eitaa logo
🚩 امــــاج - اخبار مقاومت جهان اسلام
63هزار دنبال‌کننده
26.8هزار عکس
17.1هزار ویدیو
97 فایل
تحولات جهان اسلام (اخبار روز + تحلیل) http://eitaa.com/joinchat/69795843C5d4983d07b تبلیغات نداریم! 👈 آی دی ادمین پاسخگو فقط در سکوی ایتا و تلگرام: @mreza31
مشاهده در ایتا
دانلود
هشدار قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیا به ساکنان سرزمین‌های اشغالی سرلشکر خلبان علی عبداللهی: 🔹نتانیاهو در ادامه شرارت‌های خود در منطقه، ضاحیه و بیروت را تهدید به بمباران نموده و برای ساکنان آن هشدار تخلیه اعلام کرده است. 🔹با توجه به نقض مکرر آتش بس توسط رژیم، در صورت عملی شدن این تهدید به ساکنان بخش‌های شمالی و شهرک‌های نظامی در سرزمین‌های اشغالی هشدار می‌دهیم اگر نمی‌خواهند آسیب ببینند منطقه را ترک نمایند.
🔴 سرلشکر رضایی: صبر نیروهای مسلح ایران حدی دارد 🔹اجازهٔ تداوم محاصره دریایی را نخواهیم داد و تشدید تنش در لبنان هم تحمل نخواهد شد. پ ن ادمین : از مرحله صبر گذشته سردار
تماس های عراقچی با همتایان قطر، فرانسه، بلژیک، ترکیه در نیم ساعت اخیر پ ن ادمین : آخرین پیام های قبل از حمله، رد و بدل شد؟
1.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تصاویری از حمله وحشیانه ارتش اسرائیل به ساختمانی در نزدیکی بیمارستان جبل عامل در صور هدف گرفت که باعث تلفات و خسارت به بیمارستان و اطراف آن شده است.
🔴 سازمان اطلاعات سپاه: ایران عبور از خط قرمزها در لبنان و غزه را به‌معنای جنگ مستقیم و تحمیل هزینه بر امنیت ملی خود و مقاومت اسلامی فرض می‌کند.
🟤تکمیل پازل گفتگوها ؛ گفتگوی تلفنی عراقچی با عاصم منیر و وزیر خارجه پاکستان عراقچی در تماس های تلفنی جداگانه با محمد اسحق‌دار معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه پاکستان و فیلد مارشال عاصم منیر فرمانده ارتش پاکستان در خصوص تحولات منطقه ای و روندهای مرتبط با آتش‌بس گفتگو و رایزنی کرد.
یوآو کیش، وزیر آموزش و پرورش اسرائیل: «قطعا وارد دور سوم خواهیم شد حتی اگر آمریکایی‌ها اقدامی نکنند، ما متعهد به جلوگیری از تسلیحات هسته‌ای ایران هستیم»
Khamenei.irصوت کامل زیارت آل‌یاسین - Khamenei.ir.mp3
زمان: حجم: 13.9M
مخاطبین عزیز به وقت هر شب ؛‌ ساعت ۲۰ با جان و دل ؛ می‌خوانیم دعای "آل یاسین" به نیت استغاثه ظهور از خداوند. ان شاءالله 🔶🔹اسماعیل احمدی 🔶🔹آماج 🔶🔹مقاومت نیوز @Amaj24 @Moghavematnews_ir
صدقه از یادتون نره
رسانه‌های عبری: دلیل تأخیر در حملات ارتش اسرائیل به ضاحیه جنوبی بیروت، ترس از پاسخ ایران علیه مناطق شمالی اسرائیل است.
شبکه آی ٢۴ نیوز اسرائیل: ایالات متحده حمله اسرائیل به حومه جنوبی بیروت را متوقف کرد.