eitaa logo
عمار
32 دنبال‌کننده
11.6هزار عکس
18.7هزار ویدیو
85 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢تعطیل‌کنندگان بازار بجنورد را بشناسید ♦️اعتراف متهمان به برهم زدن نظم عمومی با تهدید و ارعاب کسبه
💢آزادی تعدادی از بازداشتی‌های زیر ۱۸ سال اغتشاشات ♦️معاون امور بین‌الملل قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی با حضور در کانون اصلاح و تربیت استان تهران با ۲۰ بازداشتی زیر ۱۸ سال اغتشتاشات اخیر دیدار کرد و در جریان وضعیت آنان قرار گرفت. ♦️در نتیجه این بازدیدها و در ادامه تدابیر رئیس قوه قضائیه، تعدادی از بازداشت‌‌شدگان دارای شرایط، با صدور قرارهای لازم آزاد شدند.
💢چین شریک راهبردی ایران است و در سالهای گذشته بارها به ایران کمک کرده تا تحریم های غرب علیه کشورمان خنثی یا کم اثر شود اما این دلیل نمی شود که در برابر خطای چینی ها مسامحه شود. ♦️تجمع امروز بسیج دانشجویی در برابر سفارت چین دو پیام مشخص دارد؛ اول آنکه چین هرچقدر هم به ایران نزدیک باشد حق ندارد نسبت به تمامیت ارضی ایران ولو در حد یک بیانیه خطا کند و باید نسبت به این مساله پاسخگو باشد. دوم اینکه بچه های بسیج دانشجویی بار دیگر آزادگی خود را نشان دادند که در دفاع از منافع ملی، برایشان شرق و غرب فرقی ندارد. اما کسانی که سالهاست شرق هراسی می کنند، آیا یک بار هم که شده نسبت به خطاهای غربی ها موضع گیری کردند؟ یا همیشه در حال بزک کردن جنایات غرب و امریکا بوده اند؟
▪️اسامی شهدای زیر ۲۵ سال اغتشاشات اخیر
▪️‏وزارت کشور المان به دنبال تصویب قانونی است که اپوزسیون ( به گفته انان افراط گرایان) را از تمام شغلهای دولتی اخراج نمایند، امیدوارم دولت ایران هم از المان یاد گرفته و همین برخورد را با اپوزسیون و سلبریتی ها داشته باشد، جالب اینجاست که خودشان تحمل کوچکترین اظهار نظر را ندارند 💬 علی جهان آرا
▪️ مدیرروابط عمومی صبا ایده (‎ و ‎ ) به‌خاطر مطلبی که علیه ‎ پشمکی‌ این جماعت نوشت، از این مجموعه حذف شد! 💬 راضیه جباری
▪️احتمالا بازمانده ی پهلوی در حد گذشته ی  خودش هم مطالعه نداره وگرنه جای سوال هست که چرا با وجود این تصویر الان نگران اعدام اراذل و اوباش در ایران هستش؟ پ.ن: تصویری از اعدام روسای ایل های لرستان توسط رضا پهلوی 💬 آسکی
⭕️ تلاش انگلیس برای تنفس مصنوعی به اغتشاشات ♨️ وزارت خارجه انگلیس اعلام کرد 10 مقام ایرانی را به بهانه‌های مرتبط با آنچه «حقوق بشر» خوانده شده در فهرست تحریم‌های خود قرار داده است. ‼️ در این بیانیه تصریح شده 10 مقام نزدیک به سیستم قضائی و زندان در ایران در فهرست تحریم‌های انگلیس قرار گرفته‌اند. لندن گفته 6 نفر از این افراد با دادگاه‌های انقلاب مرتبط هستند. 🔻 اسامی افراد تحریم‌شده عبارتند از: الله‌کرم عزیزی، سید علی مظلوم، محمدرضا عموزاد، علی القاصی مهر، ایمان افشاری، علی چهارمحالی، غلامرضا ضیایی، حسن بابایی، مصطفی محبی و موسی غضنفرآبادی. 💢 این تحریم‌ها جدیدترین تلاش کشورهای اروپایی برای تنفس مصنوعی به اغتشاشات در ایران است. انگلیس در ماه‌های گذشته همانند سایر کشورهای غربی تلاش کرده از طریق اعمال تحریم، موضع‌گیری‌های تند و جنگ رسانه‌ای به اغتشاشات در ایران کمک کند.
⭕️ انصارالله:‌ باور کنید عربستان و امارات قبرشان را با دستان خودشان می‌کَنند! ♨️ یکی از رهبران جنبش انصارالله یمن در توییتی، درباره سرنوشت مشترک رژیم‌های سعودی و امارات در نتیجه سیاست‌های اشتباه‌شان، نوشت. ‼️ "عبدالسلام جحاف" از رهبران انصارالله و عضو هیات گفت‌وگوی ملی یمن در حساب کاربری خود در توییتر نوشت:‌ باور کنید عربستان سعودی و امارات با دست خود قبرهای‌شان را می‌کَنند، سعادت و عیش و نوش آنها تبدیل به غم و اندوه می‌شود؛ زیرا به بندگان خدا ظلم کردند و خون‌های حرام ریختند... میلیون‌ها انسان بی‌گناه را محاصره کرده و گرسنه نگه داشته‌اند. همه این‌ها با سرپیچی از عدل الهی انجام می‌شود، بدون اینکه بدانند در معرض انتقام خدا هستند و با دستان ما ریشه کن خواهند شد.
⭕️ کشف ۹۰ درصد تریاک جهان توسط ایران ♨️ اسکندر مؤمنی در پاسخ به این سوال که ستاد مبارزه با مواد مخدر تاکنون چه قرارداد‌هایی را برای مقابله با این ماده افیونی با کشور‌های دیگر و سازمان‌های بین المللی انجام داده است؟ اظهار کرد: دیپلماسی بین المللی جمهوری اسلامی ایران در حوزه مبارزه با مواد مخدر جایگاه رفیعی دارد و در همین جهت با بسیاری از کشور‌ها از جمله بلغارستان، رومانی و ... اسناد و تفاهم نامه‌هایی را برای مبارزه با مواد مخدر منعقد کردیم. ‼️ وی افزود: همچنین امسال با دفتر مقابله با جرم و مواد مخدر سازمان ملل هم سندی را برای پیشگیری و مقابله با متافتامین‌ها و مواد مخدر صنعتی که روبه افزایش است مبادله کردیم و ما الان با یک جریانی مواجهه هستیم که پیش ساز‌ها از کشور‌های اروپایی به افغانستان می‌آیند و به مواد مخدر صنعتی تبدیل می‌شوند و مجدد برمی گردند و به تمام دنیا صادر می‌شوند. 🔻 رئیس ستاد مبارزه با مواد مخدر اظهار کرد: یک سند کشوری هم در همین رابطه مهیا شده است و این نیز با سازمان ملل مبادله می‌شود و در حوزه برنامه کشوری هم به این مهم توجه خاصی خواهد شد. 💢 مومنی به کشفیات مواد مخدر در کشورمان اشاره کرد و گفت: براساس گزارش رسمی سازمان ملل جمهوری اسلامی ایران رتبه اول کشفیات را در دنیا دارد و در واقع بیش از ۹۰ درصد کشفیات تریاک جهان، حدود ۵۰ درصد مورفین جهان و همچنین حدود ۲۷ درصد هروئین جهان به تنهایی مربوط به ایران است. ♨️ به گفته ناظران بین المللی به دلیل همجواری ایران با کشور افغانستان که منبع اصلی تولید مواد مخدر در جهان است و همچنین تلاش‌هایی که برای انتقال آن به سایر نقاط جهان انجام می‌شود، مبارزه با مواد مخدر در اولویت اصلی سیاست‌های کشور قرار دارد و بیشترین عملیات‌ کشف و ضبط مواد مخدر دنیا هم در ایران صورت می‌گیرد.