eitaa logo
عطاری المهدی قاین(شفاء شرق)
426 دنبال‌کننده
2هزار عکس
536 ویدیو
66 فایل
داروی گیاهی، گیاهان دارویی و محصولات طبیعی و طیب ارزانترین قیمت و بالاترین کیفیت را از ما بخواهید قاین، شهرک شهرداری، خ پیروزی۱۱، پلاک۴۵ ۰۵۶۳۲۴۹۷۱۸۷، حجتی راد ۰۹۱۵۱۶۴۵۴۸۴ ساعات کار:صبح ها:14-10 عصرها:21-17بجز روزهای تعطیل آیدی: @MrHojjatirad
مشاهده در ایتا
دانلود
🔸یکی از نکاتی که در قاروره شناسی اهمیت دارد، رنگ ادرار است. رنگ ادرار بیانگر اطلاعاتی از دستگاه ادراری، کبد، هاضمه، طحال، رحم و سایر اندام هاست. 💠رنگ های پنج گانه ادرار:👇 حکما، ادرار را از جهت رنگ به پنج جنس تقسیم کرده اند:
❇️جنس اول؛ خانواده رنگ زرد رنگ ادرار، در اکثر حالات زرد است. زیرا خلط خون نسبت به خلط صفرا از قوام بیشتری برخوردار است. برای آن که خلط خون بتواند در مجاری و منافذ تنگ، نفوذ کند و به تغذیه اندام های بدن برسد، مقداری صفرا و آب با آن مخلوط می شود. وقتی خلط خون به اندام های مربوطه می رسد، از آب و صفرای مذکور بی نیاز می شود. در این وقت آب و صفرا از خون جدا می شوند و از طریق سیر قهقرایی از مجاری ادراری خارج می‌شوند. به این علت است که رنگ عمده ادرار زرد می شود.لازم به ذکر است که صفرای موجود در ادرار، قوت دافعه را برای دفع ادرار تقویت می‌کند.
زرد تبنی: رنگ زرد تبنی به رنگ آبی که در آن کاه خیسانده باشند شبیه است.این رنگ از ترکیب زرد کم رنگ و سفید شفاف به وجود می آید. اسباب ایجاد رنگ تبنی در ادرار عبارتند از: - سوء هضم، که در اثر برودت مزاج حاصل شده باشد. - کمی صفرا نسبت به مقدار مائیت در بدن. تولید کم صفرا به سبب برودت مزاج است. نشانه کمی صفرا، کمی ادرار است چرا که به علت قلت صفرا نیاز بدن به آب کاهش می یابد و در نتیجه فرد مایعات کمتری می نوشد. از طرف دیگر قلت صفرا باعث می شود قوه منحدره کننده مائیت و قوت دافعه، ادرار کمتری دفع نماید. - زیادی مائیت به واسطه مصرف بیش از حد آب.نشانه این نوع از رنگ تبنی ادرار، وجود ادرار زیاد و رقیق است.علت دیگر این نوع رنگ ادرار، وجود بلغم مایی است که به علت زیادی و انحدار آن از طریق مجاری ادرار دفع می شود.نحوه تشخیص آن، غلظتی است که در ادرار مشاهده می شود زیرا بلغم از هر نوع که باشد خالی از غلطت نیست. - تغییر مسیر خلط صفرا به اندام های دیگر مثل مغز که در بیماری های دماغی رخ می دهد، یا خروج آن از راههای دیگر مانند قی صفراوی یا اسهال صفراوی. همه این امور موجب کاهش صفرا در ادرار می شود.
حکما، کلیه رنگ های خانواده زرد ادرار را به شش دسته یا طبقه تقسیم کرده اند.این شش طبقه به شرح ذیل می باشند: ✅- رنگ زرد تبنی ( شبیه به رنگ آبی که در آن کاه خیسانده باشند) ✅- اترجی (مرکب از زردی و مائیت) ✅- اشقر (صفرت و حمرت) ✅- نارنجی ✅- ناری ✅- زعفرانی
نارنجی: رنگ نارنجی نیز مانند رنگ اشقر ترکیبی از رنگ زرد و سرخ است. در واقع رنگ نارنجی، رنگ زردی است که متمایل به رنگ سرخ و اشقر است. حکما به چنین رنگی اصفر مشبع(زرد پررنگ) می گویند.اسباب این رنگ نیز حرارت است منتهی شدت آن از رنگ اشقر بیشتر است.
زرد اترجی: زرد اترجی رنگی است که در پوست میوه درخت اترج دیده می شود. این رنگ، دارای زردی بیشتر نسبت به رنگ زرد تبنی است.رنگ زرد اترجی ترکیبی از زردی صفرا و مائیت است. قوت هاضمه خوب موجب رنگ زرد اترجی در ادرار است. حکما گفته اند رنگ ادرار طبیعی که بر تندرستی دلالت دارد، زرد اترجی است دلیل آن است که اگر حرارت بیش از اعتدال بر بدن غالب باشد، ناگزیر تولید میزان صفرا افزایش می یابد و افزایش صفرا بیش از اعتدال، باعث می شود رنگ زرد در ادرار غالب شود و از حد اترجی فراتر رود. چنانچه برودت بر بدن غالب شود موجب افزایش تولید بلغم می شود.افزایش بلغم سبب می شود رنگ ادرار زرد تبنی یا روشن تر از آن شود.پس نتیجه این که رنگ زرد اترجی نشانه اعتدال هضم و اعتدال در تولید صفراست.
✅اشقر: رنگ اشقر، از ترکیب رنگ زرد و سرخ به وجود می آید. بر این اساس می توان گفت که اشقر، رنگ زرد مایل به سرخی است. از اسباب ایجاد رنگ اشقر یکی، حرارت زیاد خلط صفراست که باعث رنگین شدن آن می شود و دیگری تولید بیش از حد اعتدال صفراست که باز هم سبب بالا رفتن حرارت در بدن ایجاد می شود. وجه افتراق بین رنگ اشقری که از زیادی تولید صفرا به وجود می آید و رنگ اشقری که به خاطر زیادی زیادی حرارت ایجاد شده باشد تنها وجود اشتعال کمتر در افزایش صفرا و اشتعال بیشتر در حرارت غالب بر صفراست.
ناری: رنگ ناری نیز رنگی است که زردی آن زیادتر از رنگ نارنجی است.از خصوصیات این رنگ شباهت آن به شعاع و اشراق آتش است.از این جهت نام ناری یعنی آتشی بر آن گذاشته اند.اسباب به وجودآورنده این رنگ، مانند رنگ نارنجی شدت حرارت است با این تفاوت که شدت حرارت در این رنگ بیشتر از رنگ نارنجی است.
ادامه دارد...☝️👇👇👇
زعفرانی: رنگ زعفرانی دارای زردی بیشتر نسبت به رنگ ناری است. این رنگ به آبی که زعفران در آن حل شده باشد، شبیه است. حکما این رنگ را « احمر ناصع » نامیده اند.احمر ناصع یعنی رنگ سرخ خالص که سرخی آن از شدت زردی است.اسباب این رنگ نیز مانند رنگ ناری در اثر حرارت زاید به وجود می آید.البته حرارت موجد این رنگ، بیش از حرارتی است که سبب ایجاد رنگ زرد ناری می شود.
درمان سرفه خشک: 5 واحد روغن بادام شیرین و 2 واحد عسل: به همراه سالاد یا مزه مزه شود. اگر سرفه شبانگاهی است اول سینوزیت درمان شود بعد این نسخه اجرا شود. اگر سرفه در روز باشد با همان نسخه بالا درمان می شود. *نسخه2: یک عدد پیاز را ورقه ورقه کرده در داخل عسل زده مثل نان و ماست خورده شود. هر شب انجام شود که باعث نرم شدن سینه می شود و خلط آور است. *درمان اساسی: داخل پیاز یک هفت ایجاد کرده هفت را تخلیه کرده و داخل هفت را پر عسل می کنیم. پیاز را داخل قابلمه ای قرار می دهیم که کف قابلمه را با یک سانتی متر نمک پوشانده ایم و به واسطه ی نمک، پیاز را در قابلمه می پزیم. (نمک خورده نمی شود) شبی یک عدد (7 تا 14 شب) این نسخه معمولاً برای افراد شیمیایی داده می شود که عفونت عمیق دارند.
🔵لیست عطاری المهدی 🔸شامپو سبغ 🔸شامپو۴۱گیاه 🔸شامپوعسل و ژل رویال 🔸شامپو جوانه گندم 🔸شامپو سبوس برنج 🔸شامپو کندش 🔸شامپو چهل گیاه 🔸شامپو ختمی 🔸شامپوجنسینگ 🔸شامپو سیر 🔸شامپو حنا 🔸شامپو رزماری 🔸شامپو بابونه 🔸شامپو رزماری 🔸شامپو آرگان 🔸شامپو پنج گیاه 🔸شامپو تریاک 🔸مایع دستشویی 🔸مایع ظرفشویی