eitaa logo
#عماران سیدعلی (۱۸)
45 دنبال‌کننده
2.9هزار عکس
1.4هزار ویدیو
252 فایل
🌺🌸🌸🌺🌸🌸🌺🌸🌸🌺🌸🌸🌺🌸🌸🌺 هر کس ز ولایت و ولیّ دور شود!🌸 همسایه ی دشمن است و منفور شود!🌺 پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیم 🌸 تا دیده ی هر فتنه گری کور شود!🌺 🌺🌸🌸🌺🌸🌸🌺🌸🌸🌺🌸🌸🌺🌸🌸🌺 ارتباط با ادمین 👈 @SHahideh13
مشاهده در ایتا
دانلود
🌿🌸🌿🌸🌿 🖥حضور در فضای مجازی باید جریان ساز باشد 📱یک تشکیلات گردان حرفه‌ای و متعهد باید به شرایط حاکم و شرایط روز اشراف داشته باشد و برای جهاد در عرصه های مختلف و متناسب، خود را با سلاح های مورد نیاز تجهیز کند.📲
♦️اعزام تجهیزات زرهی ارتش به مرزهای شمال غرب کشور 🔹تعدادی از تجهیزات زرهی قرارگاه عملیاتی لشکر ۱۶ زرهی قزوین، به منظور تقویت و پایداری امنیت مرزهای شمال غرب کشور، به این مناطق مرزی اعزام کرده است.
‏اوج حقارت یک جريان یعنی این که قبله آمالت رو خندون و جبهه مقابلش رو گریون نشون بدی! بعد واسه اینکه به وابستگی خودت به افتخار کنی، دیگری رو به طرفداری از متهم کنی!/بدون سانسور
🔴وعده‎های جو بایدن درباره ایران 🌍 @ebratha_ir
✨✨✨✨✨✨✨✨✨ 🍃🌺یوسف ما ز تهی دستی خلق آگاه است به چه امید به بازار رساند خود را !؟ ♥️ ♥️ 🍃🌹 @roshangari_samen
2.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⛔️ این فیلم👆 را نبینید! 🔵 امام خامنه‌ای: برای جهاد لازم نیست فقط شمشیر برداریم. مواجهه با این شبهات است... 👈 جهاد روشنگری با کانال پاسخ‌به‌شبهات‌فضای‌مجازی 👈 تقدیر شده از سوی: در دانشگاه‌ها ـــــــــــــــــــ 🚩 در پرتگاه مجازی، مجهز باش... 👈 پاسخ به شبهات‌ فضای مجازی👇 http://eitaa.com/joinchat/1042808834C1d4becaa06
✖️بایدن: مستحق مرگ بود 🔻بازخوانی بیانیه در شب شهادت مظلومانه سردار قاسم سلیمانی: هیچ آمریکایی ای در مرگ قاسم سلیمانی عزاداری نمی کند. او مستحق بود برای جنایاتش علیه نیروهای آمریکایی و هزاران بی گناه منطقه در برابر قانون بایستد.
5.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روایت استاد دانشگاه تهران از ترس شدید آمریکا از ایران 🔺دکتر جمشیدی: از سال ۲۰۱۱ آمریکا ترس شدیدی از اینکه ایران در منطقه تبدیل به یک الگو بشود دارد.
✖️دموکرات‎ها با ایران چه کردند؟ 😐☝️
یک اتفاق مشکوک در اقتصاد ایران: 🔴 آیا اصلاح‌طلبان فشار اقتصادی بر مردم را عامدانه تا انتخابات آمریکا نگه داشته‌اند؟ طی روزهای گذشته و همزمان با گمانه زنی ها در رابطه با نتایج انتخابات آمریکا قیمت ارز سکه و طلا در بازارهای داخلی با شیب قابل ملاحظه ای رو به کاهش است. برای افکارعمومی این سوال مطرح میشود که چه اتفاقی طی ۴۸ ساعت گذشته افتاده است؟ تحریم ها لغو شده؟ ارز قابل توجهی وارد کشور شده است؟ یا کنترل قیمت های ذکر شده تا این اندازه در اختیار عده ای است در دولت یا نهادهای اقتصادی مرتبط با این اقلام؟ امروز باید دستگاه‌های اجرایی کشور به این موضوع پاسخ بدهند که وقتی ظرف مدت ۴۸ امکان ریزش قیمت مثلا دلار تا ۵ هزار تومان وجود دارد آیا طی ۳ سال اخیر امکان کنترل فشار بر مردم وجود نداشت؟ آیا دولت در این مدت به خاطر انتظار برای انتخابات آمریکا فشار اقتصادی به ملت را طولانی کرده و مقاصد سیاسی را به منافع و معیشت مردم ترجیح داده است؟
5.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌🎥 رهبری یک جایگاه تشریفاتی!؟ یا کارامد!؟ (قسمت اول) ❗️اگر رهبری قرار نیست در مسائل اجرایی ورود کند، پس دقیقا مسئولیت رهبری در کشور چیست؟
8.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌🎥 رهبری یک جایگاه تشریفاتی!؟ یا کارامد!؟ (قسمت دوم) ❗️اگر رهبری قرار نیست در مسائل اجرایی ورود کند، پس دقیقا مسئولیت رهبری در کشور چیست؟ همه قسمت ها: yun.ir/6pzal5