eitaa logo
عمار
32 دنبال‌کننده
11.6هزار عکس
18.6هزار ویدیو
85 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
6.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞اگر نقشی ندارید، خائن هستید 🎙 عین‌صاد #️⃣
5.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 انتقاد کارشناس شبکهٔ فاکس‌نیوز از کمک‌های آمریکا به اوکراین 🔹تیم کندی: این که ما قصد داریم هر کشور دیگری را بالاتر از کشور خودمان در اولویت قرار دهیم توهین‌آمیز است. 🔹به جنگ اوکراینی نگاه می‌کنیم که هیچ استراتژی خروجی ندارد و واقعاً هیچ برنامه‌ای برای پیروزی ندارد، به‌جز اینکه ما پول بیشتری در آنجا خرج کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶 در خیابان های فرانسه چه می گذرد؟ پ.ن: اگر ایران بود هم همین جور بایکوت می شد؟! رسانه های دنیا رو زیر و رو هم بکنید به تعداد انگشتان یک دست هم صدای این اعتراضات و نحوه برخورد نیروی های فرانسه مخابره نشده!
9.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶 فریادهای دکتر هوشنگ امیراحمدی بر سر اپوزیسیون: اپوزیسیون خائن و وطن‌فروش است؛ تمامیت ارضی ایران برای این‌ها ذره‌ای اهمیت ندارد. 🔸 دکتر هوشنگ امیراحمدی، مدیر مرکز مطالعات خاورمیانه در دانشگاه راتگرز آمریکا: 🔹ما در یک منطقه بمب‌گذاری شده قرار داریم و متأسفانه اپوزیسیون ایران به بهانه‌های واهی می‌خواهند ایران را نابود کنند؛ ایران هیچ اهمیتی برای اپوزیسیون خائن ندارد؛ براندازان نوکر اسرائیل و آمریکا هستند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶 ویدیو دلقک بازی اوکراینی ها با سلاح های آمریکایی رو به مردم آمریکا نشون ندید:) بیچاره ها چندین میلیارد دلار از مالیاتشون رو خرج اینا کردن 😁
⚡️ 🔶 چرا بچه ام انقدر حرف میزنه و سوال می پرسه؟ 1️⃣ هوش بالا قدرت تکلم کودکان باهوش زودتر کامل میشه و پرحرفی در کودکی، باعث رشد مهارت های ارتباطی و اعتماد به نفس جهت معاشرت با دیگران در بزرگسالی میشه. 2️⃣کنجکاوی کودکان در حال یادگیری و کشف محیط اطراف خود هستند، پس مدام سوال دارند و فکر می کنند والدین جواب همه آنها را می دانند. 3️⃣ کاهش ترس و استرس و هیجان گاهی حرف زدن کودک جهت تخلیه احساس های پرفشاری است که تجربه میکند. مثلا: 🔹 جهت تخلیه هیجان در کل مسیر خانه به شهربازی حرف میزد. 🔹 جهت تخلیه ترس مدام سوال می پرسد: 🔻 مامان صورت دزدا سیاهه؟بچه ها هم می دزدن؟وقتی داخل خونه هستیم هم دزد میاد؟ 4️⃣ جلب توجه شاید دقت کرده باشین که هنگام حرف زدن با تلفن و یا بودن در جمع دوستان، فرزندمون بیشتر حرف میزنه. در واقع پرحرفی راهیست که مطمئن بشه، محبت و توجه والدین به او کم نشده. 5️⃣ قانع نشدن به دلیل اینکه کودک ما تجربه و شناخت کاملی ندارد پس مدام می پرسد. گاهی لازم است یک مطلب را بارها بپرسد تا بتواند آن را درک کند. 🔻 بابا منم میتونم برم تو تلویزیون؟ باید شیشه اش رو بشکونم که بشه؟ خونه ی اون عروسکا که تو تلویزیون هستن کجاست؟