🔰 شورای راهبری کابینه یا مجمع مجرمان و تفرقهافکنان؟
🔸برخی اعضای شورای موسوم به شورای راهبری دولت جدید، سوابق مجرمیت و محکومیت دارند.
🔸روزنامه جوان در اینباره نوشت: از روزی که محمدجواد ظریف فهرست اسامی اعضای شورای راهبری کابینه را اعلام کرد، نگاهها روی این شورا متمرکزتر شد، اما خبرهای خوبی از سابقه اعضای این شورا به گوش نمیرسد. برخی افراد با مواضع و نظریات ضد دین و ضد نظام، رفاقت با محکومان اقتصادی و... در میان اعضای شورای مذکور دیده میشوند.
🔸محسن رنانی، یکی از این اعضاست. او چندی پیش یادداشتی در تخطئه شهر و مردم اصفهان و البته تحقیر مردم روستانشین نوشته بود و از وصف روستا برای تحقیر اصفهان و دور دانستن آن از تمدن شهری استفاده کرده بود. صرفاً به این خاطر که رأی اول اصفهان در انتخابات، آقای پزشکیان نبود. البته حاشیه دیگری هم از رنانی دست به دست میشود که حاکی از مواضع وی ضد نظام و اعتقادات دینی مردم است. فیاض- ز، یکی دیگر از اعضای شورای راهبری است که شاید نام او یادآور تصاویر بیبندوباری باشد که از خودش و اعضای خانوادهاش منتشر کرد.
🔸روزنامه جوان همچنین در یاداشتی نوشت: اولینبار است که در چینش مدیران کشور پس از یک انتخابات، قوم و مذهب و امتیازبندی شیعه- سنی به گفتمان مسئولان امر تبدیل میشود و این روند میتواند ابعاد خطرناکی پیدا کند. آنچه فاجعه است اینکه ابتدا ایران را تجزیهشده فرض میکنند و حقالسهم میدهند و سپس نام آن را «وحدت ملی» میگذارند و گویی ایران فقط دو قوم کرد و بلوچ دارد و تمام و به این فکر نمیکنند که بعدش چه خواهد شد!
🔸اگر کسی شایسته است نباید قوم و مذهب عامل شایستگی آن باشد. مگر همین ظریف یا طیبنیا را که وزیر گذاشتند ابتدا چک کردند که فارس و شیعه هستند، سپس منصوب کردند؟ مگر پزشکیان که تأیید صلاحیت شد، علت آن آذری بودن بود؟
🔻به فردایی بنگرید که بختیاریها بگویند پس وزیر ما کو؟ لرستانیها بگویند استاندار ما کو؟ قشقاییها بگویند پس ما چی؟ عربها، کرمانجها یا ترکمنها و... در مقام رقابت برآیند و حس کمتری و تبعیض ریشه سراسری پیدا کند. سهامی- قومی کردن مدیران کشور امری خطرناک است و فردا که روند شد همه شایستگی را هم باید کنار گذاشت و حتماً باید از قوم من کسی در کابینه یا معاونین رئیسجمهور باشد، وگرنه ما نادیده گرفته شدهایم و حق ما ضایع شده است!
🔰همدلی حول شاخصها
🔹انتخابات رباست جمهوری به پایان رسید و دستگاه اجرایی نیز رئیس خود را شناخت. حال منتظریم تا رئیس جمهور تیم خود را معرفی کند و با شکلگیری کابینه، تولد دولت را شاهد باشیم. این تولد با تولد مجلس نیز همزمان شده و این تقارن را باید به فال نیک گرفت. فصلی نو از حکمرانی که میتواند با دست در دست دادن این دو، تغییر و تحول و حل مشکلات کشور با توان و انرژی جدیدی را به همراه داشته باشد.
🔸تحقق این مهم البته با توجه به ملاحظاتی ممکن خواهد بود و بیتوجهی به آنها میتواند خسارات جبرانناپذیری برای کشور داشته باشد و احیاناً فرصت به دست آمده را به تهدیدی علیه منافع ملی بدل کند. به ویژه آنکه اولین مواجهه مجلس و دولت در روزهای آتی رقم خواهد خورد؛ آنگاه که رئیسجمهور قرار است اعضای کابینه خود را به مجلس معرفی کرده و از نمایندگان مردم رأی اعتماد بگیرد!
🔹در این میان، توصیههای رهبر حکیم انقلاب در دیدار با نمایندگان مجلس کار را تا حدودی آسان کرده است. معظمله تلاش کردند ضمن دعوت به همدلی و تعامل، شاخصهایی را برای تشکیل کابینه دولت آینده ارائه دهند که توجه به این شاخصها میتواند محور رایزنی و تعاملات مجلس و دولت باشد. شاخصهایی که مورد توجه هر دولت بوده و مبتنی بر آن باید با این مسئله مهم مواجه شوند. معظمله در مواجهه با این سؤال که «چه کسی میخواهد میداندار باشد؟» شاخصهایی را چنین برمیشمارند:
🔸«آن کسی را باید میداندار کرد که «امین» باشد، «صادق» باشد، «متدین» باشد، از بُن دندان «معتقد به جمهوری اسلامی و به نظام اسلامی» باشد. «ایمان» یک شاخص مهم است. «امید به آینده»، نگاه مثبت به افق، یکی از شاخصهای مهم است... «تشرّع»، متشرّع بودن، یکی از معیارهای مهم است. «اشتهار به پاکدستی و صداقت» یک معیار است... «سابقه سوء» نداشته باشند؛... «نگرش ملّی» داشته باشند؛ یعنی غرق در مسائل جناحی و سیاسی و مانند اینها نشوند، نگاه ملّی به کشور داشته باشند. «کارآمد» باشند... اینها لازم است.»
🔹شاخصهای برشمرده وظایف دوگانهای را برای دولت و مجلس تعریف کرده است. رئیسجمهور باید افرادی با چنین ویژگیهایی را معرفی کند تا در قامت وزارت مشغول به کار شوند و از دیگر سو مجلس نیز ضمن آنکه اصل را بر تعامل و همکاری گذاشته است، باید وجود این شاخصها در نامزدهای پیشنهادی را مورد بررسی دقیق قرار دهد؛ چرا که مسئولیت در نظام اسلامی امانت است و امانتها را باید به صاحبان آنها سپرد.
♦️ اعلام نتایج قطعی آزمونهای نهایی پایه دوازدهم
🔹نتایج قطعی آزمونهای نهایی پایه دوازدهم خرداد ماه ۱۴۰۳، از طریق پنجره واحد خدمات الکترونیک وزارت آموزش و پرورش و نشانی my.medu.ir قابل رویت است.
🔹شرکتکنندگان در آزمونها و معترضین به نتایج میتوانند نمرات خود را ملاحظه و برای فرایند فارغالتحصیلی به مدارس مراجعه کنند.
🔹همچنین از آنجا که بزودی سوابق تحصیلی هریک از شرکتکنندگان در آزمونها به سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزشی کشور ارسال خواهد شد لازم است در روزهای آتی به همین سامانه مراجعه کنند تا نمرات به عنوان سوابق تحصیلی به تأیید ذی نفع برسد.
🔹مراجعه نکردن برای مشاهده و بررسی سابقه تحصیلی به منزله عدم تائید سوابق است و پس از آن هیچگونه اعتراضی در این خصوص پذیرفته نیست.
.
📌 انواع دانشگاهها 📚
1️⃣ دانشگاه سراسری (دولتی):
🔹بیشتر دانشگاه های درجه یک و استاندارد در ایران، جزء این دسته قرار میگیرند. پذیرش در دانشگاه های سراسری چند نوع دارد:
۱- روزانه
۲- شبانه
۳- شهریه پرداز( شامل پردیس خودگردان و ظرفیت های مازاد)
🔹پذیرش روزانه:
در آن هیچ هزینه ای بابت تحصیل داده نمی شود و در بعضی دانشگاه ها مانند دانشگاه فرهنگیان حتی هزینه ای به شما پرداخت می شود.
🔹پذیرش شبانه(نوبت دوم):
شرایط آن مانند دوره روزانه است اما هزینه ای بابت شهریه دریافت می شود و تعهدی بابت خوابگاه و غذا و... به دانشجو وجود ندارد. ضمن اینکه تنها اسم آن شبانه است و کلاس های این دوره در روز برگزار می شود!
🔹پذیرش پردیس خودگردان:
دانشگاه های برتر کشور برای درآمدزایی خودشان در کنار دانشجوهای روزانه یک سری دانشجو در قبال دریافت هزینه ای قابل توجه پذیرش می کنند. (به جز دریافت شهریه در بقیه موارد مثل ارزش مدرک و اساتید شرایط آن مانند روزانه هست و فقط محل برگزاری کلاس ها ممکن است متفاوت باشد.)
🔹پذیرش ظرفیت مازاد:
دانشگاه هایی که مکانی جدا تحت عنوان پردیس خودگردان ندارند برای درآمدزایی خودشان یک سری دانشجو تحت عنوان ظرفیت مازاد قبول می کنند که همه جزئیات آن از جمله شهریه دریافتی دقیقاً مانند پردیس خودگردان است.
2️⃣دانشگاه آزاد اسلامی:
🔹دانشگاهی بزرگ با تعداد زیادی شعبه (واحد آموزشی) در سرتاسر کشور که هر واحد آن دارای یک سری از رشته ها هست و شهریه آن از پردیس های خودگردان کمتر است.
3️⃣دانشگاه پیام نور:
🔹سیستم این دانشگاه بصورت نیمه حضوری است و عملاً کلاس های حضوری آن محدود است و دانشجوها یک سری دروس را در اول ترم انتخاب می کنند و در انتهای ترم آن دروس را امتحان می دهند. دانشگاه پیام نور جزو دانشگاه های دولتی است ولی تحصیل در این دانشگاه رایگان نیست و باید شهریه پرداخت شود اما قیمت آن خیلی کمتر از آزاد و پذیرش شبانه و غیرانتفاعی است.
4️⃣دانشگاه غیر انتفاعی:
🔹هزینه ای نسبتاً متعادل نسبت به دانشگاه های سراسری و آزاد از ویژگی های این دانشگاه ها است.
5️⃣دانشگاه علمی کاربردی:
🔹پذیرش صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی و هزینه ای متعادل از ویژگی های این دانشگاهها است.
#پرسش_و_پاسخ
✳️ چرا چینش قومیتی و مذهبی مدیران، آثار و تبعات خطرناک امنیتی و اقتصادی برای کشور دارد؟
🔹 اولین بار است که در چینش مدیران کشور پس از یک انتخابات، قوم و مذهب و امتیازبندی شیعه- سنی به گفتمان مسئولان امر تبدیل میشود و این روند میتواند ابعاد خطرناکی پیدا کند. آنچه فاجعه است اینکه ابتدا ایران را تجزیه شده فرض میکنند و حقالسهم میدهند و سپس نام آن را «وحدت ملی» میگذارند و گویی ایران فقط دو قوم کرد و بلوچ دارد و تمام و به این فکر نمیکنند که بعدش چه خواهد شد.
🔹 اشکال دوم این است که اهل سنت را اقلیت فرض میکنند، حال آنکه در قانون اساسی جزء اصل مربوط به رئیسجمهور (پاسدار مذهب رسمی) موضوع صرفاً مسلمان مطرح است و اهل سنت ایران در قانون اساسی و در قوانین موضوعه اقلیت دینی محسوب نمیشوند، به همین دلیل نمایندگان آنان در مجلس نیز ثابت نیستند و بین ۱۸ تا ۲۲ نفر در نوسان هستند.
🔹 آنچه ریاکارانه و پرسروصدا انجام میشود، ایجاد قدرالسهم است. مثلاً تاکنون گفته شده است چند آذری در کابینه و استانداریها و ... باشند؟ یک وقت پنج آذری عضو کابینهاند، یک روز دو نفر و یک روز یک نفر و ممکن است یک دوره اصلاً نباشد. عدم تقسیم قومی یعنی همین. اهل سنت ممکن است چهار آدم شایسته وزارت و ۱۰ فرد شایسته استانداری و دهها معاون وزیر داشته باشد و این بدون توجه به مذهب آنان باشد. چرا باید آن چهار شایسته بشود یک نفر و منت هم بگذاریم. مگر رهبر معظم انقلاب که فرماندهی نیروی دریایی را به امیر شهرام ایرانی سپردند، به خاطر سنی بودن وی بود یا اعلام کردند که میخواهند چنین کنند؟ آن فرد، سرباز شایسته اسلام و کشور بود و حکم گرفت. آیا رهبری با این فرض به او حکم دادند که ارتش دارای چهار نیرو است و باید یک نفر از فرماندهان چهارگانه سهم اهل سنت باشد؟ حتماً خیر. وقتی همه مسلمان هستند، شایستگی نباید از دریچه مذهب و قومیت باشد. در دولت روحانی معاون وزیر اهل سنت و سفیر و ... بود، اما هیچ سروصدایی نبود. از منظر قومی، وقتی شما یک وزیر یا معاون وزیر کرد میگذارید یا یک بلوچ را منصوب میکنید (چون بلوچ است) به این فکر کردهاید القای این سهمیه میتواند قیام اقوام دیگر را به همراه داشته باشد؟ اگر کسی شایسته است نباید قوم و مذهب عامل شایستگی آن باشد. مگر همین ظریف یا طیبنیا را که وزیر گذاشتند ابتدا چک کردند که فارس و شیعه هستند، سپس منصوب کردند؟ مگر پزشکیان که تأیید صلاحیت شد، علت آن آذری بودن بود؟ به فردایی بنگرید که بختیاریها بگویند پس وزیر ما کو؟ لرستانیها بگویند استاندار ما کو؟ قشقاییها بگویند پس ما چه؟ عربها، کرمانجها یا ترکمنها و ... در مقام رقابت برآیند و حس کمتر بودن و تبعیض ریشه سراسری پیدا کند.
🔹 سهامی- قومی کردن مدیران کشور امری خطرناک است و فردا که روند شد، همه شایستگی را هم باید کنار گذاشت و حتماً باید از قوم من کسی در کابینه یا معاونین رئیسجمهور باشد، وگرنه ما نادیده گرفته شدهایم و حق ما ضایع شده است!
اگر اهل سنتی توانایی مثلاً وزارت جهاد را دارد، بسمالله، بدون توجه به مذهب اقدام کنید.
جناب ظریف در این فضای حساس حتی بلد نیست ادبیات مناسب را استخدام کند و امتیازبندی شیعه و سنی میکند و فکر نمیکند که توده چگونه باید درک کند... جایگاههای تخصصی روشن است و کاربلدی و ویژگیهای عمومی هم روشن است، اما اگر اصل اول انتصابات، قوم و مذهب شد، شما مرعوب سیلی خواهید شد که خود به راه انداختهاید و باید با توقعات قومی و ترس از مسائل امنیت ملی برای شما مدیر بچینند، نه شاخصهایی که رئیسجمهور انتخاب شده تجویز میکند.
🔹مثلاً فرض کنید با شاخصهای هجدهگانه رئیسجمهور از هموطنان عرب فردی پیدا نشد و شمایی که به اکراد و ترکمن به خاطر قوم و مذهبشان، وزیر دادهای چه جوابی به آنان خواهی داد؟ مثلاً اگر سه عرب در تراز وزارت بودند شما باید دو نفرشان را کنار بزنی، چون آنان باید یک سهمیه داشته باشند؟ این امور اقدامی است نه اعلانی و بوق و کرنایی.
🔹 نگارنده قبلاً به مسئولان عالی کشور کتباً این را نوشتهام که از شایستگان همه ملت باید بهره برد، اما اگر وزارتخانهها را بین ۱۰ قوم و دو مذهب و سه دین دیگر تقسیم کنید، تنها چیزی که نخواهید داشت یک «کابینه کاری» است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
؛﷽
🔵شورای محترم نگهبان!
بی سابقه ترین تقلب درانتخابات ریاست جمهوری اتفاق افتاده است.
مردم به پزشکیان وجلیلی رای دادند، ناگهان ظریف ازصندوق درآمد
لطفا بررسی کنید.
ارتفاع ارزی؛ گزارش «وطن امروز» از افزایش صادرات محصولات نظامی ایران
چند روز پیش وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح از افزایش ۳برابری صادرات محصولات نظامی کشورمان در کمتر از ۳سال خبر داد.
پیشتر اخباری از صادرات و همکاریهای نظامی ایران با بیش از ۴۰کشور جهان مخابره شد. این امر در حالی صورت میگیرد که از سالها پیش تحریمها و محدودیتهایی درباره بخشهای مختلف صنایع نظامی کشورمان از سوی آمریکا و محور غرب اعمال شده است.
به رغم کارشکنی غربیها، مشتریان صنایع نظامی ایران به همان چیزی اهمیت میدهند که هر خریدار عاقلی در جهان در پی کسب آن است؛ به دست آوردن سلاحی مبتنی بر تکنولوژی روز، با کیفیت، امتحان پسداده و البته مقرونبهصرفه!
اسفند ۱۴۰۲ موسسه تحقیقات صلح استکهلم، از افزایش شدید صادرات سلاح از سوی ایران خبر داد. این مؤسسه در گزارش سالانه خود آورده بود: «ایران در ۵سال گذشته، نسبت به مدت مشابه قبل از آن، ۲۷۶درصد افزایش صادرات تسلیحات داشته است. عمده خریداران سلاحهای ایرانی، به ترتیب روسیه، ونزوئلا و شبهنظامیان حوثی یمن بودهاند».
دنی سیترونوویچ از مقامهای کهنهکار اطلاعاتی اسرائیل نیز در بهمن۱۴۰۲ طی مقالهای هشدار داده بود که «ایران در آستانه تبدیل شدن به یکی از بزرگترین صادرکنندگان سلاح جهان است».
آخرین آمار رسمی که از سوی مقامات کشورمان درباره میزان درآمد ایران از فروش تسلیحاتش منتشر شده، مربوط به سال ۱۴۰۱ میشود. این آمار را سردار فرحی، جانشین وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح آبان ۱۴۰۲ اعلام کرد. فرحی در آن مقطع گفته بود ایران سال گذشته (۱۴۰۱) یک میلیارد دلار صادرات نظامی داشته است.
پس از عملیات «وعده صادق»، برتری تکنولوژی بهکار رفته در تسلیحات راهبردی ایران نظیر پهپادها و موشکهای ایرانی بر همگان ثابت شد. از همین رو، پایگاه تحلیلی نظامی «Breaking Defense» در مقالهای با اشاره به عملیات تنبیهی «وعده صادق» سپاه علیه رژیم اشغالگر اسرائیل به مساله علاقه فزاینده جهان به جنگافزارهای ایرانی پرداخت.
اکنون صنایع نظامی ایران به آن سطح از قابلیت و مقبولیت جهانی دست یافته که میتواند علاوه بر ایجاد بازدارندگی برای کشورمان، از لحاظ اقتصادی نیز ارز قابل توجهی به ارمغان آورد.
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
دوستان بخوانند ودعای آنرا به آقا امام زمان عج ومقام معظم رهبری کنند که چگونه ازیک کشوری که نمی توانست حتی یک سیم خاردار ساده را تولید کند وازخارج واردمیکرد تبدیل به یک قدرت نظامی درجهان ومنطقه کرد
شادی روح شهدای عزیز ومجاهدان وطن که جانشان را درراه اعتلای اسلام وایران نثار کردند صلوات ودرود فراوان همراه با قرائت فاتحه می فرستیم
◾️ قابل توجه بازنشستگان عزیز: ابلاغ آییننامه اجرایی متناسبسازی حقوق بازنشستگان :
🔻«مخبر» معاون اول رئیسجمهور آییننامه اجرایی متناسبسازی حقوق بازنشستگان را ابلاغ کرد.
🔻براساس این ابلاغیه صندوقهای #بازنشستگی مکلفند از ابتدای سال ۱۴۰۳ و در حدود اعتبارات مصوب مربوط، حقوق بازنشستگی مشمولین صندوق خود را با رعایت این آییننامه و سایر قوانین و مقررات مربوط #متناسبسازی نمایند.
🔻منابع حاصل از بند (ر) تبصره (۶) قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور صرفاً بابت اجرای #متناسبسازی حقوق بازنشستگان لشکری، کشوری و صندوق فولاد و اعتبار متناظر آن در قوانین بودجه سنوات آتی هزینه خواهد شد.
🔻کلیه بیمه شدگانی که مطابق با قوانین و مقررات صندوق بازنشستگی ذیربط تا پایان سال ۱۴۰۲ مشمول دریافت حقوق #بازنشستگی شدهاند، در سال ۱۴۰۳ مشمول متناسبسازی موضوع این آییننامه میباشند.
آمادهباش سراسری در اسرائیل از ترس انتقام یمنیها
🔹رسانههای اسرائیلی از افزایش حالت آمادهباش در تمام بخشهای نظامی خبر دادند و در این باره تاکید کردند که هشدارهایی مبنی بر اینکه یمنیها قصد دارند تعداد زیادی پهپاد را به سمت اراضی اشغالی ارسال کنند دریافت کردهاند.
🔹منابع عبری زبان همچنین از گشتزنی و پرواز گسترده جنگندههای رژیم صهیونیستی در آسمان اکثر شهرهای اشغالی برای مقابله با حمله احتمالی یمنیها گزارش میدهند.
🔹رسانههای عبری زبان همچنین گزارش دادند علاوه بر آمادهباش نیروی هوایی، ناوهای نیروی دریایی ارتش اسرائیل نیز امشب در آمادهباش قرار دارند.
⭕️جزئیات مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا
🔹معاون امور حقوقی وزارت خارجه درباره مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در خصوص احیای برجام در عمان: در بحث مذاکرات هستهای آن چیزی که مسلم و قطعی است این است که ایران از ابتدای توافق به آن پایبند بود و همه تعهداتش را اجرا کرد و ۱۵ گزارش آژانس تأیید کرد که ما تعهداتمان را اجرا کردیم.
🔹ترامپ از برجام غیرقانونی خارج و تحریمها را برگرداند. در دولت جدید دموکرات در آمریکا، دولت سیزدهم مذاکرات را ادامه داد و شاهد بودیم مذاکرات در حال رسیدن به نتیجه بود که در پی اغتشاشات در ایران نوعی سوءتفاهم در طرفهای غربی ایجاد شد و بعد از فروکش کردن آن مذاکرات عمان ادامه یافت. این مذاکرات به صورت غیرمستقیم تا امروز ادامه داشته است.
🔹طرف مقابل به دلیل مسائل داخلی و بحث انتخابات آن آمادگی را ندارد که در مذاکرات به صورت جدی حضور ورود پیدا کند. با تشکیل دولت جدید در ایران این مذاکرات ادامه خواهد یافت. با توجه به تحولات اخیر در آمریکا و کناره گیری بایدن باید ببینیم سیاست آمریکا چه خواهد بود.
🔹میز مذاکره را هیچ وقت ترک نکردیم. آمادگی داریم مذاکرات را ادامه دهیم.
🔹چیزی به نام اموال منجمد و فریز شده در خارج از کشور که نتوانیم به هیچ وجه از آن استفاده کنیم وجود ندارد. برخی موانع است که بیشتر موانع به تحریمهای یکجانبه و غیرقانونی آمریکا برمیگردد.
🔹در سطح سران کشورها، معاونان و نخستوزیران و روسای مجالس و وزرا و مقامات دیگر کشورها و پیش بینی ما این است که مراسم تحلیف رئیسجمهور منتخب به لحاظ بعد بینالمللی بازتاب خوبی داشته باشد.
🌍 اگر گفتید اولین کسی که قمه زنی کرد چه کسی بود!؟
🔹باور نمیکنید اگر بگویم اولین نفر سفیر فخیمه انگلیس بود که در سال ۱۲۹۶ در باغ سفارت انگلیس قمه زد و این جهل را هم، همانند بسیاری دیگر از خرافه و گمراهی به خورد ملت مسلمان داد 🔹 و خدا می داند چقدر بابت این حق خدمت پاداش گرفت و امکانات نصیب خود کرد! 🔹این هم عکس این سفیر قمه زن انگلیس که چندی پیش، اسناد سوخته سالهای دور MI6 را منتشر کرد! 🔹در یکی از گزارشات این اسناد، در ارتباط با سنجش حماقت مردم، مربوط به سال ۱۳۲۸ آمده که خزینه ای در شوش بوده که بسیار آبی کثیف و متعفن داشته است! 🔹ماموری انگلیسی از MI6، خود را به کوری می زند و در حضور مردم، از آب گندیده خزینه می خورد و به چشم هایش می مالد و ادعا می کند که شفا پیدا کرده است! 🔹بعد از آن واقعه، مردم برای تبرّک، به خزینه هجوم می آورند و با نوشیدن آب آلوده و مالیدن آن بر سر و صورت خود، از آن شفا طلب می کنند! 🔹در انتهای این سند آمده است که حماقت مردم هنوز به حدی هست که تا سالهای سال میشود، آنها را بازی داد و سوارشان شد!
♦️کیهان: پزشکیان از کارنامه دولت روحانی عبرت بگیرد، دیپلماسی عزتمندان دولت رئیسی را ادامه دهد
🔹روزنامه کیهان نوشت: اظهارنظر جناب آقای پزشکیان مبنی بر اینکه «باید زبان دنیا را بفهمیم»؛ اظهارنظر مهمی است. حال شایسته است که رئیسجمهور منتخب و البته مشاوران ایشان، با الگوگیری از کارنامه دولت سیزدهم و همچنین عبرت گرفتن از کارنامه دولت یازدهم و دوازدهم، دیپلماسی عزتمندانه را ادامه داده و مردم را از میوههای پرثمر آن بهرهمند کنند و همزمان با پرهیز از دیپلماسی التماسی، از خسارتهای بزرگ آن جلوگیری کنند
🔴برای ایران یا برای براندازی ایران؟
هادی خانیکی؛ رابط گفتمان داخلی منافقین در شورای راهبری دولت چهاردهم؟
👈هادی خانیکی، زاده گناباد و عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی،
از نفرات ایدئولوژیک گروهک تروریستی مجاهدین خلق در قبل از انقلاب بوده است. خانیکی به جهت ایدئولوژیکی در ردهای قرار داشته که مسئول جذب نفرات ایدئولوژیک منافقین بوده است و محمد علی توحیدی خانیکی (معاون روابط خارجی منافقین و مسئول سیمای آزادی) از جمله افرادی بوده است که توسط هادی خانیکی جذب شده است. هادی خانیکی و مسعود رجوی هر دو از مدرسه شاهرضا مشهد در دهه ۴۰ دیپلم ریاضی گرفتهاند. 👈در کمال تعجب، برخلاف رویه موجود وابستگان به منافقین، هادی خانیکی تا پست معاون وزارت علوم و مشاور رئیس جمهور را در دولت خاتمی اشغال میکند آنهم درحالی که خود او عضو ایدئولوژیک منافقین و مسئول جذب و سازماندهی نفرات ایدئولوژیک بوده و پسر عموی کادر رده بالای منافقینش، توسط خود او جذب شده است و سوال جدی است در چه پروتکلی توسط دستگاه امنیتی تایید صلاحیت برای این مسئولیت شده است. هادی خانیکی همچنین عضو شورای حزب منحله مشارکت (متشکل از مجاهدین خلق قبل از انقلاب) بوده است و در حال حاضر عضو شورای حزب اتحاد ملت است. 👈طبق اطلاعاتی که منتشر شده، هادی خانیکی مسئول نگارش متون مناظراتی حسن روحانی در سال 96 بوده است؛ متونی که همسویی عینی با خطوط و ادبیات منافقین علیه دهه شصت داشت و کلید واژههای حسن روحانی علیه شهید رئیسی همان کلیدواژههای منافقین علیه شهید رئیسی بوده است، موضوعی که آن زمان عنوان میشد که نقش پسر عموی هادی خانیکی در نگارش آن، قابل انکار نبوده است. متن بیانیه ساختارشکنانه نامزدی جهانگیری در 1403 را هم هادی خانیکی نوشته است. 👈هادی خانیکی سردبیر دو نشریه "آیین و آیین گفت و گو" بوده است که هر دو به جهت خطوط و محتوای همسو با گفتمان ضد نظام، لغو مجوز میشوند 👈هادی خانیکی امروز به عنوان عضو شورای راهبری دولت چهاردهم مشغول فعالیت است و یکی از اعضای اصلی اتاق فکر ستاد پزشکیان بوده است. آقای پزشکیان باید پاسخ بدهند که نقش امثال هادی خانیکی در شورای به اصطلاح راهبری دولت چهاردهم بر اساس کدام اصول مورد ادعای ایشون مبنی بر "خط قرمز قبول نظام و رهبری" است؟
آقای خانیکیها و نهضت آزادیها و لطف الله میثمیها و متهمان امنیتی در حلقههای راهبری و فکری ایشان چه جایگاهی دارند و برای کدام هدف و کدام ایران در حال فعالیت هستند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 فصلالخطاب رهبر انقلاب پیرامون شاخصهای اعضای کابینه دولت جدید:
۱. صادق باشند
۲. امین باشند
۳. متدین و متشرع باشند
۴. از بن دندان به جمهوری اسلامی و نظام اسلامی معتقد باشد!
۵. ایمان
۶. امید به آینده؛ افق آینده را روشن بیینند/ آنها که در نظرشان افق آینده تاریک است و کاری نمی شود کرد، نمی شود به آنها مسئولیتهای کلیدی داد
۷.تشرع ،متشرع بودن یکی از معیارهای مهم است
۸. اشتهار به پاکدستی و صداقت
۹. سابقه سوء نداشته باشند
۱۰. نگرش ملی داشته باشند/ غرق در مسائل جناحی و سیاسی نشوند
۱۱. کارآمدی لازم (بر اساس سوابق و تحقیق و ...)
انشاءلله هیئت وزیران کارآمد و به دردبخور، متدین و انقلابی بر سر کار بیایند و بتوانند مسائل کشور را پیش ببرند.
❌دوستان انقلابی این فراز سخنان رهبر انقلاب را چندین بار گوش بدهيد. ازین به بعد شاخصه های اصلی برای ارزیابی وزرای دولت پزشکیان اینهاست و مطالبه گری خواهیم کرد.❗
🔶
🔰 مجرمان امنیتی در این شورا چه میکنند؟!
👤 #محمد_ایمانی
🔸بسیاری از عبارات کوتاه امام خمینی(ره)، عصاره فهمی عمیق از مطالعه قرآن و سیره اهل بیت(ع) است؛ از جمله آنجا که گفت: «منافقین، از کفار بدترند».
🔻خداوند متعال، منافقین را دارای هیبت ظاهری و زبان بازی معرفی کرده و سپس میفرماید: «هُمُ الْعَدُوُّ فَاحْذَرْهُمْ قَاتَلَهُمُ اللَّهُ أَنَّى يُؤْفَكُونَ.
🔸منافقین، گوناگون هستند اما کارکرد مشترکی دارند. از جمله ایجاد ناامیدی و ترس و تفرقه در جبهه اهل ایمان، و قربانی گرفتن از عوام و خواص. منافقین در این ۴۵ سال، حیثیت چند رئیسجمهور را نابود کردند و تا آنها را بر زمین نزدند، دست برنداشتند. یک نمونه، ابوالحسن بنیصدر، که دفتر هماهنگی او، تبدیل به حیاط خلوت گروهک منافقین برای مهندسی اختلاف و درگیری و آشوب در کشور (در اوج جنگ تحمیلی صدام) شده بود.
🔸منافقین قدیم و جدید که به تذبذب شناخته میشوند، با هیچ سیاستمداری، صادق نبودهاند و به همین علت، همانهایی را که از نردبانشان بالا رفتهاند، مورد بدترین فحاشی و توهین قرار داده و سپس در صورت نیاز، مجددا تملقشان را گفتهاند؛ از مرحوم هاشمی و خاتمی بگیرید، تا حسن روحانی و دیگران. از قدیس اصلاحات و شیخ اعتدال و شیخ دیپلمات توصیف کردن آنان، تا اردک فلج و شاه سلطان حسین بیعرضه و آغاسی و متهم اول قتلهای زنجیرهای و دیکتاتور، و رحم اجارهای خواندن همانها!
🔸آقای پزشکیان، قبلا هم بارها بر ضرورت اجرای رهنمودهای رهبری و سیاستهای کلی نظام تاکید کرده و خود را متعهد به آن رهنمودها و سیاستها دانسته است. عملیاتی کردن این باور قانونی و شرعی، مستلزم این است که قدم اول در انتخاب مشاوران و دستیاران و چیدمان کابینه پیشنهادی، منطبق بر همان رهنمودها و سیاستها برداشته شود. آقای پزشکیان در این مسیر، چند دو راهی در پیش دارد که هر کدام آنها، میزان موفقیت یا خدای ناکرده ناکامی دولت جدید را روشن میکند.
🔸دو راهی اول، این است که آیا دولت جدید در ادامه مسیر شهید رئیسی، برنامه درونزا با اتکا به ظرفیتهای ملی و فرصتهای متنوع خارجی برای پیشرفت دارد، یا خدای ناکرده میخواهند عبرت دولت قبل (هشت سال معطلی پشت درهای دغلبازان آمریکایی و اروپایی) را تکرار کند.
🔸دو راهی بعدی، هویت ملی، و یا حزبی و محفلی کابینه است. این که اطرافیان، فضا را برای خدمت افراد توانمند و صاحب صلاحیتهای قانونی باز میکنند تا کابینهای کارآمد تشکیل شود، یا این که قرار است کابینه را به عنوان جایزه انتخاباتی و گوشت قربانی میان خود تقسیم کنند و حداکثر، پوست و شکمبهاش را به مردم بدهند؟
#یادداشت_روز
🔺️ براندازان و تندروهای داخلی،علیه پزشکیان همدست شدهاند/ آنها چه هدف مشترکی دارند؟
روزنامه هم میهن نوشت:
🔸در زمان تبلیغات انتخاباتی بسیار دیده میشد که نوعی همسویی نوشته یا نانوشته میان بخشی از نیروهای تندرو داخلی و براندازان خارجی وجود دارد. این نیروها در دو مسئله اتفاقنظر داشتند.
🔸اول، تبلیغ علیه پزشکیان و حامیان او و دوم، تبلیغ برای کاهش مشارکت. این دو رویکرد در اصل دو روی یک سکه بودند. نحوه رفتار این دو گروه در تحریف سخنان و تخریب شخصیت و مواضع آقای پزشکیان نشانه اتحاد دوباره تندروهای داخلی با براندازان خارجی است. پزشکیان تاکنون نشان داده آن اندازه صداقت و شهامت دارد که اگر حرف نادرستی زد، پوزش بخواهد و آن را اصلاح کند؛ ولی این گزاره او خیلی دقیق بود و به هدف اصابت کرده است. البته تنها نکتهای که میماند استفاده از کلمه «زدن مشت محکم» است که طبعاً این انتقاد وارد است و باید این نوع ادبیات اصلاح شود؛ ولی مضمون مطلب را نباید تحریف کرد.
💠تصاویر ماهوارهای نشان میدهد که مصریها در حال ساخت زیرساختهای موشکهای بالستیک هستند. این اتفاق در حالی روی میدهد که این کشور اصولاً موشک بالستیک در اختیار ندارد.
به نظر مصریها منبع تامین موشک بالستیک را پیدا کردهاند. غربیها ایران را مسوول تجهیز مصر به این سلاح راهبردی می دانند و صهیونیستها هم به شدت از این مساله گرخیدهاند. گستره این تاسیسات نشان میدهد که مصریها صرف خرید موشک بالستیک را مدنظر ندارند بلکه میخواهند آن را تحت لیسانس هم تولید کنند. در مورد اینکه آیا ایران قرار است مصریها را به موشک بالستیک مجهز کند، یا چین یا کره شمالی گفتنش سخت است. اما باید گفت مصریها در حال انجام خدماتی هستند که آنها را سزاوار دریافت چنین تسلیحاتی میکند. دههها شاید بگذرد تا نقش مصر (به ویژه به مسلمان ارتش این کشور) در تحولات امروز منطقه مشخص گردد.
در طول 10 ماه نبرد نابرابر در غزه، صهیونیستها همواره از وجود تسلیحاتی در غزه مینالیدند که تاریخ تولیدشان بسیار جدید بود. آنها ارتش مصر را متهم به همکاری با حماس و دیگر گروههای مقاومت میکردند. هر چند رئیس جمهور مصر به دلیل همراهی و هماهنگی با رژیم اشغالگر و بازی در زمین امارات و سعودی و حرفشنوی از امریکاییها به شدت مورد انتقاد است، اما اطلاعات موثقی در دست است که عبدالفتاح السیسی در برابر این فشارها تسلیم شده و ناچار سطحی از اختیارات را به برخی از ژنرالهای ارتش برای اقدامات خارج از چارچوبهای مرسوم داده است.
به عنوان مثال، باوجود فشار بیش از پیش به اقتصاد مصر بابت بستن باب المندب روی کشتیهای غربی و کاهش 35 درصدی درآمد مصریها از قبل کانال سوئز، اما طرف مصری تا امروز هیچ اعتراضی به یمنیها نکرده است. قاهره چند روز پیش تلاش کرد تا با وساطت عمان مسائلی را برای مقامات صنعا بازگو کند که نتایج آن هنوز مشخص نیست. با همه این احوال، همکاری و همراهی السیسی با صهیونیستها انتقادات گستردهای را در هیات حاکمه مصر برای او به همراه داشته است. او این روزها به شدت تحت فشار افسران و ژنرالهای جوانی است که خواستار ورود به غزه هستند....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 پزشکیان: بار سنگینی روی دوشم حس میکنم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴پزشکیان: انتخاب مسئولان برای ما به معضلی تبدیل شده است
♦️شعار دادیم آدمهای برتر را انتخاب میکنیم و به همه میگوییم کمک کنید و همه هم آدمهای خودشان را معرفی میکنند.
♦️قدم اول این است که کابینهای روی کار بیاید که وفاق ملی داشته باشد. باید آن شعاری میدادیم که مملکت با یک گروه و جناح اداره نمیشود، خودمان به آن پایبند باشیم.
♦️باید کابینهای شکل بدهیم که خوبان و راستگویان در آن باشند که به طرف سیاستهایی که مقام معظم رهبری تعریف کرده، حرکت کنیم.