قولنج خود را نشکنید چون مانع خون رسانی به مغز و احتمال پارگی ریز در دیواره رگ هایی از گردن شده و باعث سکته می شود
🔹گیاهان دارویی که باید در خانه داشته باشید:
۱. نعناع: ضد نفخ، دل درد، ناراحتی معده، دلپیچه کودکان پس از خوردن سردیها، رفع اسهال.
۲. پونه: ضد نفخ، گرم کننده کلیه ها، رفع شب ادراری کودکان، تقویت روده، رفع اسهالی.
۳. خاکشیر: رفع گرمازدگی، رفع گرمی کردن( مصرف بیش از حد خوراکی های طبع گرم)، گر گرفتگی، کهیر و خارش پوست.
۴. سنبل الطیب: آرامبخش، رفع کم خوابی، ضد استرس.
۵. سیر: کاهش سریع فشار خون، کاهش چربی خون و کلتسرول مضر، آنتی بیوتیک گیاهی.
۶. سنجد: آرد سنجد کامل( با پوست و دانه): رفع درد معده و سوزش مری، رفع و پیشگیری از پوکی استخوان و ارتروز.
۷. گشنیز: کاهش سریع فشار خون، خوشبو کننده دهان، ضد نفخ برای افراد گرم مزاج به جای نعناع و پونه، ضد آفت.
۸. گل گاوزبان: آرامبخش اعصاب، رفع تپش قلب و بهبود زکام و سرفه خشک.
۹. زنجبیل: ضد تهوع و استفراغ، رفع درد عادت ماهانه، بهبود سرما خوردگی وسردی، ضد رماتیسم.
۱۰. گزنه: رفع سنگ و عفونت کلیه و مثانه، رفع کم خونی ، ضد عفونت لوزه ها، کاهش قند خون.
پیاز بخورید تا سرما نخورید!🧅
▫️هر روز به مدت 7 روز پیاز کاملی را سیخ زده و روی شعله نگهداشته تا کاملاً کباب شود سپس آن را از سیخ کشیده و لایههای داخلی پیاز کبابشده را میل کنید.
+این تدبیر درمانی را میتوان برای پیشگیری و درمان عفونت فارنژیت، سرفهها، عفونت سینوسها و سینوزیت، آسم و نفستنگی، حساسیت فصلی و هر نوع سرماخوردگی در نظر گرفت.
خاصیت گیاه کلشک(علف چشمه) گیاه جادویی و پرخاصیت طب سنتی
گیاهی برای از بین بردن سنگ کلیه👇
کلشک گیاهى است پایا و آبزى و معمولا در چشمه سارها و مجارى آب باریک و گاهى در باتلاقها مىروید کلشک داراى ساقهاى خزنده است که از نقاط مختلفه آن ریشه هاى کوچک و سفید خارج مىشود. گلهاى کلشک سفید خوشهاى است تکثیر گیاه کلشک از طریق بذر یا کاشت قطعات ریشه دار ساقه آن انجام مىشود، ولى در محل کاشت باید مرتبا آب جارى و زلال بگذرد.
کلشک در زمینه افزایش اشتها ،دفع سنگ کلیه ،از بین بردن نفخ و باد معده بسیار مفید است👌
کمک به هضم غذا و خرد کردن سنگ کلیه و ازدیاد ادرار و سرخ نمودن رنگ رخسار و کاهش درد پهلو و کاهش دردهاى طحال و دلپیچه و زخم روده مفید است
ضد کرم است و تمام کرم های روده و بدن را از بین میبرد و نابود میکند و در بیمارى قند تأثیر مثبت وشفابخش دارد کلشک خلط آور است و در بیماریهاى مزمن ریه و برونشیتهاى مزمن و بیمارىهاى مجارى ادرار مفید است.
همچنین کلشک مقدار قند را در ادرار مبتلایان به قند کاهش مىدهد.
ُ
💢تیرهایی به در بسته
🔹«شرایط انقلابی» یکی از مهمترین کلید واژههایی است که جریان ضد انقلاب خارجنشین در کل دوران انقلاب اسلامی برای وضعیت جامعه سیاسی ایران تحلیل میکرد. آنها از سال 1358 میگفتند که در آینده نزدیک، در ایران انقلاب دیگری رخ میدهد.
🔰گزارههای خبری:
🔸1ـ «سیدعطاءالله مهاجرانی» در نشست «ایران آینده؛ بیمها و امیدها» در رایزنی فرهنگی ایران در پاریس اظهار داشت: «اکثریتی از مخالفان عمر بیش از چهار سال به جمهوری اسلامی نمیدادند. یکی از آنها داریوش همایون بود.» این مختص به ضدانقلاب داخلی نبود چنانچه جان بولتون نماینده اسبق آمریکا در سازمان ملل متحد در سال 1396 در نشست گروهک تروریستی منافقین در پاریس اظهار داشت: «انقلاب اسلامی ایران نباید به جشن چهل سالگیاش برسد.»
🔹2ـ محمدصادق کوشکی استاد دانشگاه تهران طی یادداشتی در کانال تلگرامی خود نوشت: «نظام سقوط خواهد کرد؟ سال 1358 قرار بود جمهوری اسلامی با رمز «خودمختاری خلقها» سرنگون بشود سال 1359 صدام با رمز «فتح ۳ روزه» به دنبال سقوط جمهوری اسلامی بود. سال 1367 مجاهدین با رمز «امروز مهران فردا تهران» خواب براندازی میدیدند. سال 1388 که قرار شد با رمز «یاحسین میرحسین» دفتر جمهوری اسلامی بسته شود و سال 1401 با رمز «مهسا امینی» برای نابودی جمهوری اسلامی تجمعات ۲۰۰ نفره برپا کردهاند.»
🔰گزارههای تحلیلی:
در تحلیل راز ماندگاری جمهوری اسلامی ایران باید نوشت:
🔸1ـ انقلاب و نظام امام خمینی(ره) نه تنها فرو نپاشید، بلکه روز به روز قدرتمندتر شد. استقلال خود را آشکار کرد، دستاوردهای مهمی دست یافت و موانع زیادی را پشت سر گذاشت.
🔹2ـ رنگ خدایی انقلاب: رهبری الهی، مردمی خداجو و مطالباتی از جنس دین خدا همگی رنگی الهی به انقلاب اسلامی دادهاند و هیچ رنگی جز رنگ خدا ماندگار نخواهد بود.
🔸3ـ یکی از کارویژههای پراهمیت انقلاب اسلامی، نظامسازی از طریق اهمیت بخشیدن به نقش تعیینکننده مردم در عرصههای گوناگون است. این مسئله موجب تداوم قدرتمند این حرکت مردمی و گسترش دستاوردها شد. هر زمان دشمنان ضرباتی را بر نظام وارد کردند، حضور مردم باعث التیام جراحات و حرکت با قدرت بیشتر شده است. در 22 بهمن 1401 مردم ایران در سراسر کشور راهپیمایی کردند، همین اقدام باعث شد تا برنامههای دشمن برای ادامه اغتشاشات نقش بر آب شود.
🔹4ـ «طرفداران فداکار»: جمهوری اسلامی طرفداران فداکار دارد. طرفدار فداکار وقتی میبیند که جهتگیری کلی درست است ولی در گوشه و کنار اشکالاتی وجود دارد، آن اشکالات را متذکر میشود، اما از اساس نظام دفاع میکند. ظلمهای کوچک را وسیله ظلم بزرگ یعنی زدن پایههای حکومت دینی نمیکنند.
🔅نکته پایانی؛ در سایه لطف خدا و به برکت خون شهدا و با جهاد مؤمنان گمنام، جمهوری اسلامی با اقتدار بیشتر باقی خواهند ماند تا صبح ظهور... «یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره ولو کره الکافرون!»
درباره مناظره اقتصادی در جهانآرا
ابوالفضل اقبالی
مناظره یک ساحت علمی و نظری دارد که افراد با سطح سواد خود در آن قضاوت میشوند و یک ساحت رسانهای دارد که رفتار و گفتار افراد در آن تعیین کننده است. در مناظره دیشب بلاشک دکتر موسی غنینژاد پیروز رسانهای مناظره بود و دکتر مسعود درخشان عملکرد بسیار بدی داشت. اما در صحبتهای دکتر غنینژاد چندتا نکته قابل مناقشه وجود داشت که عرض میکنم. سه محور مهم در صحبتهای دیشب دکتر غنینژاد وجود داشت که عبارتند از:
۱. چپانگاریِ اقتصاد اسلامی
دکتر غنینژاد در ابتدای سخنان خود، علتالعلل چالشهای اقتصادی کشور را ابتنای اصول اقتصادیِ قانون اساسی کشور(بهویژه اصل ۴۳) بر رویکردهای مارکسیستی و چپ در اقتصاد دانست. ایشان در اینجا عامدانه و با هوشمندی برای مخاطب تلویزیونی یک سادهسازی در تقسیمبندی رویکردهای موجود در اقتصاد انجام میدهند. به این ترتیب که هرکس برای دولت(حاکمیت) شان مداخله در اقتصاد در نظر میگیرد تبار مارکسیستی دارد! و هرکس مخالف مداخله دولت در اقتصاد است تفکر لیبرالی دارد. و لذا براساس این دوگانهی بسیط و نادقیق، اصل ۴۳ قانون اساسی کشور را سوسیالیستی دانسته و با یک تحریف تاریخی، تنظیم این اصول را به چپهای اول انقلاب نسبت میدهد و از جزوات حزب توده به عنوان رفرنس سخن خود استفاده میکند! چنین تقسیمبندی بسیط و تقلیلگرایانه از نظریههای اقتصادی توسط دکتر غنینژاد صرفا کارکرد سیاسی و رسانهای برای برچسبزدن به طرف مقابل دارد و فاقد مبنای علمی است. رویکردهای موجود در اقتصاد در نسبت به مقوله مداخله دولتها، طیفی از نظریههای مارکسیستی، لیبرالیستی و اسلامی را شامل میشود که تفاوتهای دقیقی با یکدیگر دارند و به این سادگی نمیتوان آنها را یک کاسه کرد.
۲. علمانگاریِ(بهمعنای ساینس) اقتصادِ مدرن
دکتر غنینژاد اصرار داشت که به صحبتهای دکتر درخشان برچسب ایدئولوژی و شعار بزند و سخنان خودش را علمی جلوه دهد. در حالیکه خود ایشان بهتر از هر کسی واقف هستند که اقتصاد، فلسفهای است که گاهی امتداد ریاضیاتی نیز پیدا کرده است. همین نظریه اقتصاد بازار که ایشان از آن دفاع میکنند بیشتر از آنکه ماهیت علمی(scientific) داشته باشد، ایدئولوژی محض است و بنیانهای فلسفی و الهیاتی دارد. تمام بحثهای فون هایک درباره مفاهیمی چون آزادی، قانون، نظم و... ایدئولوژی است. حال اگر کسی چون پروفسور مسعود درخشان با آن سوابق علمی و تئوریک، از کسی چون امام خمینی(ره) نقل قول بیاورد متهم به شعرخوانی میشود، اما اگر دکتر غنینژاد که خودشان مدتها از مدافعان رویکردهای مارکسیستی در اقتصاد بودند، الان از لیبرالهایی چون فون هایک نقل قول بیاورد، میشود بحث اصولی و علمی! کسی هم نمیپرسد که اعتبار و مشروعیت گزاره «قانون نظم خودجوش است» با کدام محک علمی سنجیده شده است؟
۳. جداانگاریِ قلمرو دین و اقتصاد
دکتر غنینژاد در پایان مناظره یک پرسش مشهور و فراگیر در فضای عمومی جامعه را از پرفسور درخشان مطرح میکنند که شما چرا در مباحث اقتصادی از امام خمینی(ره) یا مقام معظم رهبری رفرنس میآورید؟ ایشان بلاشک فقیه و دینشناس هستند اما چون تخصص اقتصادی ندارند، نظرشان در این عرصه قابل استناد نیست! حال سوال من از آقای غنینژاد این است که شما چه درک و شناختی از دین دارید که براساس آن قلمرو اقتصاد را از قلمرو دین جدا کردید؟ این که همان شبهه رایج سکولاریسم در دهه 70 است که فقه و دین را محصور در ارتباط فردی ما با خدا میدانست و معتقد بود کار سیاست و اقتصاد و علم را باید به متخصصان خودش واگذار کرد و دین و روحانیت باید مشغول نماز و روزه مردم باشند! پس احکام اجتماعی و اقتصادی اسلام که اتفاقا حجم وسیعتری از احکام فردی را به خود اختصاص داده چه میشوند؟ حرمت ربا، قاعده نفی سبیل، انفاق، خمس و زکات، الگوی مصرف و... اینها ناظر به اقتصاد نیستند؟ جالب است که خود ایشان در ابتدای مناظره صراحتا میگویند در قانون اساسی ما ردپایی از اصول اقتصادی اسلام نیست! یعنی میدانند که در اسلام ابواب متعدد و اصول بسیاری ناظر به ساماندهی وضعیت اقتصادی جامعه داریم. خب پس اگر کسی دینشناس باشد به این امور نیز واقف است و نظراتش درباره اقتصاد مسموع است.