فقط مسجد، فقط بسیج و جدا کردن امنیت محله از کارمند محوری به بسیج محوری؛ این عزیزان به امورات دیگه سازمانی رسیدگی کنند.
@Amaj24
با فعال شدن مقاومت عراق؛ باید کار عراق در داخل رو بسپاریم به این عزیزان و ما تمرکزمون رو بذاریم در اینور مرز و جبهات دیگه.
قرارگاه حمزه سیدالشهدا بازوی خیلی مقتدری در شمالغرب هست ؛ به ویژه اینکه در تحلیلی گفته بودم که آذری های شمالغرب کشور محکم پشت نظام خواهند ایستاد.
قیام ما شیعیان در این نقطه از کشور بر علیه گروهک های تروریستی؛ دیدنی خواهد بود.
🔶🔹اسماعیل احمدی
🔶🔹آماج
@Amaj24
جبهه ی مقاومت عراق در حال حملات پهبادی علیه مقر گروهک های تجزیه طلب و تروریستی در شمال عراق [ اقلیم کردستان عراق ] می باشد.
@Amaj24
هارون برادر موسی خواهد آمد که حرف های موسی رو تایید کند.
@Amaj24
469K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صدای آژیرها و اصابت پیدرپی در پایگاه آمریکاییها در اربیل عراق
@Amaj24
خدایا خودت این موشک ها رو ساختی ، خدایا خودت شلیک کردی ؛ خدایا خودت به هدف برسان . آمین
@Amaj24
از دید من ؛ پدافند های یهود و آمریکا در کل منطقه برای این نواخت شلیک برای نهایت ۷ روز ذخیره موشک پدافندی دارند ؛ یک هفته اینطوری بکوبیم. تیرهای بعدی با صلابت اصابت خواهد کرد ؛ موشک های اصلی رو برای اون روز نگه داشته اند.
@Amaj24
کانال ۱۲ اسرائیل: صدای چندین انفجار در شهر حیفا شنیده شد.
@Amaj24