💠مجوز استخدام در سازمان فنی و حرفهای صادر شد
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور گفت: با توجه به بازنشستگی تعدادی از نیروهای سازمان فنی و حرفهای مجوز استخدام را دریافت کردیم که به زودی خبرهای خوبی در این زمینه شنیده خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، مهرداد عظیمی ظهر امروز در شورای اداری فنی و حرفهای اظهار کرد: یکی از برنامههای ما در سازمان آموزش فنی و حرفهای حضور در مراکز فنی و حرفهای و آشنایی با مشکلات آنهاست که در این جلسات علاوه بر حضور روسای مراکز، نماینده آموزشگاههای آزاد نیز حاضر شده و مسائل خود را مطرح میکنند.
وی بحث معیشت را یکی از مشکلات نیروهای شاغل در مجموعه سازمان عنوان کرد و گفت: من در همه سفرها عنوان کردهام همکار سازمان باید ذهنش از بابت معیشت آسوده باشد تا بتواند به ماموریتهای خود به نحو احسن بپردازد.
📸 ساکنان سرزمینهای اشغالی مردم عادی هستند؟ پاسخهایشان به چند سوال را ببینید
https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
☑️ از میان اتش و دود برخواهیم خواست ، مثل سیمرغ ...
https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
🔰منطق خلوص سازی
🔻خلوص که شما مطرح ميکنيد - که ما بايست از فرصت استفاده کنيم و حالا که غربال شد، يک عدهاي را که ناخالصي دارند، از دائره خارج کنيم - چيزي نيست که با دعوا و کشمکش و گريبان اين و آن را گرفتن و با حرکت تند و فشارآلود به وجود بيايد؛ خلوص در يک مجموعه که اينجوري حاصل نميشود؛ ما به اين، مأمور هم نيستيم.
🔻در صدر اسلام، خوب، با پيغمبر اکرم يک عده بودند؛ سلمان بود، اباذر بود، ابيبنکعب بود، عمار بود، کي بود، کي بود؛ اينها درجهي اول و خالصترينها بودند؛ عدهاي ديگر از اينها يک مقداري متوسطتر بودند؛ يک عدهاي بودند که گاهي اوقات پيغمبر حتّي به اينها تشر هم ميزد. اگر فرض کنيد پيغمبر در همان جامعهي چند هزار نفري - که کار خالصسازي خيلي آسانتر بود از يک جامعهي هفتاد ميليوني کشور ما – ميخواست خالصسازي کند، چه کار ميکرد؟ چي برايش ميماند؟
🔻آن که يک گناهي کرده، بايد ميرفت؛ آن که يک تشري شنفته، بايد ميرفت؛ آن که در يک وقتي که نبايد از پيغمبر اجازهي مرخصي بگيرد، اجازهي مرخصي گرفته، بايد ميرفت؛ آن که زکاتش را يک خرده دير داده، بايد ميرفت؛ خوب، کسي نميماند.
🔻امروز هم همين جور است. اينجوري نيست که شما بيائيد افراد ضعافالايمان را از دائره خارج کنيد، به بهانهي اينکه ميخواهيم خالص کنيم؛ نه،
🔻شما هرچه ميتوانيد، دائرهي خلّصين را توسعه بدهيد؛ کاري کنيد که افراد خالصي که ميتوانند جامعهي شما را خالص کنند، در جامعه بيشتر شوند؛ اين خوب است.
🔻 از خودتان شروع کنيد؛ دور و بر خودتان، خانوادهي خودتان، دوستان خودتان، تشکل خودتان، بيرون از تشکل خودتان. هرچه ميتوانيد، در حوزهي نفوذ تشکل خود، براي بالا آوردن ميزان خلوصهاي فردي و جمعي تلاش کنيد؛ که نتيجهي آن، خلوص روزافزون جامعهي شما خواهد شد. راه خالص کردن اين است.
#حکیم_انقلاب 31 مرداد 1389
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🔰 عمدهترین وظیفه جوانان حزبالّلهی و انقلابی چیست؟
🔻 به نظر من، جوانان انقلابی دانشگاه - چون بحث دانشجو را داریم -
سعی کنند خوب درس بخوانند؛ خوب فکر و معرفتشان را بالا ببرند.
سعی کنند در محیط خودشان اثر بگذارند؛ فعال باشند، نه منفعل؛ روی محیط خودشان، اثر فکری و روانی بگذارند.
🔻 این شدنی است. یک جوان گاهی اوقات میتواند مجموعه پیرامونی خودش را - کلاس را، استاد را و حتّی دانشگاه را - زیر تأثیر شخصیت معنوی خودش قرار دهد.
🔻 البته این کار با سیاسیکاری بهدست نمیآید؛ با معنویت بهدست میآید، با صفا بهدست میآید، با استحکام رابطه با خدا بهدست میآید.
🔻 عزیزان من! رابطه با خدا را جدّی بگیرید. شما جوانید؛ به آن اهمیت بدهید، با خدا حرف بزنید، از خدا بخواهید. مناجات، نماز، نماز با حال و با توجّه، برای شما خیلی لازم است. مبادا اینها را به حاشیه برانید.
(بیانات #حکیم_انقلاب در جلسه پرسش و پاسخ دانشگاه تهران ۷۷/۲/۲۲)
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🔰 راه دستیابی به نظرات امام (ره) چیست؟
🔹نظرات امام یک مجموعه است و خوشبختانه بیانات امام ثبت شده است و همین است که هست. مثل همهی متونی که از آنها میشود تفکر گوینده را استنباط کرد؛ منتها با شیوهی درستِ استنباط.
🔹شیوهی درستِ استنباط این است که همه حرفها را ببینند، آنها را در کنار هم قرار بدهند؛
🔹توی آنها عام هست، خاص هست؛ مطلق هست، مقید هست.
🔹حرفها را باید با همدیگر سنجید، تطبیق کرد؛
🔹مجموع این حرفها، نظر امام است.
🔹البته کار خیلی سادهای نیست، اما روشن است که باید چه کار کنیم: یک کار اجتهادی است؛ اجتهادی است که از عهدهی شما جوانها برمیآید. بنشینند واقعاً گروههای کاری در زمینههای مختلف، نظر امام را استنباط کنند، از گفتههای امام به دست بیاورند.
(دیدار دانشجویان با #حکیم_انقلاب ۸۷/۷/۷)
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🔰 آیا ما به عنوان سربازان انقلاب و فعالان جریانات دانشجویی انقلابی باید عینا از همان موضعی سخن بگوییم که رهبری معظم به اقتضای جایگاه رفیع ولایی و سکانداری کشتی انقلاب از آن سخن می گویند؟
🔻میگویند آیا ما هم باید مثل رهبری موضع بگیریم یا نه؟ خوب، رهبری یک تکلیفی دارد، ما یک تکلیف دیگر داریم.
🔻ببینید، نبادا کسی تصور کند که رهبری یک نظری دارد که برخلاف آنچه که به عنوان نظر رسمی مطرح میشود، در خفا به بعضی از خواص و خلّصین، آن نظر را منتقل میکند که اجراء کنند؛ مطلقاً چنین چیزی نیست.
🔻اگر کسی چنین تصور کند، تصور خطائی است؛ اگر نسبت بدهد، گناه کبیرهای انجام داده. نظرات و مواضع رهبری همینی است که صریحاً اعلام میشود؛ همینی است که من صریحاً اعلام میکنم.
🔻 چند سال قبل که یک قتلی اتفاق افتاده بود و دشمنان جنجال کردند، تبلیغات کردند و گفتند اینها فتوا داشتند، دستور داشتند، و میخواستند یک جوری پای رهبری را میان بکشند، توی نماز جمعه گفتم: اگر من یک وقتی اعتقاد پیدا کنم که یک نفری واجبالقتل است، این را توی نماز جمعه علنی خواهم گفت. نه جایز است، نه شایسته است که مواضع دیگری غیر از آنچه که رهبری به صورت علنی و صریح به عنوان مواضع خودش اعلام میکند، وجود داشته باشد؛ نه، همینی است که دارم میگویم.
🔻 البته ممکن است کیفیت روزه گرفتن شما با بنده، نماز خواندن شما با بنده یک تفاوتهائی داشته باشد. خوب، شما جوانید، دانشجوئید؛ فعالیت دینی شما، فعالیت اجتماعی شما جوانانه است؛ با رفتار پیرمردانهی پیرمردها طبعاً تفاوت پیدا میکند. از این تفاوتهای قهری و طبیعی نمیشود صرفنظر کرد.
(بیانات #حکیم_انقلاب در دیدار دانشجویان در یازدهمین روزماه رمضان ۸۹/۶/۱
https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
دلبرا پیش وجودت همه خوبان عدمند سروران بر در سودای تو خاک قدمند
به شهری اندر هوست
سوخته در آتش عشق
خلقی اندر طلبت غرقِ دریای غمند
#خامنه_ای_جان_من_است❤️
سلام من به شما نائب مهدی ، مولای محبوبم صبحت بخیر و نیکی
🎬🌹#امام_خامنه_ای از نگاه وبیان دشمنان و سیاستمداران و بزرگان تاریخ جهان معاصر :
🗣 زبیگنیو برژینسکی دهمین مشاور امنیت ملی آمریکا:
" مسائل بوجودآمده پس از انتخابات ۱۳۸۸ ایران ، قطعا با درایت وهوشمندی رهبری این کشورمدیریت و حل خواهد شد "
📚 منبع: روزنامه الحیات چاپ لندن ۲۰۰۹
#لبیک_یا_خامنه_اے
#سلامتےامامخامنهاےصلوات
#کانال_تحلیلی_حامیان_ولایت
@Gh63_soldier_VelyatFagih
📸 راهپیمایی حمایت از غزه شنبه ساعت ۱۵ همزمان با سراسر کشور در میدان انقلاب تهران و با سخنرانی فرمانده کل سپاه برگزار میشود.
#کانال_تحلیلی_حامیان_ولایت
شبکه سازی بهائیان در رژیم پهلوی
در تحولات تاریخ معاصر ایران فرقه بهائیت نقش منفی و مخربی از همان آغاز پیدایشش در شکل و شمایل یک فرقه بهظاهر مذهبی، در جامعه بازی کرد، به حدی که برخلاف ادعاهای خود که تز جدایی دین از سیاست سر میدهند، هم در ساختارهای قدرت نفوذ کرد و هم سیاست را در بند ثروت و ثروت را در طرح، تدوین و سیاستهای فرهنگی و اجتماعی جهت کاهش اثر و نفوذ روحانیت، به کار بست. درواقع، ثروت، و نفوذ در بنگاههای اقتصادی، اولین شرط لازم جهت استحکام و تثبیت تشکیلات و پاسخ به نیازهای برنامهریزیشده کارگزاران بهائی بود. حضور گسترده آنها به حدی بود که حتی صدای اسدالله علم، وزیر دربار، را هم درآورد. وزیر دربار در خاطراتش مینویسد: «این بهائیهای بیوطن در همه شئون رخنه کردهاند. مخصوصا مشهور است که نصف اعضای دولت بهائی هستند».
بستر این حضور گسترده در ساختار سیاسی، به شبکهسازی و بهکارگیری افراد کلیدی در مناصب بالای حکومتی برمیگردد که با نخستوزیرانی همچون اسدالله علم، حسنعلی منصور و امیرعباس هویدا آغاز شد. البته باید یادآوری کرد که نفوذ قوی شبکه بهائیت در دستگاه دولتی صرفا به دلیل حمایت دولت از آنها نبود، بلکه بیشتر مشارکت قوی آنان با سازمانهای جاسوسی دولتهای استعماری، عامل عمده تقویت و دوام بهائیها در این دوره بهشمار میآید. در اینجا لازم است یادآوری شود که همکاری این فرقه با سرویسهای جاسوسی به مدتها پیش از کودتای 1299، برمیگردد. حبیبالله عینالملک، پدر هویدا، رضاخان را به سر اردشیر ریپورتر معرفی میکند و اهداف راهبردی بهائیان، با تحدید و نوسازی سیاستهای دینی و فرهنگی پهلویها، خواسته یا ناخواسته، تأمین میشود. الگوی نظری تشکیلات بهائی با مهرهچینی و شبکهسازی یادشده، مدخل اولیه مهمی را جهت تغییر محتوایی سیاست فرهنگی و اقتصادی یافتند که در ادامه به آن خواهیم پرداخت.
اولین قدم در عرصه سیاست، داشتن توانایی مالی و قدرت اقتصادی است، بدین منظور، بهائیان درصدد برآمدند در بخش اقتصاد و تجارت اوضاع خود را بهبود بخشند تا در برابر ناملایمات و سختگیریها جامعه، اهرم فشاری در برابر دیگران داشته باشند. آنان با فعالیتها و عملکردهای خود در دوره پهلوی دوم توانستند اغلب اشخاص طراز اول در اقتصاد را به مناصب کلیدی درآورند. نظام بانکی کشور، بهطور کامل در اختیار صهیونیستهای داخلی و خارجی و فراماسونها و بهائیان قرار داشت. بانک ملی را سالها یک بهائی به نام یوسف خوشکیش اداره میکرد. بانک توسعه صنعتی و معدنی ایران (باند شریفامامی، استاد اعظم فراماسونهای ایران و رئیس مجلس سنا)، با همکاری بانکهای خارجی که اغلب در کنترل صهیونیستها قرار داشت، ساختار مالی ایران را در دست داشتند. ثروت و ساختار مالی، که توسط افرادی مانند عبدالکریم ایادی، هژبر یزدانی و همکیشانش مدیریت میشد، راه را برای سرمایهگذاری در طرحهای فرهنگی و سیاستهای سکولاریستی باز کرد.
وابستگی به غرب هم در الگوهای نظری توسعه و هم در عملیاتی کردن آنها توسط افراد وابسته به نخبگان ایرانی تحصیلکرده در آمریکا، مخرج مشترکی را جهت زمینهسازی همکاری هرچه بیشتر با آمریکا و اسرائیل در قراردادهای فنی و در زمینه کشاورزی فراهم ساخت که نقش بهائیان را پدیدار میسازد. از دهه 1340 به بعد، نخستوزیران، وزرای کابینه، رؤسای ادارات و مؤسسات پولی و بانکی از میان بهائیان و یا منتسب به بهائیت استفاده میشد که بهصورت غیرمستقیم «وحدت منافع مشترکی را بین نخبگان سیاسی و اقتصادی ایران، آمریکا و اسرائیل در خصوص همکاری در زمینههای مختلف ایجاد میکند». بازتاب همکاری مشترک ایجادشده تحت نام وحدت استراتژیک با اسرائیل و رویکرد ضد عربی و ضد اسلامی قابل بررسی است.
شناسایی اسرائیل و همکاری مجدد دولت با آن رژیم اشغالگر بعد از کودتای 1332، در زمینههای مختلف کشاورزی، اطلاعاتی و نفتی، از یک احساس مشترک دیگری نیز ناشی میشود و آن سیاست ضد عربی و ضداسلامی پهلوی دوم و بهائیان مستقر در ایران و اسرائیل است. وظیفه محوله تشکیلات بهائی در زمینه و زمانهای است که جو ضد اسرائیلی در ایران و منطقه عربی خاورمیانه پس از جنگهای دهه 1340 و 1350 فلسطین، سوریه و مصر، افزایش یافته و اسلام سیاسی در حال گسترش است. فرقه بهائی با نفوذ در ساختار قدرت، کارویژه سیاستگذاری در امر سیاسی و تدوین راهبردهای بلندمدت در سیاست خارجی، نقش واسط و پرنفوذی را در پیوند دوستی بین ایران و رژیم اشغالگر قدس به عهده میگیرد.
در سیاست داخلی و حوزه امنیتی نیز، مدیران بهائی نقش بارزی را در سرکوب ناراضیان، شکنجه فعالان انقلابی مسلمان و کسب آموزشهای نوین در دایره ضداطلاعات و تجسس به عهده دارند که پرویز ثابتی یکی از آنهاست.
منبع:
پژوهشکده تاریخ معاصر
iichs ir/fa/article/24547/