eitaa logo
این عماریون
365 دنبال‌کننده
240.7هزار عکس
65.3هزار ویدیو
1.4هزار فایل
کانال تحلیلی درباب مسائل سیاسی واجتماعی https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴سامانه دوربین الکترواپتیکی پهپاد رزمی شاهد-129 🔹پهپاد شاهد-129 به انواع سامانه‌های الکترواپتیکی عقاب4 مانند4H/4D/4-D2 مجهز شده با قابلیت کشف اهداف و ردگیری زمینی، دریایی، هوایی را دارد؛ پهپاد شاهد-129 قابلیت پایش مساحتی به وسعت 20000 کیلومترمربع را داشته و دوربین اپتیکی این سامانه قابلیت نشانه‌گذار در فاصله حدود 5 کیلومتری و توانایی تشخیص هدف در فاصله 6 کیلومتری را دارد. ◇مشخصات سامانه اپتیکی عقاب-4H: ◇وزن: 19 کیلوگرم ◇برد: 12 کیلومتر ◇رزولوشن: 640×512 ◇قابلیت زوم اپتیکی 30 برابر ◇قابلیت تشخیص هدف در فاصله 6 کیلومتری 🚀
فقط همینو بدون ✋🏻 که دشمن برای انقراض نسل شیعه برنامه ریزی کرده .✡⚫️♈️
✍فرازی از وصیت‌ نامه شهید مدافع حرم 🌹 🍃وای از آن روزی که آنان ولایت دارند ولی قدر آن را ندانسته و به بی راهه رفته اند زیرا مادامی که پشت سر ولی فقیه باشیم و مطیع ولایت باشیم و در راه و مسیر همیشه سرافراز حضرت ولی عصر(عج) قرار بگیریم پیروز خواهیم بود چرا که نقطه قوت ما ولایت است. 🍃اما من می‌نویسم تا هر آن کس که میخواند یا می‌شنود بداند شرمنده ام از این که یک جان بیشتر ندارم تا در راه ولی عصر(عج) و نایب برحقش امام خامنه‌ای (مدظله العالی) فدا کنم. اگر در حال حاضر تعدادی از برادران در جبهه های سخت در حال جهادند دلخوش هستند که جبهه فرهنگی تداوم جبهه سخت است که توسط شما جوانان رعایت می شود و امید است که خواهران در این زمینه با حفظ حجابشان پیشگام این جبهه باشند.
رفته سردار نفس تازه کند برگردد
🍃می خواستم بزرگ بشم، درس بخونم، مهندس بشم، خاکمو آباد کنم، زن بگیرم، مادر و پدرم و ببرم کربلا، دخترم و بزرگ کنم، ببرمش پارک، توی راه مدرسه با هم حرف بزنیم، خیلی کارا دوست داشتم انجام بدم،خوب نشد..! 🌱‏باید می‌رفتم از مادرم، پدرم، خاکم، ناموسم، دخترم، دفاع کنم، رفتم که دروغ نباشه، احترام کم نشه، همدیگرو درک کنیم، ریا از بین بره، دیگه توهین نباشه، محتاج کسی نباشیم.
📌متن شبهه👇 زنی که حجاب رو قبول نداره یعنی قوانین اسلام رو قبول نداره! ️ زنی که قوانین اسلام رو قبول نداره نباید مهریه بهش تعلق بگیره ️ چون مهریه قانون اسلامه، نباید بهش نفقه تعلق بگیره ️ چون نفقه قانون اسلامه، نباید حضانت فرزند رو تا ۷ سالگی بدن بهش ️ چون حضانت قانون اسلامه، نبایداز سرباز معاف باشه چون معافیت زنها از سربازی قانون اسلامه زن بی حجابی که مورد تعرض و خیانت و جسارت قرار گرفت حق شکایت به هیچ ارگان اسلامی را ندارد چون خودش با بی حجابی انتخاب کرده که اینگونه با او رفتار شود 📌پاسخ به شبهه👇 ⭕البته که این حکم کمی بی انصافی است ما از خدا که بالا تر نیستیم بنده اش نافرمانی میکند اما خدا رزقش را قطع نمی کند! ⭕اصل مجازات برای احکام الهی کاری درست و ثابت است اما قطع تمام حقوق اجتماعی اغراق آمیز است زیرا اسلام و سیره نبی برای مسلمان با گناهان شدید تر هم اگرچهمجازات دارد اما تمام حقوق را از وی سلب نمی کند!!! ⭕چون کم کاری یک مسلمان در بخشی از احکام دین اسلام نباید باعث شود ما تمام احکام اسلام را نقض کنیم چون با وجود گناهان اصل اسلام همچنان برای فرد ثابت است!!!! ⭕اشتباه دیگران نباید باعث شود ما نظام اسلامی را نقض کنیم.
⭕️ اعضای فدراسیون فوتبال ممنوع‌المصاحبه شدند 🔹دبیرکل فدراسیون فوتبال در نامه‌ای به تمام ارگان‌ها و اعضای زیر مجموعه فدراسیون فوتبال، اعلام کرد که «حق هیچ‌گونه مصاحبه‌ای با رسانه‌های گروهی را ندارند و تمام مصاحبه‌ها باید با هماهنگی روابط عمومی فدراسیون فوتبال انجام شود». 👈 این نامه دو روز پس از صحبت‌ها و لحن عجیب مهدی تاج در شبکه ورزش سیما به ارکان فدراسیون ابلاغ شده و به نظر می‌رسد مصاحبه او دامن اعضای این فدراسیون را گرفته است
💢کنترل افراطی‌ها 🔸در شرایط حساس کنونی که دشمن می‌خواهد مردم و گروه‌های سیاسی و اجتماعی را در مقابل یکدیگر قرار دهد، جریان‌های سیاسی مطرح کشور بکوشند عناصر افراطی منسوب به خودشان را کنترل نمایند. در اینکه امروز به دلایل گوناگون اوضاع معیشت سامان یافته نیست و مشکلات ناشی از آن بر دوش مردم سنگینی می‌کند تردیدی وجود ندارد. در اینکه مردم معترض به وضعیت اقتصادی کشور هستند نیز حرفی نیست. اما اینها آیا سبب می‌شود برخی افراد به جان و مال مردم بیفتند؟ آیا نام این اقدامات اعتراض است یا افکندن اغتشاش در جامعه؟ 🔹آیا چشم بینایی است که دست آشکار دشمنان را در اغتشاشات اخیر انکار کند و یا نبیند؟ دشمنانی که به صراحت به عناصر اغتشاشگر پیام می‌دهند در اماکن دولتی و خصوصی آتش بیفروزید، به مأموران امنیتی حمله‌ور شوید، مردم را بکشید و بگویید کار نظامی‌هاست، فرمان تجزیه ایران را به عوامل خود صادر می‌کنند و ده‌ها کار دیگر از او سر می‌زند دیگر چه باید بکند تا فردی رادیکال مانند عبدالله نوری در بیانیه سرشار از نفرت‌پراکنی، دروغ‌گویی و اتهام‌افکنی که می‌نويسد باورش شود که واقعیتی به نام دشمن نیز هست؟! دشمنی که در حال برافروختن آتش و شعله‌ور ساختن جنگ داخلی بین مردم ایران است. 🔸چهره‌های شاخص اصلاحات باید از امثال عبدالله نوری بخواهند تا آرام بگیرد و نه برای مردم و نه برای جریان اصلاحات هزینه نتراشد. جریان اصلاحات آن روز که عبدالله نوری گفت نظام باید ادامه فعالیت‌های هسته‌ای را به رفراندوم بگذارد، باید او را بر سرجایش می‌نشاندند که چنین نکردند. جریان اصلاحات آن روز که حرف عبدالله نوری با سخن رئیس رژیم صهیونیستی دقیقا عین هم شد باید او را متنبه می‌ساخت، اما تفکر قبیله‌گرایی سبب شد که از کنار مسئله بگذرند. 🔹عبدالله نوری درباره موضوع هسته‌ای اظهارنظری دارد که مخاطب منصف آن را با اظهارنظر نتانیاهو مقایسه کند تا ببیند آیا تفاوتی در جملات این دو نفر و برداشتی که از این دو عبارت می‌شود وجود دارد یا ندارد! نخست جملات عبدالله نوری را مرور کنیم؛ «آسیب‌ها، زیان‌ها و فشارهايی كه به بهانه پروژه هسته‌ای به ايران وارد می‌شود از حد گذشته است و حكومت بايد براى خروج از اين بن‌بست اقدام كند! حالا به اظهارات نتانياهو به نقل از روزنامه صهيونيستی و انگلیسی‌زبان «جروزالم پست» توجه كنيد: «مذاكره با ايران بی‌فایده است و 1+5 بايد تحريم‌ها و فشارها بر ايران را به سطحى از افزايش برساند كه مردم در ايران احساس بن‌بست كنند و به حاكمان براى خروج از بن‌بست، فشار بياورند تا فعاليت هسته‌ای خود را متوقف سازند»!
🔰شیرین عقلی شیرین خانم چند سال است که کفگیر شیرین عبادی به ته دیگ خورده و هر جا هم می‌رود حرفش تجزیه، حمایت از گروه‌های تجزیه‌طلب و مشروعیت‌بخشی و عادی‌سازی تجزیه‌طلبی است و انگار دیگر هیچ حرفی برای گفتن ندارد. او در آخرین مصاحبه‌اش با یک شبکه پان ترک با تئوریزه کردن تجزیه‌طلبی می‌گوید در ایران آینده گروه‌های تجزیه‌طلب می توانند فعالیت سیاسی کنند و رفراندوم تجزیه مناطق خودشان را برگزار کنند! کاربری در نقد این صحبت‌ها نوشت بدبخت کسی که آینده سیاسی‌اش را سر این عفریته قمار کرد. معلوم نیست این یکی برای این مصاحبه با این کانال پانترک چند دلار این شبکه را دوشیده است. 🔰برچیده شدن دیوار ترامپ دیوار مرزی ۴۵ کیلومتری ایالت آریزونا آمریکا با کشور مکزیک که با بودجه ۸۰ میلیون دلار احداث شده بود، برچیده می‌شود. فرماندار آریزونا پس از چندماه کش و قوس بالاخره در مقابل شکایت یک گروه حامی حفظ محیط زیست در دادگاه فدرال فونیکس محکوم شد و پذیرفت که این دیوار دو طبقه را که با پول مالیات‌دهندگان ساخته شده بود، تخریب کند. 🔰خودتحقیرها ببینند علی بهادری جهرمی در توئیتی نوشت: مگر فایزر و مدرنا شفابخش کرونا نبود و واکسن ما ناکارآمد؟! فوتی‌های ۳ رقمی آمریکا، فرانسه و آلمان ثابت می‌کند آن زمان هم فضاسازی‌ رسانه‌ای‌شان دروغ بود. آن‌روز هم اسیر سیاه‌نمایی نشدیم و با دانش بومی و بهره‌مندی از ظرفیت‌های جهانی، فقط در همین آذرماه ۱۳ روز بدون فوتی داشتیم. 🔰 فقط برای 10 درصد فرار کردید؟ کاربری در توئیتر نوشت: بنی‌صدر وقتی از کشور فرار کرد و رسید فرانسه، به خبرنگارها گفت که ۹۰ درصد مردم با من هستن و من به زودی برمی‌گردم، یه خبرنگار فرانسوی بهش تیکه انداخت که «پس از ترس ۱۰ درصد در رفتی؟» رونوشت به علی کریمی، حمید فرخ‌نژاد و سایر سلبریتی‌های دوزاری. 🔰پیامک اشتباهی یا...؟ ارتش رژیم صهیونیستی در ساعت یک بامداد روز گذشته ده‌ها هزار نظامی ذخیره خود را از طریق تماس تلفنی و پیام کوتاه فراخواند. ارتش این رژیم می‌گوید این پیامک‌ها به‌ اشتباه ارسال شده‌اند. هنوز مشخص نیست این اتفاق به دلیل اختلال در سامانه رخ داده یا هک‌ و حمله سایبری. 🔰رشد بیش از 3/3 درصدی اقتصاد در 6 ماه اول امسال بر اساس تازه‌ترین گزارش مرکز آمار ایران محصول ناخالص داخلی (GDP) به قیمت ثابت سال ١٣٩٠ رشد 3/3 درصدی با نفت و 3/4 درصدی بدون نفت را در شش ماه اول سال 1401 داشته است.