🔴 امام خوب فهمیده بود. «مصدق مُسلِم نبود.»
♦️ دورهی چهاردهم مجلس شورای ملی وقتی رحیمیان از نمایندگان قوچان ماده واحدهای را به مجلس تقدیم کرد که در آن قید شده بود، چون قرارداد نفتی ۱۹۳۲ در زمان دیکتاتوری بسته شده است باید مختومه اعلام گردد، اولین کسی که با آن مخالفت کرد کسی نبود جز محمد مصدق و دلیل خود را چنین نوشت: «چون قراردادها و عقود بینالمللی با حضور دوطرف انجام میگیرد و چون این قراردادها نوعی عقد دوطرفه است، نمیتوان آن را یکطرفه لغو کرد.» خیلی نگذشت که همین آقای دکتر مصدق شد طرفدار ملی شدن صنعت نفت. [۱]
♦️مرحوم نواب صفوی تمام اعضای جبههی ملی را در خانهی حاج محمود آقایی جمع کرده بود. دکتر فاطمی به نمایندگی دکتر مصدق هم حضور داشت. همه با قتل رزمآرا موافق بودند. نقل است که همگی پشت قرآن را هم امضا کردند، ولی وقتی نواب محکوم شد و مصدق را با او روبرو کردند، گوشهایش را میگیرد و میگوید من ایشان را نمیشناسم. وقتی هم مجلس تصویب کرد که چون خیانت رزمآرا به مملکت محرز است، پس قاتل باید آزاد شود، مصدق گفت: «من با آزادی خلیل طهماسبی مخالفم».
♦️ رفتند پیش مصدق که آقا شما مسلمانید اقلا تولید مشروبات الکلی را ممنوع کنید. مصدق بهانه آورد که روزانه شش هزار تومان از مشروبات الکلی درآمد داریم. گفتند: شما ده شاهی بر قیمت هر کیلو شکر اضافه کنید، بودجهاش تامین میشود. به ملت هم بگویید قطعا با روی خوش استقبال میکنند، اما مصدق این کار را نکرد اصلا اعتقادی به این کارها نداشت. [۶]
♦️ ماه مبارک رمضان، مجلس شورای ملی مملکت اسلامی پشت تریبون رفت. سخنرانیاش که تمام شد، لیوان آب کنار دستش را برداشت و خورد. صدای اعتراض نمایندگان بلند شد. با خونسردی گفت: «اهل عوامفریبی نیستم.» امام خوب فهمیده بود. «مصدق مسلم نبود.»
🗓14 اسفند سالروز فوت مصدق
🇮🇷
🔴سخنان کوبنده و شفاف مرحوم آیت الله واعظ طبسی در اجتماع ضدفتنه 8 دی 1388مشهد:
♦️ چگونه ممکن است یک مسلمانی و یک چهره مسلمان سیاستمدار باتجربه ای ببیند که گروهی با شعار "جمهوری ایرانی" وارد مبارزه می شوند و سکوت کند؟ چگونه ممکن است چهره معتقد به اسلام و نظام اسلامی و آشنا با مسائل فکری اسلام، شعار "مرگ بر اصل ولایت فقیه" را بشنود و تحمل کند؟
♦️امروز روز بر هیچ کس سکوت جایز نیست. با صراحت و شجاعت و لهجه صداقت باید وارد میدان شد.
♦️ امروز روز تساهل و مجامله و مبهم گویی نیست. امروز باید کسانی که فکر و روش و ممشای آنها در جامعه موثر است حتما باید با صراحت از دشمن تبری و از دوست حمایت کنند.
♦️آقایان علما، روحانیون، نویسندگان و شعرا و کسانی که اهل سخن و قلمند باید بیش از گذشته باید در کنار رهبر و همصدا با رهبر، در مسیر سیاستهایی که ایشان ترسیم کرده اند، قرار گیرند و حرکت کنند.
▪️ بمناسبت سالروز درگذشت
🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴رهبر معظم انقلاب: مصدق به آمریکا اعتماد کرد، کتکش را خورد
🗓14 اسفند سالروز فوت مصدق
🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴افشاگری آیت الله واعظ طبسی درباره فتنه۸۸
♦️چرا هاشمی در مراسم تشییع وتدفین ایشان شرکت نکرد؟!
▪️انتشار بمناسبت سالگرد رحلت مرحوم واعظ طبسی
🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴حاشیههای دومین روز سفر رئیسجمهور به الجزایر
🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴کدام نامزدها راهی بهارستان شدند؟
🇮🇷
✅ انتخابات در ترازو
🔹انتخابات اخیر از آن جهت که میزبان مشارکت بیش از ۴۰ درصدی مردم بود در نوع خود ودر مقایسه با متوسط نرخ جهانی قابل توجه و احترام برانگیز است اما باید در این سئوال غامض و خطیر تأمل کرد که چرا این دوره از انتخابات در جدول مشارکت تمام ادوار انتخابات مجلس، در رده آخر نشست و حتی به نصاب دوره قبل هم دست نیافت؟
🔹از جهت اقتصادی، مردم وقتی وضعیت رهاشده ی بازارها را مشاهده می کنند و اقتصاد کشور را – درست یا غلط – در وضعیت "بی سامانی " می یابند، طبعا دچار فرسایش اعتماد می شوند و به این ترتیب سرمایه اجتماعی تخریب می شود. این احساس، اولین جایی را که به مخاطره می اندازد حضور و مشارکت پرشور در انتخابات است.
🔹از جهت سیاسی، در روزگاری که شهروندان خوش دارند با علم و آگاهی شخصی، نامزدهای دلخواه را برگزینند، برخی سخت گیریها در عرصه صلاحیت ها، فضای رقابت را دچار نارسایی می کند. ای کاش نهادهای نظارتی، به نهیب های مکرر رهبری در موضوع بررسی ها التفات بیشتری می داشتند.
🔹باید این سئوال را هم از صداوسیما پرسید که چرا برنامه هایش نتوانست "مارپیچ سکوت" را شکل دهد و شهروندان را متناسب با این حجم هنگفت تبلیغات راهی صندوق ها کند؟ آیا بازاندیشی در سیاست های اقناعی و تبلیغی "جام جم" ضرورت ندارد؟
🔹علاوه بر اینها،زیست جهان ایرانیان هم تغییر کرده است. مواجهه با چنین شهروندانی، محتاج مردمداری از نوع دیگر است. اگر مردم احساس کنند که میان آنها و حاکمیت، اشتراکات قابل اتکایی نیست طبعا به بازی های برد-برد یا به پذیرش متقابل یکدیگر روی خوش نشان نمی دهند.
🔹در فردای انتخابات، وظیفه ی نهادهای حاکمیت، این است که به احیای وجه جمهوریت در ساختار سیاسی اجتماعی همت بیشتری کنند. با چنین راهکاری،احتمالا سرمایه اجتماعی نظام ترمیم؛ انتخاب معنادارتر؛ اثربخشی صندوق ملموس تر؛ و نهایتا دلبستگی تمام جریانات جوشیده از درون ایران اسلامی تقویت خواهد شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥قابل توجه مسئولین به خصوص راه یافتگان به مجلس؛
🔰مدیونید اگر بعد از اینکه پشت صندلی های سبز ساختمان بهارستان نشستید، گرهی از مشکلات امثال این پیرمرد و این صاحبان اصلی انقلاب را باز نکنید...!
🔹زمان:جمعه یازده اسفند
🔹مکان:تربیت حیدریه/روستای کامه علیا