هدایت شده از کانال یالثارات الحسين🇮🇷🇵🇸
🔆زنگ عبرت
🔴کارزار جنگی در فضای مجازی❗️
1️⃣ وَأَعِدُّوا لَهُمْ مَا اسْتَطَعْتُمْ مِنْ قُوَّةٍ وَمِنْ رِبَاطِ الْخَيْلِ تُرْهِبُونَ بِهِ عَدُوَّ الله وَعَدُوَّكُمْ وَآخَرِينَ مِنْ دُونِهِمْ لَا تَعْلَمُونَهُمُ الله يَعْلَمُهُمْ (انفال، 60).
«و برای مقابله با آنان آنچه در قدرت و توان دارید از نیرو [و نفرات و ساز و برگ جنگی] و اسبان بسته شده[مهیا برای کارزار] آماده کنید تا به وسیله آنها دشمن خدا و دشمن خودتان ودشمنانی غیر ایشان را که نمی شناسید، ولی خدا آنان را می شناسد بترسانید.».
«قُوَّةٍ» عام است و ابعاد نظامی، اقتصادی، سیاسی، فرهنگی، علمی و تبلیغی را دربر میگیرد (تفسير نمونه، ج ۷، ص ۲۲۲ و رهبر انقلاب، ۱۳۹۹/۰۱/۰۳)
«تُرهِبونَ بِه» همان چیزی است که در ادبیّات سیاسی امروز به آن «قدرت بازدارندگی» میگویند (رهبر انقلاب، ۱۳۹۶/۰۲/۲۰)
2️⃣ امروز فضای مجازی حاکم بر زندگی انسانهاست. قوّت در فضای مجازی حیاتی است (رهبر انقلاب، ۱۳۹۹/۱/۰۳).
امروز دشمنان از لحاظ فضای مجازی دارند برنامهریزی میکنند برای اینکه از این طریق به کشور ضربه بزنند. دشمن از لحاظ اقتصادی، سیاسی و فضای مجازی «آرایش جنگی» گرفته است. ملّت ایران بایستی آرایش مناسب بگیرد، باید خودش را آماده کند در همه بخشهای مختلف (رهبر انقلاب، ۱۳۹۸/۲/۱۱).
◀️ چند سؤال از مسؤولین فضای مجازی:
۱. در مقابل آرایش جنگی دشمن در فضای مجازی، آیا آرایش جنگی گرفتهاید!؟
۲. قوت و قدرت لازم را برای مقابله با دشمن در فضای مجازی آماده کردهاند!؟
۳. آیا اقدامات و مدیریت شما در فضای مجازی مانع فعالیت دشمن میشود و بازدارندگی ایجاد میکند یا اینکه در این فضا منفعل و تسلیم مدیریت و تهاجم آنها و بلکه یاری کننده و آماده ساز سلطه آنهایید!؟
✡ اینستاگرام و تلگرام و انواع گرام های خارجی و برخی از داخلی ها چون روبیکا و ... چیز دیگری میگویند❗️
👈 البته مردم نیز مخاطب این دستور هستند و باید قوت و آرایش مناسب پیدا کنند!
#فضای_مجازی
#یا_لثارات_الحسین 🌷
@yalesaraat
هدایت شده از کانال یالثارات الحسين🇮🇷🇵🇸
✳️ کوتاه سخنی در باب فتنههای پیشرو...
در فتنههای آخرالزمان، آنچه بیش از هر چیز محل تاخت و تاز شیاطین است، آن است که بتوانند حب و بغض را از مدار ایمان خارج کنند،
یعنی بتوانند کاری کنند که انسان آنکسان و آن چیزهایی را که باید دشمن بدارد، دوست بدارد و آنکسان و آن چیزها را که باید دوست بدارد، دشمن بدارد!
اگر چنین شد، شخص هر عمل دیگری هم داشته باشد برایش سودی نداشته و ابتدا قوای فهم و فرقان و بصیرتش زیر و رو میشود و تا زوال ایمان و خروج از دین و گرفتاری به سوء عاقبت نیز پیش خواهد رفت.
برای همین، از مهمترین استراتژیهای ابلیس و دستگاه طاغوت در آخرالزمان، تبدیل کردن گناه و معصیت و منکر، به معروف و ارزش و هنجار است.
یعنی کاری میکنند که قلب، به جای بیزاری از گناه و معصیت و منکر، آن را ارزش بداند.
اثری وضعی رخدادن چنین فاجعهای، زیر و رو شدن بصیرت و قلب است.
بصیرت چیزی است که شخص با آن درست را درست و غلط را غلط میبیند، اگر زیر و رو شد، درست را غلط میبیند و غلط را درست میپندارد؛ لذا مؤمنان راستین در نظر کسانی که دچار چنین عارضهای شدهاند، احمق و ابله پنداشته میشوند.
و قلب نیز ظرفی است که بناست حق در آن ریخته شود، اگر زیر و رو شود دیگر شخص هیچ حقی را نمیپذیرد! و شخص در این صورت ابتلا به این عارضه، بدیهیترین حقایق را نیز منکر میشود.
به هر نسبت که حساسیت و برائت قلب نسبت به منکرات کم شود، به همان نسبت نیز قلب و بصیرت شخص زیر و رو میشود؛
و این روند در حد نهایتش به شرایطی میرسد که شخص منکر و معصیت را ارزش میپندارد و خدایی نکرده به ارتکاب آن افتخار میکند.
اگر شخصی برسد به حد افتخار به معصیت، خداوند امر میکند که ملائکه، حب اهل بیت علیهم السلام را (که حقیقت ایمان است) از قلب شخص بکنند!
و شخص بعد از آن بغض اهل بیت را به دل میگیرد.
مراحل آغازین نزدیک شدن به چنین فاجعهای، این است که این اشخاص از شیعیان حقیقی اهل بیت علیهمالسلام بغض و کینه به دل میگیرند.
مهمترین ویژگی دوران نزدیک به ظهور، بر طبق روایات متعدد، این است که از حیث اعتقادات، قشر خاکستری از بین میروند و مردم تبدیل به سیاه و سفید میشوند!
و هر کس حتی اگر رگههایی از نفاق درش باشد نیز، باید آن را به شکل کفر علنی، آشکار نماید.
از طرف دیگر باز در روایات داریم که منافق تا وقتی که احساس امنیت و قدرت و بینیازی نکرده باشد، باطن خود را علنی و آشکار نمیکند (که این امری معقول و منطقی نیز هست)
لذا با توجه به این دو دسته روایات!
در آیندهی پیش رو، ما فتنههایی خواهیم داشت که در آن، جبهه باطل و جریان نفاق گمان میکنند آنچنان جبهه حق و جریان مؤمنان در موضع ضعف هستند و خودشان آنچنان در موضع قدرتند که کامل و علنی بواطن خود را آشکار خواهند کرد.
جمعبندی!
با توجه به آنچه گفته شد؛
اگر کسی میخواهد ایمانش در این ابتلائات سخت و سنگین و پیاپی آخرالزمان حفظ شود؛ طبق معارف اهل بیت علیهمالسلام، مهمترین شرطش این است که بتواند حب و بغش را بر مبنای ایمان تنظیم نماید.
برای اینکار نیز شناخت دشمنان خدا و اولیای خدا و ویژگیهایشان (با تأکید بر جریان یهود (تمدّن مدرن و مظاهر سبکزندگی مدرن نیز ذیل جریان یهودی تعریف میشود.)، جریان نفاق و جریان ناصبیها) بسیار ضروری است.
تا شخص اصلاً بداند باید با چه کسانی و چه چیزهایی دشمنی کند.
لازم به ذکر است توجه شود که وجه مشترک همهی منحرفان عالم این است که در حب و بغضشان انحراف است و این ملاک و محکی است که هر جریان انحرافی را میتوان با آن تشخیص داد!
و نیز شناخت دقیق و صحیح احکام دین خدا نیز بسیار ضروری است که بتواند با حرمتشکنان علنی و عمدی و آگاهانهی احکام خدا نیز برائت و دشمنیاش را حفظ نماید و از خود آن افعال (از هر کس که مرتکبش شده باشند) بیرازی بجوید.
و برای حفظ این حالت (یعنی مدیریت حب و بغض بر مبنای ایمان)، مهمترین مقوّم و مؤیّد، مؤانست و مجالست با عالمِ عامل و نیز مرتبط بودن با جمع مؤمنان راستین و دوری و پرهیز از اختلاط با اهل غفلت و اهل معصیت و اهل دنیاست.
در ضمن! پرهیزهایی نظیر:
پرهیز از مال حرام و شبههناک
پرهیز از گرفتار شدن به حقالناس (خاصه آبرویی! و مالی!)
پرهیز از استفاده از رانت و رشد بیضابطه و با پارتی
از نمونه پرهیزهایی هستند که اگر رعایت نشود، دیر یا زود انسان را از دایرهی ایمان در ابتلائات آخرالزمان بیرون خواهد کرد (إلا ما رحم ربّی)
یعنی چنانچه قبلا هم تأکید شد؛ هر کسی که با رانت و بیضابطه در سیستم جمهوری اسلامی رشد کرده، ولو امروز هم به ظاهر خیلی انقلابی و اهل بیتی باشد، دیر یا زود جلوی رهبر معظّم انقلاب حفظه الله خواهد ایستاد
و غربال آخرالزمان از این تصفیهی ترسناک ناگزیر است!
در خاتمه، به قول آن عالم ربّانی:
خدایا ما که به خودمان رحم نمیکنیم، خودت به ما رحم کن...
#یا_لثارات_الحسین 🌷
@yalesaraat
.
♻️ جرائم و تخلفات در لایحه حجاب (بخش دوم)
🔰 لایحه «حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب» چه مجازاتی را در موضوع بدپوششی و برهنگی وضع کرده است؟
بحران پی در پی
🔺از کنار اخبار مهم امنیتی آسوده عبور نکنید. مساله جدی است. یک بار فقط اتفاقات یکی دو ماه اخیر را مرور کنید:
🔹وزارت اطلاعات اعلام کرد بنا بوده ۳۰ انفجار همزمان در تهران اتفاق بیفتد. تصور کنید اگر این اتفاق رخ داده بود الان نه تهران که کل کشور چه حالی داشت؟ این واقعه خنثی سازی میشود و ۲۸ تروریست هم دستگیر میشوند.
🔹یک ماه قبل هم وزارت اطلاعات اعلام کرد طرح تروریستی موساد برای انفجار و نابود کردن صنایع موشکی ایران را کشف و خنثی کرده قرار بوده موشکها به ابزار انفجاری تبدیل شوند و خطوط تولید موشک منهدم شوند.
🔹کمی پیش از آن نیز حادثه شاهچراغ رخ داد. که با غیرت و شجاعت یک جوان خدماتی ابعاد فاجعه گسترده نشد.
🔹دو ماه قبل هم وزارت اطلاعات اعلام کرد ۴۳ بمب در کشور کشف شد که قرار بود در هیاتهای محرم و در مزار حاج قاسم منفجر شوند.
🔺رهبری در دیدار با فرماندهان سپاه بیان کرد طرح بحران های پی در پی دوباره جدی تر شده. رهبری در دیدار مردم سیستان اشاره کرد مساله امنیت و وحدت برای ایجاد بحران پی در پی تمرکز دشمن است. رهبری در دیدار پیشکسوتان اعلام کرد «مقوله امنیت همه چیز است».
🔺البته بله، قدرت وزارت اطلاعات را در خنثی کردنها باید دید و اسیر حرف مفت خودتحقیرها نباید شد. اما کاملا روشن است که هجوم جدی است بسیار جدی. معلوم نیست چه حجمی از این بحران ها خنثی شود و چه میزان واقع شود. اما چند نکته:
🔺چرا دشمن به این سبک رو آورده؟
واقعیت آن است که سبک بحران پیاپی جایی اتفاق میافتد که بنا است ذهن جامعه به هم بریزد. چرا باید ذهن جامعه به هم بریزد؟ دلیلش آن است که آن فشار خفه کننده ای که خیلی ها احتمال تاب آوری مردم را درشان نمیدادند تمام شده. مرگ روزانه صدها نفر و داغدار شدن هزاران نفر بر اثر کرونا، وضعیت رو به ضعف اقتصاد به همراه دولت ظالم، تنبل، پر ادعا و پر تناقض غربگرا گذشته.
🔺کرونا جمع شد. دولتیان پیر و فرتوت و زنگ زده رفتند. شاخصهای کلان اقتصادی همگی رو به رشد شد. اگر چه هنوز در زندگی و معیشت محسوس نیست اما همینها احساس آرامشی ایجاد میکند. تورم کنترل شد. پولهای ایران بازگشت. تحریمها شکست خورد. در اوج اغتشاشات سال گذشته مدیران دولتی بیست و چهارساعته مشغول کار بودند. طرح های پیشرفت کشور در حال نوشته شدن توسط انقلابی تر ها است. طرح شفافیت و صیانت و حجاب که تا زمانی فقط سر منبرها اهمیتش را میشنیدیم در بدنه تصمیم سازان جوان به صورت جدی دنبال میشود.
🔺دشمن در این شرایط نزدیک به نقطه اوج چه باید بکند؟ انحراف ذهن ها. شبیه اتفاقی که در دوره پیروزی انقلاب و نظام سازی یا در میانه تا انتهای دهه شصت و پیروزیهای نظامی دنبال کردند. چرا؟ این ویژگی نزدیک شدن به نقطه اوج است. هنگام نزدیک شدن به اوج در هر مرحله چند اتفاق میافتد:
اولا طرحهای بحران سازی راهبردی دشمن شکست میخورد.
ثانیا ذهن عمومی احساس آرامش و امید نسبی پیدا میکند.
ثالثا قدرت پیروزی و فتح مردم خود را نشان میدهد.
🔺در این شرایط باید ذهن مردم به هم بریزد. مسوولین گیج و منفعل شوند. انتقام از مردم گرفته شود. بحران سازی از سطح کلان به سطح چنگول کشیدن گربه وار و آخرین تلاشهای ممکن فروکاسته شود.
در این شرایط
القای ناامیدی و خودتحقیری، جرم است.
ایجاد اختلاف خیانت است.
احساس ضعف خطای راهبردی است
گم کردن اصل و فرع کمک به طرح دشمن است.
✍ علی مهدیان