ما را نترسانيد از اينكه ما نظامى مىآوريم،
ما نظامیهاى شما را اينجا دفنشان مىكنيم.
صحیفه امام، ج ۱۱، ص ۲۶۰ | ۲۵ آذر ۱۳۵۸
@Amaj24
غریبآبادی معاون وزیر خارجه:
اولویت فعلی نه مذاکره، بلکه آمادگی برای دفاع از کشور است
حمله محدود نیز با پاسخ درخور مواجه خواهد شد.
@Amaj24
وزیر امور خارجه آمریکا: اعتراضات در ایران ممکن است فروکش کرده باشد، اما در آینده دوباره فوران خواهد کرد و ایران از همیشه ضعیفتر است.
@Amaj24
حالا که امریکایی ها موضع گرفتند ؛ یه تحلیل کوتاه در راستای یک احتمال ارائه بدم.
چیزی که من تا الان دیدم اینکه خود آمریکایی ها در مبحث ایران سردرگم هستند.
و این فقط یکی از گزینه های تحلیل قبلی رو برای اقدام در فاصله کوتاه تقویت میکنه و اونم گزینه ۲ اون تحلیل بود که نوشتم "ترور هدفمند و دفاع از متحدین که تمرکزش روی اسراییل و نیروهاش هست".
برای زمان طولانی تر ؛ ۳ گزینه بعدی محتمل تر هستند.
پس امیدوارم در موضوع حفاظت ؛ یک قدم بیشتر باید تلاش کرد که اولین نقشه آمریکا با خلاء روبرو بشه که گزینه های بعدی مهارش راحت تر هست.
همانطور که ۴ روز قبل گفتم ؛ ایران دیگه برای عدم جنگ تلاشی نمیکنه چون گزینه دومی در مقابلش وجود نداره.
ناوهای آمریکایی که نماد قدرت استکبار هست ؛ اگر چه زدن ش سخت هست ولی خب موضوع دست نیافتنی هم نیست و ان شاءالله وعده میدم که این نماد هم ناکارآمد خواهد شد.
در بین مسئولین ایرانی ؛ ما هر چقدر بی اهمیت به یاوه گویی های امریکا و اسرائیل باشیم، همانقدر نتیجه خوبی خواهیم گرفت.
بقیه موارد رو با جزییات در تحلیل های قبلی بیان کردم.
🔶🔹اسماعیل احمدی
🔶🔹مقاومت نیوز
🔶🔹اماج
@Amaj24
@moghavematnews_ir
دوستان برای ساعت ۲۲ ؛ هر چقدر پول ریز که در توان دارید ، مثلا ۵ هزار، مثلا ۱۰ هزار؛ یا هر رقم کمتر یا بیشتر که از دل تون میاد ؛ در اون ساعت به نیت سلامتی آقا امام زمان (ع) ، رهبر انقلاب و دور بودن کشورمون از هر گزندی به صدقه بندازید.
خیلی درخواست کردید در مورد اینکه چرا اذکار و دعاها رو ادامه ندادم هم قرار شد با مشورت از علما در این عرصه ؛ دعاهای خاصی رو ارائه بدیم که ان شاءالله اگر تکمیل شد، اون رو هم روتین سازی خواهیم کرد.
🔶🔹اسماعیل احمدی
🔶🔹آماج
🔶🔹مقاومت نیوز
@Amaj24
@moghavematnews_ir
پست بالا رو زودتر فرستادم که تا ساعت ۲۲ ؛ همگی بتونید پست رو ببینید
دوستان صدقه دادن تا روز یکشنبه ادامه خواهد داشت . ان شاءالله
6.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سناتور آمریکایی: هنوز مقدار زیادی نفت از ایران به چین میرود. یک میلیون بشکه در روز. چطور میتوانیم از ادامه این روند جلوگیری کنیم؟
وزیر خارجه آمریکا: نیاز است در این مورد تحلیل هزینه-فایده داشته باشیم. ایرانیها هم قادر به توقیف کشتیهای ما به عنوان تلافی هستند.
🚩 اماج
🔰 @Amaj24
آخرش این پیرمردهای بی خاصیت آلبانی نشین و پهلوی چی ها ؛ به قولی که داده بودند عمل کردند و کشته هارو به ۹۵ هزارتا رسوندند.
فقط این وسط نامه یه مشکلاتی داره که شما توجه نکنید بهش باشه ؛ مثلا گفته از کلا ۱۰۴ هزار معترض ؛ ۹۰درصد رو زدن و کشتن 😂 تاریخ نامه ام که اشتباهه ولی خب بحث بعدی اینکه صاحب امضای پای نامه ؛ سردار رشید اسلام شهید اسداللهی سال ۱۳۹۹ شهید شدن.
ولی خب شما این ها رو ول کنید و تشویق کنید که بتونند تا پس فردا ۵ هزار تا کشته رو هم اضافه کنند بشه ۱۰۰ هزارتا.
بی شرف های آلبانی نشین بی خاصیت.
@Amaj24
دعاء العهد - آماج الإخبارية .mp3
زمان:
حجم:
4.3M
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
اَللَّهُمَّ رَبَّ النُّورِ الْعَظِيمِ وَرَبَّ الْكُرْسِيِّ الرَّفِيعِ وَرَبَّ الْبَحْرِ الْمَسْجُورِ وَمُنْزِلَ التَّوْرَاةِ وَالإِنْجِيلِ وَالزَّبُورِ وَرَبَّ الظِّلِّ وَالْحَرُورِ وَمُنْزِلَ الْقُرْآنِ العَظِيمِ وَرَبَّ الْمَلائِكَةِ الْمُقَرَّبِينَ وَالأَنْبِيَاءِ وَالْمُرْسَلِينَ
#دعاء_العهد 🤲
➢ كن في قلــب الحــدث 🔰
🌐 https://amaj24news.com
🆔 @Amaj24ar
جنبش نجبای عراق نیز از آغاز جذب داوطلبین برای یاری ایران خبر داد
🔹ناظم السعیدی، رئیس شورای اجرایی جنبش «النجباء» عراق، از آغاز فراخوان جذب داوطلب در تمامی استانهای این کشور خبر داد و اعلام کرد: «هر منفعتی که با واشنگتن تلاقی داشته باشد، چیزی جز فریبی تکراری، مشابه نیرنگ عمرو بن عاص نیست.»
🔹ناظم السعیدی همچنین هشدار داد: «هرگونه تجاوز از سوی دشمن متکبر علیه جمهوری اسلامی ایران، یا هر تعرضی به مراجع دینی ما و رهبرمان امام علی حسینی خامنهای، با پاسخی روبهرو خواهد شد که دشمن هرگز تصور آن را نخواهد کرد.
🔹دبیر کل گردانهای حزبالله عراق، ابوحسین الحمیداوی نیز شامگاه یکشنبه از آغاز کارزار ثبت نام داوطلبین برای دفاع از جمهوری اسلامی ایران خبر داد و صبح روز دوشنبه نیز خود با حضور در یکی از مراکز ثبت نام کرد.
🚩 آماج / به ما بپیوندید
🚩 @amaj24