل و عقلانیت در روابط فردی و اجتماعی صحه می گذارد. كافی است خودمان به عنوان والد، به این چند فراز عمل كنیم و حواسمان بیشتر از هرچیز پی اصلاح و تربیت خودمان باشد، آن وقت است كه فرزند ما همانگونه می شود كه ما هستیم.
@aliyavaran_Valayat
روح الله ثانی:
#انتقام #آرامکو
❌ پس از حمله ی بسیار وسیع انصار الله یمن به آرامکو ، عربستان سعودی آنرا منتسب به ایران کرد و عهد بست انتقام آنرا بگیرند که مقرر بود بخش زیادی از مخازن نفت و بنزین کشور در اغتشاش اخیر منفجر و آتش بگیرد، که البته با همراهی منافقین، سلطنت طلب ها، تجزیه طلب ها و سرویس های اطلاعاتی آمریکا و صهیونیسم در برخی اهداف موفق شدند .
( گرچه اهداف دشمنان بسیار سنگین تر بود )
✳️ برادر باید بدانیم از روز نخست که آدم پای بر زمین گذاشت ، جنگ بین حق و باطل شروع شد و تمامی هم نخواهد داشت ، هر کجا حق، عقب نشینی کند ، باطل با تمام قوا گسترده تر میشود ،
❎ لذا امیرمومنان در کتاب
#نهج_البلاغه شریف ، وصیتی را سرلوحه ی همه ما قرار داده اند، که برای همیشه ی زمان و مکان ؛
✅ «کُونا لِظّالِمِ خَصْماً وَ لِلْمَظْلُومِ عَوْناً»؛ دشمن ظالم و یار و کمک کار مظلوم باشید.
@aliyavaran_Valayat
از سری داستان های مناجاتی
مهر مادر و بیمهری فرزند!
آن قدر این جوان مغرور بود، مادر خود را که به خاطر پیری و ضعف که توان راه رفتن نداشت به دوش گرفت و بالای کوه برد تا طعمهی درندگان بیابان شود.
وقتی بر می گشت، مادرش به فکر افتاد مبادا پسرم در مسیر پرتگاه کوه بیفتد و بدنش خراش بردارد، نکند طعمهی درندگان گردد!
برای پسرش دعا کرد: «خدایا! پسرم را از گزند درندگان و حوادث حفظ کن، تا به سلامت به خانهاش بازگردد.» یک مرتبه از سوی خداوند به موسی(ع) خطاب شد: «ای موسی! به آن کوه برو و منظرهی مهر مادری را ببین.»
موسی که از دیدن این محبت مادری به خروش آمده بود به زبان آور که به راستی مادر چقدر مهربان است. خداوند به او وحی کرد که: «ای موسی! من به بندگان خودم، مهربانتر از مادر هستم.»
ناز مرا کشی که بری جانب بهشت
با آن که هست آتش دوزخ سزای من
از بس که توبه کرده و بشکستهام دگر
در محضر تو رنگ ندارد حنای من
منبع اصل داستان ذکر شده: سرگذشتهای عبرتانگیز، ص 252.
از سری داستان های مناجاتی
خدا پناه بیپناهان
یونس پیغمبر(ص) سه شبانهروز در شکم ماهی بود، دست به دعا { لاإِلهَ إِلَّا أَنتَ سُبْحَانَک إِنِّی کنتُ مِنَ الظَّالِمِینَ ...} سی سال زحمت کشید. جز دو نفر کسی ایمان نیاورد. قومش را نفرین کرده بود.
بالاخره ماهی، یونس را کنار ساحل انداخت. خداوند درختی را مامور محافظت از یونس کرد تا در مقابل آفتاب آسیب نبیند. بعد از مدتی کرمی آمد و ریشه درخت را خورد.درخت خشک شد و یونس پیامبر از این حادثه بسیار غمگین.
خطاب رسید: «برای چه محزونی؟» عرض کرد: در سایهی این درخت آسوده بودم، کرمی را مأمور کردی تا آن را خشک کرد، خداوند به او فرمود: «یونس! اندوهگین میشوی برای خشک کردن درختی که نه خود آن را کاشتهای، نه خود آن را آب دادهای، و نه چندان اهمیتی به آن میدادی، زمانی که از سایهاش بینیاز میشدی؛ اما چگونه محزون و غمگین نشدی آن لحظه که نفرین کرده و میخواستی هزاران هزار نفر از مردم بیچاره را دستخوش عذاب الهی قرار دهی؟
مهربان تر ز خودت در همه ی عالم نیست
با همه تیرگی ام سوی شما رو آرم
باز ندا آمدکه یونس به سوی قومت برگرد که آنها توبه کردند.» بلد بودند چطور توبه کنند. خدا عذاب را برداشت. بلدی توبه کنی؟ بلدی یک کاری کنی خدا دستت را بگیرد؟
با همه بار گنه دست مرا می گیری
ای فدای تو و بخشیدن تو دلدارم
منبع اصلی داستان ذکر شده: تاریخ انبیا، ج 2، ص 265.
سوامیناتان" پدر انقلاب سبز هند و از شخصیتهای مرجع تراریخته بنیاد راکفلر در ۵۰ سال اخیر" در مقاله ای جنجالی، مزایای تراریخته را زیر سوال برد. این در حالی است که تاجران تراریخته از سال ۱۳۹۴ تلاش زیادی برای تراریخته کردن پنبه و برنج ایران نموده اند. بسیاری از این تاجران متخصصان ژنتیک گیاهی هستند که ذیل بنیاد راکفلر آموزش دیده اند.
مصرف پنبه در منسوجات، نوارهای بهداشتی بانوان و پوشکهای نوزادان ؛ متخصصان دنیا را از استفاده بی محابا از این محصولات، که شامل مواد شیمیایی ممنوعه و نوعی علف کش عامل سرطان هستند؛ برحذر داشته است.
حالا با این خیزش جهانی علیه تجارت تراریخته، آیا شورای ملی ایمنی زیستی که به ریاست معاون اول ریاست جمهوری آقای دکتر جهانگیری تشکیل می شود، مجوز تراریخته کردن پنبه ایران را لغو خواهد کرد؟
#رسانه_باشید
@mahdavi_arfae
24.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فعالیت نهضت جهانی نهج البلاغه خوانی در پیاده روی اربعین ۹۸
پاسخ به سؤالات نهضت :
خواهران :
@Montazer_z0hur
برادران :
@talayedarefath
💠 درمان آنفولانزا
#آنفولانزا بیماری کشنده نیست و اگر کسی بیماری زمینه ای نداشته باشد هیچ مشکلی بوجود نمی آید.
ایجاد رعب و وحشت در مورد خطرات آنفولانزا با هدف فروش و تزریق
#واکسن_های_شیمیایی انجام می شود...
درمان حادترین و شدید ترین نوع آنفولانزا:
🔻استراحت
🔻سیب درختی رنده شده یا آب سیب چند مرتبه
🔻چند عدد پیاز آب پز یا دمنوش پیاز با دو قطره آبلیمو و کمی عسل دو مرتبه در روز
و گذاشتن پیاز کف دست و پا به مدت نیم ساعت
موقع گلو درد گذاشتن پیاز پخته روی گلو
🔻دمنوش پونه ، نعنا ، آویشن + عسل چند مرتبه و همچنین بخور دادن آن
🔻بخور دادن شلغم و سپس خوردن شلغم همراه با عسل چند مرتبه
نکته اول:مصرف داروی جامع امام رضا علیهه السلام به همراه هر کدام از ترکیبات بالا اثر آن را قوی تر می کند.
نکته دوم: انجام دو مورد از موارد بالا به همراه استراحت کفایت می کند.
✍ ابن علیان
#طب_اسلامی_ایرانی
@r_sani313
فیلم"منطقه پرواز ممنوع" در بندرعباس بهروی پرده میرود
دبیر استانی جشنواره عمار از اکران فیلم منطقه پرواز ممنوع بهمدت یک ماه در بندرعباس خبر داد.
۰۷ آبان ۱۳۹۸ - ۱۹:۰۱
استانها
هرمزگان

احمد بهنیا در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در بندرعباس، درباره اکران فیلم منطقه پرواز ممنوع اظهار داشت: این فیلم یکی از پرمخاطبترین فیلمهای جشنواره عمار و کاری از مدرسه سینمایی عمار است.
وی در ادامه به محوریت و مضمون این فیلم اشاره کرد و افزود: این فیلم بیشتر با موضوع و محوریت نوجوانان و جوانان امروزی بر پایه اعتمادبهنفس، تلاش، امید، توکل و ایمان خداوند ساخته شده تا نوجوانان و جوانان جامعه، با این مفاهیم ارزشی و انقلابی بیشتر آشنا شوند و در زندگیشان بهکار گیرند.
دبیر استانی جشنواره عمار به قسمتهای کوتاهی از این اثر پرداخت و عنوان داشت: این فیلم حکایت سه نوجوان هممدرسهای را روایت میکند که حین آماده شدن برای شرکت در مسابقه ساخت پهپاد با پیدا شدن یک یوزپلنگ در حوالی محله زندگی خود وارد مسائل و درگیریهای پیرامون میشوند.
بهنیا با ابراز اینکه این فیلم در جشنواره بینالمللی کودکان و نوجوانان با استقبال پرشور مخاطبان قرار گرفته بود، خاطرنشان کرد: این اثر موفق به 14 سانس فوقالعاده شد و این در حالی است که هیچ اثری در این جشنواره موفق به سانس فوقالعاده دوم نشده بود.
وی در ادامه از حامد بامروتنژاد و امیر داساگر بهترتیب بهعنوان تهیهکننده و کارگردان این اثر ارزشی نام برد.
# فیلم سینمایی منطقه پرواز ممنوع
# بهترین فیلم برای نوجوانان# بهترین انتخاب برای جشنواره
@aliyavaran_Valayat
#فهم_ریاضی #معدل_پایین
🔢اگر فرزند شما ریاضی رو خوب نمی فهمد یا معدلش پایین است؛
❌اصلا فشار روانی به او نیاورید، بگذارید آرام باشد و هرگز تنبیه سنگین نکنید ،
و الا پس از نوجوانی ، درگیری او با خطرات ، انحرافات و فسادهای اجتماعی بالا میرود .
✅برای شما، سالم بودن روان فرزندتان بالاترین آرمان باشد .
پیشنهاد ؛ برای انجام دادن صحیح تکالیف ،جوایزی یا امتیازی برای او قرار بدهید که یک ویژگی مهم داشته باشد
فرزندتان آن جایزه یا هدیه را دوست داشته باشد .
♨️حال یک خبر بسیار جالب 🚀:
❓آیا میدانستید پدر علم موشکی ایران
که پدر صهیونیسم و آمریکا را در آورده ،
معدلش در دانشگاه زیر ۱۵ بوده ‼️
#شهید_طهرانی_مقدم
@r_sani313