🚩 امــــاج - اخبار مقاومت جهان اسلام
مراقب چشم هاتون باشید رسانه هر چیزی رو بهتون غالب نکنه تصویری از موزه جنگ در ویتنام که به عنوان زندا
طالبان در سوریا ✋
گروهک های تروریستی الجولانی به موزه قلعه ارواد در بندر طرطوس ،سوریه یورش بردند و 38 اثر از جمله مجسمه ها و کوزه های باستانی و تاریخی را تخریب کردند ولی 8 اثر باستانی بین المللی دیگر را به سرقت بردند و به ترکیه فروختند زیرا طبق فتوای مفتی های تحریر الشام این کار حرام و شرک است.
🚩 اماج
🔰 @Amaj24
🚩 امــــاج - اخبار مقاومت جهان اسلام
امروز یک گشت امنیتی تروریست های حاکم بر سوریه در حومه القرداحة، مشغول دور دور بودند، مورد حمله شب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در توضیح فیلم نوشته شده است :
" ما با اسیران الجولانی اینگونه برخورد می کنیم.گروه مقاومت سوری ضد تروریست های خارجی"
🚩 اماج
🔰 @Amaj24
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سه سرباز جهود شب گذشته در شهر قباطیه در کرانه باختری پس از هدف قرار گرفتن خودروی زرهی توسط یک بمب کنار جاده ای مجروح شدند.
تصاویری که از صبح امروز منتشر شده است، نشان می دهد که ارتش جهود در حال خارج کردن خودروی آسیب دیده از منطقه است.
🚩 اماج
🔰 @Amaj24
روزنامه لبنانی الاخبار در گزارشی نوشت:
رهبران حماس به صورت شفاهی میانجیگران را از تایید پیش نویس توافقنامه مطلع کرده، اما هنوز اسناد لازم را امضا نکرده اند، زیرا احتمال می دهندکه رژیم جعلی اسرائیلباز هم توافق دور بزند، و منتظر جزئیات و راهکار های دقیق هستند.
احتمال می رود اگر تعهدات دشمن جهودی مبهم باقی بماند و سپس روزنه هایی برای فرار یا "تقلب رژیم اسرائیل" صورت بگیرد.
🚩 اماج
🔰 @Amaj24
جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی مستعفی آمریکا:
ایران در ضعیف ترین نقطه خود از زمان انقلاب 1979 قرار دارد { غلط کردی } و ترس آن میرود که این ایران را به سمت سلاح های هسته ای سوق دهد.
🚩 اماج
🔰 @Amaj24
خاطره ی مشاور نظامی ایرانی محمد جواد کیانینژاد، داوطلب در جنگ بوسنی:
هنگامی که جنگ بوسنی شروع شد، یک شب حضرت امام را در خواب دیدم، با همان کاریزمایی که در تصاویر سال ۱۹۶۴ داشت. او در جایی پر از جمعیت بود، روی منبر بزرگی ایستاده بود و به مردم خطاب میکرد. به مردم میگفت: «هیچ نگران نباشید. اشخاصی برای شما خواهم فرستاد که هر کدام از آنها به اندازه یک لشکر قدرتمند هستند.»
وقتی صبح آن روز از خواب بیدار شدم، این خواب را به عنوان چیزی مثبت تفسیر کردم. در دلم گفتم که آغازی جدید پیش روی من است.
در آن زمان، من کاملاً از سپاه پاسداران انقلاب بیرون آمده بودم. با آنها به شدت درگیر شده بودم و آنها نیز با من. آنها حتی پرداخت حقوق من را قطع کرده بودند. اما وقتی این اتفاق افتاد، نزد آقای مصطفی و آقای نقدی رفتم و گفتم: «آمادهام که به بوسنی بروم.»
وقتی برای اولین بار وارد سارایوو شدم، همان صحنهای را دیدم که در خواب دیده بودم. مکان خواب مسجد گازی حسرو بیگ با حیاطش بود، دقیقاً همان جایی که در خواب دیده بودم! ...
🚩 آماج
🔰 @Amaj24