24.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #سرمشق_فاطمی | توصیه حضرت زهرا(س)؛ مقدم کردن دعا برای دیگران
💻 Farsi.Khamenei.ir
📜 #سرمشق_فاطمی | به نسبت قبل از انقلاب؛ جامعه ما جامعه فاطمی است
🏴 رهبر انقلاب: به فضل الهی بعد از انقلاب، نام مبارک فاطمهی زهرا نسبت به قبل از انقلاب نمیشود گفت ده برابر، شاید دهها برابر، صد برابر تکرار میشود و برده میشود؛ یعنی جامعه، جامعهی فاطمی است. ۱۴۰۰/۱۱/۰۳
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #کلیپ_نوشت | رسوایی آمریکای دروغگو
🔻 رهبر انقلاب در دیدار اخیر: دشمن خیلی رسوا است [در این قضیّهی شاهچراغ]. این دشمن کیست؟ آن که مرتکب این جنایت شد، فقط او دشمن است؟ او که خب معلوم است؛ او دشمن است، جانی است، خیانتکار است، جنایتکار است، امّا فقط او نیست؛ کسانی پشت سر او هستند. میگویند «داعش»؛ خب بله، امّا داعش را چه کسی به وجود آورد؟ این موجود خطرناک را چه کسی تولید کرد؟ آمریکا صریحاً گفت ما داعش را تولید کردیم؛ خودش صریح گفت این را ــ نه حالا، [بلکه] هفت هشت سال پیش گفتند ما تولید کردیم داعش را ــ آنها گناهکارند؛ همانهایی که حالا پرچم حقوق بشر را به دست میگیرند. لعنت خدا بر این دهانهای دروغگو، بر این دلهای سیاه و شقی! این جور عمل میکنند، آن جور حرف میزنند. دربارهی حقوق بشر، دربارهی حقوق زن، دربارهی مسائل گوناگون انسانی، حرفشان این است، عملشان آن است؛ یعنی منافقِ کامل! و منافق، کافر است و کافر دشمن خدا است، عدوّالله است؛ اینها، هم کافرند، هم منافقند، هم دشمن خدایند. اینها در این قضیّهی شاهچراغ رسوا شدند.
💻 Farsi.Khamenei.ir
-517923070_-1675812021.mp3
17.51M
🎙بشنوید | سخنرانی حجتالاسلام والمسلمین ناصر رفیعی در دومین شب مراسم عزاداری حضرت فاطمهزهرا سلاماللهعلیها در حسینیه امام خمینی(ره). ۱۴۰۱/۱۰/۴
🏷 #سرمشق_فاطمی
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
🏴به مناسبت شهادت حضرت زهرا (سلام الله عليها ) برگزار شد؛
▪️مراسم سوگواری حضرت فاطمه(سلام الله عليها ) در تمهیدیه خواهران نمایندگی المصطفی(ص) در خراسان
️ به گزارش روابط عمومی نمایندگی المصطفی(ص) در خراسان به همت اداره فرهنگی تربيتی مركز آموزش زبان و معارف اسلامی خواهران نمایندگی به مناسبت شهادت حضرت زهرا (سلام الله عليها ) مراسم سوگواری بزرگ بانوی عالم صدیقه اطهر حضرت فاطمه زهرا(سلام الله عليها ) با حضور طلاب، پرسنل و اساتید در تمهیدیه خواهران برگزار شد.
️ سخنرانی حجه الاسلام والمسلمين صالح، ذکر مصیبت و قرائت حدیث شریف کساء از جمله برنامههای این مراسم بود.
▫️تهیه و تنظیم خبر: واحد فرهنگی تربیتی مرکز آموزش زبان ومعارف اسلامی خواهران
▫️ لینک کانال روابط عمومی نمایندگی خراسان:
https://eitaa.com/almustafa_mashhad
🏴 به مناسبت شهادت حضرت فاطمه الزهرا علیها السلام؛
▪️ مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه الزهرا علیها السلام در مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی برادران با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا نجاتیفرد و بیان جریان فدک و ماهیت آن که چه اتفاقاتی منجر به شهادت آن حضرت انجامید برگزار شد.
▪️ این مراسم با حضور طلاب، اساتید و کارکنان و قرائت زیارت پرفیض عاشورا و کلاس درس اخلاق همراه بود.
▫️تهیه و تنظیم خبر: واحد فرهنگی تربیتی مرکز آموزش زبان ومعارف اسلامی برادران
▫️ لینک کانال روابط عمومی نمایندگی خراسان:
https://eitaa.com/almustafa_mashhad
🏴السلام علیک ایتها الصدیقه الشهیده
▪️به مناسبت شهادت حضرت زهرا سلام الله عليها برگزار شد؛
❇️ویژه برنامه شهادت دخت نبی مکرم اسلام (ص) حضرت فاطمه زهرا(س) در مجتمع آموزش عالی خواهران نمایندگی المصطفی(ص) در خراسان
▫️️ به گزارش روابط عمومی نمایندگی المصطفی (ص) در خراسان به همت شورای فرهنگی تربیتی مجتمع عالی خواهران نمایندگی، به مناسبت ایام فاطمیه و شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها مراسم عزاداری با حضور طلاب، پرسنل و اساتید این مجتمع برگزار شد.
️ قرائت حدیث شریف کساء و ذکر مصیبت توسط حجت الاسلام و المسلمین معنوی، اجرای گروه تواشیح بضعه المصطفی (ص) و نوحه خوانی طلاب ملیتی از جمله برنامههای این مراسم بود.
▫️تهیه و تنظیم خبر: واحد ارتباطات مجتمع آموزش عالی خواهران
▫️ لینک کانال روابط عمومی نمایندگی خراسان:
https://eitaa.com/almustafa_mashhad
▫️رییس نمایندگی المصطفی در خراسان:
🔰پيام فاطمه زهرا (س) براي بشر معاصر پاكدامني، صداقت و عدالت است
▫️ به گزارش روابط عمومی نمایندگی جامعه الصطفی در خراسان، حجتالاسلام والمسلمین محمدرضا صالح در ادامه جلسات درس اخلاق هفتگی مركز آموزش زبان و معارف اسلامي خواهران نمایندگی خراسان كه مصادف با ايام شهادت حضرت زهرا (سلام الله عليها ) برگزار شد اظهار داشت: شخصيت حضرت زهرا (سلام الله عليها) شخصيت برجسته اي است كه در زندگي و حيات حضرت فاطمه (سلام الله عليها) درس هايي براي بشر امروز دارد.
▫️وي سیره تربیتی حضرت زهرا سلاماللهعلیها را گنجینهای فاخر برای تربیت نسلها توصیف کرد و ابراز داشت: شناخت و معرفت حضرت زهرا سلاماللهعلیها اول اينكه علم ما را زياد مي كند و دوم اينكه ما خودمان را ارزيابي مي كنيم و ببينيم در مقايسه با حضرت زهرا كجا هستيم.
▫️رییس نمایندگی المصطفی در خراسان افزود: اسلام و قرآن مي تواند يك زن را در سن جوان 18ساله همچون حضرت فاطمه زهرا (سلام الله عليها ) به مقام عالي و عصمت برساند، يعني هيچ گناه و اشتباهي در زندگي او نيست.
▫️وی ضمن تبیین و توجه مؤلفههای كمال و عصمت تأکید کرد و ابراز داشت: انسان با مراقبت چشم، گوش، زبان و قلب و مراقبت، تهذيب و كنترل نفس به مقام عصمت نزديك مي شود و با تقويت ايمان، شناخت و تهذيب نفس به مقام كمال مي رسد.
▫️حجتالاسلام والمسلمین صالح در ادامه به القاب حضرت زهرا (سلام الله عليها ) اشاره و با بیان این که يكي از القاب حضرت زهرا (سلام الله عليها ) طاهره است، اظهار داشت: طاهره به اين معنا است كه او اهل هواي نفس نبوده و او را كنترل كرده است و توانسته نفس خودش را پاكسازي كند.
▫️وی با اشاره به آيه 12 سوره مريم بر این که درباره حضرت مريم (سلام الله عليها ) اظهار داشت: «وَمَريَمَ ابنَتَ عِمرانَ الَّتي أَحصَنَت فَرجَها فَنَفَخنا فيهِ مِن روحِنا وَصَدَّقَت بِكَلِماتِ رَبِّها وَكُتُبِهِ وَكانَت مِنَ القانِتينَ » ، و همچنین به مریم دختر عمران که دامان خود را پاک نگه داشت، و ما از روح خود در آن دمیدیم؛ او کلمات پروردگار و کتابهایش را تصدیق کرد و از مطیعان فرمان خدا بود!
▫️این عضو هیئتعلمی جامعه المصطفی در ادامه با بیان این که حضرت مريم (سلام الله عليها ) اول اينكه أَحصَنَت فَرجَها ، بديها را ترك كرد، دوم اينكه َصَدَّقَت بِكَلِماتِ رَبِّها، ايمان به خداوند داشت ، و سوم اينكه وَكانَت مِنَ القانِتينَ ايمان به انبياء ، بديها را ترك كرد خاطرنشان ساخت: خداوند در قرآن كريم مي گويد رمز رشد زنان عفت و پاكدامني است.
▫️وی تصریح کرد: پاكدامني به عنوان يك عنصر مهم در رشد انسان در قرآن شمرده شده و قرآن آن را به معني حصن (دژ) به كار برده است و چهار كمال براي حضرت مريم(سلام الله عليها ) بيان شده است که عبارت از عفت و پاكدامني، ايمان به خدا، ايمان به پيامبران، اطاعت محض از خداوند هستند.
▫️وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اينكه برخي اصول زندگي مانند صداقت، عدالت، عفت و پاكدامني فرا زماني، فرامكاني و فرا نژادي هستند افزود: الگويي كه ما از حضرت زهرا(سلام الله عليها ) براي بشريت امروز معرفي مي كنيم آن فرمولها و قواعد زندگي است كه در هيچ زماني تغيير نمي كند.
▫️رئیس نمایندگی المصطفی در خراسان تصريح كرد: پيام فاطمه زهرا (سلام الله عليها ) براي نسل جديد و بشر معاصر ، پاكدامني ، صداقت و عدالت است.
▫️حجتالاسلام والمسلمین صالح در بخش پایانی سخنان خود با تأکید بر این که اصل مهم ديگر در زندگي حضرت زهرا (سلام الله عليها ) بعد از تزكيه ، پاكدامني و طهارت بحث عبوديت است تصریح کرد: حضرت فاطمه زهرا (سلام الله عليها ) عبد محض خدا بود، همه كارها را براي خدا ودر جهت خدا انجام مي داد و اخلاص داشت .
▫️تهیه و تنظیم خبر: واحد فرهنگی تربیتی مرکز آموزش زبان ومعارف اسلامی خواهران
▫️ لینک کانال روابط عمومی نمایندگی خراسان:
https://eitaa.com/almustafa_mashhad
▫️به مناسبت شهادت حضرت زهرا (سلام الله عليها ) برگزار شد
🏴مراسم سوگواری حضرت فاطمه(سلام الله عليها ) در مرکز آموزش قرآن و معارف نورالزهراء نمایندگی المصطفی(ص) در خراسان
▫️️ به گزارش روابط عمومی نمایندگی المصطفی(ص) در خراسان به همت فرهنگی تربيتی مركز آموزش قرآن و معارف نورالزهراء سلام الله علیها نمایندگی به مناسبت شهادت حضرت زهرا (سلام الله عليها ) مراسم سوگواری بزرگ بانوی عالم صدیقه اطهر حضرت فاطمه زهرا(سلام الله عليها ) با حضور تجمع هیئات مذهبی بانوان نمایندگی خراسان در حسینیه فولادکار مشهد برگزار شد.
▫️️ سخنرانی حجه الاسلام والمسلمين دهشت با موضوع سبک زندگی فاطمی ، ذکر مصیبت و قرائت حدیث شریف کساء از جمله برنامههای این مراسم بود.
▫️تهیه و تنظیم خبر: واحد فرهنگی تربیتی مرکز آموزش قرآن و معارف نورالزهراء سلام الله علیها
▫️ لینک کانال روابط عمومی نمایندگی خراسان:
https://eitaa.com/almustafa_mashhad
#اطلاعیه
#ویژه_برنامه_تلویزیونی
🏴 با موضوع شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)
❇️با حضور حجةالاسلام والمسلمین صالح رییس نمایندگی المصطفی در خراسان
ــــــــــــــ🔹ــــــــــــــــ
📺 ویژه برنامه تلویزیونی شب شرقی
❇️به صورت زنده از شبکه سیمای خراسان رضوی
📆 امشب_ 5 دی ماه 1401
⏰ 20:45 الی 22
ــــــــــــــ🔹ــــــــــــــــ
🎙 گفتگوی ویژه رادیو خراسان
📆 سه شنبه 6 دی ماه(فردا)
⏰ 8 صبح الی 11
💢 📡کانال روابط عمومی المصطفی(ص) در خراسان/
برای اطلاع از آخرین اخبار و رویدادها هماکنون عضو شوید/👇
🆔 لینک کانال: https://eitaa.com/almustafa_mashhad
📸 |ببینید
به مناسبت شهادت حضرت زهرا (سلام الله عليها ) برگزار شد
🏴مراسم سوگواری شهادت حضرت فاطمه(سلام الله عليها ) در نمایندگی جامعةالمصطفی(ص) در خراسان
▫️ به گزارش روابط عمومی نمایندگی المصطفی(ص) در خراسان به مناسبت شهادت حضرت زهرا (سلام الله عليها ) مراسم سوگواری حضرت فاطمه زهرا(سلام الله عليها) با حضور طلاب، اساتید وکارکنان نمایندگی خراسان با سخنرانی حجةالاسلام والمسلمين دهشت، اجرای گروه تواشیح و مرثیه سرایی برگزار شد.
💢 📡کانال روابط عمومی المصطفی(ص) در خراسان/
برای اطلاع از آخرین اخبار و رویدادها هماکنون عضو شوید/👇
🆔 لینک کانال: https://eitaa.com/almustafa_mashhad
🌷 تشییع پیکر #شهدای_گمنام
در سالروز شهادت حضرت زهرا
سلام الله علیها
زمان: ساعت ٩ صبح، سه شنبه ۶ دی ماه
مکان: میدان شهدا، به سمت حرم مطهر رضوی
رهبر معظم انقلاب میفرمایند:
مقام معنوی زهرا(س) از مقام جهادی، انقلابی و اجتماعی او بالاتر است. ارزش فاطمهی زهرا(س) به عبودیت و بندگی خداست. اگر بندگی خدا در زهرا(س) نبود، او صدیقه کبری نبود.
گزیده ای از کتاب «قطره از دریا نشانی میدهد»،
بازخوانی مقام و منزلت حضرت فاطمه زهرا (س) در کلام رهبر معظم انقلاب
به کوشش سید محمد باقر حسینی
مجموعهای از پیامها و سخنرانیهای رهبری در رابطه با حضرت صدیقه طاهره (س)، از سال 1367 تا 1390
مؤلف در مقدمه کتاب میگوید:
این کتاب کوششی است کوچک در ارائۀ بخشی از ارادت رهبر معظم انقلاب اسلامی آیتالله خامنهای که خود سلالهای از نسل فاطمه زهرا (س) و نشانهای کامل از اقیانوس بیکران فاطمی است،
همیشه و در همه حال ارادت خود را به آستان آسمان آسای مادر خویش فاطمه زهرا (س) ابراز داشته است و به مناسبتهای گوناگون، پیر و جوان جامعۀ اسلامی را به افزودن محبت او در دلها و پیمودن راه او در قدمها فراخوانده است و تعابیری بس بلند و زیبا دربارۀ آن مادر قدسی به کار برده است.
کتاب شامل 17 فصل است که در هر فصل، به یک بُعد از ابعاد وجودی حضرت زهرا (س) پرداخته شده است.
برخی از فصلهای کتاب عبارتاند از:
عبادت و معنویت فاطمه زهرا (س)،
دانش و علوم فاطمه زهرا (س)، شیوۀ همسرداری فاطمه زهرا (س)،
ایثار و انفاق فاطمه زهرا (س)،
فاطمه زهرا (س) الگوی کامل اجتماعی،
روش سیاسی و جهادی فاطمه زهرا (س).
* بخشی از بیانات رهبر معظم انقلاب در فصل سوم کتاب «قطره از دریا نشانی میدهد»
🔹️«حسن بصری» که یکی از عباد و زهاد معروف دنیای اسلام است، دربارهی فاطمهی زهرا(س) میگوید: به قدری دختر پیغمبر عبادت کرد و در محراب عبادت ایستاد که «تتورم قدماها» پاهای آن بزرگوار از ایستادن در محراب عبادت، ورم کرد.عبادت فاطمهی زهرا(س)، یک عبادت نمونه است.(71/9/25)
🔹️[فاطمه زهرا(س)] یک عابد و بپادارندهی نماز در شبهای تار و قیامکنندهی لله و خاضع و خاشع برای پروردگار است و در محراب عبادت، این زن جوان مانند اولیای کهن الهی، با خدا راز و نیاز و عبادت میکند.(68/9/22)
🔹️ما هم باید گذشت، ایثار و اطاعت و عبادت خدا کنیم. مگر نمیگوییم که «حتی تتورم قدماها»؟ اینقدر در محراب عبادت خدا ایستاد! ما هم باید محراب عبادت بایستیم. ما هم باید ذکر خدا بگوییم. ما هم باید محبت الهی را در دلمان روزبهروز زیاد کنیم.(70/10/5)
مقام معنوی فاطمه زهرا(س)
🔹️اما مقام معنوی این بزرگوار، نسبت به مقام جهادی و انقلابی و اجتماعی او، باز به مراتب بالاتر است. فاطمهی زهرا(س) به صورت یک بشر و یک زن، آن هم زنی جوان است؛ اما در معنا، یک حقیقت عظیم و یک نور درخشان الهی و یک بنده صالح و یک انسان ممتاز و برگزیده است. کسی است که رسول اکرم به امیرالمومنین(ع) فرمود: «یا علی... انت قائد المومنین الی الجنة... و فاطمة قد اقبلت یوم القیامة... تقود مومنات امتی الی الجنة». یعنی در روز قیامت، امیرالمومنین(ع) مردان مومن را و فاطمه زهرا(س) زنان مومنه را به بهشت الهی راهنمایی میکنند. او، عدل و همپایه و همسنگ امیرالمومنین است. وقتی در محراب عبادت میایستاد، هزاران فرشته مقرب خدا به او خطاب و سلام میکردند و تهنیت میگفتند و همان سخنی را بیان میکردند که فرشتگان، قبلاً به مریم اطهر گفته بودند؛ عرض میکردند: «یا فاطمة ان الله اصطفک و طهرک و اصطفاک علی نساء العالمین». این، مقام معنوی فاطمهی زهراست.
🔹️زنی، آن هم در سنین جوانی، از لحاظ مقام معنوی به جایی میرسد که بنابر آنچه که در بعضی از روایات است، فرشتگان با او سخن میگویند و حقایق را به او ارایه میدهند. محدثه است؛ یعنی کسی است که فرشتگان با او حدیث میکنند و حرف میزنند. این مقام معنوی و میدان وسیع و قلهی رفیع، در مقابل همهی زنهای آفرینش و عالم است. فاطمهی زهرا(س) در قلهی این بلندای عظیم ایستاده و به همهی زنان عالم خطاب میکند و آنها را به پیمودن این راه دعوت میکند.
آنهایی که در طول تاریخ ـ چه در جاهلیت قدیم و چه در جاهلیت قرن بیستم ـ سعی کردند زن را تحقیر و کوچک، دلبسته به همین زخارف و زینتهای ظاهری معرفی، پایبند مد و لباس و آرایش و طلا و زیورآلات و وسیله و دستمایهای برای خوشگذرانیهای زندگی وانمود کنند و عملاً در این راه قدم بردارند، منطق آنها منطقی است که مثل برف و یخف در مقابل گرمای خورشید مقام معنوی فاطمهی زهرا(س) ذوب میشود و از بین میرود.(68/10/26)
🔹️ارزش فاطمه زهرا(س)، به عبودیت و بندگی خدا
ارزش فاطمهی زهرا(س) به عبودیت و بندگی خداست. اگر بندگی خدا در فاطمهی زهرا(س) نبود، او صدیقهی کبری نبود. صدیق یعنی چه؟ صدیق کسی است که آنچه را میاندیشد و میگوید، صادقانه در عمل آن را نشان دهد. هرچه این صدق بیشتر باشد، ارزش انسان بیشتر است؛ میشود صدیق؛ (اولئک مع الذین انعم الله علیهم من النبیین و الصدی
قین). «صدیقین» پشت سر «نبیین» هستند. این بزرگوار صدیقه کبری است؛ یعنی برترین زن صدیق. این صدیق بودن به بندگی خداست. اگر بندگی خدا نمیکرد، صدیقهی کبری نمیشد. اساس؛ بندگی خداست. نه فقط فاطمهی زهرا(س)، بلکه پدر فاطمه هم ـ که مبدأ و سرچشمهی فضائل همهی معصومین اوست و امیرالمومنین و فاطمهی زهرا(س) قطرههایی هستند از دریای وجود پیغمبر ـ ارزشش پیش خدا به خاطر عبودیت است؛ «اشهد ان محمدا عبده و رسوله)؛ اول، عبودیت اوست؛ بعد رسالت او. اصلاً رسالت ـ این منصب والا ـ به او داده شد، به خاطر عبودیت؛ چون خدا صنیع دست و مخلوق خود را میشناسد. مگر در زیارت حضرت زهرا عرض نمیکنیم: «امتحنک الله الذنی خلقک قبل ان یخلقک»؟ در علم خدای متعال معلوم است که عمل من و شما چیست.
ما در مقابل گناه و هوس و پول و نام نیک قرار میگیریم؛ آیا به خاطر به دست آوردن اینها حاضریم از شرف و ایمان و تکلیف خود و امر و نهی الهی دربارهی خود صرفنظر کنیم یا نه؟ این اختیار ماست. چه راهی را انتخاب خواهیم کرد؟ وقتی گفتن سخنی برای انسان ضرر مادی دارد، وقتی حرکتی هوسهای گناهآلود انسان را برآورده میکند، ما سر دوراهی قرار میگیریم. کدام راه را انتخاب خواهیم کرد؟ راه هوس و گناه و پول را، یا راه پاکدامنی و تقوا و بندگی خدا را؛ یکی از این دو را انتخاب خواهیم کرد. انتخاب و اختیار ماست، اما خدای متعال میداند که ما چه راهی را اختیار خواهیم کرد؛ این در علم الهی هست. اگر شما انسانی هستید که این قدرت در شما وجود دارد در مقابل کوهی از ارزشهای مادی و برآورندهی هوسها محکم بایستید و تکان نخورید، خداوند برای شما شایستگیهایی در نظر میگیرد. (و مریم ابنَتَ عمران التی احصنت فرجها فنفخنا فیه من روحنا)؛ خدای متعال بیهوده به مریم اینقدر لطف نمیکند. این، کلام قرآن است.
او با همهی وجود پاکدامنی خود را حفظ کرد، لذا شایستهی این شد که مادر عیسی شود.
حضرت یوسف در عین جمال و جوانی و برخوردرای از عزت مادی در خانهی عزیز مصر، روی هوس خود پا گذاشت؛ لذا شایستهی مقام والایی شد که خدا به او داد؛ یعنی پیغمبری. خدا این را میداند که این بنده چنین جوهری دارد و این چنین ارادهی خود را صرف راه او خواهد کرد؛ لذا برای او مسئولیتهای بزرگ و سنگین دیگری ـ که هر کدام باز به نوبهی خود اجرهای بزرگی دارد ـ در نظر میگیرد. «امتحنک الله الذی خلقک قبل ان یخلقک فوجدک لما امتحنک صابرة»؛ خدای متعال میداند که فاطمهی زهرا(س) در دوران زندگی چگونه انتخاب و اختیار خواهد کرد و چگونه قدم خواهد برداشت. عبودیت خدا معیار است. این شد برای ما خط روشن.(84/5/5)
🔹️روزه در کلام فاطمه زهرا(س)
اجتناب از گناه، چیزی است که مثل یک کوه در چشم انسان جلوه میکند؛ اما با تصمیم، مثل یک زمین هموار میشود. در ماه رمضان، بهترین فرصت است که همه این را تمرین بکنند. روایت دیگری از فاطمهی زهرا(س) نقل شده است که فرمود: «ما یصنع الصائم بصیامه اذا لم یحصن لسانه و سمعه و بصره و جوارحه»؛ انسان از روزه چه بهرهای خواهد برد، اگر زبان و گوش و چشم و جوارح خود را از گناه باز ندراد؟(78/9/26)
🔹️تسلیم محض، در راه خدا
بعد از مقامات معنوی و مراتب روحانی فاطمهی زهرا(س) ـ که ماها قادر نیستیم آنها را درست بفهمیم ـ خصوصیت عملی آن بزرگوار این بود که در همهی شرایط، تسلیم محض حکم الهی و راه خدا بود. همین تسلیم محض بود که در طول تاریخ اسلام، از این بزرگوار یک مجاهد بینظیر و یک پرچم مطلومیت و حقانیت به وجود آورد. تا امروز هم این پرچم برافراشته است و روزبهروز مکانت آن موجود عالیقدر که در بحبوحهی جوانی، در عالیترین مراتب فداکاری قدم گذاشت افزوده شده و حقیقتا مصداق (انا اعطیناک الکوثر) بوده است؛ همچنان که در روایات هست.(69/9/28)
🔹️دعا در حق همسایه
امام حسن مجتبی(ع) میگوید: شبی ـ شب جمعهای ـ مادرم به عبادت ایستاد و تا صبح عبادت کرد. «حتی انفجرت عمود الصبح». تا وقتی که طلوع فجر شد. مادر من از سر شب تا صبح مشغول عبدادت بود و دعا و تضرع کرد. امام حسن(ع) میگوید ـ طبق روایت ـ شنیدم که دائم مومنین و مومنات را دعا کرد؛ مردم را دعا کرد؛ برای مسائل عمومی دنیای اسلام دعا کرد. صبح که شد گفتم: «یا اماه!»؛ «مادرم!» «لم لا تدعین لنفسک کما تدعین لغیرک»؛ «یک دعا برای خودت نکردی! یک شب تا صبح دعا، همه برای دیگران!؟» در جواب فرمود: «یا بنی، الجار ثم الدار»، «اول دیگران بعد خود ما!» این، آن روحیهی والاست.(71/9/25)
عبودیت فاطمه زهرا(س)، عامل قرب به
🔹️محضر الهی
مضمون درستی نیست که بگوییم چون شیعه و محبّ هستیم، اگر گناه هم کردیم، خدای متعال ما را مجازات نمیکند؛ نه، اینطور نیست: «من اطاع الله فهو لنا ولی»؛ اما آنها باید خدا را اطاعت کند، چون خود این بزرگواران با اطاعت خدا به این مقام و رتبه رسیدند. امتحان اینها، قبل از وجود و آمدنشان به این دنیا صورت گرفته است.
«امتحنک الله قبل ان یخلقک فوجدک لمن امتحنک صابرة». دستگاه خدا بیحساب و کتاب نیست.
در روایتی پیغمبر اکرم به فاطمهی زهرا(س) با این مقام و رتبه فرمود: «یا فاطمه انّنی لن اغنی عنک من الله شیئا»؛
یعنی پیش خدا، نسبت به من و ارتباط با من به درد تو نمیخورد.
مگر در میان فرزندان پیغمبر و ائمه کسانی نبودند که با خدا رابطهای نداشتند و نتوانستند از آن گوهر نورانی و ارزش معنوی برخوردار شوند؟ آنچه اولیای دین را بر قلهی شرافت بشر قرار داده، از خود شخص شخصیص نبیاکرم (ص) و امیرالمومنین(ع) و بقیهی این خاندان پاک گرفته ـ که اینها در عالم وجود نمونههای بیمانندند و شبیه اینها دیگر نیست ـ تا دیگران، اطاعت و عبودیت و بندگی آنها برای خداست. لذا وقتی شما میخواهید در تشهد نمازتان نام پیغمبر خدا را بیاورید و از او تجلیل کنید، میگویید «و اشهد ان محمدا عبده». اول عبودیت را ذکر میکنید، بعد میگویید «و رسوله».
عبودیت بالاتر از رسالت است. اساس و جوهر کار، عبودیت است. من و شما هم باید از همین جاده برویم. البته این قلهها خیلی بالاست. اگر چشم ما بتواند این قلهها را ببیند، خیلی باید خدا را شکرگزار باشیم؛ چه برسد که به آن جاها برسیم؛ اما باید برویم؛ راه این است. این دامنهها را باید به قدر قدرت و توانمان طی کنیم؛ که اگر این طور شد، به قدر ظرفیتمان بهره خواهیم برد. (82/5/28)
🔘راه فاطمهی زهرا عبارت است از خودسازی و جهانسازی
✍ #رهبر_انقلاب : راه، همین راهی است که امروز به فضل الهی، انقلاب جلو پای مردم ما گذاشته است. این، همان راه حضرت فاطمهی زهرا سلاماللهعلیهاست: خودسازی و جهان سازی.
✔️خودسازی به معنای پرداختن به عمران و آبادی جانی که جسم ما محترم به اوست. این دختر جوان، این بانویی که به هنگام شهادت هجده سال داشت، آن قدر عبادت میکرد و به نماز میایستاد که ساق های پاهای مبارکش ورم میکرد! این خانم، با این منزلت، با این مقام، کار منزل را هم خودش میکرد. پذیرایی از شوهر و فرزندان هم برعهدهی خود او بود.
۱۳۷۱/۹/۲۴
#فاطمیه
#لبیک_یا_خامنه_ای
#فاطمیه
┄┅═✧☫جهاد تبیین☫✧═┅┄
https://eitaa.com/jahad_14