📊«چهل سال ازدواج و طلاق!»
🔴 آمار سالانه ازدواج و طلاق از سال 58 تا 98
♦️ چند سالی است که نگرانی ها درباره آمار ازدواج و فرزندآوری در کشور به اوج خود رسیده. در این قسمت از نماگراف به بررسی این آمار و علت اصلی کاهش ازدواج در کشور میپردازیم./نماگراف
پ.ن: اقتصاد مهمترین مسئله در اداره کشور است که در 9 سال اخیر و خصوصا 7 سال اخیر به شکل بی رحمانه ای رها شد است.
#سقوط_غربگرایی #برجام
✅با بدون سانسور متفاوت بیاندیشید 👇
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794
اولین جلسه هم اندیشی
🔰بورس آری یا خیر؟🔰
با حضور کارشناسان کشوری..
💲⏪ بازار سرمایه نه اسلامی است و نه ایرانی و نه نسبتی با اقتصاد مقاومتی دارد. بازار سرمایه، در واقع بازار پشتیبان نظام پولی برای گسترش مجال برای خلق پول توسط بانکداران است. این بازار، همانند نظام بانکی، سرمایههای خردی که در اقتصاد ایرانی از کارایی بالایی برخوردارند را از میان مردم جمع میکند و در اختیار سرمایهداران کلانی قرار میدهد که نه کارا عمل میکنند و نه آن را در تولید ایرانی استفاده میکنند.
🔔در صورت تمایل به شرکت در این جلسه به عنوان یکی از فعالان فرهنگی اجتماعی لطفا نام و مقطع تحصیلات خود رابه آیدی
@esfahani121
ارسال فرمایید.
یه اعترافی میخوام بکنم!
تا همین چند وقت پیشا فکر میکردم استغفار و توبه مال اعمال جوارحی ه بیشتر... و به خاطر اعمال جوانحی خیلی حالت شرمندگی و استغفار و توبه و درمانی به نظرم نمی اومد!... (متاسفانه بالا منبرا یا در مراسم مناجات خوانی همش یه سری گناهان کلیشه ای رو اشاره میکنند... در حالی که تا دلت بخواهد جای خطا و اشتباه ناپیدا داریم!) و چه بسا عمق اعمال جوانحی خیلی بیشتر باشه... از خطاهای قلبی در روابط انسانی (مثل حسد و کینه و سوء ظن و خیرنخواهی ها!..) تا حس های بد و خراب و معیوب و مشکوک با خدا !...
و اخیرا هم یه سری گناه دیگه اضافه کردم!
به خاطر ضعف ها
وابستگی ها
تنبلی ها
ترس ها
اهمال ها
بی خیالی ها
و...
خدایا ببخش و توان جبران بده
⏪ آنهایی که به نام رهبری، مردم، بسیجیان و طلاب را به بورس دعوت می کنند مراقب باشند که با چه شدتی در حال مصادره ایشان هستند.
⏪ حداقل تحریفی که اینها در حال انجام دادن آن هستند این است که نظام اولویتهای رهبری در اقتصاد را کاملا معکوس جلوه میدهند. تغییر اولویتها خود بزرگترین انحراف است.
⏪ بازار سرمایه نه اسلامی است و نه ایرانی و نه نسبتی با اقتصاد مقاومتی دارد. بازار سرمایه، در واقع بازار پشتیبان نظام پولی برای گسترش مجال برای خلق پول توسط بانکداران است. این بازار، همانند نظام بانکی، سرمایههای خردی که در اقتصاد ایرانی از کارایی بالایی برخوردارند را از میان مردم جمع میکند و در اختیار سرمایهداران کلانی قرار میدهد که نه کارا عمل میکنند و نه آن را در تولید ایرانی استفاده میکنند.
⏪این آخرین تذکر از موضع همدلی است. پس از این در صورت تداوم، فاشتر خواهم نوشت. به هیچ وجه اجازه نمیدهیم آنچه در سیاستهای کلی اصل ۴۴ و در سیاستهای تنظیم جمعیت بر سر مردم آوردند را در اینجا تکرار کنند. هر دوی آن سیاستها، تحمیل کارشناسان لیبرال بر رهبری بود و این هم ....
رهبری در زمینه تنظیم جمعیت و در سیاستهای کلی، بارها تأکید کردهاند که در آن دوران، نظر کارشناسان چنین بود...
⏪ من به عنوان یک کارشناس و بخشی از بدنه کارشناسی اقتصاد کشور، با صدای بلند مخالفت خود را با هم سیاستهای کلی اصل ۴۴، هم با سیاستهای تنظیم جمعیت و هم با واگذاریهای سهام عدالت و اموال بیتالمال در بازار سرمایه اعلام میکنم و این سیاستها را خلاف مصالح ملی، منافع مردم و مضر به حال انقلاب اسلامی میدانم.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
🔴 سیامک قاسمی، دكتراى مديريت كسب و كار:
🔹وقتی میشود با سرمایهگذاری در بازاری مثل بازار بورس فقط در فصل بهار ۱۴۸ درصد سود کرد، برای چه باید رفت دنبال سختیِ تخصص و خلافیت و تولید و کارآفرینی و ایجاد شغل برای دیگران ؟
🔹نتایج این عدم تعادلهای اقتصادی و پیامی که به باورهای جامعه منتقل میشود را سالهای بعد خواهیم دید.
✅ کانال آخرین اخبار و تحلیلهای روز اقتصاد ایران↙️
@akhbare_eghtesady
990201 خطر بورس بازی مردم.mp3
38.52M
حجه الاسلام محسن خاکی
دکتری اقتصاد:
درسته که موج اولیهء ورود مردم به بورس فروکش کرده؛ اما شاید این فایل 90 دیقه ای که توی 3 محور اقتصادی، شرعی-اخلاقی و ملی-سیاسی دربارهء بورس بازی هست بتونه به بعضی سؤالای عمومی که برخی ها برای وارد شدن یا نشدن توی بورس دارن جواب بده.
@satliyat
مدعیان #بورسزده و گرفتار منافع!
من دهها #تولیدکننده خُرد خارج شده از تولید برای سرمایهگذاری در بورس نام میبرم👌
شماها اگر یک مثال بلعکس زدید میتوانید ادعا کنید بورس در مسیر #اقتصاد_مردمی و #اقتصاد_مقاومتی است
اینکه #بورس امروز به جان تولید افتاده نیاز به تحلیل ندارد چشم میخواهد
#حسین_زمانی_میقان
@hzamanim
[۶/۲۹، ۸:۲۸] +98 919 453 1950: گزارش
سیاست تحدید نسل، خطری بزرگتر از جنگ و تحریم
جمعیت از مولفههای قدرت هر کشوری محسوب میشود. بسیاری از دولتها با نظر داشتن به اهمیت این موضوع سیاستهای_جمعیتی خود را براساس حفظ این نقطهقوت تنظیم میکنند. در کشور ما اما سالها این عامل نادیدهانگاری شد و سیاستهای کاهش جمعیت از آغاز دهه 70 بهشکل عجیبی بهسمت #عقیمسازی جمعیت پیش رفت. مقاممعظمرهبری با سیاست تعدیل و تحدید نسل مخالف بودند و چند سال بعد از اجرای این سیاست بارها مخالفت خود را ابراز کردند که با بیتوجهی دولتها مواجه میشد. ایشان یکجا فرمودند: «از سال 71 به این طرف، باید سیاست را تغییر میدادیم؛ #خطا کردیم، تغییر ندادیم.»
در30 اردیبهشت 93 ایشان #سیاستهای_کلی_جمعیت را درجهت #جبران کاهش نرخ رشد جمعیت و نرخ باروری در سالهای قبل به روسای قوای سهگانه و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ابلاغ فرمودند.
سابقه سیاستهای کاهش جمعیت
بین سال های ۶۵ تا ۶۸، بهناگاه گوشزد کردن #خطر_انفجار جمعیت بر اثر رشد 3.7 تا 6.2درصدی، زمزمه ضرورت کنترل جمعیت و نزدیک شدن نرخ رشد جمعیت به متوسط جهانی را آغاز کرد و خیلیزود با همراهی همه ظرفیت جامعه از دولت و مجلس تا علما و مبلغان به عمل تبدیل شد. سیاست کاهش جمعیت پشت شعار «دو بچه کافی است» خیلیزود نگاهها را به جمعیت عوض کرد؛ بهطوریکه در انتهای سال 1371 میزان باروری به رقم2.1 كاهش پیدا كرد.
قاعدتا پس از رسیدن به این نرخ باید این سیاست متوقف و سیاستهای معتدلتر برقرار میشد. اما تازه در سال 72 بود که سروکله وامهای هوس برانگیز مجامع_جهانی برای اجرای سیاستهای کاهش جمعیت پیدا شد.
وام 150 میلیون دلاری صندوق جمعیت ملل متحد برای تنظیم خانواده در ایران؛
توافقنامه وام 141 میلیون دلاری بین بانک_جهانی و وزارت بهداشت کشورمان بهمنظور اجرای یک برنامه مشترک کنترل جمعیت در 16 استان ایران بهمدت 10 سال تحت یک برنامه دقیق و ذیل نظر این نهاد بینالمللی با هدف افزایش استفاده از وسایل پیشگیری و تنوع در روشهای پیشگیری از بارداری براساس شاخصهای برنامه بانک جهانی؛ جالب است که یکی از راهبردهای محوری این بانک در این برنامه رسیدن ایران به خودکفایی در تولید وسایل پیشگیری بود!
وام 1.8میلیون دلاری یونیسف به ایران نیز در همین جهت بود.
خوب است درباره صندوق جمعیت سازمان ملل متحد بدانیم که این صندوق با هدف کنترل شاخصهای جمعیتی کشورهای کمتر توسعهیافته در پوشش بهداشت باروری و توجه به سلامت مادران، تعاریف خود را به جوامع القا میکند. مثلا سن بارداری بانوان را بین 20 تا 35 و با فواصل معین تعریف میکند و کشورهای دریافتکننده وام موظف به اجرای آن هستند و عملا با این تعریف فرصت به دنیا آوردن بیش از دو فرزند وجود ندارد. با اینکه کشورهای آمریکا، آلمان، ژاپن، فرانسه و انگلستان تامینکننده مالی و پشتیبان فنی، پزشکی، تجهیزاتی این صندوق را برعهده دارند، این تعاریف در نظام سلامت این کشورها جایی ندارد. صندوق جمعیت سازمان ملل هرسال به هر کشوری که در کاهش جمعیتش بیشترین موفقیت را دارد، جایزه میدهد!
با این تمهیدات کاهش جمعیت در ایران طی سالهای دولت سازندگی و اصلاحات بهقدری سرعت گرفت که تعجب و تعریف و تمجید غربیها را برانگیخت.
نشریه استرالیایی گیزمودو در تمجید سیاستهای دولت سازندگی و اصلاحات در کاهش جمعیت مینویسد: «نمیدانیم در آینده چه اتفاقی میافتد، اما ما شواهدی داریم که در یک نسل، کشوری بزرگ و مذهبی مانند ایران قادر شد نرخ رشد جمعیت را پایین بیاورد. برنامه با شعار «یک فرزند خوب است، دو فرزند کافی است» آغاز شد. وعاظ در مساجد درباره آن سخن گفتند.»
پشت این همه کمکهای جهانی چه سیاستی نهفته است؟
در دهه 70 میلادی، دولت آمریکا بررسیهایی درباره چشماندازهای جمعیتی در جهان انجام داد و به این نتیجه رسید که هرچه جمعیت کشورهای دیگر در آینده کمتر باشد، به نفع آمریکا خواهد بود؛ یک استراتژی_بلندمدت برای حفظ برتری.
در اسناد بهجامانده از این بررسیها که بعدها فاش شد، افزایش جمعیت کشورهای درحال توسعه عاملی بود که دسترسی آمریکا به منابع_معدنی و زیرزمینی آن کشورها را در آینده کاهش میداد یا حتی ناممکن میساخت. آمریکاییها از همان موقع شروع کردند به تبلیغات جهانی برای کاهش جمعیت؛ بهانه هم این بود که در کشورهای فقیر و درحالتوسعه، زیادی جمعیت و افزایش آن در آینده یک مشکل بزرگ برای مردم آن کشورها خواهد بود و از نظر معیشت و رفاه یک بحران جدی ایجاد خواهد کرد و متقاعد شدند که کاهش جمعیت یک راهحل ضروری است؛ به همین سادگی.
به این نکات توجه کنید :
1- برژینسکی، استراتژیست آمریکایی به صراحت میگوید: «برای نابودی ایران لازم نیست به تاسیسات هستهای ایران حمله کنید، چراکه تغییرات جمعیتی ایران علیه حکومت است و با ک