eitaa logo
رواق🕌⁦🇮🇷⁩
206 دنبال‌کننده
2.2هزار عکس
925 ویدیو
119 فایل
💠ارائه محتوای فرهنگی ،اخلاقی ، تربیتی،احکام و مسائل شرعی،اعتقادی لینک گروه احکام بانوان پاسخگویی توسط اساتید حوزه علمیه خواهران⬇️ https://eitaa.com/joinchat/2068643851C6a98a1ea97
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
از برادر عزیز و دوست‌داشتنی، جناب آقای امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی اولاً بابت دفاعی که از عملکرد و خدمات دولت شهید جمهور داشتند و ثانیاً بابت ایثار و از خودگذشتگی که به نفع جریان انقلاب از خود نشان دادند، صمیمانه تشکر و قدردانی می‌کنم. یاد شما همیشه در جریان انقلاب به نیکی برده خواهد شد.
. ♨️ | بیانیه ی کامل کناره گیری زاکانی از انتخابات زاکانی: ‏از دو نامزد دیگر جبهۀ انقلاب می‌خواهم مطالبۀ به‌حق نیروهای انقلاب را بی‌پاسخ نگذارند 🔹‏مردم عزیز ایران! ‏اینک که به لحظه سرنوشت ساز انتخابات ریاست‌جمهوری نزدیک می‌شویم با تمام وجودم که سرشار از عشق و محبت و خاکساری نسبت به شماست، نکاتی را محضر شما عرض میکنم. 🔹‏همان‌طورکه دیروز در اجتماع عظیم و صمیمی جمعی از شما در میدان امام حسین (ع) اعلام کردم و بارها نیز گفته بودم اگر خود را اصلح نمی‌دانستم حرام بود بیایم و بمانم؛ تا آخرین ساعات و لحظات قانونی، برای اعلام مواضع، کارنامه و سوابق و نیز برنامه‌های خود برای گره گشایی از زندگی مردم و پیشرفت کشور تلاش و مجاهدت نمودم. 🔹‏در زمان ورود به صحنه انتخابات و تا قبل از موعد رای‌گیری، صلاحیت سه وجهی است: دانایی، توانایی و سلامت و هرچه به لحظه انتخاب شما مردم عزیز نزدیک می‌شویم شاخص مهم دیگری کامل‌تر شده، اضافه می‌شود که همانا امکان رای‌آوری است. 🔹‏اکنون و پس از پایان زمان تبلیغات رسمی و قانونی بر من مسجل شده بنابر مصلحت و حکمت الهی، ویژگی چهارم در برادران دیگری از جبهه انقلاب متجلی است و این بار سنگین از دوش من برداشته شده و به شرط نیت خالص، اجر چهارسال خدمت‌گزاری نصیبم خواهد شد. ‏🔹از دو نامزد دیگر جبهۀ انقلاب، برادران عزیزم جلیلی و قالیباف می‌خواهم برای وحدت و انسجام تلاش کنند و مطالبه به‌حق نیروهای انقلاب را بی‌پاسخ نگذارند و مانع تشکیل دولت سوم روحانی شوند و ان شاءالله پس از پیروزی هریک از ایشان، تلاش کنند بر مدار حق و دفاع از حقوق مردم بایستند و همکاران خود را طبق فرمایش رهبر معظم انقلاب از عناصر معتقد به آرمانهای انقلاب و افراد پاک‌دست انتخاب کنند. 🔹‏از مردم عزیزمان هم می‌خواهم عذر این خادم کوچک خود را به‌دلیل کاستی‌های احتمالی در زمان رقابت‌های انتخاباتی پذیرا باشند و از میان نامزدهای انقلابی در صحنه رقابت، همچنان که رهبری فرمودند به اصلح رای دهند و اصلح آن کسی است که در درجۀ اوّل به مبانی این انقلاب و این نظام اعتقاد قلبی و واقعی داشته باشد؛ «عَلیٰ بَصیرَةٍ» و «عَلیٰ یَقینٍ» به این راه اعتقاد داشته باشد. و دوّم اینکه کارآمد باشد؛ شب و روز نشناسد، دنبال کار باشد، توانایی داشته باشد برای کار کردن؛ از عناصر خوب و همکاران خوب استفاده کند.
تکلیف مدارانه و عزتمندانه آمد؛ شرافتمندانه و مقتدرانه از نظام دفاع کرد؛ و سرافرازانه خارج شد! افرادی مثل زاکانی سرمایه های نظام هستند که باید از این ظرفیت ها هنرمندانه و مدبرانه استفاده کرد.
فردا چه کسی را انتخاب می‌کنیم؟! 🔸شاید لازم بود ما اثر منطقه‌ای و بین‌المللی رئیس‌جمهوری که انتخاب می‌کنیم را از سیدحسن نصرالله بشنویم. رئیس‌جمهوری که فردا انتخاب می‌شود می‌تواند قدرت منطقه‌ای و جهانی ایران را افزایش دهد، ایران را در صحنه‌گردانی آینده نقش‌آفرین کند و می‌تواند به عمق استراتژیک ایران، قدرت بخشد و هم می‌تواند ایران را به سمت ضعف و وابستگی و انفعال پیش ببرد. فردا ما هستیم که انتخاب می‌کنیم آیندۀ ایران چگونه باشد! نه بهتر بگویم فردا ما حتی آیندۀ منطقه را هم تعیین می‌کنیم. 🔹اگر شرایط ایران، منطقه و جهان را در ۱۵ سال اخیر مطالعه کنید، خواهید دید که شرایط ایران هیچ‌گاه به اندازۀ امروز مهم، و ایران هیچ‌گاه به اندازۀ امروز نیاز به رئیس‌جمهورِ انقلابی، قوی، کارآمد و دارای افقِ بلند نبوده است. عزیزان 🔸ما فردا فقط یک رئیس‌جمهور برای ایران انتخاب نمی‌کنیم، ما فردا فرمانده‌ای انتخاب خواهیم کرد که یا ما را در این نبرد تمدنی آخرالزمانی پیروز خواهد کرد و یا به عقب خواهد راند. فرمانده‌ها یا مثل بنی‌صدرند یا مثل رجایی. یا مثل بنی‌صدر ما را در میدان نبرد زبون می‌کند و یا مثل رجایی قوی. 🔹شرایط امروز ایران از سال ۱۴۰۰ یا ۹۶ بسیار پیچیده‌تر است. امروز هر ضعفی که ایران به آن دچار شود، اثر فوری در منطقه و جهان خواهد داشت. امروز کشور نیاز به امتداد رئیسی دارد، امروز منطقه نیاز به امتداد رئیسی دارد و امروز ظلم‌ستیزان عالم، از آسیا و اروپا و آمریکا خود را نیازمند به فرمانده‌ای مثل رئیسی می‌دانند. از این پس عقب ماندگی‌های ایران - اگر دچارش شود - عقب‌ماندگی‌های تاریخی و تمدنی خواهد بود. چه بخواهیم و چه نه، عالم در حال عبور از قدرت‌های پیشین به قدرت‌های پسین است و امروز ایران باید تکلیف خودش را در این انتقال قدرت، در این تغییر موازنۀ قدرت، در این میدان داری جهانی مشخص کند. 🔸در سه سال گذشته، مقاومت بیش از هر زمان دیگری قدرت گرفته. در سه سال اخیر، ظلم‌ستزی در عالم بیش از هر زمان دیگری شدت گرفته و در سه سال اخیر ایران بیش از هر زمان دیگری موفق به نقش‌آفرینیِ تراز انقلاب در جهان شده بود. مراقب باشیم به عقب برنگردیم. این عقب‌گرد احتمالی حالا حالاها جبران نخواهد شد. اگر می‌بینید تمام دلسوزانِ کشور با تمام توان و آبرو، برای رونق گرفتن انتخابات و برای انتخاب اصلح به کارزار آمده‌اند دلیلش همین‌هاست که گفتم.
سلام 😊 عیدی غدیر رو از آقا سید بگیر 👐 🎁💥 جهت دریافت ۱۱۰ هدیه ۱۰۰.۰۰۰ تومانی در تنهامسیر آرامش بر روی نام غدیر کلیک کنید👇 🌺 🌺 🌺 🌺🌺🌺 🌺 🌺 🌺 🌺🌺🌺 🌺🌺🌺🌺🌺 🌺 🌺 🌺 🌺 🌺🌺 هدیه یک میلیون ریالی با لمس کلمه غدیر👆 تنهامسیر آرامش در ایتا 👈[[[نحوه ثبت نام برای دریافت عیدی در کانال سنجاق شده است]]]👉 بعد از ورود حتما گزینه پیوستن رو بزنید تا از نتیجه قرعه کشی مطلع بشید امشب ساعت ۱۱ شب 😊
هدایت شده از کانون دانش آموختگان مدرسه علمیه الزهرا(سلام الله علیها)
. ✍️ حالا که اجماع نشد. مردم خودشان اجماع خواهند کرد ✌ ✔️با رأی دادن به دکترجلیلی، دو رئيس قوه خوب و کارآمد برای کشور انتخاب کنیم: 🟨۱_ رئیس جمهور دکتر جلیلی 🟩۲_ رئیس مجلس دکتر قالیباف ترکیب خوبی خواهد شد برای آبادانی کشور....👌🇮🇷 طرفداران جبهه انقلاب متحد باشید و متفرق نشوید. سلام بر جلیلی✋ درود بر قالیباف👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
14.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ تصویری دیگر از استقبال پرشور مردم از دکتر سعید جلیلی در محله‌ی مشیریه @Jalili_saeed
سخنان حضرت امام روح الله (ره) درباره رأی : ➕ اَحَدی شرعاً نمیتواند به کسی کورکورانه رای بدهد و اگر در صلاحیت شخص یا اشخاصی تمام افراد و گروه ها نظر موافق داشتند ولی رأی دهنده تشخیصش برخلاف همه آنها بود، تبعیت از آن ها صحیح نیست و نزد خداوند مسئولیت دارد 👈 جلد ۱۸صحيفه خمینی ص۳۳۷
من به پزشکیان رای نمیدم😳 چون ❌چون قطعی مکرر برق رو یادم نرفته ❌چون دیپلماسی التماسی ظریف رو یادم نرفته ❌چون ریزش بورس و آب شدن سرمایه م رو یادم نرفته ❌چون ۱۰ برابر شدن دلار رو یادم نرفته ❌چون هرروز کوچک و کوچک تر شدن سفره م رو یادم نرفته ❌چون زخم بستر روحانی و از تو ماشین به دیدن کارگران رفتنش رو یادم نرفته ❌چون بنزین صبح جمعه ای رو یادم نرفته ❌چون تحویل خزانه خالی و انبارهای بدون کالای اساسی رو یادم نرفته ❌چون صف های طولانی گوشت و مرغ رو یادم نرفته ❌چون تعطیل شدن کارخونه ها و بیکار شدن کارگرا رو یادم نرفته ❌چون دزدی ها و دزد پروری ها و اختلاس ها رو یادم‌نرفته ❌چون دلار جهانگیری و واردات موچین و کود انسانی و دسته بیل رو یادم نرفته ❌چون "مسکن مهر مزخرفه" رو یادم نرفته ❌چون برجام بی فرجام رو یادم نرفته ❌چون نابودی زیرساختهای اتمی کشور رو یادم‌ نرفته ❌چون سقوط ارزش پاسپورت ایران رو یادم‌ نرفته ❌چون روحانی که به ریش ملت می خندید رو یادم نرفته آره من بدبختی ها و صد سال به عقب برگشتن کشورم رو در دوره روحانی یادم نرفته درسته زمان رئیسی هم گرونی داشتیم اما باز اثر خزانه ی خالی بود که روحانی تحویل داده بود و هزاران کار غلط دیگه به اینا وعده بنزین ۲۰,۰۰۰ تومانی پزشکیان رو هم‌ اضافه کنید... بازم‌ بگم یا قانع شدید که چرا به پزشکیان قراره رای ندم؟؟