🔰 برگزاری دوره "آشنایی با سفر اربعین" در خوابگاه خواهران مجتمع آموزش عالی خواهران جامعه المصطفی نمایندگی خراسان
▫️به گزارش روابط عمومی نمایندگی المصطفی در خراسان، واحد آموزش های کاربردی بیان مجتمع آموزش عالی خواهران، دوره "آشنایی با سفر اربعین" را در خوابگاه خواهران برگزار کرد. در این دوره، کارگاه جایگاه اربعین و زیارت اربعین در روایات و فرهنگ تشیع و اخلاق در این سفر معنوی با حضور حجت الاسلام والمسلمین عصارزاده و با شرکت ۴۷ نفر از طلاب ملیتهای پاکستان، هندوستان و افغانستان برگزار شد.
▫️ در این کارگاه حجت الاسلام والمسلمین عصارزاده با اشاره به شناخت جایگاه امام در عالم و تاثیری که امام از قبل تولد تا بعد شهادت در عالم گذاشته و می گذارد به بررسی روایات در این خصوص و بررسی زیارت عاشورا پرداخت.
▫️ وی افزود: جریان نهضت سید الشهداء علیه السلام تا ظهور امتداد دارد. به این مفهوم که نهضت سید الشهداء جنگ حق و باطل و جنگ نور و ظلمت بود که این مبارزه تا ظهور ادامه دارد و نمونه بارز آن در حال حاضر مبارزه فلسطین با اسرائیل است.
▫️ حجت الاسلام والمسلمین عصارزاده در ادامه تصریح کرد: قبل از ورود به جاده اربعین چند مقدمه لازم است. اولین آن استغفار است. استغفار برکات زیادی دارد و تا زدودن آلودگی ها نباشد از ابا عبدالله دور خواهیم بود. برای سلوک در جاده ابا عبد الله علیه السلام استغفار دارای اهمیت زیادی است.
مرحله دوم اشک است. اشک قبل سفر، حین سفر و بعد از آن. کوله بار این سفر معنوی اشک است. اشک بر سید الشهداء علیهالسلام. این اشک صاحب دارد. خریدار دارد. اشک بر سید الشهداء که بر صورت میریزد به شما قابلیت بهشتی بودن می دهد. سومین مرحله اخبات است یعنی خضوع و خشوع داشتن و طلبکار نبودن. هر سهی این مقدمات باید همراه باشند.
▫️ استاد اخلاق جامعه المصطفی در ادامه با اشاره به بحث اخلاق در سفر اربعین اظهار داشت: ما در این سفر با افراد زیادی همراه هستیم. پیر، جوان، کودک، هم کیش، هم ملیت و ..... سلوک با افراد خیلی مهم است. نکته اول این است که همه را دوست داشته و به همه احترام بگذاریم. اگر کسی بی ادبی کرد وظیفه ما اصلاح او است. از وظایف دیگر ما غیبت نکردن و تهمت نزدن است.
▫️ حجت الاسلام والمسلمین عصارزاده در پایان افزود: با توجه به اینکه در طول سفر بلکه در همه عمر یک دشمن همراه داریم و آن نفوذ شیطان است لذا در این سفر و بازگشت از آن خیلی باید مراقبت داشته باشیم تا جلوی نفوذ و تسلط شیطان را بگیریم و از خطر این دشمن بزرگ غافل نباشیم.
📮علم و معرفت برای همه انسانها؛
📲 ایتا | پژوهش | آموزش | وب | پژوهشکده
🏴 مراسم همگام با اربعین
▫️ به همت اداره فرهنگی آموزشی خانواده ها،بدرقه زائران اربعین حسینی خانواده های طلاب جامعه المصطفی(صلی الله علیه و آله وسلم) برگزار گردید.
▫️عناوین برنامه ها:
_ قرائت قرآن
_ زیارت نیابتی و سفارش به آن توسط بازماندگان اربعین حسینی
_ تحویل دلنوشته های بازماندگان اربعین حسینی به زائران جهت انداختن در ضریح امام حسین(علیه السلام)
_ ورکشاپ آداب زیارت
_آموزش امام شناسی ویژه کودکان (نمایش سایه )
_ آموزش های بهداشتی و درمانی در مدت زمان پیاده روی
_سخنرانی و روضه خوانی
▫️این برنامه درچهارشنبه ۹صفر(۲۴مرداد)، ساعت ۱۰ صبح با حضور ۱۶۰ نفر از خانواده های طلاب جامعهالمصطفی(صلاللهعلیهوآله)
برگزار گردید و در پایان از مهمانان پذیرایی به عمل امد.
#نمایندگیخراسان
#مدیریتامورخانوادهها
#ادارهفرهنگی و آموزشی خانوادهها
┈••✾•🍃🌺🍃•✾••┈
🔳مرکز آموزش قرآن و معارف نوالزهرا سلام الله علیها
https://eitaa.com/joinchat/1746600021C1aaf9dd2ee
❇️اعزام زائران اربعین کاروان ریحانه المصطفی مجتمع آموزش عالی خواهران نمایندگی خراسان
🔰مراسم بدرقه طلاب زائر اربعین حسینی در حسینیه ریحانه المصطفی خوابگاه خواهران با حضور معاونت محترم فرهنگی تربیتی جامعه المصطفی خراسان حجه الاسلام والمسلمين حسینی مزینانی و سخنرانی و مداحی حجه الاسلام والمسلمين عصار زاده برگزار شد .
▫️۲۵۳ نفر از طلاب به همراه ۱۷ نفر از همکاران مجتمع تحت عنوان کاروان ریحانه المصطفی راهی سفر اربعین شدند.
▫️این زائران از میان چندین ملیت جهان ، هم صدا و همگان شدند تا پا در مسیر عشق و معرفت گذارند و بار دیگر به امام عاشقان لبیک گویند.
▫️نخستین منزل گاه کاروان ریحانه المصطفی ص برای زیارت مضجع شریف اهل بیت علیهم السلام حرم مقدس امامین کاظمین ( علیهما السلام ) خواهد بود .
📮علم و معرفت برای همه انسانها؛
📲 ایتا | پژوهش | آموزش | وب | پژوهشکده
6.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📸 بدرقه زائران اربعین حسینی جامعةالمصطفی خراسان در راه آهن مشهد
◽️ به گزارش روابط عمومی نمایندگی المصطفی در خراسان مراسم بدرقه کاروان زائران اربعین حسینی نمایندگی جامعةالمصطفی العالمیه در خراسان (ریحانه المصطفی) با حضور حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا صالح رئیس جامعةالمصطفی در خراسان، معاون راه آهن استان خراسان رضوی و جمعی از اعضای ستاد اربعین استان و حضور ویژه خدام آستان قدس رضوی امشب پنجشنبه ۲۵ مرداد ماه در ایستگاه مرکزی راه آهن مشهد برگزار شد.
#اربعین
📮علم و معرفت برای همه انسانها؛
📲 ایتا | پژوهش | آموزش | وب | پژوهشکده