eitaa logo
یاران امام زمان عجل‌الله
3.6هزار دنبال‌کننده
24.4هزار عکس
20.8هزار ویدیو
17 فایل
راه ظهورت را بستم ..... قبول اماخدا را چه دیدی شاید فردا حر تو باشم مدیر @Naim62 ( مدیر سوالات مذهبی سیاسی و انگیزشی👈 @Sirusohadi ))
مشاهده در ایتا
دانلود
15.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥گزیده‌ای از بیانات حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در پایان مراسم روضه به مناسبت شهادت امام علی النقی الهادی علیه‌السلام ۱۴۰۳/۱۰/۱۵
12.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 برشی از فیلم سینمایی «منصور» به مناسبت سالگرد شهادت تیمسار منصور ستاری
اگر دین از قیام و جهاد تهی باشد، چه از آن باقی می ماند جز نمازی کلاغ وار و سالی چند روز تشنگی و گرسنگی و چرخیدنی بُت پرستانه بر گِردِ خانه ای سنگی؟
« تنها با قلب است که می توان به درستی دید، چیزهای مهم ، با چشم قابل مشاهده نیستند.» 🌱
قـوی بـاش ! مثـلِ لَـبـخندِ پُـر از بُـغض
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
- سبز مےشود باغِ اُمیدت ؛ صبر داشته باش !
‹ چیزی کـه از آنِ توسـت تو را پیـدا خـواهَد کـرد !🌱🌝›
ریشه انسانها، فهم آنهاست! یک سنگ به اندازه ای بالا می رود، که نیرویی پشت آن باشد. با تمام شدنِ نیرو، سقوط و افتادن سنگ طبیعی است! ولی یک گیاه کوچک را نگاه کن؛ که چطور از زیر خاک ها و سنگ ها سر بیرون می آورد و حتی آسفالت ها و سیمان ها را می شکند و سربلند می شود. هر فردی به اندازه این گیاه کوچک، ریشه داشته باشد، از زیر خاک و سنگ، از زیر عادت و غریزه! و از زیر حرف ها و هوس ها، سر بیرون می آورد و با قلبی از عشق افتخار می آفرینید. ریشه ما، همان " فهم " ما است.