🚩 امــــاج - اخبار مقاومت جهان اسلام
در سال دو بار افرایش نرخ کرایه اتوبوس ها هست یکی از ایام قبل #اربعین شروع میشه . یکی هم قبل #سال_نو
فروش بلیتهای نوروزی اتوبوس از فردا با افزایش مجدد قیمت
عامری، مدیرعامل اتحادیه تعاونیهای مسافربری کشور: پیش فروش بلیتهای اتوبوس از فردا با ۲۰ درصد افزایش قیمت از طریق پایگاه اینترنتی یا به صورت حضوری در تمام مناطق کشور انجام میشود. چندی قبل قیمت بلیط اتوبوسهای بین شهری با افزایش ۲۵ درصدی قیمت همراه شد.
خبر تکمیلی : مخالفت با افزایش قیمت بلیت اتوبوس نوروز
مدیرعامل اتحادیه تعاونیهای مسافربری از مخالفت با افزایش ۲۰ درصدی قیمت بلیت اتوبوسهای نوروزی خبر داد.
🚩 اماج
🔰 @Amaj24
8.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گزارش حسین پاک از آزادسازی العدیسه در جنوب لبنان
🚩 اماج
🔰 @Amaj24
دو سرباز ارتش صهیونیست ای که در کشتار مردم غزه مشارکت داشتند در آمستردام پایتخت هلند پس از شناسایی و انتشار عکس های آنها توسط سازمان های مردم نهاد که برای صدور حکم بازداشت علیه #جنایتکاران_جنگی در سراسر جهان فعالیت می کنند، با کمک موساد و سازمان خای همکار رژیم جهود ای ، پنهان شدند و سپس مخفیانه از این کشور متواری شدند.
🚩 اماج
🔰 @Amaj24
13.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پهپادهای پرسه زن انتحاری روس و شکار تانک لئوپارد ناتو و خودروهای دیگر اکراینی
🚩 اماج
🔰 @Amaj24
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تصویری از اعلامیه های فرقه ای که خواهان کشتار علویان در دانشگاه لاذقیه است
من تا به حال مردمی با فرقه گرایی بیشتر از وهابی های سوری و پیروان ... ابن تیمیه ندیده ام!!!
🚩 اماج
🔰 @Amaj24
🚩 امــــاج - اخبار مقاومت جهان اسلام
خانم حلا رافع سلامة دانشجوی مشاوره روانشناسی در دانشگاه حمص قربانی جدید کفتار های بی ناموس در سوریه
خانم بتول احمد العلي، اهل روستای المزرعه در حمص قربانی جدید کفتار های بی ناموس در سوریه شد.
🚩 اماج
🔰 @Amaj24
نیم ساعتی نمی گذرد مگر که خبری از آدم ربایی، قتل یا پیدا شدن جسدی پرتاب شده در جاده ای در اطراف و اکناف سوریه منتشر نشه و نشنیده باشیم!
بزرگترین مشکل این است که کسانی که این عملیات ها را انجام می دهند کسانی هستند که ادعا می کنند برای آزادی مردم سوریه آمده اند... خداوند به مظلومان سوری در برابر بلایی که با این گروهک های جنایتکار مسلمان نما بر سر مردم آمده است کمک کند!
🚩 اماج
🔰 @Amaj24
فقط حدود 700 جسد در بیمارستان بزرگ حمص وجود دارد که از خانواده ها خواسته شد که بیایند و اجساد بستگان خود را شناسایی کنند
مدت هاست اجساد شبانه در قبرستان النصر حمص دفن می شوند.
🚩 اماج
🔰 @Amaj24
🚩 امــــاج - اخبار مقاومت جهان اسلام
#همتی در سال ۱۴۰۱ خطاب به #شهید_رئیسی : «استعفا» بدهید و کنار بروید . مردم را معطل نکنید. اگر می
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راهحل رئیس جمهور برا کنترل دلار ۹۰ هزار تومانی :
باید اجازه بدهیم کارشناسهای بانکی، پولی و مالی با هم بنشینند و راه حل پیدا کنند و هر راه حلی که دارند را با اطلاعرسانی به مردم و همراهی مردم، دولت و مجلس پیاده کنیم و به سرانجام برسانیم. ما باید اجازه دهیم کارشناسان راه حل را ارائه دهند و ما هم انشاءالله آن را اجرا خواهیم کرد. باید اجازه بدهیم کارشناسهای بانکی، پولی و مالی با هم بنشینند و راه حل پیدا کنند و هر راه حلی که دارند را با اطلاعرسانی به مردم و همراهی مردم، دولت و مجلس پیاده کنیم و به سرانجام برسانیم. ما باید اجازه دهیم کارشناسان راه حل را ارائه دهند و ما هم انشاءالله آن را اجرا خواهیم کرد.
پ ن: پس از هفت ماه حضور در پاستور!
🚩 اماج
🔰 @Amaj24
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خب برین کنار ببینیم یک رئیس جمهور بعد ۷ ماه راهکارش برای کنترل دلاری که ۵۹ هزار تحویل گرفت و الان بالای ۹۰ هزار هست چیه ؛
دانای کل میفرمایند: کارشناسان بنشینند راه حل پیدا کنند (حرف دوران تبلیغات نیست ها، ۷ ماه بعد رییس جمهور شدنه) .
پ ن ادمین : یادتونه میگفتیم این هیچی بلد نیست و برنامه ایی نداره؟ بعد ایموجی منفی زیر پست ها میزدید؟ نتیجه ش اینه.
پ ن ادمین : آیا پزشکیان میدونست اینارو بلد نیست و اومد تو این بازی؟ بله میدونست بلد نیست و شما رای دادید.
پ ن ادمین: آیا تو دوره انتخابات گفته بود بلد نیست؟ بله ولی شما رای دادید.
پ ن ادمین: بعد از شهادت رئیسی، کشور ۲ ماه رئیس جمهور نداشت ؛ دلار ۳ هزار تومن گلا گرون شد.
پ ن ادمین : همین چیزایی که برای فتنه های اصغر و اکبر گفتیم هم همینه ولی خب یک عده قرار نیست قبول کنند تا وقتی که با لگد بیدار بشوند.
پ ن ادمین: این هم نتیجه یک انتخاب اشتباه
@Amaj24