✨ ﴾﷽﴿✨
🌿اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن🌿
#هفت_شهر_عشق
⭕️دعای سلامتی اقا صاحب الزمان عج
✨﴾﷽﴿✨
اَللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّهِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَعَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَهِ وَفی کُلِّ ساعَهٍ وَلِیّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَلیلاً وَعَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً
#سلام_امام_زمانم
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#نذر_گل_نرجس_صلوات
#التماس_دعای_فرج 🤲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روستای ورا، کرمانشاه
♦️ تیتر اول رسانه ها در سالگرد فتنه ی کومله در ایران: کومله به غرب عراق تبعید شد
🔸 در سالگرد مهسا ژینا امینی تجزیه طلب ها خلع سلاح شدند
🔸 درس عبرت تاریخی ایران به خائنین به میهن
🔺 یک سال پیش در چنین روزی پسرکی با لباس های قهوه ای رنگ روی یک صندلی نشسته و از داخل کمپ کومله رو به دوربین چیزی شبیه به این گفت: همین حالا از بیمارستانی که مهسا آنجاست به من اطلاع دادن که او از دنیا رفته و من آغاز حمله را اعلام میکنم ...
از صورت پسرک که اثری از گریه و ناراحتی در آن دیده نمیشد مشخص شد که آنها هرگز غافلگیر نشده بلکه مدام منتظر شنیدن خبر درگذشت ژینا بوده اند.
نکته دومی که این فیلم روشن کرد این بود که پسرک از داخل کمپ کومله ثانیه به ثانیه با امجد امینی و دیگرانی که در بیمارستان بوده اند هماهنگ بوده است.
چند ساعت بعد خبر تماس تلفنی مسعود بارزانی با امجد امینی(پدر مهسا امینی) نشان داد که تجزیه طلب ها به شکل ویژه ای بر روی محقق کردن اقداماتی در ایران حساب کرده اند.
کمی بعد تر و همزمان با مصاحبه ی جان بولتون با بی بی سی (که به شدت کارمندان این شبکه را دستپاچه کرد ) مشخص شد که تجزیه طلبها مسلحانه از اقلیم کردستان به ایران گسیل شده اند.
ده ها نمونه مشابه این میتوان مثال زد که به خوبی رد پای تجزیه طلب ها در آنچه رخ داد را نشان میداد.
ایران از همان ابتدا با حملات موشکی به پایگاه های تجزیه طلب در اقلیم کردستان این خائنین را زیر ضربه برد.
اقدامی که با هلاکت یک آمریکایی در این پایگاه ها ، نشانه هایی از حضور تروریست های آمریکایی در پایگاه های خائنین را عیان کرد.
یک سال گذشت و ایران 28 شهریور را به عنوان دوز پایان حضور تجزیه طلب ها در مرزهای ایران مشخص کرده و هشدار داده بود که آنها باید به دور ترین نقطه در غرب عراق منتقل شوند.
حالا رسانه ها نوشته اند که منابع آگاه از موافقت احزاب معارض ایرانی(گروههای تروریستی تجزیه طلب) برای ترک نوار مرزی میان ایران و اقلیم و خلع سلاح خود پرده برداشت. این منبع که خواست نامش فاش نشود، افزود: دولت اقلیم کردستان عراق عملاً اقدامات مربوط به دور کردن احزاب معارض ایرانی مستقر در اقلیم کردستان(گروهکهای تروریستی تجزیهطلب) در نوار مرزی ایران را آغاز کرده است.
بدین ترتیب در سالگرد پروژه ی ژینا و فتنه ای که حقیقت خود را با اهتزاز 17 پرچم تجزیه طلبانه در برلین نشان داد ، یک خبر روی خروجی رسانه ها قرار گرفته است : تجزیه طلب ها موظف به ترک نوار مرزی ایران شده اند.
اگر امروز غربی ها نقطه را بر سر آشوب در ایران بگذارند ، یک سال بعد در سالگرد چنین اقدامی ایران نقطه را بر سر فراری دادن آنهایی که با غربی ها همکاری کرده اند خواهد گذاشت.
به فرار سعودی اینترنشنال از لندن به واشنگتن ، آواره شدن منافقین در تیرانا ، بازداشت لیدرهای براندازی و انتقال به داخل ، تنبیه داعشی ها ، اخراج تجزیه طلب ها از نوار مرزی و پیام دولت آمریکا به قمی کلا مبنی بر اینکه باید خودش را گم و گور کند توجه کنید ، صحت آنچه گفته شد به خوبی عیان میشود....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چون تو دارم همه دارم♥️ .
فدای اشداء علی الکفار و رحماء بینهم شما
https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درود بر شرفت ای شیر زن ایران اسلامی
حقا که حقیقت را در شعرت بیان کردی
https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
دام اسرائیل برای جذب سرمایه شهروندان ایرانی
🔹رفتار صرافی مشکوک کوینکس، موید آن بود که دولت آمریکا عمداً چشم بر برنامهریزی جذب سرمایههای ایرانیان توسط این پلتفرم بسته و شواهد دیگر نیز از مشارکت تیمهای سایبری نزدیک به رژیم صهیونیستی برای جمعآوری دیتای ایرانیان فعال در این بازار حکایت دارد.
🔹این صرافی تلاش کرد با ایجاد یک شبکه تبلیغاتی شرایطی ساده و سریع را برای ثبت نام کاربران ایرانی و انتقال داراییهای رمزارزی آنها تبلیغ کند. به گونهای که حتی برخی کاربران فاقد پاسپورت، میتوانستند با ترجمه گواهینامه یا کارت ملی خود در این صرافی فعالیت کنند.
🔹این دام اقتصادی-امنیتی آنقدر گسترده بود که کوینکس برخلاف دیگر صرافیهای خارجی که از هر نوع تراکنش و همکاری با کاربران ایرانی میترسیدند و مراقب بودند تحریمهای آمریکا آنها را زمینگیر نکند، با آغوش باز از شهروندان ایرانی استقبال میکرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥زیرناخنهای کثیف در دنیای میکروسکوپی چه خبره؟
💠نامه نمایندگان به قالیباف: بررسی لایحه برنامه هفتم متوقف شود / رای نمیدهیم
🔹بابایی کارنامی، عضو فراکسیون انقلاب مجلس: نمایندگان در نامهای خطاب به رئیس مجلس خواستار توقف در رسیدگی به گزارش کمیسیون تلفیق درباره لایحه برنامه هفتم شدهاند.
🔹هیئت رئیسه کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه به مصوبات این کمیسیون دست برده و در گزارش نهایی خود که بنا است در صحن مجلس مورد رسیدگی قرار گیرد، تغییراتی را ایجاد کرده است.
🔹گزارش کمیسیون تلفیق نمیتواند نیازهای و مشکلات مردم در حوزه مسائل معیشتی، مسائل اجتماعی، بهداشت و درمان، مسکن، سرمایهگذاری داخلی و خارجی را رفع کند و پاسخگوی نیازها در این حوزهها و همچنین بخشهای دیگر باشد.
🔹باید روند رسیدگی به گزارش کمیسیون تلفیق درباره لایحه برنامه هفتم توسعه در صحن مجلس متوقف و گزارش برای رسیدگی بیشتر به کمیسیون تلفیق ارجاع شود.
.
♻️ بر خلاف دوستان اصلاح طلبم، به آینده اقتصاد بسیار امیدوارم
🔰 عضو مرکزیت حزب کارگزاران گفت من برخلاف دوستان اصلاحطلبمان به آینده اقتصاد ایران هزار بار امیدوار هستم.
🔶سعید لیلاز که با روزنامه شرق مصاحبه کرده، در پاسخ این سؤال که «خیلی از کارشناسان معتقدند وضعیت فعلی ایران از نظر مشکلات اقلیمی، اقتصادی، اجتماعی و حتی سیاست خارجی نگرانکننده به نظر میرسد. شم چگونه تحلیل میکنید؟»، اظهار کرد: من گاهی وقتها میبینم برجستهترین نخبگان ایران در واکنش به حوادث یا اظهارنظرهایی که میشود، به چنان فرومایگی دچار میشوند و چنان فرومیغلتند که به یک پوپولیسم دردناک و پیشپاافتاده دچار میشوند. آن زمان است که واقعا برای ملت ایران ناراحت میشوم که ما داریم ادعا میکنیم اینها را میخواهیم راهبری و نمایندگی کنیم و میخواهیم جلو ببریم. این نشان میدهد که چقدر روشنفکری حداقل در ایران بیشتر به سلبریتیبودن شبیه است تا روشنفکربودن و نخبگی. یعنی دنبال مرید جمعکردن و فالوور جمعکردن و لایکخوردن و لایکگرفتن و این حرفها هستند یا میخواهند دل کسی را خنک کنند یا میخواهند کسی را بچزانند و اصلا دنبال کشف حقیقت نیستند.
✍️(خبرنگار: یعنی میخواهید بگویید در تحلیل وضعیت هم خطا وجود دارد؟)
🔶بله، من رفتم پژوهشی کردم و متوجه شدم ما شهریور 1400 از رکورد تاریخی بالاترین عدد تولید ناخالص داخلی ایران در سال 96 عبور کردیم. از شهریور 1400 تا الان هرچه رشد در اقتصاد ایران دارد اتفاق میافتد، جدید است که الان دو سال آن دارد تمام میشود. ما در این دوره 21 ساله بدترین موج تلاطم در تاریخ ایران را شاید داشتیم به لحاظ اقتصادی. دو نوبت تحریم اقتصادی که دومی بدون تردید شدیدترین در تاریخ بشر است. من میتوانم تاریخ تحریمها را همین الان تدریس کنم. میدانم در عراق چه گذشته. ولی عراق به اندازه ما نتوانست مقاومت کند و کوبا هم همینطور.
🔶وی گفت: درست است که زرق و برق عربستان بیشتر است، ولی الان میزان ساختمانسازی در منطقه 22، اندازه کل دوبی است، بقیه تهران را اصلا کنار بگذارید. میدانید! رسیدیم به یک خودانکاری که از لج همدیگر است. لطفا یادتان باشد که وضعیت ایران بدتر از عربستان نیست، بدتر از امارات عربی متحده نیست، بدتر از کویت نیست و حتی بدتر از روسیه نیست. در ایران تصور این است که شما محال است بتوانید بدون کمک حکومت و دولت یک روزنامه مستقل و یک بنگاه مطبوعاتی مستقل درست کنید؛ الان من میتوانم بگویم 10 تا مؤسسه کاملا مستقل از حاکمیت داریم؛ نگاه کنید به «دنیای اقتصاد»، به «شرق»، به روزنامه «مردمسالاری» و... اینها تقریبا بدون حمایت حاکمیت دارند کار خودشان را انجام میدهند.
✍️وی در پاسخ این سؤال که آینده ایران را چگونه میبینید؟ میگوید:
🔶آن چیزی که من برای آینده ایران دارم میبینم، این است که ما سمتگیریمان به سمت توازن است. یعنی چه؟ یعنی در بودجه امسال 860 هزار میلیارد تومان پیشبینی درآمد مالیاتی توسط دولت شده است. میدانید که برخلاف تصور اغلب اقتصاددانان تمام بودجه پارسال در مالیاتستانی تحقق پیدا کرد و در ناآرامیهای پاییز، مهمترین جایی که آسیب دید بخش خدمات و درآمدهای مالیاتی دولت بود. هر چقدر تمرکز دولتها از نفت کاسته شود، به ناچار بر مالیات خواهد افزود و این یعنی توازن طبقاتی، یعنی دموکراسی.
🔶درباره آینده ایران باید تأکید کنم که من به لحاظ مادی به آینده ایران خیلی امیدوار هستم و امکان سرنگونی ساختار سیاسی وجود ندارد. امکان بروز ناآرامیها هم بسیار ضعیف است بهخاطر اینکه ما یک طبقه متوسط بسیار نیرومند در ایران داریم.
✍️خبرنگار در ادامه میپرسد «ترکیه در توسعه از ایران جلوتر است. تقویت روحیه ملیگرایی چقدر در رشد ترکیه تأثیر داشته است؟»
🔶 لیلاز پاسخ میدهد: من اصلا این را قبول ندارم و چنین چیزی وجود ندارد و آن را توهم میدانم...
🔶من به آینده ایران بسیار بسیار خوشبین هستم. میدانید؟ فقط 40 درصد ظرفیت صنعتی ایران الان دارد استفاده میشود. بنابراین تا یکدورهای بیش از 10 سال، ما بدون سرمایهگذاری جدی حتی میتوانیم رشد اقتصادی دورقمی داشته باشیم.
﷽
✨🌸اَللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّهِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَعَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَهِ وَفی کُلِّ ساعَهٍ وَلِیّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَلیلاً وَعَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً🌸🍃
#سلام_امام_زمانم
#امام_زمان
#دعای_تعجیل
🍃🌹🍃
🌿اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن🌿
#امام_حسین علیه السلام
💢صفحه اول روزنامههای یکشنبه ۲۶ شهریور ۱۴۰۲
┄┅https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731