💢اسپوتنیک/ پاتریک پویانه مدیرعامل شرکت نفتی #توتال فرانسه:
🔸تلاش اتحادیه اروپا برای ادامه سرمایهگذاری در ایران با وجود تصمیم #آمریکا برای اعمال #تحریم علیه ایران برای شرکتهای بزرگ نفتی غیرممکن است، چرا که این شرکتها نیاز به دسترسی به نظام بانکی آمریکا دارند.
🔸من نمیتوانم یک شرکت بینالمللی نظیر توتال را بدون دسترسی به نظام بانکی آمریکا و یا سرمایهگذاران آمریکایی مدیریت کنم و این یک اصل است.
🔹http://sapp.ir/amadnewsantii
🔹https://iGap.net/amadnewsanti
🔹https://gap.im/amadnewsanti
🔹https://eitaa.com/amadnewsanti
@AMADNEWSANTI 🇮🇷
همیشه با رستوران ها و #فست_فود هایی که غذا رو برای تبلیغ بیرون به نمایش میزارن مشکل داشتم. همه ی جامعه که نمیتونن غذای گرون بخورن. تو این کار، هدف وسیله رو توجیه میکنه. این روش اسلامی و انسانی نیست.
"شراگیم"
@amadnewsanti 🇮🇷
شکر خدا که عبد خدای خدیجه ایم
ما بنده ایم و زیر لوای خدیجه ایم
ما عاقبت به خیرِ دعای خدیجه ایم
سینه کبودهای عزای خدیجه ایم
🏴 سالروز وفات حضرت خدیجه کبری(س) تسلیت باد.
@AMADNEWSANTI 🇮🇷
فردی با کامیون در پورتلند آمریکا به میان جمعیت رفت و چندین نفر را زیر گرفت/راننده فرار کرده است
اونا #جاعل_نیوز ندارن هشتگ کامیون شجاع راه بندازه
یا #لیلا_حاتمی که بره آلمان از این و رفقاش دفاع کنه
یا هم از این منگولهای توییترچی که بزنن نه به اعدام #محمد_ثلاث پورتلند
عه چه بد و مظلوم!
@AMADNEWSANTI 🇮🇷
🌟اجتناب از گناه، مثل یک کوه در چشم انسان جلوه میکند؛ اما با تصمیم، مثل یک زمین هموار میشود
🔻رهبرانقلاب: مرحلهی بالای روزه، پرهیز از گناه است؛ یعنی نگاهداری گوش و چشم و زبان و دل. ماه رمضان، فرصت مغتنمی است که انسان تمرین اجتناب از گناه کند. باید تصمیم بگیرید که گناه نکنید و وقتی تصمیم گرفتید، این کار بسیار آسانی خواهد شد. اجتناب از گناه، چیزی است که مثل یک کوه در چشم انسان جلوه میکند؛ اما با تصمیم، مثل یک زمین هموار میشود. ۷۸/۹/۲۶
@AMADNEWSANTI 🇮🇷
کمی عار کنید!
✍همانطور که پیش بینی می شد، دولت مردان و بانیان برجام بعد از سخنان «مایک پمپئو» از هر انقلابی دوآتشه ای سبقت گرفته اند!
🔺روحانی آمریکا را در مسیر بازگشت به قهقرای 2003می بیند و نیش و طعنه به آمریکا می زند!
🔺نوبخت هم مبارز و انقلابی شده برای پمپئو خط و نشان می کشد!
🔺ظریف توئیت آتشین می نویسد و حتی جهانگیری هم عملیات توئیتری را کلید می زند!
فصل مشترک حرف های آنها، محکوم کردن آمریکا و بی اثر بودن تهدید ها و تحریم های تازه آنهاست.
اما این حضرات حاضر نیستند به عهده بگیرند که وضع امروز ایران، حاصل اقدام دیروز آنهاست.
🔴آنها از پله دوم شروع می کنند تا مردم به یاد نیاوردند که به اقرار اوباما«ساختار تحریم ها در حال فروریختن بود» و این وادادگی دولتمردان ما بود که دشمنانمان را دوباره در یک جبهه متحد و واحد قرار داد.
حالا روحانی که روزی آمریکا را کدخدا می دانست، انقلابی شده و مدعی است آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند!
✅به قول استاد کاظمی
ای جماعت نه اگر بیش، کمی عار کنید
کی شما روزه گرفتید که افطار کنید!؟
شادمان چه نمازند؟ وضو باطل بود
آب این جوی همان از ده بالا گل بود!
آسیا بود، ولی راه عمل را گم کرد
آرد را چرخ زد و چرخ زد و گندم کرد!
از درختی که چنین است، نچیدن بهتر
از چنین راه، به منزل نرسیدن بهتر...
با چنین بینفسان حرف و سخن بیهوده است....
✍ #حسین_شمسیان
@AMADNEWSANTI 🇮🇷
آنتی آمدنیوز
⭕️اعتماد به اروپا به روایت حسن روحانی(قسمت اول) 🔺 از ارجاع پرونده ایران به شورای امنیت تا تعلیق غنی
⭕️اعتماد به اروپا به روایت حسن روحانی(قسمت پایانی)
🔺 از ارجاع پرونده ایران به شورای امنیت تا تعلیق غنی سازی ؛ دستورالعمل کاپیتولاسیونی تا ندادن تضمین واقعی
4️⃣علیرغم پذیرش پروتکل الحاقی و حضور مستمر بازرسان درتأسیسات ایران، اروپا به تعهداتش عمل نکرد/ اروپایی ها تضمین عینی نمی دهند!
🔹حسن روحانی در مرداد ماه ۱۳۸۴، روزهای پایانی مأموریت خود در سمت دبیری شورای عالی امنیت ملی طی نامه ای تاریخی خطاب به محمد البرادعی دبیر کل سابق سازمان انرژی اتمی گزارشی از روند فراز و فرود پرونده هسته ای ایران ارائه کرده است که خلاصه آن نشان می دهد روند دو سال مذاکرات هسته ای در دولت اصلاحات با سه کشور اروپایی به طور کامل به «شکست» رسید و در حالی که جمهوری اسلامی ایران تمامی تعهداتش را در این مدت اجرا کرد و بسیاری از تاسیسات هسته ای خود را به حالت تعطیلی و تعلیق در آورد، سه کشور اروپایی حتی یکی از تعهداتشان را نیز اجرایی نکردند.
🔹حسن روحانی در کتاب " امنیت ملی و دیپلماسی هسته ای" صفحات ۵۸۰ تا ۵۸۸ می نویسد: "متأسفانه، در مقابل اگر نگوییم هیچ، ایران مابهازای بسیار اندکی دریافت کرد و بارها اقدامات اعتمادساز خود را افزایش داد و تنها در عوض آن، با قولهای انجام نشده و درخواستهای بیشتر روبه رو شد. قولهای اکتبر ۲۰۰۳[مهر۱۳۸۲] سه کشور اروپایی دربارهی همکاری هستهای، امنیت منطقهای و منع گسترش، هنوز حتی بررسی هم نشدهاند.
🔹 تعهد فوریهی ۲۰۰۴ [بهمن۱۳۸۲]سه کشور اروپایی که به عنوان مابه ازای گسترش تعلیق به مونتاژ و تولید قطعات ارائه شده بود و بر مبنای آن سه کشور متعهد شده بود که "تلاش فعالانه به عمل آورند تا تلاشهای ایران در اجلاس ژوئن ۲۰۰۴[خرداد۱۳۸۳] شورای حکام شناسایی شده، به شکلی که شورا بعد از آن تنها بر مبنای گزارش مدیرکل، هرگاه و اگر براساس رویهی عادی اجرای قرارداد پادمان و پروتکل الحاقی ضروری دانست، عمل کند" تحقق نیافت تا اینکه ایران در نوامبر ۲۰۰۴ [آذر۱۳۸۳]موافقت نمود تعلیق داوطلبانهی خود را بیشتر گسترش دهد، به نحوی که تأسیسات تبدیل اورانیوم را که به وضوح توسط دبیرخانهی آژانس به عنوان خارج از شمول هرگونه تعریف از "فعالیتهای مربوط به غنیسازی" تعیین شده بود؛ دربرگیرد.
🔹سه کشور اروپایی/ اتحادیهی اروپا هنوز به تعهد خود در موافقتنامهی نوامبر ۲۰۰۴[آذر۱۳۸۳] پاریس مبنی بر شناسایی "اجرای بدون تبعیض حقوق ایران براساس معاهدهی منع گسترش مطابق با تعداتش براساس این معاهده" عمل نکردهاند.
🔹 پس از گذشت بیش از سه ماه مذاکره بعد از موافقتنامهی پاریس، آشکار شد که سه کشور اروپایی/ اتحادیهی اروپا خواهان تطویل مذاکرات و احتمالاً عدم دستیابی به نتیجه مطلوب هستند و بنابراین، نمیخواهند در برابر حق غیرقابل انکار ایران برای از سرگیری فعالیت غنیسازی تسلیم شوند و انگیزه یا توانایی ارائهی طرح خود دربارهی تضمینهای عینی ماهیت صلحآمیز برنامهی هستهای ایران و نیز تضمینهای محکم دربارهی همکاریهای اقتصادی، فناوری و هستهای و تعهدات محکم دربارهی مسائل امنیتی را نیز ندارند.
🔹اکنون مشخص است که مذاکرات، آن گونه که در توافقنامهی پاریس خواسته شده بود، در حال پیشرفت نیست و این به دلیل خط مشی سه کشور اروپایی/ اتحادیهی اروپا در طولانی نمودن مذاکرات بدون کمترین تلاش برای حرکت به سوی برآورده ساختن تعهداتشان، طبق توافقنامههای تهران و پاریس میباشد. این استمرار کشدار منحصراً معطوف به تأمین این مقصود است که تعلیق را تاجایی که امکان دارد حفظ کند، تا آن را در عمل به توقف تبدیل نماید. این، برخلاف روح و مفاد توافقنامهی پاریس میباشد و در راستای اصول مذاکرات با حسن نیت قرار ندارد.
🔹تعلیق، برای مدت نزدیک به ۲۰ ماه با تمام عواقب اقتصادی و اجتماعی که آثار آن متوجه هزاران خانوار بوده، حفظ شده است. سه کشور اروپایی/ اتحادیهی اروپا در رفع هیچیک از ابعاد گوناگون محدودیتهای مربوط به دستیابی ایران به فناوری پیشرفته و هستهای موفق نبودهاند.
در حالی تمامی این اتفاقات و تجربه های تلخ تاریخی از نقص عهد اروپایی ها پیش روی ماست و جالبتر آنکه در تمامی موارد فوق حسن روحانی مسئول مذاکرات بوده است ، که روحانی مجددا در حال تکرار همان مسیرگذشته است و از برجام و ادامه مذاکرات با اروپایی ها می گوید. اروپایی هایی که بقول حسن روحانی نه تنها ضمانت واقعی نمی دهند، بلکه در برابر تعلیق و بازدید از مراکز نظامی و پذیرش پروتکل الحاقی کاری جز ارجاع پرونده ایران به شورای امنیت نکردند.
🔺امروز مجددا باید ایستاد و نگریست که حسن روحانی از تاریخ عبرت می گیرد یا قرار است از یک سوراخ دوبار گزیده شود؟!
✍ #علیرضا_فقیهی_راد
@amadnewsanti 🇮🇷
خودزنی ایران با پیوستن به #FATF
💢 اسپوتنیک/ عماد آبشناس تحلیلگر سیاسی:
🔸با توجه به اینکه ایران در شرایط #تحریم قرار دارد و برای تامین ما یحتاج مردم،تاجران ایرانی نمی توانند از سیستم های رسمی بانکی استفاده کنند و مجبورند از کانال های مختلف تحریم ها را دور بزنند تا کالا را به ایران برسانند، پیوستن ایران به FATF منجر خواهد شد که سیستم بانکی ایران مجبور شود همه روزنه های مقابله با تحریم ها را ببندد و تاجرانی که در زمینه دور زدن تحریم ها فعالیت می کنند را به مراجع بین المللی معرفی کنند تا آنها اینها را تحریم کنند.
🔸با این شرایط قطعا پذیرش FATF نوعی خودزنی از طرف ایران به حساب می آید و به جای اینکه به سود ایران باشد به ضرر ایران تمام خواهد شد مخصوصا که طرف مقابل هم هیچ تعهدی مبنی بر تسهیل روابط بانکی با ایران را ندارد.
@AMADNEWSANTI 🇮🇷