eitaa logo
🇮🇷آماده باش یاران، ابراهیم 🇮🇷
74 دنبال‌کننده
4.2هزار عکس
6.7هزار ویدیو
20 فایل
این کانال بمنظور حمایت و ارتباط با دولت،ایجاد شده هر پیشنهاد،که منجر به بهبود اوضاع کشور می‌شود را،در کانال"یاران ابراهیم"مطرح و پيرامون آن بحث کنید سپس،نظرات را بصورت یک بسته پیشنهادی یا تذکر به دولت می‌رسانیم. خواهشمندم،دوستانتون رو به کانال دعوت کنید.
مشاهده در ایتا
دانلود
این بچه ها دیگه بزرگ شدن ...
هدایت شده از عمو تلافی (مشهد)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇵🇸🍀🇵🇸🍀🇵🇸🍀🇵🇸🍀🇵🇸 🍀🇵🇸🍀🇵🇸🍀🇵🇸🍀🇵🇸 منتظر پخش این سرود از صدا و سیما و همه رسانه ها باشید..... 🥀🥀 انشاءالله به همین زودی 🥀🥀 🇵🇸 🇮🇷 🇵🇸 🇮🇷 🇵🇸 👇👇👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/amootalafi
5.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💣 کوچه به کوچه. 💣 💣 دونه به دونه 💣 💣 گوشه به گوشه 💣 💣 می‌آییم محله هاتون !😂😂
✋ به وقت سلام✋ ای خوشا این حرم و گنبد و گلدسته‌ی عشق هر لحظه به لحظه زیارتگه مشتاقان است ✨✨✨🌹✨✨✨ سلام، یکشنبه تون، بخیر و شادی🌹   *فروشگاه مجازی آماده* لطفاً از طریق لینک زیر وارد کانال *فروشگاه مجازی آماده* شوید. ‌‌‌‌┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄ ایتا ➣ https://eitaa.com/amadhBusiness واتساپ ➣ https://chat.whatsapp.com/BICatKURQLuLLhK3X0Edo8 اینستاگرام➣ www.instagram.com/amadhbusinessmansooryourself https://eitaa.com/amadhBusiness2 تلگرام ➣ https://t.me/amadhBusiness https://t.me/amadhBusiness2 سروش➣ https://splus.ir/amadhBusiness https://splus.ir/amadhBusiness2 روبیکا➣ https://rubika.ir/amadhBusiness https://rubika.ir/amadhBusiness2
هدایت شده از عمو تلافی (مشهد)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌿🌿مسابقه محله🌿🌿 😳😳 و آقای روشن پژوه 😳😳 در کوچه پس کوچه های 😁😁 اسرائیل😜😜 👇👇👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/amootalafi
17.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قوی بودن و زور گفتن چه سهل و ساده بود راستی اگر برای احقاق حقش مقاومت و پا فشاری می کرد محکوم به ظلم بود؟ چرا الان بعضی ها دنبال علت حمله ی حماس به صهیونیست ها می گردند؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
21.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 سکانسی از فیلم فاخر 📌تاثیرگذارترین اثر جهانی با موضوع « مظلومیت مردم فلسطین و جنایات رژیم صهیونیستی» 📌روایتی از روزهای آغازین تجاوزگری سربازان اسرائیلی به منازل مسلمانان در سال۱۹۴۸ 🎬به کارگردانی مرحوم سیف‌الله داد؛ سال۱۳۷۳ شمسی 📌در این سکانس، دکتر سعید که بخاطر درمان مجروحان، فرصت خروج از شهر با همسر و فرزند شیرخوارش را از دست می‌دهد، تلاش می‌کند تا به خانه برگردد اما در میانه راه...😔 این کلیپ را ببینید👆👆 تا متوجه «گوشه‌‌ای از خوی حیوانی صهیونیست‌ها» شوید؛ و کمی از حس فلسطینی‌ها برای بازپس‌گیری سرزمین و خانه‌هایشان را درک کنید! نباید بگذاریم «موش‌های کثیف یهودی» مظلوم‌نمایی کنند. چراکه امام‌خامنه‌ای فرمود: "(( اسرائیل نه یک کشور، که یک پادگان تروریستی علیه ملّت فلسطین و دیگر ملّتهای مسلمان است. مبارزه با این رژیم سفّاک، مبارزه با ظلم و مبارزه با تروریسم است؛ و این وظیفه‌ای همگانی است.))۱۴۰۰/۰۲/۱۷ حمله‌ی حماسی امروز مقاومت ، جگرمان را خنک کرد!