راهكارهایی برای والدین در مقابل عصبانیت فرزندان
ابتدا بر رفتارها و برخوردهای خودتان دقت كنید. با شخصیت و ویژگیهای رفتاری خود آشنا شوید و اگر نیاز به بهبودی دارند، آنهارا بهبود بخشید.
در كنار فرزند خود باشید، نه در مقابل او. این را بدانید كه هر رفتاری دلیلی دارد پس هنگام بروز رفتارهای عصبی با حفظ آرامش خود سعی كنید علت را بیابید. تلاش كنید مساله را از دریچه ذهن فرزند خود ببینید. این یك رفتار همدلانه است. با او همدلی كنید. زمان بروز خشم و عصبانیت اصلا زمان مناسبی برای نصیحت نیست. وقتی رابطه مطلوب است با فرزند خود صحبت كنید و ارتباطی صمیمانه را بین خودتان شكل دهید حالا در خلال این رابطه صمیمی بیشتر میتوانید بر او تاثیر بگذارید.
وقتی عصبانیت و پرخاشگری بروز میكند سعی كنید با لحنی آرام و در عین حال قاطع با او صحبت كنید. این گونه خشم او نیز كنترل میشود.همچنین در برخورد با فرزندان خود چه در تشویق و چه در تنبیه، منصفانه و عادلانه برخورد كنید. اطلاعات و آگاهیهای خود را در مورد مراحل رشد فرزندان و ویژگیهای هر دوره افزایش دهید تا بهتر بتوانید با فرزند خود ارتباط برقرار كنید.
هنگام بازی کردن با فرزندتان
▪️ بازی کردن واقعاً هنر است. چون باید همبازی خوبی باشید.
▪️ نشان ندهید از او بیشتر می دانید.
▪️ در سطح فکری کودک با او همبازی شوید.
▪️ مدام او را راهنمایی نکنید.
▪️ تا وقتی پیش بینی می کنید که اوضاع خطرناک نشده برای کنترل کودک اقدامی نکنید. بسیاری از والدین آن قدر وقت صرف کنترل کردن کودکشان می گذارند که از وقت گذاشتن با کودک آن گونه که هر دو از کیفیتش راضی باشند غافل می مانند.
▪️ گاهی گیج بازی در بیاورید و اعتراف کنید که اشتباه کرده اید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟥 ارزش یک نگاه رضایت#امام_زمان (عجل الله تعالی فرجه)
🎙 استاد شجاعی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عنوان دزدی تعریف داره نمی شه به همین راحتی برای بچه ها این عنوان رو بکار برد. بچه ها دزدی نمی کنن، فقط یه چیزیو که دوست دارن از یه جا بر میدارن مثل این کلیپ😃
اگر بچتون از خونه فامیل چیزی رو برداشت شروع نکنید نصیحت کردن که این کار خیلی بدی بود چون بچه اینو نمی فهمه. سوار ماشین بشید برید اون وسیله رو پس بدید، دیگه تاعمر داره یادش نمیره با عمل نشون بدید که این کار بده نه با زبان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻دیدن این ویدئو به قلبتون آرامش میده🤍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥲تاحالا برای رادیات بدنت شکر کردی؟
«گفتم: «محسن جان! دیر میای بچهها نگرانتن».
لبخندی زد و گفت: «هرچی من بیشتر کار کنم، نتانیاهو کمتر خواب راحت به چشمش میاد؛ پس اجازه بده بیشتر کار کنم».
معنای این حرفش را زمانی فهمیدم که شهید شد؛ وقتی که نتانیاهو توئیت زد و برای یهودیها شنبه خوبی را آرزو کرد. از شنبه آرام در اسرائیل گفت؛ از شنبه بعد از محسن فخریزاده». ...
(خاطرات همسر شهید)
🌹۷ آذر سالگرد شهادت دانشمند هسته ای شهید محسن فخری زاده
#شهید_فخری_زاده
#مرگ_بر_اسرائیل
یکی از دلایل بروز مشکلات خواندن نوشتن و ریاضی ؛ ضعف درهماهنگی دونیمکره مغز است.
👌یکی از تمرینات کاربردی جهت تقویت هماهنگی دونیمکره مغز استفاده همزمان از دو دست (برداشتن ، گذاشتن ،خط کشیدن ، نوشتن و طراحی ، بریدن و... با دو دست بصورت همزمان) می باشد
💥 میتوانید در منزل یا مرکز اختلالات یادگیری یا مدرسه و.. با استفاده از یک مقوا ،ابزاری جهت تقویت دو نیمکره مغز بسازید
زمانی که فرزندانمان کوچک اند، نسبت به رفتار های اشتباه آنها صبرمان بیشتر است و در کنار خنده هایش، اشک هایش را هم تاب می آوریم،
در کنار تمیزی و عطر و بویش، کثیفی و بوی تعفن کهنه یا پوشکش را تحمل می کنیم و در کنار سلامت و شادابی اش، بر بیماری و ناخوشی او صبر می نماییم و...
اما وقتی بزرگ تر می شود، به جای اینکه صبرمان بیشتر شود برعکس اندک میشود و دیگر آن ها را بر نمی تابیم.
وقتی مرتکب اشتباه می شوند با تندی به آن ها می تازیم و سرزنش و توبیخشان می کنیم، در حالی که وقتی کوچک بودند و روی لباسمان خرابکاری می کردند در عین ناراحتی می خندیدیم و بعد از تمیز کردنش، لپش را محکم بوسیده و نوازشش می کردیم.
چرا با بزرگ شدن آن ها صبر ما کمتر می شود؟ علت آن است که وقتی کوچک اند تقریبا همه ی اشتباهات آن ها را غیر عمد و سهوی می دانیم و مقصر قلمدادشان نمی کنیم، ولی از سنی که زبان باز می کنند کم کم بیشتر اشتباهاتشان را عمدی و اختیاری می دانیم و زمانی که به نوجوانی می رسند، تمام رفتار هایشان را برنامه ریزی شده و عمدی تلقی میکنیم و بر آن ها برچسب توطئه گر و حیله گر می زنیم.
خطای ما در این است که رشد عقل را در فرزندانمان دلیل بر این می دانیم که آن ها نباید خطایی مرتکب شوند و مانند فرشته ها پاک و بی عیب باشند
#چگونهبهفرزندانخودآموزشندهیم؟
⊰❀⊱━⊰﷽⊱═━━━━━━═━⊰❀⊱
💠 حدیث روز 💠
💎 معادله ساده عزت: مهربان باش
🔻امام جعفر صادق علیهالسلام:
⬅️ إنْ شِئْتَ أَنْ تُكْرَمَ فَلِنْ وَ إِنْ شِئْتَ أَنْ تُهَانَ فَاخْشُنْ
✍ اگر مىخواهى گرامى باشى، ملايم و مهربان باش و اگر مىخواهى خوار شوى، خشن باش.
📚 اصول کافی (باب العقل و الجهل)، جلد ۱، صفحه ۲۶
━━━━━━━⊰◇⊱━━━━━━
هدایت شده از باعلی تامهدی علیهما السلام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠آیت الله مجتهدی تهرانی:
موضوع:👇
تاثیر منفی یک تارک الصلاة در خانه (بسیار زیبا)
#مجتهدی_تهرانی
از مراقبت ها و دخالت های بيش از
حد در زندگی کودکان اجتناب کنيد.
وظيفه والدين و مربيان اين است که
اين قابليت را در او زنده نگاه دارند
و به کودکان اجازه دهند بعضی
اوقات مطابق سليقه خود اشياء
را کشف کنند.
مراقبت ها و دخالت های زياد از
حد بزرگسالان در زندگی و رفتارهای
کودکان، قابليت يادگيری مبتکرانه آنها
را تضعيف می کند.
🟣 بالاترین تنبیه خدا بعد از غرق شدن در گناهان که ما متوجه آن نیستیم!
🔸وقتی حضرت موسی (ع) خواست به کوه تور برود کسی به او گفت: به پروردگار بگو این همه من معصیت میکنم چرا من را تنبیه نمیکنی؟ خداوند به حضرت موسی (ع) گفت: وقتی رفتی به او بگو بالاترین تنبیه این است که نماز میخوانی و لذت نماز را نمیچشی...🍃
🌹آیتالله حقشناس (ره)
خودم شخصا نمیخواهم از کار با مقاومت دست بکشم و بازنشسته بشوم.
دوست دارم در این منطقه عاقبتم ختم به شهادت شود و شهید بشوم. خیلی دوست دارم این اتفاق بیفتد. واقعا الان سه چهار سال است منتظرم.
تقریبا دو سال آخر، مخصوصا بعد از شهادت شهید سلیمانی میلم به شهادت خیلی زیاد شده است.
آن جمله که ایشان به ما گفت: میوه رسیده هستی و اگر بمانی میگندی. خیلی نگرانم کرده است. با خودم میگویم نکند خدای ناکرده به پوسیدگی و گندیدگی دچار شوم!
در این یک سال اخیر، در این سالهای کرونایی که پیش آمده است، خیلی نگران این هستم که نکند خدای ناکرده، به درد و بیماری کرونا یا مثلا در تصادف یا سکته [بمیرم].
بعد از چهل و دو سال هجرت و جهاد، حالا به مرگ طبیعی بمیرم، خیلی سخت است.
[از خدا خواسته بودم بعد از ازدواج بچههایم شهید شوم] من از گفتن این شرط پشیمانم. یعنی شرط برای خدا گذاشته بودم!
آنها خدا دارند. من کی هستم که این حرف را بزنم. از این جهت خیلی پشیمان هستم. مرتب استغفار میکنم.
برشی از بخش پایانی کتاب خاطرات در دست انتشار سردار سرتیپ پاسدار شهید کیومرث پورهاشمی (حاج هاشم).
کودک خشمگین را به حال خود رها نکنید، خشم او را خنثی کنید
1. با بیانی ساده با کودک خشمگین خود صحبت کرده و از او بخواهید درباره چیزی که موجب عصبانیتش شده حرف بزند مثلا بگوید: به نظر عصبانی میآیی؟ مثل اینکه دوستت مداد تو را برداشته؟
2. احساساتش را تأیید کنید. مثلا بگویید: من هم اگر جای تو بودم عصبانی میشدم
3. برایش توضیح دهید که ضربه زدن یا کارهایی شبیه آن راه درستی برای غلبه بر خشم و عصبانیت نیست
4. از او بپرسید: فکر میکنی حالا که این کار را انجام دادی، دیگران و به خصوص دوستی که علیه او موضع گرفتی درباره تو چطور فکر میکنند؟
5. عواقبی برای کار اشتباهش در نظر بگیرید، مثلا کمی از امتیازاتی که برایش در نظر میگرفتید کم کنید
6. زمانی که کودک آرامش خود را پیدا کرد او را به عذرخواهی از دوستش تشویق کنید.
مهمترین عوامل مؤثر در تربیت و تعادل روحی فرزند
🔻تعادل روحی و روانی به عوامل زیادی ربط پیدا میکند اما دو تا از کلیدیترین عوامل تعادل روحی فرزندان در خانواده عبارتند از اینکه: «رابطه پدر با مادر از سر محبت و رحمت باشد» و «رابطه مادر با پدر سرشار از تواضع و احترام باشد». البته هر دو خوب است به یکدیگر احترام و محبت داشته باشند ولی بر اساس اقتضائات خاص روحی زن و مرد احترام برای مرد و محبت برای زن اولویت پیدا میکند. وقتی بچه ها اینگونه روابطی را میبینند گویی هر چیزی سر جای خودش قرار گرفته و تعادل در خانه برقرار خواهد شد.
🔻بچهها وقتی در خانه تعادل روحی پیدا میکنند که ببینند «پدر "ستون" خانه است و مادر "زیبایی" خانه» به تعبیر دیگر، پدر رئیس حقوقی خانه است و مادر رئیس عاطفی خانه است. خانم باید مراقب باشد که غرور شوهرش را نشکند و به فرزندانش هم یاد بدهد که غرور پدرشان را نشکنند و به او احترام بگذارند. مرد هم باید مراقب باشد که دل همسرش را نشکند و به فرزندانش یاد بدهد که دل مادرشان را نشکنند. در این خانواده هر چه مادر دوست داشته باشد و هر چه پدر فرمان بدهد، بچهها طبق آن عمل خواهند کرد و به این ترتیب تعادل در خانه برقرار خواهد شد. چون این دو رفتار مطابق فطرت و طبیعت پاک انسان است و دختر و پسر در چنین خانوادهای پاسخهای طبیعی اقتضائات روحی خود را میبینند و محیط خانه برای آنها آرامشبخش میشود.
👤استاد پناهیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پیش بینی ۵ سال پیش رهبر انقلاب اسلامی امامخامنهای مدظله العالی
درباره بازگشت مجدد تروریستها
🍃🌹🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔖منبر کوتاه 🔖
🎥#تصویری
🔅نمازِ عجلهای، طمعِ شیطان رو به ما زیاد میکنه!
🔰#استاد_شجاعی
◼️👈 بزرگترین سیاست
🎤👈 شهید مطهری
🔷 حضرت زهرا وصيت كرده بود: «على جان! خودت مرا غسل بده و تجهيز و دفن كن. شب مرا دفن كن، نمىخواهم كسانى كه به من ظلم كردهاند در تشييع جنازه من شركت كنند».
🔷 تاريخ كارش هميشه لوث است. افرادى جنايتى را مرتكب مىشوند و بعد خودشان در قيافه يك دلسوز ظاهر مىشوند براى اينكه تاريخ را لوث كنند، عين كارى كه مأمون كرد: امام رضا را شهيد مىكند، بعد خودش بيش از همه مشت به سرش مىزند و فرياد مىكند و مرثيهسرايى مىنمايد، و لهذا تاريخ را در ابهام باقى گذاشته كه عدهاى نمىتوانند باور كنند كه مأمون بوده است كه امام رضا را شهيد كرده است.
🔷 اين لوث تاريخ است. زهرا براى اينكه تاريخ لوث نشود، فرمود مرا شب دفن كن. لااقل اين علامت استفهام در تاريخ بماند: پيغمبر يك دختر كه بيشتر نداشت؛ چرا بايد اين يك دختر شبانه دفن بشود و چرا بايد قبرش مجهول بماند؟!
🔷 اين بزرگترين سياستى است كه زهراى مرضيه اعمال كرد كه اين در را به روى تاريخ باز بگذارد كه بعد از هزار سال هم كه شده بيايند و بگويند:«وَ لِأىِّ الامورِ تُدْفَنُ لَيْلاً ِبضْعَةُ الْمُصْطَفى وَ يُعْفى ثَراها».
🔷 تاريخ بگويد: سبحان اللَّه! چرا دختر پيغمبر را در شب دفن كنند؟! مگر تشييع جنازه يك امر مستحبى نيست، آنهم مستحب مؤكَّد، و آنهم تشييع جنازه دختر پيغمبر؟! چرا بايد افرادى معدود به او نماز بخوانند؟! و چرا اصلاً محل قبرش مجهول بماند و كسى نداند زهرا را در كجا دفن كرده اند؟!.
📚 مجموعه آثار، ج ۱۶، ص ۱۸۹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠میرزا کوچک گیلانی را با این موشن 👆 بهتر می توان شناخت
🏴 به مناسبت سالروز شهادت میرزا کوچکخان جنگلی در ۱۱ آذر ۱۳۰۰
1️⃣. میرزا کوچک گیلانی در دوران مشروطیت چه نقشی داشتند؟
2️⃣.قیام میرزا کوچک نسبت به قیام های هم عصرش چه امتیازاتی دارد؟
3️⃣. راز محبوبیت و ماندگاری قیام میرزا کوچک گیلانی چیست؟
4️⃣.چرا منشأ قیام میرزا کوچک، اسلام و دینی بود؟
5️⃣.چه کسی در رشت اولین حکومت جمهوری اسلامی را تشکیل داد؟
6️⃣.آیا میرزا کوچک خان به دنبال تجزیه گیلان بود؟
7️⃣.امام خامنه ای میرزا کوچک گیلانی را چه گونه معرفی می کند؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣صحبتهای دکتر گابور مته (روانشناس حوزه کودک) درباره استفادهٔ کودکان از وسایل دیجیتال و فضای مجازی را جدی بگیرید!
✍️پ.ن: آنها هم به مضرات فضای مجازی برای کودکان پی بردهاند ولی ما هنوز به جای ارائهی اینترنت طبقهبندی و حکمرانی قانونی، بدنبال گسترش فضای مجازی دشمن و رفع فیلترینگ در کشور هستیم...
⁉️فاصله از کجا تا کجاست؟!
#فیلترینگ
#شبکه_ملی_اطلاعات
هدایت شده از باعلی تامهدی علیهما السلام
🔰اعتکاف مسجد جامع گوهرشاد حرم مطهر رضوی🕌
📱آغاز ثبتنام: ۱۴۰۳/۰۹/۰۵
🗓 مهلت ثبتنام: ۱۴۰۳/۰۹/۱۴، ساعت ۲۳:۵۹
☎️ شماره ثبتنام پیامکی: ۵۰۰۰۴۸۰۳۰
🌐 نشانی اینترنتی ثبتنام: Etekaf.razavi.ir
کانال اطلاع رسانی خدمه حرم مطهر
بفرستید برای دوستان خوبتون🌸
https://eitaa.com/joinchat/1240006747C89798a43e1