💢پس از انتخابات
🔹پس از ماهها انتخاباتی شدن فضای سیاسی کشور و شکلگیری رقابتهای سیاسی معطوف به صندوق رأی، روز ماراتن بزرگ سر رسید و بیش از ۲۵ میلیون نفر از مردمان این سرزمین که علاقهمند بودند تا در تعیین سرنوشت خود نقشآفرین باشند، پای صندوق رأی آمدند و نامزدهای خود را روانه بهارستان کردند. این قدرتنمایی ملت در حالی در برابر چشمان بدخواهان این سرزمین انجام میشد که آنها با همه توان انتخابات کشور را تحریم کرده بودند. دنبالههای داخلی آنان نیز همین مسیر را در پیش گرفته و با حضور نیافتن در پای صندوقهای رأی مکمل بازی خط تحریم شدند. در این میان، این ملت ایران بودند که بیتوجه به سناریوی دشمن در حالی که مشکلات معیشتی آنان را نسبت به وضعیت اقتصادی معترض کرده است، پای کار انتخابات آمدند و کار را تمام کردند.
🔸اکنون انتخابات به پایان رسیده است و امید دشمن ناامید شده است؛ اما داستان فردای انتخابات همچنان باقی است. در این شرایط برای آنکه شیرینی این فتح بزرگ در کام ملت برای همیشه جاودانه شود، لازم است که ملاحظاتی را مورد توجه قرار داد:
🔹۱ـ پیروز واقعی حماسه ۱۱ اسفند ملت غیور ایران است که با بصیرت کامل و اراده بلند خود در طول دهههای اخیر بارها حماسهها آفریده است. در این بین جایگاه احزاب و گروههای سیاسی و نامزدهای وارد میدان شده در رتبههای بعدی قرار میگیرد و منتخبان بیش از آنکه خود را واماندار احزاب و گروههای سیاسی ببینند، باید خود را منتخب ملت بدانند، آن هم نه تنها کسانی که به ایشان رأی داده، بلکه هر منتخب امروز، نماینده تمام ملت است.
🔸۲ـ پایان انتخابات، پایان رقابتهای انتخاباتی است، لذا انتظار میرود با فراموشی فضای پر احساس رقابتی قبل از انتخابات، خدمت به ملت و تلاش برای رفع مشکلات و آبادانی کشور دغدغه اصلی منتخبان باشد و دیگر نامزدهای رأی نیاورده نیز که به وظیفه شرعی خود در پرشور کردن انتخابات موفق شدهاند، خدمت در عرصهای دیگر را دنبال کنند.
🔹۳ـ نباید فراموش کرد که نامزدهای منتخب، نمایندگان همه ملتند؛ چه آنهایی که به ایشان رأی دادند و چه آنهایی که رأی دیگری داشتند و حتی نمایندگان آنهایی که در انتخابات شرکت نکردهاند و موظفند که برای خدمت به ۸۵ میلیون ایران صبح و شام تلاش کنند. بدون شک، با تلاشی فراگیر میتوان امید داشت که سالهای پیش رو بهتر از سالهای گذشته باشد.
💢اقدام عجیب نمایندگانی که رأی نیاوردند!
🔹روز گذشته باید زنگ آغاز فعالیتهای مجلس شورای اسلامی پس از سه هفته تعطیلی به صدا درمیآمد، اما حضور نداشتن بسیاری از نمایندگان موجب شد جلسه به دلیل به حد نصاب نرسیدن تعداد نمایندگان برگزار نشود.
🔸حضور نداشتن نمایندگان مجلس که گفته شده بسیاری از آنها از کسانی هستند که نتوانستهاند آرای مردم را برای ورود به مجلس دوازدهم کسب کنند، در حالی است که هم اکنون طرحها و لوایح بسیاری در مجلس وجود دارد که باید پیگیری شود و بیشتر آنها هم در زندگی مردم تأثیرگذار است.
🔹از سوی دیگر، برگزاری جلسات علنی مجلس میلیونها تومان هزینه دارد و تشکیل نشدن جلسات با توجه به کارهای باقی مانده برای کشور خسارتزاست.
🔸«مجتبی ذوالنوری» نماینده مجلس شورای اسلامی دو سال پیش (سال ۱۴۰۰) گفته بود: «هر یک دقیقه وقت مجلس، بیش از ۱۰۰ میلیون تومان هزینه معمولی دارد، اگر ابنیه و امکانات و سود و سرمایه را حساب کنیم، بیش از این است و این تریبون ما برای مردم خرج دارد.»
💢به تهران سفر میکنم اگر دعوت بشوم!
🔹مدیر کل آژانس بینالمللی انرژی اتمی تصریح کرد، آماده سفر به تهران در صورت دریافت دعوتی از تهران در این خصوص است.
🔸«رافائل گروسی» گفت: «امیدوارم در سریعترین زمان ممکن فرصت داشته باشم به صورت شخصی با آنها (ایرانیها) گفتوگو کنم. اگر آنها من را دعوت نکنند نمیتوانم [به تهران] بروم. بنابراین، هر وقت احساس کنند که آماده گفتوگو با من هستند بسیار خوشحال خواهم شد که به آنجا برگردم.»
🔹گروسی حدود دو هفته پیش گفته بود «ماه آینده» میلادی به تهران سفر خواهد کرد. گروسی از آنچه او در مصاحبههای مختلف درباره «شکاف در دانش» در نتیجه عقبگرد ایران از اجرای تعهداتش در برجام خوانده شده، ابراز نگرانی کرد.
🔸وی تصریح کرد: «من درباره توانایی بازرسهایم برای اینکه بتوانند قطعات این جورچین را دوباره کنار هم قرار دهند، تردید دارم. بدون آن، تدوین کردن یک توافق هستهای دیگر دشوار خواهد بود.»
🔹او با وجود این، گفته است، «بازسازی» دانش در خصوص فعالیتهای هستهای ایران «غیرممکن» نیست.
💢وقتی آخرین حربه را هم از دست میدهی
🔹در حالی که جریان ضد انقلاب و برخی از ناکامان سیاسی داخلی پس از شکست پروژه تحریم سعی میکردند با آمارسازی و ضرب و تقسیمهای خیالی از سونامی آرای باطله سخن بگویند، آمارهای واقعی نشان داد مردم فهیم ایران این حربه را هم از دست آنان گرفتهاند.
🔸روز گذشته وزیر کشور از مشارکت ۲۵ میلیونی و ۴۱ درصدی خبر داد. «وحیدی» در نشست خبری با اصحاب رسانه اعلام کرد شمار آرای سفیدـ باطله در سراسر کشور ۵ درصد بود.
🔹گفتنی است، همزمان با اعلام مشارکت ۴۱ درصدی برخی رسانهها نوشتند همواره ایرانیان خارج از ایران که شمار آنها بین ۶ تا ۸ میلیون گفته میشود، جزئی از واجدان شرایط حساب میشوند، درحالی که آنها فقط در انتخابات ریاستجمهوری میتوانند شرکت کنند و در انتخابات مجلس اجازه شرکت ندارند و اگر این ملاحظه در نظر گرفته شود، به آمار مشارکت ۱۰ درصد اضافه خواهد شد. این چیزی است که باید وزارت کشور آن را شفاف کند.