خلأها و غفلت ها (۴)
به راستی چه میزان از خواص و عوام جامعه از اطلاعات و آگاهی های اجتماعی و سیاسی به روز و به موقع برخوردار می باشند؟ و آیا لایه های میانی و زیرین جامعه که از آنها به قشر خاکستری همواره یاد می شود چه میزان از پدیده های سیاسی و اجتماعی و تحولات فرهنگی و اقتصادی، بطور واقعی باخبر بوده و هستند؟ از این میان چه میزان از آگاهان و باخبران، دارای ظرفیت و توانایی تجزیه و تحلیل و فهم و درک سیاسی مناسب و قریب به صواب می باشند؟
اینها نمونه ای از سوالات بی پاسخی است که متاسفانه خلأ جدی در افکار عمومی و بدنه جامعه اعم از خواص و عوام به وجود آورده و مزید بر این غفلت هایی است که بمرور در این خصوص دامن جامعه را فرا گرفته و همچنان ادامه دارد.
براستی جامعه ای که اکثریت خواص و عوامش ناآگاه و بی خبر از تحولات اجتماعی و سیاسی و فرهنگی و اقتصادی و امنیتی و.... بوده و توان تحلیل درست از پدیده ها و تحولات را نداشته باشند چه بلایی به سرشان خواهد آمد؟ خواص و عوام بی بصیرت و بی تحلیل چگونه می توانند در برابر فتنه ها و دشمنی ها از طرفی و در مواجهه با دشواری ها و بحران ها از جهتی، بایستند و در نهایت آینده را تضمین نمایند؟
و آیا مسئولیت به روز نگهداشتن آحاد مردم، و ارتقاء سطح بینش و فهم مسائل روز، بویژه برای نسل جدید بعهده کیست؟
آنچه از این رهگذر تاسف برانگیزتر است این استکه، این خلأ و غفلت، جریان رسانه ای دشمن را به طمع واداشته و با وجود فضای مجازی بی در و پیکر، بیشترین بهره برداری را می کند و بوسبله امپریالیسم خبری و پروپاگاندای تبلیغاتی مسموم، بارانی از شبهه و تردید و دروغ و شایعه را بر فکر و دل آحاد مردم بویژه نسل آینده ساز می ریزد و اینجاست که نه تنها اقدامات آفندی که رصد و دیدبانی و پدافند هم از اوجب واجبات تلقی می گردد.
حسن ختام این قسمت دو حدیث شریف است که بلحاظ راهبردی تکلیف را برای ما روشن و ضرورت توجه به این نیاز جدی جامعه را دوچندان می کند:
الكافی،كلینی، ج ۱، ص ۲۶ ؛ تحف العقول ،ص ۳۵۶ ؛ بحارالانوار ، مجلسی، ج ۶۸ ص ۳۰۷.
الْعَالِمُ بِزَمَانِهِ لَا تَهْجُمُ عَلَيْهِ اللَّوَابِسُ/
امام صادق (علیه السلام) فرمود: شبهات به کسی که زمانه خود را بشناسد هجوم نمیآورد.
قال الامام امیر المؤمنین (علیهالسلام):
«مَنْ عَرَفَ الایّام لم یُغْفَلْ عن الاستعداد» (تحفالعقول، ص 98)
امام علی علیهالسلام فرمودند:
«کسی که اوضاع روزگار خود را میشناسد از آمادگی در مقابل مقتضیات آن غفلت نمیورزد.
امام خامنه ای (مد ظله):
« اینهایى که بصیرت ندارند – مثل این بیچارههایى که در فتنه گرفتار شدند – مثل کسانىاند که در تاریکى شب، در مه غلیظ، در غبار میخواهند مخالفى را، دشمنى را بزنند؛ خب نمیداند دشمن کجا است؛ یکى از اوّلین شرایط جنگهاى نظامى، اطّلاعات است؛ بروید اطّلاع کسب کنید و ببینید دشمن کجا است. اگر بدون اطّلاع رفتید، شما ممکن است جایى را بزنید که دوست آنجا است؛ کسى را بزنید که با شما دشمن نیست و به دشمن کمک کنید؛ گاهى اینجورى میشود. اگر بصیرت نبود، میشود این؛ که فرمود: العالِمُ بِزَمانِهِ لا تَهجُمُ عَلَیهِ اللَّوابِس؛ شبهات و نادانىها و نفهمىها به کسى که عالم به زمان خود است، هجوم نمىآورند؛ میفهمد چهکار باید بکند. اگر این نبود، مشکل بهوجود خواهد آمد، حتّى اگر آن احساس مسئولیّت هم باشد.» ۱۳۹۳/۰۹/۰۶
بیانات مقام معظم رهبری در دیدار اعضاى مجمع عالى بسیج مستضعفین.
@alizadeh43
خلأ ها و غفلت ها (۵)
اگر سیاسی بودن را عالم به شرایط زمان بدانیم و مبنای علمی و اعتقادی آن را نیز ضرورت فهم و درک و در نهایت ارتقاء بینش و قدرت تجزیه و تحلیل پدیده های سیاسی و به عبارتی روشن تر، دشمن شناسی و دانش و آمادگی مقابله با انواع حیلت و نیرنگ و آرایش جبهه ی دشمن بدانیم...
آیا جای آن در محافل علمی حوزوی خالی نیست؟ و آیا پرداختن به ایندست مباحث سیاسی برای بروز نگهداشتن طلاب و اساتید حوزه های علمیه و قاطبه روحانیت، سیاست زدگی مذموم و مزاحم است؟
وآیا در کنار دروس متداول مدارس علمی حوزوی و البته همه ی محافل علمی حتی دانشگاهی و نیز در کنار کرسی دروس اخلاق هفتگی که بطور سنتی در همیشه زمان در حوزه های علمیه رواج داشته و دارد، ایجاد کرسی های هفتگی گفتمان انقلاب و مباحث بصیرتی سیاسی از اقدامات لازم و واجب مورد غفلت قرار گرفته نیست؟
تصور کنید جلسات منظم هفتگی تحلیل مسائل سیاسی روز با محوریت تبیین فرمایشات به روز مقام معظم رهبری و بررسی پدیده های سیاسی روز، با استفاده از هادیان سیاسی آشنا با فرهنگ حوزه های علمیه و ترجیحا روحانی چقدر می تواند اثربخش باشد. حتی در آینده متربیان حوزه های علمیه و در نهایت هدایت افکار عمومی و توده های مردم که در فرصت های تبلیغی و آموزشی و مدیریتی در مسیر رسالت های روحانیت و طلاب علوم دینی قرار می گیرند.
بنابراین مدارس علوم دینی و مراکز حوزه های علمیه لابد و ناگزیرند برای ارتقاء بینش و بروز نگهداشتن اساتید و طلاب و مرتبطین با حوزه های علمیه ، در کنار کرسی درس اخلاق ، فرصتی را نیز برای ایجاد کرسی هفتگی گفتمان انقلاب اسلامی و آگاهی رسانی و تحلیل مسائل سیاسی روز و تبیین فرمایشات جدید و به روز رهبری حکیم و فرزانه انقلاب اسلامی..... در مراکز ومدارس علمیه ، فراهم نمایند.
خلأها و غفلت ها (۶)
براستی ما را چه شده است؟
که با وجود هزاران نهاد و موسسه و کانون و تریبون و رسانه ی تبلیغاتی و فرهنگی و آموزشی و پژوهشی و دینی و مذهبی و راهبردی و....
متاسفانه با وضعیت نامطلوب فرهنگ عمومی و تربیت اجتماعی و رو به سستی و ضعف اعتقادات دینی،
و رشد فزاینده تهاجمات فرهنگی و سیاسی و رسانه ای و تبلیغاتی و القاء شبهات و کسادی بازار امربمعروف و نهی از منکر، مواجه گردیده و میان انبوهی از آسیب ها و تردیدها دست و پا می زنیم و ره به جایی نمی بریم؟
آیا مجموعه های فوق الذکر دچار روز مرگی و سستی و بی رمقی شده اند؟ و آیا روش ها و راهبردها، کهنه و سنتی و بی خاصیت شده است؟ و یا عنصر نفوذ و نفاق و فتنه ما را در هماوردی پیچیده و مرموز غافلگیر کرده است؟ و یا غفلت ها و بدعملی ها و بی عملی ها کار دست ما داده است؟ و یا علت دیگری درکارست.
به نظر می رسد نسخه همه این درد ها در بیانیه گام دوم انقلاب نهفته است و ما همچنان اندر خم یک کوچه ایم و آب در هاونگ میکوبیم.
و آیا وقت آن نرسیده است که بر مبنای راهبردها ومنویات رهبری فرزانه انقلاب و آرمان های امام و شهدای والا مقام طرحی نو دراندازیم و در حوزه نهاد سازی به تناسب شرایط زمان تغییر و تحولی در ساختارها بوجود آوریم؟
البته دراین عرصه ی حساس و سخت گاو نر میخواهد و مرد کهن و البته اراده ای پولادین و مردان مرد و صد البته شجاع و غیور و آماده ایثار جان و آبرو...!
خلأها و غفلت ها (۷)
در حکمرانی اسلامی و شاکله نظام و دولت مبتنی بر دین و مکتب ، اصول و مبانی ، چه در حوزه گفتمانی و تئوری پردازی و چه حوزه عمل و اقدام و اجرا ، از اهمیت ویژه ای برخوردار است. چه آنکه با درک درست از اصول و مبانی است که مسیر حرکت رو به جلو و رشد و پیشرفت، با منطق و اطمینان ریل گزاری می گردد.
متاسفانه از جمله خلأهایی که پس از حدود ۴۶ سال از پیروزی انقلاب و تجربه حکمرانی اسلامی بطور ملموس احساس می گردد خلأ عدم آگاهی توده مردم بویژه نسل جوان نسبت به اصول و مبانی حاکمیت و نظام دینی و مکتبی و انقلابی است. براستی نسبت به ماهیت و جوهره و مبانی ولایت فقیه که تجلی همان حکمرانی مکتبی است چه تعداد آحاد مردم بویژه نسل جوان و یا حتی مدیران ریز و درشت کشور اسلامی در حد باور و ایمان و اعتقاد، آشنا بوده و هستند؟ تبعیت و اطاعت و حمایت جانانه و گوش به زنگ فرمان مولی بودن پیش کش....؟
به امید روزی که سرلوحه همه نظامات اجتماعی و سیاسی و فرهنگی اصول ومبانی دینی و انقلابی قرار داشته باشد و در تمامی حوزه های علمی و پژوهشی و گفتمانی و تصمیم سازی و تصمیم گیری و حوزه های اجرایی و اقدامی و عملیاتی اصول و مبانی و اندیشه زلال ولایت و رهبری ملاک و معیار حرکت و سنجش و ارزیابی قرار گیرد. انشالله
ابوالقاسم علیزاد.
@alizadeh۴۳
❌ یک نکته درباره روسیه
اخیرا پوتین در سفر به کشور آذربايجان در مورد مناقشات مرزی این کشور با ارمنستان بخصوص کریدور زنگزور مواضعی گرفت که خلاف منافع ملی کشور ما بود و همین باعث شده که در داخل کشور جماعت غربگرا شروع به موضع گیری علیه رابطه با روسیه کنند .
بگذریم ازینکه برای جریان غربگرا و لیبرال اساسا وطن و منافع ملی اهمیتی ندارد که رگ غیرتشان بخاطر آن باد کند و بیشتر در پازل آمریکا پرستی علیه روسیه موضعگیری کردند اما اصل داستان چیست؟
در دولت جدید به محض استقرار تیم جدید آقای عراقچی در وزارت خارجه در اکانت توییتر وزارت خارجه از طرف ایران به اوکراین روز ملی این کشور را تبریک گفتند . خب این اقدام بی خردانه که بوی تعمد از آن می آمد باعث شد روسیه جواب این دهن کجی وزارت خارجه دولت پزشکیان را در کریدور زنگزور بدهد.
چیزی که عوض دارد گله ندارد. نمیشود دولت ما علیه منافع روسیه موضع گیری کند اما روسیه جواب ندهد. مراقب فتنه انگیزی جریان اصلاحات در روابطمان با همسایگان باشیم...
هدایت شده از حامیان سپاه سایبری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴وحوش صهیونیست حتی به اسرای فلسطینی هم رحم نمیکنند و با سگ آنها رو مورد شکنجه قرار میدهند.
☑️ به سپاه سایبری بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/239272130C1e5af88869
📌موافقت اکثریتی پارلمان گرجستان با ممنوعیت تبلیغات همجنسبازان
گرجستان روز چهارشنبه در اقدامی که خشم اتحادیه اروپا را منجر شد تبلیغات همجنسبازان را در رسانههای این کشور ممنوع اعلام کرد.
🔴وزیر خارجه اسقاطیل در دیدار با وزیر امور خارجه المان تصویری از رهبر انقلاب و دستوری که چند سال پیش درمورد مسلح شدن کرانه باختری دادند رو در دست گرفته و ننه من غریبم بازی در میاره
🔹رهبرانقلاب :این اعتقاد ما است که کرانهی باختری هم مثل غزه باید مسلح بشود. دست قدرت [لازم است]. کسانیکه علاقهمند به سرنوشت فلسطینند، اگر میتوانند کاری بکنند، کار این است؛ در آنجا هم باید مردم را مسلح کنند. تنها چیزی که ممکن است از محنت فلسطینیها بکاهد، عبارت است از همین که دست قدرت داشته باشند، بتوانند قدرتنمایی بکنند؛ والا با برخورد رام و مطیع و سازشکارانه، هیچ کاری به نفع فلسطینیها انجام نخواهد گرفت. ۱۳۹۳/۰۵/۰۱
🔹اونا خوب میدونن که #گفت_شد و انشاءالله به فضل خدا وعده نابودی اسقاطیل هم که رهبر انقلاب دادن به تحقق خواهد پیوست.
❤️غزل جدیدی از حضرت آیتالله خامنهای با عنوان «شرح حال» منتشر شد
🔹️در جریان دیدار رمضانی امسال شاعران با رهبر انقلاب در فروردینماه ۱۴۰۳، حجتالاسلام انصارینژاد از شعرای برجسته کشور که به تازگی کتابی با عنوان «امین شعر انقلاب» تدوین و منتشر کرده، از حضرت آیتالله خامنهای درخواست کرد تا غزل منتشر نشدهای از سرودههایشان را برای انتشار در چاپ جدید این کتاب در اختیار وی قرار دهند. رهبر انقلاب نیز با تقدیر از آقای انصارینژاد با این پیشنهاد موافقت و غزلی از سرودههای معظمله در اختیار این شاعر قرار گرفت.
🔹«شرح حال»
گامی به راه و گامی در انتظار دارم
سرگشته روزگاری پَرگارـوار دارم
دلبستهی امیدی در سنگلاخ گیتی
رَه بیشکیب پویم، دل بیقرار دارم
یک عمر میزدم لاف از اختیار و اینک
چون شمع، اشک و آهی بیاختیار دارم
گو ابرِ غم ببارد تا همنشین عشقم
از غم چه باک دارم کاین غمگسار دارم
نبود روا که گیرم جا در حضیض پَستی
سیلم که هستی خود از کوهسار دارم
سرشارم از جوانی هر چند پیر دهرم
چون سرو در خزان نیز رنگ بهار دارم
از خاک پاک مشهد نقشی است بر جبینم
شادم «امین» که از دوست، این یادگار دارم
🔹️رهبرمعظم انقلاب در نوروز امسال و در جریان محفل شعرخوانی شاعران، یک بیت از این غزل را خوانده بودند.
💢نشست در کاخ سفید برای شکست فیلترینگ در ایران و روسیه
🔹🔸خبرگزاری رویترز از نشستی در کاخ سفید برای متقاعد کردن شرکتهای بزرگ فناوری به ارائه ابزارهایی برای فرار از سانسور اینترنت در کشورهایی مانند ایران و روسیه خبر داده است.
♦️به نوشته این خبرگزاری، در این نشست که روز پنجشنبه ۱۵ شهریور در کاخ سفید برگزار شد نمایندگان غولهای فناوری از جمله آمازون، مایکروسافت، کلودفلر و آلفابت که گوگل زیر مجموعه آن است حضور داشتند.
♦️بنابر این گزارش، پیشنهاد مطرح شده در این نشست ارائه پهنای باند بیشتر به ابزارهای فرار از سانسور اینترنتی بود که از سوی دولت آمریکا تامین مالی شده است.
♦️به گفته لورا کانینگهام، رئیس «صندوق فناوری باز»، در این جلسه تلاش بر این بود که شرکتهای فناوری متقاعد شوند به اپلیکیشنهای ویپیان که توسط این صندوق تامین مالی شده است، پهنای باند بیشتری با استفاده از تخفیف یا یارانه اختصاص بدهند.
https://www.reuters.com/technology/us-calls-big-tech-help-evade-online-censors-russia-iran-2024-09-05/