نقشه رنگارنگ جهان با حضور ۲۰۶ پرچم در المپیک ۲۰۲۴
🔹بازیهای المپیک به عنوان بزرگترین رویداد ورزشی جهان، همواره شاهد حضور پرشور ملل مختلف از سراسر دنیا بوده است. مرور تاریخ این رقابتها، حکایتی از فراز و نشیبها، تحولات و رشد چشمگیر تعداد کشورهایی است که در این آوردگاه جهانی به میدان رفتهاند.
🔹در اولین دوره المپیک مدرن که در سال ۱۸۹۶ در آتن برگزار شد، تنها ۱۴ کشور با ۲۴۱ ورزشکار حضور داشتند. این تعداد در دورههای بعدی به تدریج افزایش یافت و در سال ۱۹۰۰ در پاریس به ۲۴ کشور و ۱۲۲۵ ورزشکار رسید.
🔹در سالهای ۱۹۱۶، ۱۹۴۰ و ۱۹۴۴ به دلیل وقوع جنگهای جهانی اول و دوم برگزاری المپیک متوقف شد. این موضوع، روند افزایش حضور کشورها را تحت الشعاع قرار داد. با این حال، پس از پایان جنگ جهانی دوم، شاهد جهشی دوباره در این زمینه بودیم.
🔹بیشترین میزان حضور کشورها در المپیک در المپیک سال ۲۰۱۶ ریو با حضور ۲۰۷ کشور بوده است. تعداد کشورهای شرکت کننده در المپیک ۲۰۲۱ توکیو و ۲۰۲۴ پاریس با تعداد ۲۰۶ کشور به ثبت رسیده است.
آمارفکت مرجع تخصصی آمار کشور و اولین مرکز برگزاری نظرسنجی در فضای مجازی 👇
@amarfact_co
⭕️چند درصد از مردم برنامههای صدا و سیما را میبینند؟
🔸پربینندهترین برنامههای صدا و سیما چه نوع برنامههایی هستند؟
🔹صدا و سیما در کدام مناطق کشور مخاطب بیشتری دارد؟
🔸ذائقه سینمایی ایرانیان به چه نوع فیلمهایی گرایش دارد؟
🔹مخاطبان شبکه نمایش خانگی بیشتر است یا مخاطبان صدا و سیما؟
برای دیدن جزئیات بیشتر به مقاله زیر مراجعه نمایید:
B2n.ir/d63414
افزایش تعداد ورزشکاران المپیک؛ فرصتی طلایی یا تهدیدی برای المپیک؟
🔹افزایش چشمگیر تعداد ورزشکاران شرکتکننده در بازیهای المپیک در طول ادوار مختلف، نشاندهنده تحولات گسترده در دنیای ورزش است. این روند رو به رشد، نتیجه عوامل متعددی از جمله گسترش رشتههای ورزشی، افزایش مشارکت زنان، توسعه ورزش در کشورهای در حال توسعه و اهمیت فزاینده المپیک در سطح بینالمللی است.
🔹ورود رشتههای ورزشی جدید و نیز حضور پررنگتر زنان در عرصه ورزش و شکستن سدهای جنسیتی، باعث شده تا تعداد ورزشکاران زن به طور قابل توجهی افزایش یابد.
🔹توسعه زیرساختهای ورزشی در کشورهای در حال توسعه و حمایت دولتها از ورزشکاران، فرصت حضور برای تعداد بیشتری از ورزشکاران را فراهم کرده است.
🔹افزایش تعداد ورزشکاران، ضمن ایجاد رقابتهای جذابتر، چالشهای جدیدی را نیز به همراه دارد. از جمله این چالشها میتوان به افزایش هزینههای برگزاری بازیها، پیچیدهتر شدن فرآیند مدیریت و سازماندهی رقابتها، و نیاز به ایجاد زیرساختهای مناسب برای پذیرش تعداد بالای ورزشکاران اشاره کرد.
آمارفکت مرجع تخصصی آمار کشور و اولین مرکز برگزاری نظرسنجی در فضای مجازی 👇
@amarfact_co
رکورد شکنی باورنکردنی سیستان و بلوچستان در برگزاری کنسرت!
🔹بر اساس آمارهای به دست آمده از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، استان سیستان و بلوچستان با برگزاری ۴۱۹ کنسرت، بیشترین تعداد کنسرتهای برگزار شده در کشور طی سال ۱۴۰۱ را داشته است.
🔹لازم به ذکر است که در این آمار، کنسرت به اجرای موسیقی زندهای که جمعیتی بالای ۵۰۰ نفر را پوشش میدهد گفته میشود.
🔹استان کرمان با تعداد ۳۴۵ کنسرت و استان اصفهان با تعداد ۲۵۴ کنسرت بعد از استان سیستان و بلوچستان قرار میگیرند
🔹استان قم با تعداد ۲ کنسرت و خراسان رضوی با ۴ کنسرت کمترین تعداد کنسرتهای برگزار شده در کشور را طی سال ۱۴۰۱ داشتهاند.
🔹موسیقی سیستان و بلوچستان آمیخته با الحان هندی و پاکستانی، موسیقیای پررمز و راز، با نغمههای عاشقانه و داستانهای حماسی و هنرمندانی بزرگ است. زندگی مردمان سیستان و بلوچستان با موسیقی و نواهای متنوع آمیخته است و شاید همین نقش پررنگ موسیقی و نوا در زنگی مردمان این خطه از کشور علت اصلی رکورد دار بودن این استان در برگزاری کنسرتهای موسیقی باشد.
آمارفکت مرجع تخصصی آمار کشور و اولین مرکز برگزاری نظرسنجی در فضای مجازی 👇
@amarfact_co
روسیه؛ بزرگترین متخلف قوانین ضد دوپینگ در سال ۲۰۲۰
🔹در مجموع در سال ۲۰۲۰ نمایندگان ۹۱ کشور در ۶۷ رشته ورزشی مرتکب تخلف شدند. روسیه از نظر تعداد موارد نقض دوپینگ در رتبهبندی آژانس بینالمللی ضد دوپینگ که توسط کمیته بینالمللی المپیک راه اندازی شده است، پیشتاز بوده است. به گفته این سازمان، ورزشکاران روسی ۱۳۵ بار با دور زدن قوانین، مورد شناسایی قرار گرفتند.
🔹هند با ۵۹ مورد تخلف و آمریکا با ۵۷ مورد تخلف ثبت شده در رتبههای بعدی قرار دارند.
🔹بر اساس آمارهای به دست آمده از وبسایت آماری statista تعداد نقض قوانین ضد دوپینگ در مسابقات المپیک از سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۲۰ نشان میدهد در سال ۲۰۱۳ تعداد ۱۹۵۳ مورد نقض قوانین ضد دوپینگ در خلال مسابقات المپیک انجام شده است.
🔹طبق این آمار تعداد نقض قوانین ضد دوپینگ در سال ۲۰۲۰ به صورت چشمگیری کاهش پیدا کرده است و به ۹۱۰ مورد رسیده است.
آمارفکت مرجع تخصصی آمار کشور و اولین مرکز برگزاری نظرسنجی در فضای مجازی 👇
@amarfact_co
بین ایران و اسرائیل چه کسی دست بالاتر را در قدرت نظامی دارد؟
🔹 آمارهایی که از قدرت نظامی ایران به دست آمده بدون در نظر گرفتن امکاناتی است که در اختیار سپاه پاسداران قرار دارد.
🔹قدرت نظامی ایران و اسرائیل از جمله مسائلی است که نقشی اساسی در تعیین موازنه قدرت در منطقه خاورمیانه را ایفا میکند.
🔹بر اساس اطلاعات به دست آمده از وبسایت globalfirepower ایران در زمینه قدرت نظامی در رتبه ۱۴ جهان قرار دارد در حالی که اسرائیل رتبه ۱۷ را در جهان دارد.
🔹طبق اطلاعات به دست آمده بودجه دفاعی اسرائیل ۲۴ میلیارد دلار است در حالی که بودجه دفاعی ایران تنها ۹.۹ میلیارد دلار است.
🔹طبق برآوردهایی که در این آمار صورت گرفته است، در تمامی عرصهها به جز یگان هوایی برتری با ایران بوده است.
🔹در این آمار صرفا ادوات و امکانات نظامی مورد بررسی قرار گرفته است در صورتی که مسائل گسترده تری در تخمین قدرت نظامی یک کشور دخیل است.
آمارفکت مرجع تخصصی آمار کشور و اولین مرکز برگزاری نظرسنجی در فضای مجازی 👇
@amarfact_co
کدام دولتها در تأیید وزرای پیشنهادی خود موفقتر بودهاند؟
🔹در ابتدای انقلاب، فضای سیاسی ایران تحت تأثیر تحولات انقلابی و جنگ تحمیلی بود. دولت موقت و دولتهای بعدی که در این دوران شکل گرفتند، عموماً توانستند با توجه به شرایط خاص کشور، برای اکثریت وزرای پیشنهادی خود از مجلس رأی اعتماد بگیرند.
🔹در دوران جنگ تحمیلی و شرایط فوقالعاده کشور، دولت سیدعلی خامنهای با حمایت گستردهای از سوی مجلس مواجه شد. این دولت به دلیل لزوم اتحاد ملی، توانست اکثریت قریب به اتفاق وزرای خود را با رأی اعتماد مجلس منصوب کند.
🔹بر اساس اطلاعات موجود وزرای پیشنهادی دولت سیدمحمد خاتمی توانستند به طور کامل از مجلس شورای اسلامی رأی اعتماد بگیرند اما در طول دوران فعالیت خاتمی و کابینهاش، مجلس تعداد زیادی از این وزرا را استیضاح کرد.
🔹وزرای پیشنهادی محمود احمدی نژاد کمترین میزان رأی اعتماد را از مجلس در بین دولتهای مختلف کسب کردهاند. بخش عمدهای از وزرای پیشنهادی ناشناخته یا کمتر شناخته شده بودند و سوابق مدیریت قابل توجهی نداشتند.
آمارفکت مرجع تخصصی آمار کشور و اولین مرکز برگزاری نظرسنجی در فضای مجازی 👇
@amarfact_co
⭕️عملکرد ایران در المپیک پاریس چگونه بوده است؟
🔸جنجالیترین حواشی المپیک پاریس چه بود؟
🔹کدام کشورها از المپیک محروم شدند؟
🔸کدام کشورها رکورددار میزبانی المپیک هستند؟
🔹طلسم کدام رکوردها شکسته شد؟
برای دیدن جزئیات بیشتر به یادداشت زیر مراجعه نمایید:
https://B2n.ir/j44475
مسنترین کابینه در بین دولتهای جمهوری اسلامی کدام است؟
🔹بررسیهای انجام شده نشان میدهد کابینه دولت سوم و چهارم جوانترین کابینه در بین دولتهای جمهوری اسلامی بوده است.
🔹روز گذشته مسعود پزشکیان، لیست ۱۹ نفره وزرای پیشنهادی خود را تقدیم مجلس کرد. میانگین سنی کابینه پیشنهادی پزشکیان به ۶۰ سال میرسد که مسنترین کابینه در ادوار مختلف دولتهای جمهوری اسلامی ایران است.
🔹در بین وزرای پیشنهادی عبدالناصر همتی با ۶۷ سال سن به عنوان مسنترین فرد و ستار هاشمی و فرزانه صادق مالواجرد با ۴۸ سال سن به عنوان جوانترین وزرای پیشنهادی حضور دارند.
آمارفکت مرجع تخصصی آمار کشور و اولین مرکز برگزاری نظرسنجی در فضای مجازی 👇
@amarfact_co
خواست بیش از نیمی از مردم، رأی به وزرای شایسته و کارآمد
🔹در نظرسنجیهایی که در خصوص رأی اعتماد وزرای پیشنهادی در بستر روبیکا و تلگرام انجام شده در مجموع حدود ۹۴,۲۸۵ نفر شرکت کردند.
🔹۵۲ درصد از مردم اعتقاد دارند که نمایندگان مجلس باید سوابق وزرای پیشنهادی را به طور دقیق بررسی کنند و افراد اصلح را انتخاب نمایند و ۱۱.۷ درصد عقیده دارند که جهت تسریع در امور کشور نمایندگان میبایست تمام وزرای پیشنهادی را تأیید صلاحیت نمایند.
🔹طبق نظر ۳۲.۸ درصد از شرکتکنندگان در این نظرسنجی در بین ۱۹ وزیر پیشنهادی دولت چهاردهم کمتر از ۱۲ نفر و به عقیده ۲۳.۸ درصد از شرکتکنندگان بین ۱۲ تا ۱۵ نفر از وزرای پیشنهادی رأی اعتماد نمایندگان را کسب خواهند کرد.
🔹حضور یک وزیر زن در کابینه پیشنهادی پزشکیان نقطه امیدی برای حضور زنان در مسند وزارت است.
🔹با بررسی فهرست پیشنهادی رئیسجمهور حضور افرادی با سلایق سیاسی متفاوت به چشم میآید. به عقیده برخی سیاسیون ممکن است برخی افراد حاضر در این فهرست نامتوازن موفق به کسب رأی اعتماد نمایندگان مجلس نشوند.
آمارفکت مرجع تخصصی آمار کشور و اولین مرکز برگزاری نظرسنجی در فضای مجازی 👇
@amarfact_co
جیب خالی، پز عالی!
🔸کمیته ملی المپیک ۱۰ میلیارد و وزارت ورزش ۸ میلیارد یعنی جمعا ۱۸ میلیارد تومان به عنوان پاداش برای مدال آوران طلایی اختصاص دادند.
🔸پاداش ۱۸ میلیارد تومانی (که معادل ۳۰۰ هزار دلار است) در حالی برای ورزشکاران طلایی در نظر گرفته شده است، که با درآمد ناخالص ملی برای هر نفر تناسب چندانی ندارد.
🔸 طبق آمار اعلام شده، ایران حدود ۶۷ برابر سرانه درآمد ناخالص ملی به هر ورزشکاری که مدال طلا گرفته جایزه اهدا می کند که بین تمام کشورهای حاضر در المپیک در رتبه اول قرار دارد! این در حالی است که ۴ کشور انگلیس، نیوزلند، نروژ و سوئد هیچ پاداشی قرار نیست به ورزشکاران مدال آور خود اختصاص دهند.
🔸طبیعتا مانند اکثر کشورها اهدای پاداش از سوی دولتها به منظور قدردانی و ترغیب ورزشکاران و جوانان به ورزش حرفهای اقدامی شایسته است اما پرسش این است که چرا مبلغ اختصاص داده شده تناسبی با وضعیت اقتصادی کشور ندارد؟!
آمارفکت مرجع تخصصی آمار کشور و اولین مرکز برگزاری نظرسنجی در فضای مجازی 👇
@amarfact_co
تهران و خوزستان رکوردداران مصرف برق در سال ۱۴۰۱
🔹بر اساس آمارهای به دست آمده از وبسایت شرکت توانیر در سال ۱۴۰۱ استان تهران با مصرف ۳۹ میلیون مگاوات ساعت و استان خوزستان با ۳۴ میلیون مگاوات ساعت بیشترین میزان مصرف برق را در بین استانهای کشور داشتهاند.
🔹استانهای اصفهان و فارس به ترتیب با میزان ۲۸ میلیون مگاوات ساعت و ۲۳ میلیون مگاوات ساعت در رتبههای بعدی قرار دارند.
🔹همچنین کمترین میزان مصرف برق را استان ایلام با ۱.۸ میلیون مگاوات ساعت داشته است.
🔹استانهایی با جمعیت زیاد و تراکم بالای جمعیتی، نظیر تهران بهطور طبیعی مصرف برق بیشتری دارند.
🔹مصرف بالای برق در استانهای مختلف ایران تحت تأثیر مجموعهای از عوامل جمعیتی، اقتصادی، اقلیمی و صنعتی است. مدیریت بهینه منابع، بهکارگیری فناوریهای نوین در صرفهجویی انرژی و برنامهریزیهای کلان اقتصادی میتواند به کاهش مصرف برق و بهبود کارایی انرژی در این استانها کمک کند.
آمارفکت مرجع تخصصی آمار کشور و اولین مرکز برگزاری نظرسنجی در فضای مجازی 👇
@amarfact_co
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پرستاران در برابر فشارهای کاری و اقتصادی
🔹به دنبال خودکشی یکی از پرستاران بیمارستانی در شیراز، اعتراضاتی در جامعه پرستاران شهرهای مشهد، یاسوج، شیراز، یزد و چند شهر دیگر شکل گرفت.
🔹با وعدههایی که دانشگاه علوم پزشکی در جهت پرداخت معوقات پرستاران شهرهای مختلف اظهار داشته است پرستاران شیرازی با انتشار بیانیهای به اعتراض خود پایان دادند. طبق گفته پرستاران این اعتراض به وضعیت شغلی و معیشتی آنها بوده است.
🔹بر اساس آمارهای به دست آمده کشور نروژ بالاترین سرانه پرستار و ماما در جهان را دارد. این کشور به ازای هر ۱۰۰۰ نفر از جمعیت خود ۱۷.۶ پرستار و ماما دارد.
🔹طبق این آمار ایران در بین ۱۲۲ کشور جهان رتبه ۶۷ را دارد که نشان دهنده کمبود پرستار و ماما در کشور است.
آمارفکت مرجع تخصصی آمار کشور و اولین مرکز برگزاری نظرسنجی در فضای مجازی 👇
@amarfact_co
چرا پرستاران ایرانی کشور را ترک میکنند؟
🔹رصدخانه مهاجرت ایران در میان پزشکان و پرستاران، پیمایشی را با حجم نمونه ۳۳۰ نفر انجام داده که ۵۵ درصد این جامعه آماری را مردان و ۴۵ درصد را زنان تشکیل دادهاند.
🔹طبق این پیمایش ۵۱ درصد از پزشکان و پرستاران ایرانی به دلایل کاری و ۳۳ درصد به دلایل تحصیلی قصد مهاجرت از کشور را دارند.
🔹برای ۲۱.۵ درصد از این قشر کشور آمریکا و برای ۲۰ درصد جامعه پزشکی و پرستاری کشور، کانادا، مطلوبترین مقصد مهاجرتی شناخته میشود.
🔹طبق نتایج حاصل از این نظرسنجی برخلاف بسیاری از افراد، عمده دلایل مهاجرت پرستاران و پزشکان را مسائل کاری تشکیل میدهد.
🔹پرستاران ایرانی از جمله اقشاری هستند که علیرغم فشارهای کاری طاقت فرسا و نقش کلیدی آنها در نظام سلامت، سطح درآمد آنها کفاف معیشت آنها را نمیدهد.
🔹سیل روزافزون مهاجرت پرستاران ایرانی در حالی است که کشور با کمبود شدید کادر درمان و به ویژه نیروی پرستار مواجه است.طبق گفته دبیرکل خانه پرستار آمار سالانه مهاجرت پرستاران از کشور به ۳۰۰۰ نفر در سال رسیده است.
آمارفکت مرجع تخصصی آمار کشور و اولین مرکز برگزاری نظرسنجی در فضای مجازی 👇
@amarfact_co
زائران اربعین، بیشتر از کدام مرزها تردد داشتهاند؟!
🔹طبق گفته معاون حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی ۵۱ درصد از زائران اربعین از طریق مرز مهران، ۲۵ درصد مرز شلمچه، ۱۵ درصد مرز خسروی، ۷ درصد مرز چذابه و ۱ درصد از مرزهای باشماق و تمرچین تردد کردهاند.
🔹طبق نظرسنجی انجام شده در آمارفکت ۵۲.۵ درصد از زائران اربعین از مرز مهران و ۲۰ درصد از طریق مرز شلمچه به زیارت اربعین میروند.
🔹نتایج نسبتا مشابهی بین آخرین آمار رسمی از تردد مرزها و نتایج حاصل از نظرسنجی انجام شده در آمارفکت وجود دارد.
🔹با توجه به ازدحام جمعیت در مرز مهران و شلوغی این مرز، مسئولین از زائران خواستند تا از سایر مرزها برای شرکت در زیارت اربعین اقدامنمایند.
آمارفکت مرجع تخصصی آمار کشور و اولین مرکز برگزاری نظرسنجی در فضای مجازی 👇
@amarfact_co
زنان چه سهمی از ساختار حکمرانی در ایران داشتهاند؟
🔸نخستین وزیر زن در ایران که بود؟
🔹سهم زنان از کرسیهای مجلس در ادوار مختلف چقدر بوده است؟
🔸آیا معاونت امور زنان و خانواده جای خالی وزرای زن در ایران را پر میکند؟
🔹موانع مشارکت سیاسی زنان در ایران چیست؟
برای دیدن جزئیات بیشتر به یادداشت زیر مراجعه نمایید:
https://B2n.ir/y39636
کدام استانها محیط مساعدتری برای کسب و کارها دارند؟
🔹آخرین گزارش پایش ملی محیط کسبوکار ایران نشان میدهد شاخص ملی کسب و کار از ۷۰ مؤلفه پیمایشی و آماری تشکیل شده است. ۲۸ مؤلفه شامل مؤلفههای نظرسنجی و پیمایشی هستند و ۴۲ مؤلفه دیگر از طریق آمارهای رسمی موجود در کشور استخراج میشوند.
🔹 استانهای مرکزی، خوزستان، همدان، البرز و خراسان شمالی، به ترتیب مساعدترین محیط کسب و کار در بهار ۱۴۰۳ بودهاند.
🔹استانهای هرمزگان، کردستان و اردبیل نامساعدترین محیط کسب و کار در کشور را داشتهاند.
🔹۳ استان برتر در ۴ شاخص زیر عملکرد بهتری داشتند:
موانع کم تر در فرایند اخذ مجوز،
تمایل بیشتر مردم آن استان به کالای ایرانی،
رانت و انحصار کم تر در بین رقبا،
نظام توزیع عادلانه تر
🔹نامناسبترین مؤلفههای محیط کسب و کار نیز شامل:
غیرقابل پیشبینی بودن و تغییرات مواد اولیه،
دشواری تامین مالی بانکها،
و بی ثباتی سیاستها و قوانین ناظر بر کسب و کارها بودهاند.
آمارفکت مرجع تخصصی آمار کشور و اولین مرکز برگزاری نظرسنجی در فضای مجازی 👇
@amarfact_co
بزرگترین پیادهروی زیارتی جهان مربوط به کدام ادیان است؟
🔹شاید برای بسیاری از ما ایرانیان که با پیادهروی اربعین و اهمیت آن در فرهنگ شیعی آشنا هستیم، این پرسش پیش بیاید که آیا تنها شیعیان به پیادهروی زیارتی اهمیت میدهند؟
🔹پیادهروی طولانیمدت و همراه با سختیهای مسیر، در بسیاری از مذاهب و ادیان وجود دارد. در تصویر فوق شاهد ۷ پیاده روی بزرگ و مهم مذهبی جهان هستیم که ۴ پیاده روی مربوط به دین مسیحیت و ۳ مراسم دیگر به مذاهب اسلام، هندو و بودا مربوط میشود.
🔹بزرگترین اجتماع مذهبی به نیت پیادهروی زیارتی در جهان، مربوط به آیین هندو است. پیروان هندوئیسم هر ۳ سال یک بار با جمعیتی بالغ بر ۱۲۰ میلیون نفر طی مراسم کومب میلا تا رودخانه گنگ پیادهروی میکنند و بدن خود را به نیت پاک شدن گناهان در آب این رودخانه میشویند.
🔹زیارت اربعین نیز بزرگترین اجتماع پیادهروی جهان است که به طور سالانه صورت میگیرد و پیروان مذهب شیعه با جمعیتی بین ۲۰ تا ۳۰ میلیون نفر تا حرم امام حسین(ع) به نیت زیارت این حضرت پیادهروی میکنند.
آمارفکت مرجع تخصصی آمار کشور و اولین مرکز برگزاری نظرسنجی در فضای مجازی 👇
@amarfact_co
جایگاه ایران در بازی همستر پایینتر از ادعاهای رسانهها
🔸همستر کامبت یک بازی سرگرمکننده بر بستر تلگرام است که با هدف کسب درآمد در سراسر جهان محبوب شده است.
🔸آخرین آمارها حاکی از این است که این بازی در سراسر جهان بیش از ۳۰۰ میلیون کاربر دارد.
🔸آمارهای به دست آمده نشان میدهد ۲۲ درصد مردم سنگاپور بازی همستر را انجام میدهند.
🔸کشور نروژ با ۲۱ درصد کاربر و پرتغال با ۱۹ درصد کاربر همستر بعد از سنگاپور بیشترین میزان کاربران همستر در جهان را دارند.
🔸طبق آمارهای به دست آمده با وجود شرکت ۴.۴ میلیون نفر از مردم ایران در بازی همستر، این تعداد تنها ۵ درصد از جمعیت کشور را تشکیل دادهاند و ایران در بین ۵۰ کشوری که کاربر همستر دارند، در رتبه ۳۳ قرار گرفته است.
آمارفکت مرجع تخصصی آمار کشور و اولین مرکز برگزاری نظرسنجی در فضای مجازی 👇
@amarfact_co
هریس در صدر جدیدترین نظرسنجیهای انتخاباتی
🔹جو بایدن که ماهها در نظرسنجیهای ملی ایالات متحده آمریکا از ترامپ عقب بود پس از مناظره فاجعه باری که در اواخر ماه ژوئن داشت، نهایتا در اواخر جولای از رقابتهای انتخاباتی کنارهگیری کرد و پس از آن کاملا هریس به عنوان نماینده حزب دموکرات معرفی شد.
🔹میانگین نظرسنجیهای انجام شده توسط وبسایت تحلیلی fivetheirtyeight حاکی از آن است که تا ۳۱ جولای دونالد ترامپ در نظرسنجیهای ملی انجام شده آرای بیشتری را نسبت به کاملا هریس داشته است.
🔹از تاریخ ۳ آگوست تا ۲۲ آگوست میزان آرای هریس در نظرسنجیهای ملی از ترامپ پیشی گرفته است.
🔹نتایج به دست آمده نشان میدهد میزان آرای دونالد ترامپ روندی تقریبا ثابت را طی نموده و تغییری چندانی در اقبال هواداران ترامپ ایجاد نشده است.
🔹افزایش اقبال کسانی که نسبت به رأی دادن مردد بودهاند به کاملا هریس موجب پیشی گرفتن آرای هریس از ترامپ طی ماه آگوست شده است.
آمارفکت مرجع تخصصی آمار کشور و اولین مرکز برگزاری نظرسنجی در فضای مجازی 👇
@amarfact_co
بیش از نیمی از مردم ،هریس را برنده انتخابات آمریکا میدانند!
🔹در این نظرسنجی ۸۸,۷۰۶ نفر شرکت کردند که ۶۸ درصد سهم مخاطبان روبیکا و ۳۲ درصد سهم مخاطبان تلگرام بوده است.
🔹به عقیده ۵۷ درصد از شرکتکنندگان در این نظرسنجی کاملا هریس در رقابتهای انتخاباتی آمریکا پیروز میشود.
🔹۴۳ درصد از شرکت کنندگان در این نظرسنجی نیز معتقدند که دونالد ترامپ با موفقیت در رقابتهای انتخاباتی، رئیس جمهور بعدی ایالات متحده خواهد بود.
🔹نظرسنجیهای ملی انجام شده در آمریکا حاکی از رقابت تنگاتنگ این دو کاندیدا در حالی است که کاملا هریس با اختلافی اندک از دونالد ترامپ جلوتر است.
🔹طبق این نظرسنجیها در بسیاری از ایالتهای آمریکا، هریس پیشتازی اندکی را نسبت به دونالد ترامپ دارد.
🔹 نظرسنجیها نشان میدهند که رقابت بین این دو نامزد به شدت حزبی است. اکثر جمهوریخواهان از ترامپ حمایت میکنند و اکثر دموکراتها از هریس. با این حال، مهم است که به رایدهندگان مستقل و میانهرو توجه شود، چرا که این گروه میتواند نتیجه نهایی انتخابات را تعیین کند.
آمارفکت مرجع تخصصی آمار کشور و اولین مرکز برگزاری نظرسنجی در فضای مجازی 👇
@amarfact_co
انتخابات آمریکا تا چه حد بر اقتصاد ایران تأثیرگذار است؟
🔹در این نظرسنجی ۷۲,۸۳۶ نفر شرکت کردند که سهم مخاطبان تلگرام ۲۸.۱ درصد و سهم مخاطبان روبیکا ۷۱.۹ درصد بوده است.
🔹به عقیده ۵۵.۷ درصد از مردم تأثیر انتخابات آمریکا بر آینده سیاسی-اقتصادی کشور به شیوه تعامل ایران بستگی دارد.
🔹از نظر ۲۴.۷ درصد شرکتکنندگان در این نظرسنجی، انتخابات آمریکا بر آینده سیاسی-اقتصادی کشور تأثیری نخواهد داشت.
🔹دونالد ترامپ رویکردی سختگیرانه را در رابطه با ایران دارد به طوریکه در دوران ریاست جمهوری خود با خروج از توافق برجام و اجرای سیاست فشار حداکثری، بر حجم و شدت تحریمهای اقتصادی-سیاسی ایران افزود.
🔹در مقایسه با ترامپ، کاملا هریس در مواجهه با ایران مواضع نرمتری را دارد. او و بایدن به دنبال احیای روابط با ایران و بازگشت به توافق هستهای با شرط پایبندی ایران به تمام تعهدات خود ذیل برجام بودند.
آمارفکت مرجع تخصصی آمار کشور و اولین مرکز برگزاری نظرسنجی در فضای مجازی 👇
@amarfact_com