eitaa logo
الله اکبر
5.4هزار دنبال‌کننده
53هزار عکس
36.7هزار ویدیو
82 فایل
ارتباط با ادمین @gole_rozesorkh
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴انفجار در پایگاه آمریکا در سوریه 🔹خبرگزاری اسپوتنیک: بامداد امروز صدای چند انفجار شدید در پایگاه‌ آمریکا در استان «الحسکه» سوریه شنیده شد و گزارش‌هایی درباره حمله راکتی وجود دارد.
🔴رئیس جمهور: در زمینه حجاب، اجرای قانون، ملاک است و نباید بر اساس سلایق شخصی، عمل کرد 🔹دکتر رئیسی در گردهمایی سراسری : 🔹ائمه جمعه حلقه واسط میان مردم و نظام حکمرانی هستند. 🔹نگاه دولت، تحقق عدالت و مردم‌محوری در همه عرصه‌هاست. 🔹مذاکرات برای رفع تحریم‌ها را طرف غربی با مشکل مواجه کرد، اگر منطقی و عقلانی رفتار کنند، نتیجه دور از دسترس نیست. 🔹آئین سیاسی - عبادی نماز جمعه از مهم‌ترین تریبون‌های تبیین مواضع اصولی نظام اسلامی است. 🔹بر نقش‌آفرینی جدی ائمه جمعه در تحکیم ارتباط میان دولت و ملت، تاکید داریم. 🔹جهت‌گیری مبنایی دولت، در راستای مردمی کردن اقتصاد و عدالت‌محوری در همه عرصه‌هاست و بر همین اساس چه در قانون بودجه سالیانه و چه در تدوین برنامه هفتم توسعه، تلاش داریم به سمت تحقق عدالت و مردم محوری حرکت کنیم. 🔹در زمینه حجاب اجرای قانون ملاک است و در این زمینه نباید بر اساس سلایق شخصی عمل کرد.
آلمان در سال ۲۰۲۳ 😉😂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 تلاش مردم برای نجات جان یک شهروند در مسیل محله شیرآباد زاهدان
🔴پنجم مرداد ۱۳۶۷ سالروز شکست مفتضحانه منافقین در عملیات مرصاد است، آنانی که با توهم فتح سه‌روزه تهران پس از پذیرش قطعنامه، سوار بر خودروهایشان شدند ولی نمی‌دانستند که سربازان اسلام در کمین آنها نشسته‌اند.
13.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴بـبینـید ⁉️جریان های سال ۶۷ چه بود؟! ⁉️ چه کسانی را رقم زدند؟! ⁉️چه تعداد از کشته‌های عملیات مرصاد از زندان‌های جمهوری اسلامی، شده بودند؟ 🔹سالروز عملیات مرصاد 🔹حجـت الاسـلام راجـی؛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴رفتار ائمه جمعه با همه مردم باید پدرانه باشد؛ جوان غیر انقلابی هم پسر شماست 🔸 مقام معظم رهبری در دیدار با ائمه جمعه سراسر کشور: جشن عید غدیر خیلی عجیب بود. همه مردم در این جشن میلیونی شرکت کردند، این مردم طرفدار و دوستار دین هستند.
. 🔴رهبـــر انقـــلاب: خطبای جمعـه، در مسائلی مثل به جای رویارویی با پادوهای حقیر غربی‌ها، منطق استعماری غربی را تبیین کنند؛ امام جمعه، 🔹حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، صبح امروز در دیدار ائمه جمعه سراسر کشور: 🔹از ورود در فعالیتهای اقتصادی اجتناب کنید؛ این که امام جمعه به این مناسبت که آقا ما نماز جمعه‌مان احتیاج دارد به پول، احتیاج دارد به درآمد، درآمدی نداریم پس بایستی مثلاً فلان فعالیت اقتصادی را بکنیم این فکر درستی نیست. 🔹بعضی از آقایان محترم ائمه‌ی جمعه وارد فعالیت اقتصادی شدند و بلد نبودند و شکست خوردند، دیگران سوءاستفاده کردند،‌ وزر و وبالش به گردن نظام ماند، بعضی‌ها هنوز هم ادامه دارد. امام جمعه مطلقا وارد مسائل اقتصادی نشود، اداره‌ی تشکیلات روحانیت با مردم است، بعضی آقایان ننگشان میکند که بگویند حوزه‌های علمیه از مردم ارتزاق میکنند این ننگ نیست، این افتخار است. 🔹حوزه‌های علمیه‌ی ما، علمای ما، مراجع ما، فضلای برجسته‌ی ما، نخبه‌های حوزوی ما اینها نان‌خور مردمند. نان‌خور مردمند یعنی چه؟ یعنی احتیاج به دولتها و به قدرتها ندارند. این یک امتیاز است، امتیازی بزرگی است لذا راحت میتوانند کنار مردم بایستند. 🔹در این هفته در خیلی از خطبه‌ها مسئله‌ی حجاب مطرح شد. در فضای مجازی و در بعضی روزنامه‌ها هم هست، در خطبه‌ها هم مطرح شد. خب در این زمینه‌های خیلی باید متین برخورد کرد، متین و منطقی، دور از احساسات بی‌مورد، حالا احساسات چیز خوبی است، چیز بدی نیست اما جا دارد اعمال احساسات. بالاخره شما در این‌جور موارد آن منطق استعماری غربی را که آتش‌بیار معرکه است و دست او مشغول کار است او را افشا کنید، آن را افشا کنید، آن را برای مردم تبیین کنید با دلایل روشن و خب حالا غربی‌ها هم در سطوح رسانه‌های بزرگی دولتی‌شان، هم این پادوهای حقیرشان کارهایی میکنند، عیبی ندارد شما با اینها روبرو نشوید، با اینها مواجه نشوید. این توصیه‌ی کلی است. .
🔴دانشجوهای سنگاپور، جلیقه ای میخ دار طراحی کردن!! 🔹تا از خانم ها محافظت کنه و بتونن راحت تو مترو رفت و آمد کنن و کسی مزاحمشون نشه😳 🔹انصافاً جلیقه ی خاردار بهتره یا حجاب؟!😑 🔹راستی، مگه اینا که آزادی حجاب دارند چشم و دل سیر نبودن؟! پس چی شد؟😂
🔴مرعشی اصلاحطلب برادر خانم اکبر هاشمی رفسنجانی می‌گوید: "انتقاد وارد است اما دولت قبل، مقصر نیست، این دولت، باید پاسخگو باشد!" اما در تصویر ببینید مسئولین دولت منتخب خودشان، در سال ۹۶ چه ها گفتند....👆 🔺انوقت با این آوار و ویرانه ای آشکار نجومی و نابود در همه ی زمینه ها، که خودشون تحویل دکتر رئیسی دادند میگن دولت خودشون مقصر نیست دولت رئیسی، باید پاسخگو باشد😏
. 🔴شما آرزو دارید کــنید تا که ارزشی ها رو از تیربرق، آویزون کنید، تو سواحل لخت بشین و شراب بخورید و انواعی بدی ها رو انجام بدید... 🔻ما آرزو داریم امام زمان کنه تا دیگه هیچ جنگی نباشه، فسادی نباشه، فقیری نباشه، بی عدالتی نباشه. انواع خوبی ها رو میخوایم... 🔺بله ما مثل هم نیستیم! .