eitaa logo
الغدیر
2.7هزار دنبال‌کننده
6.5هزار عکس
2.5هزار ویدیو
46 فایل
مرکز فرهنگی،آموزشی الغدیر. با حضور اساتید ومشاوران برجسته کشوری ارتباط با ادمین وبیان پیشنهادات وانتقادات : @alqadir1 http://eitaa.com/joinchat/405602321Ce7a17b0824
مشاهده در ایتا
دانلود
📸 پیش‌بینی حاج قاسم از نحوه شهادتش 🔹دستخط نامه سردار سلیمانی به دخترش: آه وقتی بوسه‌ی انفجار همه وجود مرا در خود محو می‌کند، دود می‌کند و می‌سوزاند. 🔹چقدر این منظره را دوست دارم. خدایا ۳۰ سال برای این لحظه مبارزه کرده‌ام، با همه رقبای عشق درافتاده‌ام و ده‌ها زخم برداشته‌ام...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💌 امام صادق(ع) فرمودند به راستی که خداوند عزوجل رحم می‌نماید مرد را، به جهت شدت محبت او به فرزندش. 📜 ثواب الاعمال، عقاب الاعمال
اشکالی داره بچه بقیه رو بوس کنیم؟ 👶🏻 بوسیدن راه بسیار خوبی برای ابراز عشق و علاقه‌س. اما نوزادا گزینه خوبی برای بوسیدن نیستن. 👶🏻 اونا مقابل خیلی از بیماری‌هایی که با ما کاری ندارن آسیب‌پذیرن. بنابراین شما وقتی لپ یا دست نوزاد رو می‌بوسید، یه عالمه باکتری و میکروب به بدن نوزاد منتقل می‌کنید که ممکنه دردسر خیلی بزرگی براش بسازه. 👧🏻 بچه‌های کمی بزرگ‌تر هم از این قاعده مستثنی نیستن. 👧🏻 هرگز بدون اجازه پدر و مادر، بچه‌ای رو نبوسید؛ حتی حتی حتی اگه نوه یا خواهرزاده و برادرزاده‌تون باشه. 👧🏻 این احترامیه که شما به عزیزان‌تون میذارید. 🔸شما با این مطلب چقدر موافقید؟
6.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔵 فرید زکریا: ♦️ژنرال سليمانی در ایران یک شخصیت قهرمان و بسیار شجاع است/این مرد کسی بود که ژنرال پترائوس به من می‌گفت دشمن درجه یک او است...!
با كودكان خجالتی چگونه رفتار کنیم؟ گاهی اینگونه است که، كودك خجالتي كودك "مضطربي"ست كه باور دارد من بد هستم همه بد هستند، و اين افراد بد اگر از بدي من اگاه شوند به من اسيب مي زنند. خجالت به معني عدم حرمت نفس همراه با اضطراب مي باشد. ١) هميشه احساس كودك را تاييد كنيد. وقتي ترسيد نگيد اين كه ترس نداره يا نترس، بايد گفت ميدونم ميترسي. در صورت نفي و رد احساس كودك، او به اين نتيجه ميرسد كه من هيچي نميفهمم، هر چه احساس ميكنم اشتباه است و شروع به نفي احساس خود و شخصيت خود ميكند. ٢) كودك را به صورت مستقيم تصحيح نكنيد. هرگز او را جلوي دوستانش يا در مقابل جمع يا حتي جلوي خواهر و برادرش اصلاح نكنيد. اگر كلمه يي گفت كه اشتباه بود، در جمله يي از ان كلمه استفاده كنيد. در صورت لزوم، در اتاقش به تنهايي درباره كار اشتباهش صحبت كنيد. ٣) وقتي با شما صحبت ميكند به او توجه مخصوص نشان بدهيد. اگر در حال تلفن حرف زدن، صحبت با دوستانتان، كار با كامپيوتر، يا تماشاي تلويزيون هستيد لحظه يي كارتان را متوقف كنيد، به چشمانش نگاه كنيد، و در صورت لزوم از او بخواهيد بعد از اتمام كارتان با او صحبت خواهيد كرد. ٤) از او بخواهيد برايتان كتاب بخواند، اواز بخواند، فيلمي كه ديده را تعريف كند و نشان بدهيد مشتاق شنيدنيد. ٥) هرگز به او يا كارهايش نخنديد. مخصوصا در جمع حتي به كارهاي بامزه ش نخنديد مگر انكه خودش اين خواسته يا انتظار را داشته باشد. ٦) بعد از شش سالگي با كمك مربي خصوصي او را در زمينه يك ورزش "گروهي" مثل فوتبال يا بسكتبال بسازيد تا زمين ورزشي بدرخشد. ٦) هرگز با فرزندتان درد دل نكنيد بدي ديگران مخصوصا همسر خود را هرگز به او نگوييد. پدر و مادر باید دوست فرزندانشون باشند ولی هیچگاه هیچگاه هیچگاه هیچ پدر و مادری حق ندارد فرزندش را به عنوان دوست خود انتخاب کند ٧) روزي ٥٠ بار به جا به موقع به او بگوييد تو خوبي. مرسي پسر خوبم، ممنونم دختر خوبم. ٨) از ظاهر او ايراد نگيريد او را با كسي مقايسه نكنيد. ٩) به خاطر اشتباهش او را تنبيه نكنيد. ١٠) اجازه بدهيد اشتباهات بي خطر كند و در صورت نياز بدون منت كمكش كنيد. ١١) به او احساس گناه ندهيد. مثلا خسته شدم از دستت، پيرم كردي، كاش بميرم راحت بشم. به خاطر شما تو اين خراب شده موندم، تو هم لنگه بابات/مامانت هستي. ١٢) از كودك به عنوان جاسوس استفاده نكنيد. ١٣) با او قهر نكنيد. ١٤) از خجالتی بودن او در جمع حرفی به میان نیاورید کودکان خجالتی در برابر حرف های اطرافیان بسیار حساس اند.
پسران، پدران آینده‌اند و باید مسئولیت‌پذیر بار بیایند؛ بنابراین انجام برخی از کارهای خانه را حتی اگر خیلی کم و پیش پا افتاده باشند بعهده پسرتان بگذارید.
یکی از جانشین های تنبیه برای کودکان این است که احساس خود را با شدت اما بدون توهین به شخصیت بیان کنید. انتظارات خود را جزء به جزء شرح دهید و راه جبران خطاها را به کودک نشان دهید. برای بسیاری از کودکان این توضیحات کافی است تا آنها را به عمل مسئولانه تر تشویق کند. پدر: از اینکه ابزار من در حیاط زیر بارون رها شده خیلی عصبانیم. انتظار من اینه که وقتی ابزار رو میگیری اونها رو با همون وضعیت قبلی برگردونی.
نسخه‌های شیرین برای روابط تلخ سرزنش نکنید 💞 نکوهش اشتباهات همسر، باعث نافرمانی میشه و تأثیری در تغییرمثبت شرایط و رفتارش نداره. مادر همسرتون نباشید 💞 با شوهرتون مثل مادرش رفتار نکنین و مواردی رو که بارها به فرزندتون توصیه می‌کنید، به اون نگید. دخالت نکنید 💞 اگه شوهرتون کارهای شخصیش رو اشتباه انجام داد دخالت نکنین، اجازه بدین خودش متوجه اشتباهش بشه. مقایسه منفی نکنید 💞 با مقایسه منفی شوهرتون با دیگران، اون احساس بازنده بودن می‌کنه. تنها در صورتی همسرتون رو مقایسه کنید که مرد، برنده باشه. دستور ندید 💞 دستور دادن باعث کدورت و بی‌میلی به انجام کار می‌شه، به جای دستوردادن، با محبت، شوق انجام کاری رو تو همسرتون ایجاد کنید. با محبت صحبت کنید 💞 توجه کلامی به همسرتون رو جدی بگیرین و علاوه برگفتن جملات محبت‌آمیز، اونو به زیبایی صدا بزنید. همسرتون رو تأیید کنید 💞 موقع بحث اگه با شوهرتون مخالف بودید، اونو تکذیب نکنین و جبهه نگیرید. برای اینکه بحث طولانی نشه، موضوع صحبت رو عوض کنید و زمان دیگه‌ای با آرامش صحبت کنید.
5.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انیمیشن «روح» رو بچه‌ها ببینن؟ 📺 انیمیشن Soul تو جشنواره‌های بین‌المللی جایزه‌ی «بهترین انیمیشن سال» رو گرفته، داستانش درباره زندگی یک معلم موسیقی هست که بخاطر یه حادثه‌ به کما میره و روحش در مسیر جهان آخرت قرار می‌گیره. 📺 این انیمیشن تو دنیایی فانتزی درباره‌ جهان آخرت، روح، هدف و معنای زندگی صحبت می‌کنه و می‌تونه بهانه‌ خوبی برای گفتگو با بچه‌هاتون درباره جهان آخرت، مرگ، چطور زندگی کردن در دنیا، حل اختلاف با والدین و… باشه. 🔴تماشای این انیمیشن برای مخاطبین زیر ۹ سال به خاطر طرح مسائل ماورائی و مرگ می‌تونه گیج کننده باشه. بچه‌هاتون رو تو دیدن این انیمیشن همراهی کنید و بر خیالی و فانتزی بودن اتفاقاتش تاکید کنید و ازش بخواید سوالاتش درباره جهان آخرت رو بپرسه. 🔴 این انیمیشن می‌تونه برای بچه‌هایی مفید باشه که با فوت یکی از نزدیکانشون روبرو شدن.
والدين قرار نيست اختلاف نداشته باشند، دعوا نكنند و هميشه با هم موافق باشند. كودك قرار است از والدينش روش درست حل اختلاف را بياموزد. قرار است ببيند پدر و مادرش با دو عقيده مختلف چگونه بر سر يك مسئله به تفاهم ميرسند. قرار است ببينند با داشتن اختلاف، عشق و محبت به پايان نميرسد. والدين قرار است به فرزندشان نشان دهند انسان حتي با خودش هم تفاهم ندارد چه برسد به ديگري، اما با احترام، ابراز درست عقايد، با گوش دادن به هم ميتوان يك جايي به تفاهم رسيد و مشكلات را حل كرد، و قرار است از هر اختلافي هر دو نفر پيروز بيايند نه تنها يك نفر.
کودکی که بدون ترس و وحشت بزرگ شده باشد، دروغ نمی گويد. نه برای آن که اصول اخلاقی را مراعات کند، بلکه خود به خود احتياج به دروغ را حس نکرده است. کارشناسان علوم رفتاری کودکان می‌گويند: اطمينان از تنبيه نشدن، انگيزه دروغگويی را از کودک می‌گيرد.
به جای تلویزیون ، بازی های جذاب و هیجانی را وارد زندگی فرزند خود کنید. این بازی ها نشاطی را به فرزندتان می دهدکه ناخودآگاه توجهش به تلوزیون کم خواهد شد.