eitaa logo
🇵🇸 . آماج .
26.7هزار دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
977 ویدیو
331 فایل
. ﷽ - ‌ ______ * 🤍 رسانہ‌ي‌‌‌‌‌‌‌‌ فرهنگۍاجتماعۍِآماج‌‌ ؛ ‌‌. • وابسته به موسسهٔ رسانه‌‌ای ِ آدینه ، [ فارس ] - ‌‌ ‌‌• این‌‌جا را بِکاوید. _ ‌_ @AmajReply . . • حتماً رسانه‌‌ها رو نشر بدید، اما با حفظِ لوگو. ‌‌ آماج : نشانہ .
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ـ ــــــــــ تا شاهراهِ - سِیر الۍ الله - کربلاست، در قلبِ ماست شوقِ لقاۍ تو یاحسین .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🇵🇸 . آماج .
در مراسم عزادارۍ مانع بازی‌کردن‌ بچہ‌ها نشید، مخصوصاً اینکھ مدام شماتت‌شون کنین؛. در هر صورت اون‌ها
. اگه میتونین هیئتۍ رو انتخاب‌کنین کھ برای بازۍ بچہ‌ها مکانِ مخصوصی درنظر گرفتہ‌باشه. درضمن یادتون نره حتماً برای بچہ‌هاۍ زیر چهارسال اسباب‌بازی، کاغذ، مدادرنگی و غذا ببرین . .
• ‌ با رشد سریع تکنولوژی و انفجار اطلاعات، سبک زندگۍ دچار بحران شده و انسانِ بریده از خدا با افسارگسیختگی در حال تاختن به‌سوي تمدنیه کہ پایان آن چیزی جز تحیر و سرگشتگۍ نیست .. از دلایل مھمی که ممکنه جامعه‌اۍ دچار انحراف از زندگے اصیل خود بشه و به ارزش‌های خود پشت پا بزنه، احساس عقده‌ی خود کم‌بینی و احساس‌حقارتہ. ورود الگوهای رفتاري به جوامع از طریق رسانه‌ها مهم‌ ترین عامل این تغییر رفتار و تغییر شکل زندگیه.
زندگۍ رزم آهنڲ است لیك با عقل ۅ تفکّر ؛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‌ به دنبال ناکامۍ دشمنان در مقابله با ملّت ایران، به این نتیجہ رسیدن که با استفاده از دگرگونی سبك زندگی، سلطه سیاسي و فرهنگے گذشته‌خودشون رو پیدا کنن و با نا امید شدن از تهدیدات سخت، با پدیدهـ جنگ‌نرم و هدفـ قرار‌دادن فرهنگ به‌مصاف جمھوري اسلامی اومدن. ــ ــــــــــ ـ مایکل برانت از معاونان سابق سیا میگه: بعد از مدت‌ها تحقیق بہ این نتیجه رسیدیم که قدرت رهبر مذهبۍ ایـران و استفادهـ از فرهنگ شهادتـ در انقلاب ایران اثرگذار بوده. + بھ علاوه شیعیان بیش‌تر از دیگر مذاهب اسلامے فعال‌و‌پویا هستن، برای‌همین چندین میلیون دلار بودجه براي آن اختصاص دادیم تا مرجعیت ، کھ سد اصلۍ اهداف ما هست تضعیف کرده و آنان را به‌دست خود شیعیان و دیگر مذاهب نابود کنیم .. و در نھایت تیر خلاص رو بر این فرهنگ و مذهب بزنیم.
زندگۍ عهد است و جھدي در پی‌اش ..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‌‌، ـ ـ ـــ ‌ سرمایه‌گذاریۍ اصلی کشور مهاجم برای کشورها، روی خانـواده‌هاست ! . چرا که خانواده یك نهاد اجتماعي اصلی و مهمه. این نهاد داراي‌کارکردهای مهمی هست کہ اگر آن‌ها تضعیف و یا نابود بشن، اساس و بنیاد خانواده از دست میره. خانواده، تنھا نهاد و مجرای طبیعے‌واصلی انتقال فرهنگ از نسلۍ به نسل دیگه‌ هست. اگر خانوادهـ سستـ بشه فرهنگ، عقاید، دین و ارزش‌هاي اخلاقی سست می‌شن و سنت‌ها و آداب از بین میرن.
زندگۍ جنگ استـ با سلاحی چون تدبّر !'
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
• هنگامي که فتنہ‌ها، همچون پاره‌های شب تاریك، شما را در خود پیچید، بہ قرآن پناھ ببرید 🌸 !'
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‌ دین‌ گریزی و گرایش جوانان بہ فرهنگ غرب دغدغہ‌هایی را بھ وجود آوردھ و تهدیدی برای نسلِ‌جوان محسوب میشہ .. - ــ ـ اما چرا انسان کہ ذاتاً مشتاق دینھ و فطرتش با دین پیوند داره، بہ دین‌گریزی روۍ میارھ ؟؟ و چرا دین‌گریزی در نسل جوان، نمود بیشترۍ داره ؟ - • در پاسخ، باید گفت: در دین‌الھی هیچ عنصر گریزانندھ وجود نداره، اگر انسان درک صحیح از دینِ حق پیدا کنه، هرگز از دین نمۍگریزه، علاوھ بر این، عقل و عشق ـ هر دو ـ در متن‌ِ دین جاۍ دارن. ذهن و خرد انسان دین را تغذیہ میکنہ و دین هم به دل آدمے حیات، حرکتـ و نشاط مۍبخشهـ .. بنابراین، علت دین گریزی رو باید در خارج‌از قلمرو دینِ‌حق و آموزه‌های دیني جست‌وجو کرد.
. کسۍ کو دور ماند از اصل خویش .. باز جوید روزگار وصل خویش ♥️ ؛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‌ بخش عمدھ این رفتارهاۍ انکارگونه جوانان و گرایش‌هاۍ آنان به فرهنگ بیگانہ به‌ خاطر تبلیغات
کاذب‌ و‌ دروغیـن
دربارھ دین و القای شبھہ در بین جوانانھ. و چون جوانان برای این سؤالات و شبھات خود پاسخ قانـع کننده‌ای پیدا نمۍکنن، از دین گریزان‌‌شده و به فرهنگ بیگانه و غرب گرایش پیدا می‌کنن‌ ! از طرفۍ اگر جوانی بهـ هر دلیلۍ احساس‌ کنه درك نمیشه و خودش رو در سطح خانہ یا جامعه بیگانھ ببینہ، علیه تفکر، مذهب و یا نحوھ پوشیدن لباس بزرگسالـان طغیـان می‌کنه و این مسئله‌را به شکل‌های گوناگون از جملھ ؛ پوشیدن لباس‌هایی با نماد غربی بروز میده، البته باید اقرار کرد که این انکار و زدگی از دین به خاطر خود دین نیست. بلکھ علل این مسئله بیشتر به رفتارهاۍ دین‌داران و مدعیان دین بر مۍگرده.