معرفی استاد مهدی سمندری استان: #اصفهان شهر #نجف_آباد #قم :
🔻نظر علامه حسن زاده در مورد دو تن از بزرگترین شاگردان خود؛
علامه حسن زاده آملی :
دستان جناب آقای امامی نجف آبادی و آقای سمندری نجف آبادی در دستان امام زمان عج است...
ایشان یکی از شاگردان مبرز علامه حسن زاده املی هستند.
استاد مهدی سمندری در سال 1307 در نجف آباد اصفهان چشم به جهان گشودند. تحصیلات علوم جدید و قدیم را همزمان ادامه داده و مقطع دیپلم را در شهر نجف آباد به اتمام رساندند.
با اتمام بخشی از دروس دینی در حوزه علمیه اصفهان برای تحصیلات به حوزه علمیه قم عزیمت نمودند و در آنجا از محضر اساتیدی چون آیت الله بروجردی، شیخ مرتضی مطهری، شیخ مرتضی حائری، آیت الله مشکینی، علامه طباطبائی، و دیگر اساتید بزرگ بهره بردند.
ایشان مدت سه سال نیز از محضر مهدی الهی قمشه ای در مدرسه سپهسالار تهران کسب فیض نمودند و در سال 1336 دوره لیسانس خود را در رشته معقول و منقول در دانشکده الهیات دانشگاه تهران به اتمام رساندند.
🔻یکی از برجسته ترین اساتید ایشان حضرت استاد علامه حسن زاده آملی بودند که استاد در مورد آشنایی با ایشان این گونه فرمودند:
با راهنمایی دوست عارفم جناب آقای محمود امامی به محضر جناب استاد علامه حسن زاده آملی (روحی فداه) شرف حضور پیدا کردم. خود را در مقابل دریایی از علم و عرفان دیدم، قطره ای در مقابل دریا. مدت هشت سال به اتفاق دوستانی چون آقایان محمود امامی و علی بهجت از محضر این استاد فرزانه خوشه چینی نمودیم.
حضرت استاد مهدی سمندری هم اکنون بیشتر به مطالعه، نوشتن شرح و تفسیر کتب عرفانی و بعضا مجالس سخنرانی می پردازند.
🔻نصیحتی از استاد سمندری :
به یاد دارم روزی در محضر حضرت استاد سمندری منتظر فرا رسیدن زمان نماز بودیم. استاد بر روی صندلی چوبی ساده خویش رو به تعداد محدود شاگردان نشسته بودند و ما نیز دو زانو رو به او زانوی ادب بر زمین زده بودیم. استاد نگاهی به چهره های ما انداختند و با لحن پدرانه ای فرمودند اگر سوالی دارید بپرسید. نگاه استاد گویی با ما چنین خطابی داشت :
یکی از عزیزان هم از این موقعیت استفاده کرده و با حالت مودبانه ای از ایشان پرسیدند: اقاجان. نصیحت جامع و کاملی به ما بفرمایید.؟
استاد فرمودند : اگر مینویسید ، میگویم.
ما که از سیره تربیتی استاد باخبر بودیم سریع دفترچه ها و خودکارمان را آماده کردیم تا در و گوهری که از لبان ایشان سرا زیر میگردد را با گوش جان شنیده و در لوح قلب نگاشته و از دل بر قلم و دفتر پیاده نماییم.
استاد پس از آنکه دیدند همه منتظر کتابت فرمایشات ایشانیم فرمودند :((در ایراء ، خانه استادم علامه حسن زاده آملی روحی فداه ، اول کلمه ای که تعلیم فرمودند این بود « اتقوا الله و یعلمکم الله» و این مطلب حدود چهل یا پنجاه سالطول کشید تا برایم ملکه شود.
در مورد این آیه به تفسیر استادم ، علامه طباطبایی مراجعه فرمایید. اواخر سوره بقره.
و چه زیباست احترام این اساتید به علم. علم احترام و حریمی دارد. ایشان فرمودند اگر مینویسید مطلب میگویم ورنه چیزی نمیگویم.آری. احترام علم واجب است. نباید کلام را هدر داد. این فرمایش استاد مرا به یاد آن حدیث عرشی انداخت که می فرمایند: «قیدوالعلم بالکتابة» علم را با نوشتن به بند کشید.
آری به قول جناب سمندری . علاوه بر نوشتن در دفتر میبایددر قلبتان هم بنویسید....
🔻تاثیر رفتار استاد سمندری در شیعه شدن یک اهل سنت :
توفیق داشتیم این عارف سوخته و اولیا الهی را در موسسه اوای توحید دعوت کنیمو بهره ای از وجودشان را برده باشیم.
در کلاس درس استاد ، یک سنی همیشه حضور پیدا میکرد یک روز که درس حضرت ایت الله مهدی سمندری به اتمام رسید و استاد تشریف میبرند در راه این سنی را دید ، جناب استاد توقف کرد و با ایشان با بهترین اخلاق و رفتار برخورد کرد و ایشان را مجذوب خود کرد و او را بوسید ایشان بعد از چندین رفتار و برخورد استاد شیعه شد.
انی بعثت لاتمم مکارم الاخلاق...
نکته :
میتوانید برخی از فرمایشات و مطالب استاد سمندری را در کانال موسسه اوای توحید ، بهشون دسترسی پیدا کنید...
📚معرفی کتاب
از استاد سمندری ، سه کتاب ارزشمند ، به نام های :
سه رساله نور
نکاحات
و اسرار الصلاة یا معراج عشق
به چاپ رسیده است که علاقمندان به مطالب استاد ، میتوانند این کتب رو تهیه کنند...
منابع :
abdesaleh.blogfa.com
avayetowheed.ir
🔹 نشاني صفحه و شبكه ی رسمی استاد مهدی سمندری در فضاي مجازي
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
📌سایت :
mahdisamandari.ir
عکس ایشون👇🏻
@allamehasanzade110
معرفی آیت الله حسن رمضانی ، شهر #قم :
🔻استاد رمضانی، از شاگردان حضرت آیت الله بهاء الدینی (رضوان الله علیه) و مرحوم حیدر آقا معجزه (رضوان الله علیه) می باشند و حیدر آقا معجزه، استاد عرفان عملی ایشان نیز بود.
🔻اصلی ترین و مهمترین استاد ایشان در هیئت، اخلاق، فلسفه و عرفان، علّامه حسن زاده آملی بوده است و حضرت استاد با حضرت علامه، رابطه نزدیکی داشته و دارد.
🔻استاد رمضانی از نگاه علامه حسن زاده آملی
حضرت علامه حسن زاده آملی در سال ۱۳۷۳ شمسی در مقدمه ای بر کتاب «مروری بر آثار استاد علامه حسن زاده آملی»، استاد رمضانی را چنین وصف می کنند: «از آغاز تا انجام آن را (کتاب مروری بر آثار علامه، که نوشته استاد رمضانی است) ديده ام، و بر حسن صنيعت مؤلف آن آفرين گفته ام. البته انجاز چنين امرى بلكه به مراتب فراتر آن را از مثل ايشان توقع دارم، چه اين كه در تحلى به منقبتين علم و عمل مورد اعتماد من است؛ و ساليانى در محاضر دروس و بحثم به حدت دقت و جودت قريحه و حسن سليقه و استقامت فكرتش آگاهى يافتم و خود اكنون از فضلاى گرانقدر حوزه است، و بحمد الله سبحانه به تدريس و تعليم اشتغال دارد وفقه الله المتعالى الى مرضاته.»
شاگردان استاد رمضانی
استاد حسن رمضانی از استادان برجسته حکمت ، عرفان نظری و عملی حوزه علمیه قم محسوب می شود و شاگردان فاضل و دانشمندی را تربیت کرده اند که در حوزه های علمیه قم، نجف و … مشغول تدریس علوم عقلی و عرفانی هستند.
🔹 نشاني صفحه و شبكه ی رسمی استادرمضانی در فضاي مجازي
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
📌سایت :
ostadramezani.ir
🔻جلسات :
ایشان جلساتی رو هم به صورت مجازی در مدرسه اوای توحید برای علاقمندان ، برگزار میکنند که میتوانید از طریق لینک های زیر ، در مورد نحوه ی شرکت در اون کلاس ها اطلاعات لازم را کسب بفرمایید :
t.me/av313
t.me/avaye_towheed
عکس ایشون👇🏻
@allamehasanzade110
هدایت شده از فیلم های مستند زندگینامه ، اولیاء الهی
🔻مستند روایت صنوبر
این مستند گوشه هایی از زندگانی علامه ذوالفنون حضرت آیت الله حسن حسن زاده آملی را به تصویر می کشد ، در این مستند خاطرات و فرمایشاتی از ایشان و برخی شاگردان ایشان مطرح می شود.
قسمت اول :
b2n.ir/713144
قسمت دوم :
b2n.ir/459872
قسمت سوم :
b2n.ir/304456
قسمت چهارم :
b2n.ir/748675
قسمت پنجم :
b2n.ir/176754
قسمت ششم :
b2n.ir/952445
@fillmhayeoliya
معرفی حضرت استاد داود صمدی آملی حفظ الله شهر #قم #آمل :
🔻استاد صمدی مدرس دروس حوزوی و برجسته ترین شاگرد عرفانی علامه حسن حسنزاده آملی می باشند.
🔻استاد صمدی از نگاه علامه حسن زاده آملی :
علامه حسن زاده بارها ، استاد صمدی را ، عزیزم، سرورم، تاج سرم خطاب کرده و دربارهٔ وی گفته تحلّی به منقبتین علم و عمل او اعتماد دارم؛ و گفتهاست: «کم است چون جان به لب میآید تا کسی به این جایگاه برسد. جان به لب میآید تا کسی چون صمدی آملی شود…»
فعالیت های ایشان:
انتشار کتب اخلاقی عرفانی و انجام سخنرانیهای مذهبی و علمی در شهرهای مختلف ایران که اکثر آنها را شرح بر آثار علامه حسن حسنزاده آملی در بر میگیرد.
منبع: ویکی پدیا
🔹 نشاني صفحات و شبكه های مربوط به حضرت آیت الله استاد داود صمدی آملی در فضاي مجازي
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
📌تلگرام :
https://t.me/samadi_amoli
📌سایت :
http://samtekhoda.ir/
📌اینستاگرام :
https://www.instagram.com/ostad_samadieamoli/
📌زمان و ادرس جلسات استاد :
ایشان به غیر از قم ،در برخی مناسبت ها در دیگر شهر ها مثل تهران امل و ... جلساتی را برگزار میکنند.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ایشان و اطلاع از زمان و مکان برخی از جلسات استاد ،میتوانید به ادمین کانال تلگرامی که در بالا معرفی شد ،مراجعه فرمایید.
عکس ایشون👇🏻
@allamehasanzade110
12.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻صحبت های علامه حسن زاده ، در مورد استاد صمدی آملی...
@allamehasanzade110
🔹مستند تعالی در زندگی استاد صمدی آملی
مستند تعالی در زندگی چند سال قبل، به صورت قسمت قسمت از شبکه دو سیما پخش شده بود؛ در پایین دو قسمت این مستند قرار داده خواهد شد.
قسمت اول :
b2n.ir/686010
قسمت دوم :
b2n.ir/962832
@allamehasanzade110