eitaa logo
الزهرا ۶
93 دنبال‌کننده
8.4هزار عکس
5.2هزار ویدیو
12 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
💚🖤💚🖤💚🖤💚🖤💚🖤 السلام علی الرَّضیعِ الصَّغیر✋ مراسم شیرخوارگان حسینی🖤💚 زمان:هشتم محرم الحرام،یکشنبه،24تیر ماه🖤💚 مکان:شهرک ساحلی ،حسینیه ی مسجد المهدی🖤💚 🕰️۹ صبح با نوای گرم :کربلایی مهدی پور میزبان شیرخوارگان و مادران عزیز:پایگاه حضرت خدیجه کبری سلام الله علیها شهرک ساحلی🖤💚
1.64M
♨️فوری و مهم🔻 🔴صوت استاد این شبها توی هیات‌ها چی کار کنیم؟ 👉 B2n.ir/f89732 سفارش تراکت تراکتهای چاپ شده رنگی در بسته های ۵۰۰تایی، براتون پست میشه (خودتون بخواید فایلش و چاپ کنید خیلی گرون میشه؛ ما تیراژ بالا چاپ میکنیم بخشی از هزینه‌ش هم خیّرین دادن که شما با هزینه کمتر بتونید از سایت بخرید)
🔻 هنگامی که روس ها در حال به دار کشیدن آزادیخواهان و دلاوران تبریز در روز عاشورای سال ۱۲۹۰ بودند صدای طبل و سنج از کوچه پس کوچه های تبریز شنیده میشد و مردم تبریز در حال عزاداری برای امام حسین علیه السلام بودند. عده ای زنجیر زن، عده ای سینه زن و عده ای قمه زن... فرمانده روس اینگونه گفت: میترسیدم که آن جمعیت عظیم عزادار حسینی به آزادیخواهان مبارز تبریزی بپیوندند و در آن صورت چه بر سر ما می آمد !! اما جمعیت عظیم! مردم شیعه (سکولار)! عزادار فقط عزاداری و گریه کردند. زنجیر و سینه و قمه زدند و به اعدام ۹ دلاور آزادیخواه خود توجهی نکردند. آری این است نتیجه اسلام سکولار، این است اسلام منهای سیاست و این چیزی است که به شدت به دنبال ان است و برای آن هزینه های میلیاردی می‌کند. هیئتی که دغدغه مبارزه با اسرائیل و آمریکا نداشته باشد، یحتمل ابن زیاد هم می آید و در آن سینه میزند، شمر هم اشک خواهد ریخت و یزید هم ضجه خواهد زد... !
بدون شرح❗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟢 شیعیان اگر مظلومیت امام زمان عجل الله را مانند امام حسین علیه السلام درک کنند او را یاری کرده و زمینه ظهورش را فراهم میکنند.
وزارت اطلاعات: از ابتدای خرداد، ۷۹ عملیات علیه تروریست‌ها انجام دادیم 🔹این تروریست‌ها می‌خواستند در استان‌های تهران، البرز، قزوین، خراسان‌رضوی، فارس، سیستان و بلوچستان، هرمزگان و بوشهر پس از حادثۀ پرواز اردیبهشت رئیس‌جمهور شهید و همراهانش و همزمان با برگزاری دو دور انتخابات ریاست‌جمهوری اقدامات تروریستی انجام دهند. 🔹در رویارویی‌ها ده‌ها نفر از عناصر تروریست و پشتیبان آنها دستگیر، ۵۶۰ قبضه انواع سلاح جنگی، حدود ۴۲ هزار فشنگ جنگی و ۹ بمب آماده کشف و خنثی شده است. در این مجموعه عملیات‌ها، تعدادی از عناصر تروریست پیش از ورود به کشور و در نوار مرزهای شرقی در کمین گرفتار و به هلاکت رسیدند و برخی بازداشت شدند. 🔹در این میان، گروهک‌های تجزیه‌طلب مستقر در اقلیم کردستان عراق هم با نیت سوء استفاده از شرایط موجود می‌خواستند با ارسال یک محمولۀ نظامی نیمه‌سنگین از طریق مرزهای شمال غرب کشور مرتکب اقداماتی تروریستی شوند اما در کمین گرفتار و پس از درگیری مسلحانه و تبادل آتش، کل محموله به‌صورت سالم در اختیار نیروهای وزارت اطلاعات قرار گرفت. 🔹همچنین ۶ هستۀ عملیاتی متصل به منافقین هم مورد ضربه قرار گرفت و تمامی عناصر فعال در آن هسته‌ها بازداشت شدند. علاوه بر آن ۲ خانۀ تیمی و کارگاه‌های تولید پرتاب‌گرهای دست‌ساز نیز کشف و ضبط گردید. 🔹طبق آنچه وزارت اطلاعات در بیانیه خود آورده از مهم‌ترین دستاوردهای اخیر این وزارتخانه، دست‌یابی و انتقال یکی از عناصر اصلی طراح و هادی عملیات تروریستی کرمان به نام «عبدالله کویته» به داخل کشور بود. 🔹اطلاعات دریافتی از این تروریست در کشف بسیاری از توطئه‌های تکفیری‌ها، شناسایی دیگر عناصر اصلی و اماکن اختفای آنها در منطقه، نقش به‌سزایی ایفا کرده و همچنان مورد بهره‌برداری است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚩به امام خامنه‌ای می‌گوییم: «به خدا قسم ای سیّدِ ما، اگر ما همگی کشته شویم، سپس سوزانده شویم و خاکسترمان در هوا پخش شود و مجدد زنده شویم و هزاران بار این کار با ما انجام شود، تو را ترک نمی‌کنیم ای فرزندِ حسین» 🏴 💔🌴
هدایت شده از کانال روشنی
🏴🏴🏴 حضرت علی اکبر(ع) علی اکبر(ع) نخستین فردی بود که از بنی هاشم به میدان رفت. او فرزند بزرگ امام است و نزدیک ترین فرد به ایشان. چون غربت پدر را در میان خیل گرگ های خون آشام کوفه و شام می بیند، از همه یاران و افراد خاندان پیشی می گیرد و خود را در راه آرمانی فدا می کند. او گام به میدان می نهد تا حجت را تمام کند و شوق رسیدن به فیض شهادت را در دل یاران حسین(ع) قوت بخشد. علی اکبر(ع) الگوی سبقت گرفتن در شهادت است. ❣اللهم ع‌جل‌لولیک‌الفرج❣ 🌸دل‌دادگان
هدایت شده از کانال روشنی
🌸🌸 سلام ✋ صبحتون بخیـــــــــــــــر ایام سوگواری سید و سالار شهیدان علیه السلام عزاداری هاتون قبول ❣اللهم ع‌جل‌لولیک‌الفرج❣ 🌸دل‌دادگان
هدایت شده از کانال روشنی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 میگن زن در اسلام هیچ حقی نداره! حقوق زنان در اسلام رو از زبان یک تازه مسلمان بشنوید:)