eitaa logo
الغدیر
2.6هزار دنبال‌کننده
6.7هزار عکس
2.6هزار ویدیو
47 فایل
مرکز فرهنگی،آموزشی الغدیر. با حضور اساتید ومشاوران برجسته کشوری ارتباط با ادمین وبیان پیشنهادات وانتقادات : @alqadir1 http://eitaa.com/joinchat/405602321Ce7a17b0824
مشاهده در ایتا
دانلود
♦️شاید مسیر موفقیت طولانی باشد.... 🔹اما این همت و تلاش توست که آینده را رغم می‌زند....
‏عکس از الغدیر محسن
و آن حضرت به مردى كه در ستايش حضرت افراط كرد ولى نظر خوبى در باره آن حضرت نداشت فرمود: من از آنچه مى گويى پايين تر، و از آنچه در اعتقاد دارى برترم.
امام علی علیه السلام فرمودند: باقى ماندگان شمشير و جنگ، دوام و بقايشان فزون تر و فرزندانشان بيشترند.
‏عکس از الغدیر محسن
‏عکس از الغدیر محسن
 امام علی علیه السلام فرمودند:  هرکه جمله «نمی دانم» را ترک گوید به هلاکت و نابودی می‌رسد.
💠راهکارهای ایجاد زمینه‌ی جلب اعتماد همسر: 2️⃣برای همسرتان بهترین ها را انتخاب نمایید: ♦️اصلی‌ترین و محوری‌ترین جلب اعتماد همسرتان، این است که در برخورد با وی، خود را محور قرار داده و هر انتظاری که از او دارید، همین انتظار را حق او از خود بدانید. 🔅در واقع سعی نمایید هر چه برایتان دوست داشتنی است و می‌پسندید که همسرتان در برخورد گفتاری یا رفتاری با شما چنین باشد، همین انتخاب را برای وی داشته باشید. ‼️این مسأله خوش‌بینی وی را نسبت به شما تقویت نموده و در جلب اعتمادش نسبت به شما مؤثر خواهد افتاد .
‏عکس از الغدیر محسن
امام علی علیه السلام: انديشه پير در نزد من از تلاش جوان خوشايندتر است رَأْيُ الشَّيْخِ أَحَبُّ إِلَيَّ مِنْ جَلَدِ الْغُلَامِ
‏عکس از الغدیر محسن
امام علی علیه السلام فرمودند: در شگفتم از كسى كه نوميد مى شود در حالى كه استغفار با اوست.