eitaa logo
عمار
32 دنبال‌کننده
11.5هزار عکس
18.4هزار ویدیو
84 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
9.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 *رهبر انقلاب: مذاکره با آمریکا هیچ تاثیری در رفع مشکلات کشور ندارد* 🔹مذاکره با آمریکا هیچ تاثیری در رفع مشکلات کشور ندارد. این را باید ما درست بفهمیم. این‌جور به ما وانمود نکنند که اگر نشستیم پشت میز مذاکره با آن دولت، فلان مشکل حل می‌شود. نخیر، از مذاکره با آمریکا هیچ مشکلی حل نمی‌شود. 🔹ما در دهه ۹۰ نشستیم با آمریکا مذاکره کردیم حدود ۲ سال یک معاهده‌ای هم تشکیل شد. البته آمریکا تنها نبود، چند تا کشور دیگر هم بودند، لکن محور آمریکا بود. دولت ما نشست مذاکره کرد، رفتند، آمدند، نشستند، برخاستند، مذاکره کردند، گفتگو کردند، خندیدند، دست دادند، رفاقت کردند، همه کار کردند. در این معاهده طرف ایرانی به طرف مقابل خیلی امتیاز داد. اما همان معاهده را آمریکایی‌ها عمل نکردند. 🔹 همین شخصی که الان سر کار است، معاهده را پاره کرد. معاهده برای این بود که تحریم‌های آمریکا برداشته شود، برداشته نشد. در مورد سازمان ملل هم یک استخوانی لای زخم گذاشتند که مثل تهدیدی همیشه بالا سر ایران وجود داشته باشد. 🔹خب این تجربه است دیگر. از این تجربه استفاده کنیم. امتیاز دادیم، مذاکره کردیم، امتیاز دادیم، کوتاه آمدیم، اما نتیجه‌ای که مقصودمان بود به دست نیاوردیم. همین معاهده را هم با همه این نقص‌هایی که داشت طرف مقابل خراب کرد، نقض کرد، پاره کرد. با یک چنین دولتی مذاکره نباید کرد، مذاکره‌کردن عاقلانه نیست، هوشمندانه نیست، شرافتمندانه نیست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبر انقلاب: آمریکایی‌ها به امنیت ملت ایران تعرض کنند ما هم بدون تردید به امنیت آنها تعرض خواهیم کرد 🔹اگر آمریکایی‌ها ما را تهدید کنند، تهدیدشان میکنیم، اگر تهدید خود را در مورد ما عملی کنند ما هم تهدید خود را عملی خواهیم کرد. اگر آمریکایی‌ها به امنیت ملت ایران تعرض کنند ما هم بدون تردید به امنیت آنها تعرض خواهیم کرد. 🔹آمریکایی‌ها نشستند، روی کاغذ دارند نقشه جهان را تغییر می‌دهند. البته فقط روی کاغذ است، هیچ‌گونه واقعیتی ندارد. درباره‌ی ما هم نظر می‌دهند، حرف می‌زنند، اظهار نظر می‌کنند، تهدید می‌کنند. ما اگر تهدیدمان بکنند، تهدیدشان می‌کنیم. اگر این تهدید را عملی کنند، ما هم تهدید را عملی می‌کنیم. اگر به امنیت ملت ما تعرض کنند، ما هم به امنیت آن‌ها تعرض خواهیم کرد بدون تردید. 🔹این رفتار درس گرفته از قرآن و دستور اسلام است و این وظیفه‌ای است که بر عهده ما است. امیدواریم خدای متعال ما را در انجام وظایف‌مان موفق بدارد.
رهبر انقلاب: از مذاکره به عنوان یک امر خوب یاد می‌کنند، انگار که کسی مخالف خوب‌بودن مذاکره است 🔹رهبر انقلاب با اشاره به مطالب و بحث‌هایی دربارهٔ مذاکره در روزنامه‌ها و فضای مجازی و سخنان برخی افراد، گفتند: محور این حرف‌ها، موضوع مذاکره با آمریکا است و از مذاکره به‌عنوان یک امر خوب یاد می‌کنند، انگار که کسی مخالف خوب‌بودن مذاکره است. 🔹ایشان با اشاره به پُر کاری وزارت امور خارجهٔ در زمینهٔ مذاکره و رفت‌وآمد و انعقاد قرارداد با همهٔ کشورهای دنیا، تأکید کردند: تنها استثنایی که در این زمینه وجود دارد آمریکا است. البته اسم رژیم‌صهیونیستی را به‌عنوان استثنا نمی‌بریم چرا که این رژیم اساساً دولت نیست بلکه یک باند جنایتکار و غاصب سرزمین است.
9.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روایت شنیده‌نشده از مراسم خاص جاروکشی صحن‌های حرم امام رضا(ع) در حسینیۀ معلی
🔰 | بازتاب بیانات رهبر انقلاب درباره مذاکره با آمریکا در رسانه‌های جهان 🔸 خبرگزاری رویترز: آیت‌الله خامنه‌ای: تجربه ثابت می‌کند مذاکره با آمریکا هوشمندانه نیست. 🔹 فایننشال تایمز انگلیس: آیت‌الله خامنه‌ای: مذاکره با آمریکا هوشمندانه، عاقلانه و شرافتمندانه نیست. 🔸 تایمز اسرائیل: آیت‌الله خامنه‌ای هشدار داد که اگر آمریکا به تهدیدات علیه ایران «اقدام کند» تهران به همان شکل پاسخ خواهد داد 🔹 آیت‌الله خامنه‌ای: اگر آمریکایی‌ها ما را تهدید کنند، تهدیدشان میکنیم، اگر تهدید خود را در مورد ما عملی کنند ما هم تهدید خود را عملی خواهیم کرد. اگر آمریکایی‌ها به امنیت ملت ایران تعرض کنند ما هم بدون تردید به امنیت آنها تعرض خواهیم کرد.
بغداد الیوم: ترکیه با آموزش داعش، در پی توطئه علیه عراق و سوریه است 🔹پایگاه خبری بغداد الیوم نقل از منابع کُرد: ده‌ها اردوگاه در مناطق نزدیک به اعزاز و ادلب ایجاد شده و عناصر داعشی تحت آموزش ترکیه، در حال آموزش‌های نظامی فشرده هستند. 🔹تعداد عناصری که در حال آموزش هستند حدود ۱۲۰۰ تروریست است که بیشتر آنان از ساکنان موصل، صلاح الدین و الشرقاط در عراق بوده‌اند و هم‌اکنون تحت آموزش نظامیان تُرک قرار دارند. 🔹اردوگاه‌های آموزشی در چند منطقه در داخل سوریه قرار دارد که مهم‌ترین آن در مناطق مرزی ادلب، اردوگاه باب السلامة(حلب) اردوگاه «بركودان» در نزدیکی اعزاز واقع شده است. 🔹هدف ترکیه از آموزش این عناصر، انجام عملیات‌های نظامی در مناطق شمال شرق سوریه از جمله منبج، عفرین و کوبانی است. ترکیه در تلاش است با گسیل این نیروها به عراق، نیروهای امنیتی کُرد را هدف قرار دهد.
17.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تجربه مذاکره از زبان حسن روحانی
📌گالانت وزیر جنگ سابق اسرائیل: در هفته اول مرداد ماه برای ما روشن شد که یک نفر در حزب الله به پیجرها سوء ظن دارد و ما او را ترور کردیم. ما او را با یک نفر دیگر که مرتبط با موضوع نبود ترور کردیم تا حزب الله نداند چرا او را ترور کردیم. ما هنیه را در تهران با بمب ترور کردیم.
9.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌روایت وزیر جنگ سابق اسرائیل از نحوه ترور سید حسن نصرالله یوآو گالانت، وزیر جنگ برکنار شده رژیم صهیونیستی در تشریح روایتش از ترور سید حسن نصرالله با اشاره به جلسه ارزیابی مقامات ارشد نظامی و اطلاعاتی در روز یکشنبه قبل از انجام ترور می گوید: وقتی از هرتزی هالوی، رییس ستاد کل ارتش و فرمانده نیروی هوایی پرسیدم شانس موفقیت عملیات چقدر است؟ آنها به من گفتند ۹۰ درصد. به آنها گفتم برای چنین عملیاتی چه میزان بمب استفاده خواهید کرد؟ آنها جواب دادند ۴۰ تن. از آنها خواستم تا وزن بمب ها به ۸۰ تن افزایش پیدا کنند تا بدین شکل شانس ترور دبیرکل حزب الله به ۹۹ درصد افزایش پیدا کند. گالانت همچنین از تردید نتانیاهو برای ترور سید حسن نصرالله در جلسات کابینه امنیتی پرده برداشت و افزود نخست وزیر در نهایت در جلسه روز چهارشنبه و قبل از سفرش به آمریکا تصمیم گرفته بود تا تصمیم گیری در مورد ترور سید حسن نصرالله تا زمان بازگشتش از سفر آمریکا به تعویق بیفتد، اما رییس سازمان اطلاعات ارتش تاکید داشت که ممکن است دبیرکل حزب الله هر لحظه پناهگاه خود را ترک کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در میان حوادث عجیب آمریکا چند روز پیش هم شاهد آتش سوزی پالایشگاه مارتینز در کالیفرنیا بودیم!!.
💢عضو کمیسیون امنیت ملّی در‌ پاسخ به تهدیدات ترامپ: اگر فرصتی بدست دهد شخصا تو را قصاص خواهم کرد/هرگاه امکانی برای شخص خود من پیدا شود لحظه‌ای در کشتن تو تردید نخواهم کرد 🔹🔸مجتبی زارعی، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: ترامپ گفته اگر ایران مرا بُکشد آن را نابود خواهد کرد؛ اولا مردم آمریکا به تنهایی برای کشتن تو کافی هستند ♦️ثانیا ای احمق! کار ما ایرانیانِ متمدن، کشتن نیست؛ کار ما قصاص و مقابله بمثل با جنایتکار و تروریست است/ ثالثا به عنوان عضو کمیسیون امنیت ملّی و بر اساس واقعیات عقلی، میهنی، شرعی، سیاسی و امنیتی می‌گویم پرونده قصاص حاج قاسم هرگز به زیر میز نخواهد رفت و کماکان در دستور کار و روی میز است؛ اینجا پاناما ، مکزیک، کانادا، اروپا، دانمارک، مصر و اردن نیست! ♦️اما به سهم فردی خود می‌گویم هرگاه امکانی برای شخص خود من پیدا شود لحظه‌ای در کشتن تو تردید نخواهم کرد، تازه من یک مقام سیاسی‌ام که اینطور دیپلماتیک حرف می‌زنم، توده ایرانیان مترصد فرصتند که قاتل و آمر ترورِ بزرگترین شخصیت ضد تروریسم جهان را به نحو باشکوه و درخور شآن حاج قاسم به درک واصل کنند ان شاء الله