فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 اعضای دولت روحانی وقتی رفتند مطمئن بودند نمیتوانیم حقوق شهریور ماه را بدهیم و این دوران را بگذرانیم، وقتی حقوق دادیم باورشان نمیشد!
🔹 مسعود میرکاظمی رئیس سازمان برنامه و بودجه: دولت روحانی بدهیهای سنگینی برای ما به جا گذاشت، دولت را که تحویل گرفتیم هر روز ۶۰۰ نفر بخاطر کرونا در کشور میمردند.
🔹دولت روحانی ذخایر اساسی را ۷۰ درصد کمتر از حداقل ممکن تحویل ما داد.
🔹ماهی ۱۲ هزار میلیارد تومان بدهی دولت قبل را بدون کوچکترین تاخیر میپردازیم.
از عجایب امروز شنیده های بازار ، قیمت میلگرد ذوب آهن اصفهان در کانال ۲۴ هزار تومانی است ! میلگردی که تا چند روز پیش حتی سایهاش را هم در آسمان نمیشد دید !
۱۴۰۲/۰۱/۲۰
مخالفت مجلس با طرح احضار کاشفان حجاب/ احضار افراد بیحجاب نه عملی است و نه حکیمانه
به گزارش خبرنگارخبرگزاری خانه ملت حسینی عضو کمیسیون قضایی در نشست علنی امروز مجلس در تذکر شفاهی خود گفت:
کشف حجاب خلاف بیّن شرع و قانون است، اما سردار رادان عزیز احضار افراد و معرفی آنها به دستگاه قضایی به خاطر این موضوع نه حکیمانه است و نه عملی. باید هر اقدامی در این زمینه مبتنی بر قانون مصوب مجلس شورای باشد
🔺میرکاظمی از سازمان برنامهوبودجه میرود؟
فارس نوشت:
🔹طبق اطلاعات بهدست آمده از مقامات آگاه، رئیس سازمان برنامهوبودجه بهزودی این مسئولیت را به داوود منظور تحویل خواهد داد.
🔹داوود منظور رئیس سازمان امور مالیاتی و فارغالتحصیل دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران در مقطع دکتری اقتصاد با گرایش اقتصادسنجی است.
مدیر عامل سایپا: حداکثر افزایش قیمتها ۲۹ دصد است
تیموری:
🔹در تمام خودروهای داخلی از جمله پژو ۲۰۶، پرشیا، سمند و دنا حدودا قیمتها ۲۹ درصد گران شدند. خودروی شاهین ۱۸ درصد و حدود ۶۰ میلیون تومان گران شده است.
🔹قیمتهای اولیه شورای رقابت بالای ۴۰ درصد بود که بعد از دستور معاون اول رئیس جمهور قیمتها بررسی و قیمتی مد نظر قرار گرفت که بتوانیم افزایش تولید را براساس آن انجام دهیم .
🔹قرادادها در زمان پیشفروش به قیمت روز است و تمام خودروهای ثبتنامی با قیمتهای جدید تحویل داده خواهد شد.
❌❌❌بصیرت سیاسی👇
✅زمان امیر المومنین مردم کوفه عموما بی سواد سیاسی بودند لذا امثال عمروعاص گاهی به راحتی فریبشان میدادند .
⭕️لشکر معاویه در صفین نزدیک به شکست بود که عمرو عاص گفت قرآن سر نیزه کنید این مردم خودشان علی را محاصره خواهند کرد و خواهند گفت چرا مسلمان کشی می کنی مگر نمیبینی قرآن سر نیزه کرده اند .
⭕️و همان شد و در راس معترضین به مولا علی، اشعث کندی بود ، لابه لای مردم میچرخید و می گفت علی می خواهد ما را به مسلمان کشی وادار کند .
♦️جهل مردم کوفه کار خودش را کرد و معاویه از شکست حتمی نجات پیدا کرد.
♦️اشعث یک منافق بود ولی نماز می خواند و اهل عبادت بود اما سواد سیاسی لازم بود تا او را بشناسند هر چند حضرت علی ع گاهی رسوایش می کرد.
✅به این جریان که در نهجالبلاغه آمده توجه کنید👇
♦️امیرالمومنین(ع) بالای منبر مشغول سخنرانی بود ، اشعث ( یکی از باصطلاح یاران حضرت) میان سخنان حضرت آمد گفت: « ما قلت، علیک لا لک » ( آنچه گفتی به ضررت است نه به نفعت )
👌 سید رضی عکس العمل امیرالمومنین (ع) را اینگونه نقل می کند👇
فخفض علیه عینه و قال( حضرت مانند شیری که از بلندی به یک موش بی ارزش نگاه می اندازد، چشم خود را به سمت او پایین آور و فرمود :
ای لعین بن لعین، و ای منافق بن کافر تو همان کسی بودی که به قوم خودت هم رحم نکردی و آنها را در معرض دشمن قرار دادی و قومت به تو لقبی بد داد ( حضرت لقب او را می گوید و می فرماید: ) تو از کجا دانستی چه چیزی به ضررم است و چه چیزی علیه من.
🛑اشعثهای زمان خودمان را بشناسیم اشعثهایی مانند روحانی خبیث و غربگرایان خائن
⭕️ ابهاماتی در مورد لایحه ارتقای امنیت زنان
🔻 بهارستان در تبوتاب تصمیمگیری تصویب لایحه ای قدیمی است؛ لایحهای که تقریبا 10 سالی است در رفت و آمد قانونگذاران است.
🔻لایحه فعلی از سوی معاون زنان دولت حسن روحانی به مجلس پیشنهاد شد؛ مجلس نیز بعد از جلسات متعدد و انجام اصلاحاتی، قرار است آن را فردا در صحن علنی مطرح کند؛ اما باید دید این لایحه پاسخگوی حل مسئله خشونت در جامعه ایرانی و تأمین امنیت و آرامش خانواده خواهد بود یا خیر؟
🔻 با بررسی مفاد لایحه، بنظر میرسد که بعضی از مسائل خاص زنان ایرانی که طیف گستردهای را متأثر ساخته مورد اشاره قرار نگرفته است. به عنوان مثال سختی اثبات عسر و حرج در دادگاهها، یا محاسبه غلط اجرت المثل، مشکل بسیاری از خانم هاست که به آن اشاره ای نرفته، در عین اینکه موارد کم اهمیت تری مثل پیشنهاد تکدی گری به زن جرم انگاری شده است.
🔻 توجه به اقدامات پیشگیرانه همچون دسترسی رایگان به مشاوره خانواده خیلی از اوقات میتواند مشکلات زناشویی را به راحتی حل کند، اما بجایش در لایحه داریم اگر مردی همسرش را به خانه راه ندهد سه تا شش ماه به زندان خواهد افتاد؛ راهکاری که بعید بنظر میرسد چندان مانع شکل گیری خشونت باشد و حتی با ورود زوجین به فرآیند قضایی میتواند وضعیت را بدتر کند.
🔻 نکته مبهم دیگر لایحه، توجه بیش از حد به نهادهایی همچون بهزیستی است. سوال اینجاست دادن اختیارات بی حد و مرز به بهزیستی که حداقل در مسئله خانواده، کارنامه قابل قبولی نداشته ممکن است در سال های بعد خانواده ها را با مسائلی مواجه سازد.
🔻در کنار موارد فوق، مواد خوبی در لایحه دیده شده است؛ مانند برخورد با مسئولینی که سوالات بی ربط از زن آسیب دیده بپرسند، یا توجه ویژه به زنان زندانی یا... ؛
🔹اما به طور کلی نداشتن پژوهش بومی و اسناد پشتیبان مهمترین مشکل لایحه فعلی است، چیزی که باعث میشود ما هنوز ندانیم در این لایحه مهمترین مسائل زن ایرانی چیست.
خبر: ۲۶۱۸۱۳
تاریخ انتشار : ۲۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۸:۲۵
سرویس کیهان » اخبار
الفالف
نگاهی به بررسی لایحه «ارتقای امنیت زنان در برابر سوءرفتار»
نمایندگان مجلس رد پای سند استعمار فرهنگی در لایحه «پیشگیری از آسیبدیدگی زنان» را دیدهاند؟!
زهرا کورکینژاد
فهمیدن این موضوع که مسائل حوزه زنان به خصوص رفع ظلم از زنان همیشه دغدغه رهبر معظم انقلاب هست، خیلی سخت نیست. از سخنرانی 6 تیر ماه 1360 درباره جایگاه زن که با ترور نافرجام ایشان خاتمه یافت تا سخنرانی14 دی ماه سال جاری در دیدار با جمعی از بانوان منتخب کشور، همه نشان از اهمیت ویژهای دارد که معظمله برای بانوان و جایگاه آنها در ایران اسلامی قائل هستند.
در دیدار امسال ایشان اشاره فرمودند که راهکار رفع ظلم از زنان همزمان با حفظ خانواده، تقویت قوانین داخل خانواده است تا هیچ مردی قادر به ظلم کردن به زنان نباشد و قوانین به کمک طرف مظلوم (زن/مرد) بیاید. فرمایش گرانقدر رهبری معظم، سنجیده و دارای نکات ارزشمندی است که نیازمند تامل است؛ اول در هرگونه اقدامی که برای رفع ظلم انجام میشود اصل اساسی حفظ کانون خانواده است. دوم در رفع ظلم، تقویت قوانین داخل خانواده در صدر قانونگذاری است. سوم پیشگیری از ظلم در خانواده بر مداخلات ظلم اولویت دارد. نباید مرد قادر به ظلم به زن باشد و در صورت ظلم مداخله قانونی انجام شود. چهارم طرف مظلوم در خانواده همواره زنان نیستند و قانون باید به نحوی تقویت شود که از طرف مظلوم، رفع ظلم شود.
برای قانونگذاری در حوزه زنان پیش از این اقداماتی در کشور انجام شده است. معاونت زنان دولت دوازدهم، لایحه حفظ کرامت و حمایت از زنان در برابر خشونت را تدوین و راهی مجلس کرد که به دلیل شباهتهای موجود با طرح صیانت، کرامت و تامین امنیت بانوان در برابر خشونت ادغام شد و پس از اصلاحات مکرر اکنون با عنوان لایحه پیشگیری از آسیب دیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سوء رفتار به صورت یک لایحه قانونی در مجلس طی مسیر میکند.لایحه مذکور علیرغم اشکالات شکلی، اشکالات محتوایی متعدد دارد که اجمالا به برخی از آنان در این مقاله اشاره میشود:
پس از رهنمود رهبری مبنی بر رفع ظلم از زنان در خانواده، عدهای متصور شدند که تصویب لایحه فعلی در راستای خواسته مقام معظم رهبری است اما حقیقت آن است که مواد قانونی لایحه پیرامون رفع ظلم در خانواده، نتوانسته خلا موجود در قوانین خانواده را پوشش دهد. لایحه نگرش یکسان به خشونت درون و بیرون از خانواده داشته است و توجه کافی به ظلم درون خانواده نداشته است. در لایحه خشونت روانی و عاطفی صرفا به عنوان نوعی از خشونت مورد اشاره قرار گرفته است و نه برای آن به صورت شفاف تدبیریاندیشیده شده و نه حتی به انواع و راههای پیشگیری از بروز آن اشارهای شده است و عملا لایحه به جرم انگاری برای موارد خشونتهای شدید جسمی و جنسی پرداخته است و از خشونتها با شدت کمتر غافل شده و این جرم انگاری را به هرگونه خشونت و با هر شدتی تعمیم داده است. ناگفته نماند که راهکار پیشگیرانه و مداخلهای لایحه برای خشونتها بر محور دور کردن اعضای خانواده از متهم و مجازات وی میباشد که پیش از این هم دستورالعملهای اجرایی آن در وزارت بهداشت، اورژانس اجتماعی و... برای خشونتهای شدید وجود داشته و اکنون نیز اجرا میشود ولی تعمیم آن به همه انواع و شدتهای خشونت منجر به واپاشی کانون خانواده و زیر سؤال بردن قداست آن است. لایحه ماهیتا حقوقی است و بیشتر مواد آن حول فرآیندهای حقوقی از شناسایی افراد آسیب دیده، تسهیل تشکیل پروندههای شکایت و رسیدگی خارج از نوبت به شکایات تا جرم انگاری هرگونه آسیب متصور برای زنان و دختران و مداخله قانونی و افزایش مجازات مجرمین فراتر از حدود معمول است. لایحه با توهم بحران خشونت تنظیم شده است در حالی که سند پشتیبان مشخص ندارد و باید گفت پژوهشی که با نمونه آماری مناسب، وضعیت دقیق خشونت در ایران را نشان داده باشد، وجود ندارد و طرح قانون نیازمند طراحی پژوهشهای جدید با روش نمونهگیری مناسب از طیفهای مختلف زنان ایرانی است تا از تورش (سوگیری) انتخاب جلوگیری شود.(1)
اگرچه در اصلاحات انجام شده در الفاظ به زیبایی به حفظ خانواده اشاره شده است ولی روح حاکم به لایحه قانونی، بیتوجه به کانون خانواده و صرفا متمرکز بر جداسازی و دور کردن بزه دیده از محیط و فرد آسیب زا است. ساخت و گسترش خانههای امن به جد در این لایحه پیگیری شده است و دستگاهها و نهادهای مختلف موظف هستند که آن را پیگیری کنند ولی هیچ سندِ تاییدکننده هزینه-کارآیی این اقدام، وجود ندارد. پیشگیری از خشونت از طریق رفع عوامل زمینهساز خشونت، مطلقا در این لایحه مورد توجه قرار نگرفته است و غالبا تمرکز بر روی تسهیل مداخلات قانونی است در حالی که رفع عوامل زمینهساز خشونت کاملا علمی است.
نویسندگان لایحه ماهیت زن را آسیب دیده تصور کرده و به دور از واقعیت جامعه، ابداً به سوءاستفاده برخی زنان از قانون منتج از این لایحه توجه نداشتهاند. بدیهی است که در برخی خانوادهها طرف مظلوم مردان هستند و باید برای سنجش صحت ادعاهای زنان علیه مردان، راهکارهایی پیشبینی شود و قانون برای حمایت از مردان نیز راهکار ارائه کند.
متاسفانه علی رغم تلاشهای بسیار برای اصلاح، این لایحه، نیازهای جامعه ایران برای رفع ظلم از زنان را برآورده نمیکند و طبق نظرات کارشناسان کارآیی لازم را ندارد. نمیتوان کتمان کرد که لایحه بودجه محور میباشد و هزینه سنگین به دولت تحمیل میکند. برای اجرای تعداد زیادی از مواد قانونی آن، بودجههای کلان نیاز است که کارآیی خاصی در موضوع خشونت ندارند و منبع تخصیص بودجه نیز مشخص نشده است. این لایحه بدون ذکر مصادیق و راهکارها، تماما تدوین دستورالعملها و ضوابط و تعیین شاخصها را به دستگاهها و نهادها واگذار کرده است و عملا نحوه اجرای لایحه به سلیقهها سپرده شده است و قاعدتا راه را برای نفوذ و دخالت فرهنگی در کشور آن هم در مسئله حیاتی زنان باز کرده است. با احتساب ابهام تعاریف و مفاهیم به کار برده شده در متن لایحه، بدون اغراق بیش از نیمی از لایحه به دستان نه چندان پنهان غرب برای اعمال سیاستهای سند توسعه پایدار در ایران سپرده شده است. ابهام تعاریف در لایحه مسئلهای قابل چشم پوشی نیست، اصطلاحات آزادیهای قانونی، توانمندسازی زنان (empowerment of women) و حمایت اقتصادی از زنان، کلیدواژههایی است که در عرصه بینالمللی تعاریف، مفاهیم و مصادیق خاص خود و بعضا ضد اسلامی و ضد خانواده دارد. اگر در این لایحه قانونی، چارچوب معینی برای این اصطلاحات تعریف نشود و تعریف مشخصی از آنها ارائه نگردد، زمینه برای اجرای اسناد متعدد بینالمللی که مخالف سبک زندگی ایرانی-اسلامی هستند، آماده میشود.
از اهم این واژگان، کلیدواژه آسیب و بزه است که با تعاریف کنوانسیونهای بینالمللی تقارب نگرانکنندهای دارد. در پیشنویسهای لایحه، از واژه «خشونت» استفاده شده بود که شاید به دلیل حساسیت اذهان نسبت به آن، با «آسیب» و «بزه» جایگزین شد اما طبق تعاریف بیان شده در مواد ابتدایی لایحه، تفاوت چندانی با کلید واژه خشونت ندارد در حالی که از مبانی اصلی لایحه است.
خشونت مبتنی بر جنسیت در سال 1979 برای اولین بار به عنوان یک موضوع حقوق بشر و بهداشت عمومی توسط مجمع عمومی سازمان ملل متحد مطرح و به عنوان ناجی دروغین زنان دنیا به افکار جهان تحمیل شد تا پشت این نقاب زیبا، پروژه واپاشی نظام خانواده در سایه ترویج برابری جنسیتی با سهولت و سرعت بیشتر پیش رود. خشونت بعدها در کنار حق بر بدن و توانمندسازی زنان، یکی از سه ضلع اصلی مبارزه با نابرابریهای جنسیتی شناخته شد که در لایحه مذکور نیز مورد توجه بوده است.
تاکید لایحه بر به کارگیری ظرفیتهای سازمانهای مردم نهاد در حوزه پیشگیری از آسیبدیدگی زنان، استفاده از منابع چندجانبه و به کارگیری همه بخشهای جامعه مدنی، مطابق الگوی کنفرانس جهانی زن، پکن میباشد.(2) متاسفانه اسنادی وجود دارد که نشان میدهد اجرای اصول توانمندسازی زنان و برابری جنسیتی در ایران همچنان زیر ذرهبین نهادهای بینالمللی است و این سازمانها پیگیر اجرایی شدن آن هستند. توانمندسازی زنان و برابری جنسیتی خواسته هدف پنجم سند توسعه پایدار 2030 است. خواسته یا ناخواسته لایحه مذکور رویکردی عمیقا مشابه رویکرد سند توسعه پایدار به مسئله زن دارد و همین ایرادات و شباهتها بازنگری جدی در لایحه را میطلبد.
پینوشتها:
1- گزارش بررسی وضعیت خشونت علیه زنان مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی.
2- اعلامیه کنفرانس زن، پکن، سپتامبر 1995.
روش صحیح برخورد با بیماری در حال گسترش بی حجابی چیه⁉️🤔
*بی حجاب باید تحقیر شود❓🤨
چرا و چگونه:
در یک مقایسه دقت کنید به مسأله ی اعتیاد، با آن چگونه برخورد کرده ایم که نوجوانان ما با افتخار سیگار دست نمی گیرند و خود معتاد احساس گناه دارد ❓
👈همین مسأله مثلا ۵۰ سال پیش برعکس بود ، در زمان پهلوی سیگار به دست گرفتن یک افتخار بود و لذا باعث شده بود جمع زیادی از جوانان آن زمان دچار اعتیاد بشوند ، اصلا سیگار دست گرفتن نشانه بزرگ شدن بود . در آن شرایط طبیعی بود که اکثر جوانان به سیگار علاقه مند باشند.
🌸شعار « اعتیاد جرم نیست ، بیماری است » یکی از بهترین شعارها در برخورد با اعتیاد بود ، چرا که این جمله از هر نظر معتاد را تحقیر می کند .
اما شعارهای امروز ما در برخورد با بی حجابی چگونه است❓🤨
بر در بیمارستانی ، دیدم نوشته : حجاب کامل را بر خوبی هایت بیفزا ❗️😳
👈تصور کنید درمورد اعتیاد می نوشتند : ترک سیگار را بر خوبی هایت بیفزا ❗️
قطعا اثر نمی داشت
🌼دشمن ما سعی کرده که بی حجابی را به نماد یک مبارزه اجتماعی تبدیل کند و از سرشکستگی آن بکاهد و افتخار باشد ، از سوی دیگر ما با تعارف راه را بر بی حجابی باز گذاشته ایم.
🌷پیشنهاد می شود در مقابله با بلای خانمان بر انداز بی حجابی ، از اینگونه شعارها استفاده شود:
➖بی حجابی یک جرم نیست ، بیماری ای مسری است که خانواده را متلاشی می کند . نظام مقدس خانواده را
➖خواهرم بی حجابی تو لذت های پاک را پایمال می کند و جز حسرت و سردی در جامعه باقی نمی گذارد .
➖خواهرم تو زیبایی، این نعمت که خدا به تو داده است را برای نابودی خانواده دیگران استفاده نکن . زیباتر از تو هم هست و خانواده تو را نابود میکند
➖بی حجابی خیانت است. به آرامش زندگی من
➖بی حجاب جامعه را به فساد دعوت می کند.
➖ خانم بی حجاب.. شما کانون زندگی ما را سرد میکنید
❗️لطفا نشر دهید و از بودن در جبهه خدا ، خجالت نکشید ، قوانین خدا ضامن لذات پایدار ما هستند .❗️👌👌👌👌👌👌👌
❌❌❌اقدام بزرگ سردار رادان در برخورد با کشف حجاب بزرگترین کمک به بدحجابانی است که نمیخواهند کشف کامل کنند اما جو مانع می شود
👈 دشمن دارد بی حجابی را مد می کند به نحوی که یک بدحجاب در یک جمع خود بخود در اثر جو حجابش را کامل بردارد.
👏با این اقدام پلیس این افراد می توانند برخورد پلیس را بهانه ی برنداشتن حجاب خود در جمع های آنچنانی مطرح کنند و مورد قبول جمع هم قرار میگیرد.
👈از امروز ببینید کدام مسول یا نماینده مجلس به بهانه های مختلف با این کار بزرگ پلیس مخالفت می کند .
#تدبیرزندگی
(۳۵) هزار و یک نکته پیرامون #حیاوعفاف
«يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لِيَسْتَأْذِنْكُمُ الَّذِينَ مَلَكَتْ أَيْمانُكُمْ وَ الَّذِينَ لَمْ يَبْلُغُوا الْحُلُمَ مِنْكُمْ ثَلاثَ مَرَّاتٍ مِنْ قَبْلِ صَلاةِ الْفَجْرِ وَ حِينَ تَضَعُونَ ثِيابَكُمْ مِنَ الظَّهِيرَةِ وَ مِنْ بَعْدِ صَلاةِ الْعِشاءِ ثَلاثُ عَوْراتٍ لَكُمْ لَيْسَ عَلَيْكُمْ وَ لا عَلَيْهِمْ جُناحٌ بَعْدَهُنَّ طَوَّافُونَ عَلَيْكُمْ بَعْضُكُمْ عَلى بَعْضٍ كَذلِكَ يُبَيِّنُ اللَّهُ لَكُمُ الْآياتِ وَ اللَّهُ عَلِيمٌ حَكِيمٌ» سوره نور، ۵۸
اى كسانى كه ايمان آوردهايد! غلامان و فرزندانى كه به سنّ بلوغ و احتلام نرسيدهاند، در سه وقت (براى ورود به اتاق) از شما اجازه بگيرند: پيش از نماز صبح و هنگام نيمروز، كه لباس از تن بيرون مىكنيد، و بعد از نماز عشا. اين سه وقت، هنگام خلوت شماست، اما در غير اين سه وقت، بر شما و بر آنان گناهى نيست كه بدون اذن وارد شوند، زيرا آنان پيوسته با شما در رفت و آمد هستند و بعضى بر بعضى وارد مىشوند. خداوند آيات خود را اين گونه براى شما بيان مىكند و خداوند دانا و حكيم است.
نکته ها
اگر بار ديگر، از ابتداى سوره نگاهى به آيات آن بكنيم، خواهيم ديد كه سياست پيشگيرى از گناه در احكام الهى نهفته است، مثلًا زن و مرد زناكار را در برابر چشم ديگران تنبيه كنيد، (آيه 1)
ازدواج آنان را محدود كنيد، (آيه 3)
اگر كسى بدون چهار شاهد نسبت ناروا داد، هشتاد تازيانه بزنيد، (آيه 4) اگر تهمتى را شنيديد برخورد كنيد، (آيه 12)
هركس اشاعه فحشا را دوست بدارد، عذاب دردناك خواهد داشت، (آيه 19) بدنبال گامهاى شيطان نرويد، (آيه 21)
كسانى كه به زنان پاكدامن تهمت بزنند عذاب عظيم خواهند داشت، (آيه 23)
پاكان به سراغ ناپاكان نروند، (آيه 26) سرزده به خانه ديگران نرويد و اگر گفتند برگرديد بپذيريد و برگرديد، (آيه 27- 28)
چشمان خود را از نامحرم پيش كشيد و خيره نشويد، (آيه 30- 31)
زنان زيور خود را نشان ندهند، براى ازدواج افراد بىهمسر قيام كنيد و از فقر نترسيد، (آيه 32)
و در اين آيه مىفرمايد: ساعاتى با همسرتان خلوت كنيد كه بدانيد فرزندان و خادمان منزل سرزده وارد نمىشوند. آرى تمام اين دستورات براى جلوگيرى از فحشا و بلوغ زودرس و حفظ حريم و #حيا و آبرو است.
پیام ها
1- مسئول آموزش احكام دين به فرزندان، والدين مؤمن هستند. «يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لِيَسْتَأْذِنْكُمُ»
2- محل خواب والدين، اگر جدا از فرزندان باشد، نياز به اذن دارد. «لِيَسْتَأْذِنْكُمُ»
3- كودكى و بردگى، بهانهاى براى شكست حريم ديگران نيست. «لِيَسْتَأْذِنْكُمُ»
4- مرد بايد در طول شبانه روز، اوقاتى را به همسر خود اختصاص دهد. «ثَلاثُ عَوْراتٍ لَكُمْ»
5- حتى فرزندان نابالغ بايد احكام خانواده را بدانند و مراعات كنند. لِيَسْتَأْذِنْكُمُ ...
الَّذِينَ لَمْ يَبْلُغُوا الْحُلُمَ
6- اسلام دين زندگى است و از جامعيّت كاملى برخوردار است. هم براى مسايل مهم مانند تشكيل حكومت جهانى (كه در آيه 55 آمده است) طرح و برنامه دارد. و هم براى مسائل جزئى مانند ورود كودك به اتاق والدين. لِيَسْتَأْذِنْكُمُ ...
الَّذِينَ لَمْ يَبْلُغُوا الْحُلُمَ
7- كودكان بايد پاكدامنى را از محيط خانه بياموزند. «لِيَسْتَأْذِنْكُمُ»
8- تربيت و آموختن آداب اسلامى را قبل از بلوغ كودكان شروع كنيم. «الَّذِينَ لَمْ يَبْلُغُوا الْحُلُمَ»
9- لباس كار و لباس بيرون را بايد در خانه كنار گذاشت. «تَضَعُونَ ثِيابَكُمْ»
10- استراحت بعد از ظهر و در ميان ساعات كار، مفيد و مناسب است. «تَضَعُونَ ثِيابَكُمْ مِنَ الظَّهِيرَةِ»
11- تنظيم وقت، در زندگى مسلمانان بايد بر اساس اوقات نماز صورت گيرد.
«قَبْلِ صَلاةِ الْفَجْرِ- بَعْدِ صَلاةِ الْعِشاءِ»
12- تمام احكام الهى بر اساس علم و حكمت است. «عَلِيمٌ حَكِيمٌ»
تفسیر نور، ج6، ص211
♦️کشف اختلاس ۵۰۰میلیاردی در شهرداری پیرانشهر
🔹در ادامه مبازره قاطع دستگاه قضایی استان با سوء جریانات و فسادهای مالی، با اعلام ضابط خاص مبنی بر وقوع تخلفات سازمان یافته فساد مالی ۵۰۰میلیارد ریالی توسط یکی از اعضای شهرداری پیرانشهر به دادستانی این شهرستان، موضوع در دستور کار دادستانی قرار گرفت.
🔹با صدور دستورات قضایی متهم دستگیر و به منظور طی مراحل قانونی و رسیدگی به اتهام وی موضوع به شعبه بازپرسی ارجاع و متهم با صدور قرار قانونی به زندان معرفی و تحقیقات تکمیلی در جریان بازپرسی ادامه دارد.
❌❌❌برخی با این بهانه که حجاب یک امر فرهنگی است پس پلیس نباید دخالت کند ، این کار بزرگ سردار رادان را نادرست می دانند
اما باید دانست حجاب در کشور ایران سه جنبه داره:
👈جنبه ی قانون بودن :
این مربوط به حکومت و مامور قانون هست که مانند سایر قوانین باید و باید اجرا بشود و هرکس از قانون سرپیچی کرد باید با او برخورد شود .
در اینجا مومن بودن یا نبودن اهمیتی ندارد باید رعایت شود و تذکر دهنده نیز فقط باید مامور قانون باشد و دیگران حق دخالت ندارند.
مسولین باید خودشان روش مناسب پیاده کردن این قانون را پیدا کنند .
👈جنبه ی فرهنگ بودن:
این جنبه مربوط به مسولین فرهنگی مانند وزارت ارشاد ، صدا و سیما ، آموزش و پرورش می باشد ، این نیز مربوط به مسولین فرهنگی کشور می شود بنشینند اساسنامه درست کنند ، برنامه ی پنج ساله بنویسند و طبق آن عمل کنند.
👈جنبه معروف بودن و حکم خدا بودن:
این جنبه مربوط به همه ی مومنین می شود و امر به معروف جایش اینجاست ، دلسوزان و مومنین و هیئات بنشینند راه درست مبارزه با بدحجابی را پیدا کنند که نه زدگی بیاورد و نه بهانه دست دشمن دهد.
نادرستی روشهای دست به یغه شدن و توهین الحمدلله خیلی وقت است که فهمیده شده است اما باز هم باید روی جذابیت روش کار کرد .
🕋🕋🕋
فضیلت نماز شب
🌷امام صادق علیه السلام در این باره فرمودند:
«نماز شب چراغ خانه قبر
و حجابی در میان انسان و آتش دوزخ و گذرنامه صراط
و کلید بهشت است».
🌷«نماز شب گناهان مؤمن را که در روز مرتکب شده، از بین میبرد».
🌷«نماز شب صورت و اخلاق را نیکو و بوی انسان را خوش میکند،
روزی را زیاد و به سوی ایشان میکشد،
همّ و غم را از بین برده و چشم را روشن و بینا میکند».
🌷امام حسن عسکری علیه السلام فرمودند:
«رسیدن به لقای خداوند سفری است که تنها مرکب راهوار آن، شب زنده داری است». [۱]
🕋🕋🕋
[۱]. برای آگاهی بیشتر به کتاب ثواب الاعمال و عقاب الاعمال رجوع شود.
🌹ختم نهج البلاغه در ۲۷۰ روز. سهم روز صد و بیست و ششم
┄═❁🍃❈🌹🍃🌹❈🍃❁═┄
📜 #خطبه195 : در ستايش خدا و پيامبر
1⃣ نشانه های آشكار الهی
🔻ستايش خداوندی را سزاست كه نشانه های قدرت و بزرگی و عظمت خود را چنان آشكار كرد كه ديده ها را از شگفتی قدرتش به حيرت آورده و انديشه های بلند را از شناخت ماهيت صفاتش باز داشته است و گواهی می دهم كه جز خدای يكتا خدایی نيست، شهادتی برخواسته از ايمان و يقين و اخلاص و اقرار درست. و گواهی می دهم كه محمد (صلی الله علیه و آله وسلم) بنده و فرستاده اوست، خدا پيامبرش را هنگامی فرستاد كه نشانه های هدايت از ياد رفته و راههای دين ويران شده بود، او حق را آشكار و مردم را نصيحت فرمود، همه را به رستگاری هدايت و به ميانه روی فرمان داد. (درود خدا بر او و خاندانش باد.)
2⃣ خداشناسی
🔻 و بدانيد ای بندگان خدا! كه خداوند شما را بيهوده نيافريد و بی سرپرست رها نكرد، از ميزان نعمتش بر شما آگاه و اندازه نيكيهای خود بر شما را می داند، از خدا درخواست پيروزی و رستگاری كنيد، از او بخواهيد و عطای او را درخواست كنيد كه ميان او و شما پرده و مانعی نيست و دری بروی شما بسته نمی گردد. خدا در همه جا و در هر لحظه و هر زمان با انسان و پريان است، عطای فراوان از دارایی او نمی كاهد و بخشيدن در گنج او كاستی نياورد و درخواست كنندگان، سرمايه او را به پايان نرسانند و عطاشدگان، سرمايه او را پايان نمی دهند و كسی مانع احسان به ديگری نخواهد بود و آوازی او را از آواز ديگر باز ندارد و بخشش او مانع گرفتن نعمت ديگری نيست و خشم گرفتن او مانع رحمت نمی باشد و رحمتش او را از عذاب غافل نمی سازد، پنهان بودنش مانع آشكار بودنش نيست و آشكار شدنش او را از پنهان ماندن باز نمی دارد. نزديك و دور است، بلندمرتبه و نزديك است، آشكار پنهان و پنهان آشكار است، جزا دهنده همگان است و خود جزا داده نمی شود، پديده ها را با فكر و انديشه نيافريده و از آنان برای خستگی و زحمات كمكی نخواسته است.
3⃣ ياد آخرت
🔻ای بندگان خدا! شما را به پرهيزكاری سفارش می كنم كه عامل کنترل و مايه استواری شماست، پس به رشته های تقوا چنگ آويزيد و به حقيقت های آن پناه آوريد، تا شما را به سرمنزل آرامش و جايگاه های وسيع و پناهگاههای محكم و منزلگاههای پرعزّت برساند، « در روزی كه چشمها خيره می شود» و همه جا در نظر انسان تاريك و گله های شتر و مال و اموال فراوان فراموش می گردد. زيرا در صور اسرافيل می دمند كه قلبها از كار می افتد، زبانها باز می ايستد، كوههای بلند و سنگهای محكم فرو می ريزد و قسمتهای سخت آن نرم چون سرابی می ماند، كوهستانها با زمين هموار می گردد چنان كه نه پستی و نه بلندی موجود است، پس در آن هنگام نه شفاعت كننده ای است كه شفاعت كند و نه دوستی كه نفع رساند و نه پوزش خواستن سودی دارد.
┄═❁🍃❈🌹🍃🌹❈🍃❁═┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیت الله فاطمی نیا: شب قدر این را بخوان، سری دارد !