چرا سعید جلیلی اصلح است؟
1. به گفته دوست و دشمن، هیج نقطه خاکستری در زندگی شخصی اش وجود ندارد. سالم، صادق، پاکدست، ساده زیست، دلسوز و با اخلاص است. با اینکه سالها در ساختار قدرت مسئولیت داشته اما کوچکترین نقطه ضعف اقتصادی یا اخلاقی ندارد. خانواده اش نیز هیچ حاشیه اقتصادی و... ندارند و هیچگاه از ایران مهاجرت نکردند. حتی بعضی از مخالفانش هم وقتی می خواهند بگویند به او رای نمی دهند، می گویند «قبول داریم آدم خوب و سالمی است»
2. چون سالها دبیر شورای عالی امنیت ملی بوده، بر مسایل کلان و ملی مسلط است. او سالها مسئول نهادی بوده که دائم با رییس جمهور، رییس مجلس، رییس قوه قضاییه، ستاد کل نیروهای مسلح، بیت رهبری، بسیاری از وزراتخانه ها و... جلسه داشته و نقاط ضعف و قوت دستگاه های مختلف و حتی بسیاری از مسئولان ارشد کشور را خوب می شناسد و سالها با آنها تعامل و همکاری داشته است.
3. خیلی از کسانی که با جلیلی از نزدیک کار کرده اند شهادت میدهند که «قدرت تصمیم گیری» بالایی دارد. یعنی در بزنگاه های حساس می تواند درست ترین تصمیم را بگیرد و مدیر جسوری است. مثلا؛ وقتی قرار بود هواپیمای حامل ریگی به زمین فرود بیاید، بدون اطلاع برخی دستگاه های امنیتی او در چند دقیقه باید این تصمیم را ابلاغ می کرد یا از این تصمیم منصرف می شد. اما بهترین تصمیم را گرفت و پشت نیروهای امنیتی کف میدان ایستاد تا آن اتفاق معجزه آسا رقم بخورد.
4. منظومه فکری قوی و مشخص دارد و به همین خاطر هیچ تناقضی در گفتار و رفتارش نیست. به شدت اهل مطالعه، تعمق فکری و دارای ذهن چارچوب دار است. نگاه تمدنی و کلان به مسایل دارد و هرکس از راه رسید نمیتواند با نیم ساعت سخنرانی، او را دچار تذبذب کند.
5. در عرصه سیاست اهل خیالپردازی و توهم نیست، واقع گراست و و دنیا و جهان غرب را به خوبی میشناسند. هرآنچه سال 92 و 93 و 94 در حوزه سیاست خارجی گفت، درست از آب درآمد و تبدیل به تجربه برای ملت ایران شد. از همان اول گفت نباید با خوش بینی به دشمن امتیاز داد چون وقتی خرشان از پل بگذرد به هیچ کدام از تعهدات شان عمل نمی کنند، حرفش را گوش ندادند و به او خندیدند اما بعدا واو به واو حرفهایش درست از آب درآمد. به خاطر سالها تجربه در عرصه دیپلماسی، در شرایط فعلی منطقه و جهان ضرورت حضورش در راس دولت بسیار ضروری تر از قبل است.
6. با برنامه ترین کاندیدای انتخابات است و بیش از ده سال است که در حوزه های مختلف اقتصادی، صنعتی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، ورزشی، آموزشی و... ریز ترین برنامه های قابل اجرا را تهیه کرده. برای رسیدن به راه حل خیلی از مشکلات، کل ایران را از نزدیک دیده و تا دورافتاده ترین روستاها را نیز سر زده است. برنامه هایش فقط روی کاغذ نیست بلکه پشتوانه اش سالها تجربه عملیاتی است.
7. اولویت های کشور را به خوبی می شناسد و اهل اداره کشور با روزمرگی و دهن بینی نیست. دقیقا میداند که در هر موضوعی باید کدام وزارتخانه چه کاری انجام دهد و کشور را با آزمون و خطا و هدر دادن زمان اداره نخواهد کرد.
8. بسیار پرکار است و علیرغم مجروحیت جنگی از دوره دفاع مقدس (پای راست) بسیار پر سفر، فعال و پیگیر است. بارها شاهد بودم که قبل از روشن شدن هوا جلسات کاری اش شروع می شد و تنها چند ساعت مانده به اذان صبح به خانه بر میگشت.
9. تعاملش با گروه های سیاسی و فکری مختلف نه بر اساس پیش فرض ها و جناح بازی بلکه براساس فکر و تخصص آنهاست. اصلاحطلبان مختلفی را می شناسم که با وجود اختلاف سیاسی با او، همیشه میگویند شخصیت جلیلی با بقیه سیاستمداران متفاوت است و حتی خانم دکتر خوش خلق را فراموش نمی کنم که با وجود گرایشهای سیاسی اصلاح طلبانه ای که داشت، بعد از آشنایی و همکاری با جلیلی، می گفت این مرد نگاه من را نسبت به خیلی از سیاستمداران عوض کرد. او به عنوان یک رییس جمهور میتواند خیلی از شکافهای سیاسی و اجتماعی بیهوده را کم کند.
10. بسیار دوراندیش و عقلانی است. اهل هوچی گری و نمایش و شلوغ کاری نیست. صبور است و هیجانی تصمیم نمیگیرد و اگر روزی رییس جمهور شود، پیشرفت ایران تا 20 سال آینده تضمین است. جلیلی رییس جمهوری خواهد بود که نه فقط رای دهندگان به او بلکه نسل های بعدی نیز به او و اقداماتش افتخار خواهند کرد.
🔴احتمال استرداد ۳ تن از اعضای منافقین به ایران
♦️دیروز پلیس فرانسه به مقر گروهک تروریستی منافقین در شهرستان والدواز در شمال غرب پاریس یورش برد.
♦️رسانههای فرانسوی خبر دادند که پلیس این کشور با حضور در مقر تروریستهای منافقین آن محل را تفتیش کرده است.
♦️همچنین گزارش شد که در این عملیات نیروهای پلیس فرانسه، نیروهای ژاندارمری و نیروهای مبارزه با کلاهبرداری فرانسه حضور داشتند و تفتیش از یکی از شبکه های تلویزیونی منافقین و سازمان تبلیغاتی این گروهک تروریستی انجام شده است.
♦️حال پیگیریها از این ماجرا نشان میدهد که احتمال استرداد ۳ تن از اعضای گروهک تروریستی منافقین به ایران وجود دارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🕋 آغاز مناسک حج
♦️مناسک حج تمتع امسال با حضور میلیونی زائران کشورهای مختلف آغاز شد و زائران لبیکگویان به سوی عرفات حرکت کردند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣 حرکت سیاسی تاثیرگذار #امام_باقر علیهالسلام
امام خمینی (ره)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️ تذکر رهبر معظم انقلاب، در رابطه با ساده زیستی مسئولین
📍تابستان ۱۳۷۰
..
🔺️آیا قالیباف بر خلاف نظر رهبری وارد انتخابات ریاست جمهوری شد؟؟؟
🔹️اول دقت کنید حضرت آقا چه فرموده اند: "..نماینده از اولی که وارد مجلس میشود نقشه رسیدن به فلان پست مثلا اجرایی را در سر خودش بپروراند که مثلا #وزیر بشود و #مدیر بشود و فلان...! نه آقا وظیفه نمایندگی بسیار مهم است اگر برای خدا انسان کار بکند و درست کار بکند از وظیفه اجرایی اهمیتش بیشتر است یا لااقل به اندازه همانها اهمیت دارد...".
🔹️فارغ از اینکه مقصود رهبری از نهی نمایندگان همانطور که به وضوح در کلام ایشان با مسئولیت هایی انتصابی چون #مدیر و #وزير مشخص شده، و به آن دسته از نمایندگانی اشاره دارد که مجلس را به پله ای برای پست هایی چون وزارت و یا مدیریت در بخش های اقتصادی درآمد زا پس از دوران نمایندگی تبدیل مینمایند، سوالی که مطرح میشود این است که آیا واقعا قالیباف مجلس را پله ای برای رسیدن به جایگاه ریاست جمهوری تبدیل کرد؟ آیا قالیباف اگر نماینده مجلس نبود نمیتوانست کاندیدای ریاست جمهوری شود؟!
🔹️نکته بعدی این است که وقتی به کلام حضرت آقا دقت کرده و به اقدامات برخی نمایندگان رجوع میکنیم در می یابیم که این کارها عمدتا با لابیگری و بدون در نظر گرفتن شایستگی های نماینده مورد نظر نیز انجام میشوند. آیا حضور قالیباف در یک رقابت کاملا قانونی، شرعی، مطابق با ضوابط و بر اساس یک فرایند انتخابی [نه انتصابی] که شایستگی های خودش را در معرض قضاوت ملت قرار میدهد، غیر اخلاقی و بر خلاف نظر حضرت آقا است؟ بنده که اطلاعی ندارم، اما شما آیا مطمئنید ایشان قبل از ورود به چنین رقابتی از رهبر معظم انقلاب کسب تکلیف نکرده است؟!
🔹️قاعدتا باید اینگونه باشد که در چنین سطحی، وقتی یکی از سران سه قوه میخواهد به چنین رقابتی ورود کند، خصوصا زمانی که یکی دیگر از قوا نیز با فقدان رئیسش مواجه است، این حضور باید به اطلاع عالی ترین سطح از رهبری نظام برسد؛ لذا شخصا بعید میدانم آقای قالیباف بدون اذن رهبری در انتخابات حضور پیدا کرده باشد و اکنون که حضور دارد نیز میشود این استنباط را کرد که اذن را دریافت کرده است. زیرا قالیباف در طول سالها ثابت کرده است که یکی از گوش به فرمان ترین مسئولان نظام نسبت به امر ولایت بوده و در مراحل مختلفی نیز به شایستگی این سرباز بودن خود را اثبات، و بارها مورد تفقد و تمجید رهبری قرار گرفته است.
🔴تجلیل مقام معظم رهبری از رأی دهندگان به سعید جلیلی
امام خامنه ای ارواحنافداه در دیدار سعیدجلیلی با ایشان بعد از انتخابات سال ۱۳۹۲
✅ من در ایام انتخابات به خاطر حجم سفرها نگران سلامتی شما بودم و مطمئنم شما برای انجام تکلیف آمده بودی...
✅ حضور انقلابی شما یک زمینه خاص حزب اللهی را به میدان آورد.
✅ ببینید چگونه میشود این جمعیت چهار میلیونی که به شما به عنوان "نماد مقاومت" رای داد را بهم پیوند داد و شما "نخ تسبیح" باشید تا این جمعیت رشد و گسترش یابد.
✅ با این جمعیت میشود کارهای بزرگ انجام داد و اینها که به شما رای دادند، رأیشان متفاوت بود و در این فضای فشار، خارجیها تبعات آنرا پذیرفتند.
✍🏻 پی نوشت:
عبارات نگران سلامتی شما بودم، زمینهی خاص حزب اللهی، نماد مقاومت، نخ تسبیح، رای متفاوت...
اینها تعابیر کمی نیست که حضرت آقا دربارهی دکتر جلیلی بکار بردند
#جلیلی_گزینهی_اصلح
🛑خطاب رهبری به کاندیداها🛑
⬅️خیلی از برادران که در این میدان(انتخابات) وارد میشوند، از بسیاری از ظرفیّتهای کشور شاید خیلی مطّلع هم نباشند؛
⬅️ بدون اینکه حالا محاسبهی درستی شده باشد، یک چیزی میگویند، یک حرفی میزنند، یک وعدهای میدهند.
اینها خوب نیست، بایستی 👈برنامه👉 ارائه بشود به معنی واقعی کلمه.
سخنرانی تلویزیونی رهبری خطاب به ملت ایران ۱۴۰۰/۰۲/۱۲
#جلیلی
🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥
این مطلب سوال روز ماست، لطفا مطالعه کنیم
❗️تاثیر اجماع کاندیداها در احتمال رای آوری چیست؟
ابتدا این را بگم که بحث فقط در خصوص احتمال رای آوری است وگرنه اینکه اجماع نیروها باعث میشه تخریب کمتری عليه همدیگه داشته باشیم یا فواید احتمالی دیگه را قبول دارم
🔛انتخابات دو فرص بیشتر نداره
در فرض اول کاندید مخالف بیش از ۵۰ درصد رای داره و در فرض دوم کمتر از ۵۰ درصد رای داره
فرص اول: اگه کاندید مخالف بیش از ۵۰٪ رای داشته باشه اجماع ما هیچ تاثیری نداره و نهایتا همون کاندید مخالف رای میاره
فرض دوم: اگه کاندید مخالف کمتر از ۵۰٪ رای داشته باشه
فرض کنیم :
کاندید مخالف (الف) ۴۵ درصد رای داره
کاندید موافق (ب) ۳۰ درصد رای داره
کاندید موافق (ج) ۲۵ درصد رای داره
و ما از ب و ج که موافق ما هستن میخوایم اجماع کنن و مثلا کاندید ج کنار بره و کاندید ب مسیر انتخابات را ادامه بده
این اجماع فقط در یک صورت فایده داره، در صورتی که همه طرفداران کاندید ج به کاندید ب رای بدن،
⁉️به نظرتون این اتفاق میفته؟
قطعا عده ای هستن که بخاطر تعصب شخصی بعد از انصراف کاندید مد نظرشون میرن طرف کاندید مخالف و به کاندید اجماعی رای نمیدن و دیگه توی جبهه موافق ما باقی نمیمونن و با دست خودمون کاری میکنیم که کاندید مخالف رای بالای ۵۰٪ بیاره‼️
باورش سخته؟
سال ۹۲ را مرور کنید، آقای حداد عادل انصراف دادن ولی خدا میدونه که طرفدارانشان به کی رای دادن، ایشون گفتن به نفع جبهه اصولگرا کنار میرن ولی آیا همه طرفدارانشان به جبهه اصولگرا رای دادن؟ آقای روحانی اگه ۴۰۰ هزار رای کمتر داشتن رئیس جمهور نمیشد، آیا این ۴۰۰ هزار تا از رای های آقای حداد عادل نبودن؟ ممکنه
اگه همه طرفداران کاندید ج به کاندید ب رای بدن خیلی خوب میشه، ولی همه میدونن که ممکنه این اتفاق نمیفته
یه بار دیگه تکرار میکنم، با اجماع این احتمال را ایجاد کردیم که بخشی از رای جبهه موافق بره به جبهه مخالف و کاندید مخالف (الف) رای بالای ۵۰٪ بیاره
⁉️اگه اجماع نکنیم چی؟
حالا فرض کنید با همون ترکیب رای (مخالف الف ۴۵٪ و موافق ب ۳۰٪ و موافق ج ۲۵٪) اجماع نکنیم، هیچ اتفاق خاصی نمیفته و هیچ ضرری نمیکنیم، نه تنها ضرر نمیکنیم بلکه از رای آوری احتمالی کاندید مخالف (الف) هم جلوگیری کردیم و این خیلی نکته مهمیه، خیلی مهمه
حالا چی میشه؟ ما که برنده نشدیم
بله ما برنده نشدیم ولی انتخابات به دور دوم میکشه بین کاندید الف و ب
حالا یه فرصت دوباره داریم تا نیروهامون را جمع کنیم و بهشون بگیم اگه همه به کاندید موافق (ب) رای ندید، کاندید مخالف (الف) رای میاره، شاید در این فرص سبد رای ما کم نشد (اگه سبد رای ما کم هم بشه ضرر نکردیم چون اگه اجماع هم میکردیم بازم همین اتفاق میفتاد)
آیا چیزی از دست دادیم؟ آیا اجماع نکردن به ما ضرر زد؟ خیر
خلاصه اینکه اجماع کردن تاثیر مثبتی برای ما نداره و ما می تونیم همین اجماع نیروها را در دور دوم انتخابات انجام بدیم
اگه انتخابات به دور دوم نکشید چی؟ اونوقت ما اجماع نکردیم و ضرر کردیم
اگهمتن را کامل خونده باشید این سوال براتون پیش نمیاد، چون معنی رای اوردن مخالف اینه که بالای ۵۰٪ رای داشته و حتی اگه اجماع میکردیم هم رای نمیاوردیم
❓سوال: اگه اجماع کردن فایده نداره چرا اصلاح طلب ها همیشه اجماع میکنن؟
جواب مشخصه، چون اونها معمولا رای دادنشون ملاک خاصی نداره و فقط حزبی رای میدن، مثلا وقتی بین آقای عارف و روحانی در سال ۹۲ اجماع انجام شد، فکر نمیکنم کسی از اصلاح طلب ها با خودشون گفته باشن حالا که آقای عارف کنار کشیده ما به قالیباف رای بدیم، بلکه رای هاشون مستقیم به سبد رای اقای روحانی رفت
🔔راهکار عملی🔔
🖐یا اجماع نکنیم، چون واقعا خطر داره و ممکنه رقیب رای بیاره
یا اگه اجماعی شد، اجماع واقعی باشه و پشتش تبلیغات گسترده باشه و اجازه ندیم حتی یک رای از سبد رای جبهه موافق ما کم بشه، مثل سال ۱۴۰۰ که وقتی اقای جلیلی جهت اجماع انصراف دادن، اعلام کردن که به نفع "برادر گرامی جناب آقای سید ابراهیم رییسی" انصراف میدن، این کار خیلی سخته، یه وقت مثل سال ۹۲ نشه که آقای حداد عادل انصراف دادن ولی از هیچکس اسم نبردن
قضاوت با شماست