دکتر منان رئیسی نماینده قم:
🔹از آقای پزشکیان برای عمل به وعده و معرفی کابینه وفاق ملی و فراجناحی ممنونیم. اما در عین حال، این نوع ادبیات ایشان و هزینه کردن از رهبری اصلا شایسته نبود.
🔹ایشان با نام بردن از وزرای متعدد، مدعی شدند که خود آقا فرمودهاند که اینها وزیر شوند! در حالی که همه میدانند که آقا وارد جزییات به این نحو نمیشوند و نهایتا ممکن است با معرفی این افراد به مجلس جهت تصمیم گیری توسط مجلس موافقت کرده باشند و نه آنکه فرموده باشند که همین افراد وزیر شوند!
🔹اساسا زمانی که آقای پزشکیان برای مشورت خدمت آقا رسیدهاند قبل از تهیه برنامه توسط وزرا بوده و در چنین حالتی، چطور ممکن است که آقا بدون آنکه برنامه وزرا را دیده باشند با وزارت تک تک آنها موافقت کرده باشند؟!
🔹آقای پزشکیان جوری در مجلس صحبت کردند که گویی مخالفت با وزرای پیشنهادی، به معنای مخالفت با رهبری است و همین هزینه کردن از آقا سبب شد که برخی همکاران بنده که فاقد دقت لازم بودند به اشتباه بیفتند و نتیجه این شد که کل کابینه (اعم از ضعیف و قوی، شایسته و ناشایسته) رای آورد.
🔴سال ۹۴ در مجلس که با قاطعیت آرا برجام در ۲۰ دقیقه تصویب شد،
مرحوم علیاصغر زارعی گریه کرد (خدا رحمتش کند)،
زاکانی و کوچکزاده هرکاری کردند که مخالفت خودشان را نشان دهند و لاریجانی و نوچههایش مانع شدند و رسانههایشان آنها را تندرو خطاب کردند!
🔸رسایی دست نوشته، نوشت و برای ثبت در تاریخ جلو دوربین گرفت.
بعد که برجام تصویب شد، همه تبریک گفتند و همه جا عنوان کردند که تصمیم نظام بوده و با هماهنگی رهبری بوده است!
پی نوشت: آخرش هم که برجام نافرجام شد، با وقاحت گفتند تقصیر رهبری است!
چرا رهبری برجام رو قبول کرد!؟
آن شیخ بنفش که روزی با شعار مذاکره با کدخدا رأی آورده بود و مسئولیت مذاکرات را خود به عهده گرفته بود، در همین صحن مجلس گفت که:
"مگر کشورها دیوانهاند که با آمریکا مذاکره کنند"!
دقیقاً همین امروز که در مورد دولت پزشکیان در مجلس همه شاهدند که چگونه این جماعت دوزاری از رهبری هزینه کردند و دفتر رهبر انقلاب هم سکوت کرد!
انسان باورش نمیشود که چرا اینقدر زود همه چیز تکرار بشود!
مثل همیشه گذر زمان نشان خواهد داد که حرف چه گروهی درست است
شرح این هجران و این خون جگر
این زمان بگذار تا وقت دگر...
مکشوفات
🔴جولان گوبلز در مجلس شورای اسلامی!
۱. دروغ بزرگ یا دروغ گوبلزی اصطلاح و تکنیکی است در پروپاگاندا، که در بحبوحه جنگ جهانی مورد توجه قرار گرفت. آدولف هیتلر در کتاب نبرد من میگوید، مردم شکست آلمان در جنگ جهانی اول را به این دلیل پذیرفتند که یهودیهای دارای نفوذ در مطبوعات، از تکنیک دروغ بزرگ استفاده کردند. از نظر او این روش مستلزم آن است که دروغ چنان عظیم باشد که «هیچکس باور نکند که کسی آنقدر گستاخ باشد که چنین بیشرمانه حقیقت را تحریف کند». اولین مورد استفادهٔ دروغ بزرگ در این جملهٔ معروف او مستند شدهاست: «در دروغ بزرگ همواره نیروی قابل باور بودن موجود است».
۲. دروغ همواره در طی کلمات منتقل نمیشود، بلکه گاهی محتوای دروغ میتواند در جریان روایتی از یک حادثۀ واقعی، ساخته و منتقل شود. نحوۀ روایتپردازی از یک واقعه میتواند قدرتی را در اختیار راوی قرار دهد تا او فارغ از ادراک حقیقت، آنچه خود فهمیده یا هرآنچه اراده کرده را در قالب روایت بسازد و با نقل واقعیت از زاویهای خودخواسته، مفهوم مورد نظرش را ساخته و مفهوم حقیقی را پنهان کند.
۳. حادثه نامبارکی که در زمان گرفتن رأی اعتماد برای کابینه پزشکیان اتفاق افتاد را میتوان نوعی پیادهسازی تکنیک گوبلز دانست. برای اولین بار در صحن علنی مجلس رئیسجمهور از واقعهای روایت میکند که در طی آن رهبری فهرست اعضای کابینه را تمام و کمال تأیید نموده و حتی شخصاً به دو نفر از افراد ناراضی در فهرست، دستور میدهد که برای حضور در کابینه راضی شوند! اما این روایت چنان با سیره و بیانات رهبر انقلاب در تضاد نظری و عملی است که هیچ عقل سلیمی آن را نخواهد پذیرفت. حال باید پرسید پس چرا بسیاری از مخاطبان این روایت اعم از نمایندگان مجلس و مردم انقلابی در برابر آن دچار انقیاد شدند؟!
۴. پاسخ همان عبارتی است که در بند اول داخل گیومه قرار گرفته است. از یکسو نفسِ روایتی چنین برهنه از گفتار و رفتار رهبر انقلاب در یک جلسه خصوصی، از آن جهت که خرق عادت محسوب میشود میتواند قوای تحلیلی مخاطب را دستخوش خدشه نماید. از سوی دیگر، زاویه انتخاب شده توسط راوی، مهر تأییدی بر محتوای خودساختهاش است. این در حالی است که رهبر انقلاب بیانات متعددی دالّ بر عدم دخالت خویش در انتخاب اعضای دولت و یا انتصابات رؤسای قوا دارند. این که رهبر انقلاب همواره بر تشکیل هرچه سریعتر کابینه اصرار داشتهاند، امری است آشکار و مکرر. و اگر بنا به تصمیم رهبری بر تأیید همگانی و دستودلبازانه از سوی مجلس بود، پس شروط دوازدهگانه مطرح شده از سوی معظمله چه معنی میتواند داشته باشد. آنچه از سوی پزشکیان به عنوان نظر مساعد رهبری با اعضای کابینهاش تعبیر شده، در قالب حمایت همیشگی ایشان از رئیسجمهورها در پیشرفت امور ناظر بر همکاری قوا بارها واقع شده است. زیرا «رهبری در پشتیبانی از رئیسجمهور هیچگونه درنگی نمیکند.»(بیانات در تاریخ ۱۳۸۴/۰۲/۱۱) و ایشان بارها تاکید کردهاند که حمایتشان از رئیسجمهور به معنای تأیید همه اقدامات یا نظرات آنها نیست (برگرفته از بیانات۹۲/۶/۱۴)؛ اما حمایت از آنان را وظیفه خود میداند(بیانات ۸۸/۰۱/۰۱). پس آقای پزشکیان با انتخاب زاویه روایت خود بهگونهای که نشان دهد رهبری بهطور مستقیم اعضای کابینه را تایید کردهاند، سنجیده یا نسنجیده، دانسته یا نادانسته تهمتی ناروا بر رهبری روا داشته و پایبندی ایشان به وجه جمهوریت نظام و احترام به رأی نمایندگان مجلس را خدشهدار نموده است.
۵. اما در این ماجرا مجلس انقلابی(!) آزمون خود را با شکست پشتسر نهاد. مهر ننگ این واقعیت که در بین افرادی که رأی اعتماد نمایندگان را کسب کردند، برخی مواضع غیرقابل انکاری در حمایت از فتنه و اغتشاشات داشتهاند تا ابد بر پیشانی نمایندگان این دوره خواهد ماند. نکته پایانی اینکه این واقعه علاوه بر نمایندگان، آزمونی برای مردم انقلابی نیز بود، عدهای که بطون معارف رهبری و ولایت فقیه را ادراک کردهاند هرگز تحت تاثیر این تکنیک پروپاگاندایی قرار نمیگیرند و میان سخنسرایی یک اصلاحطلب و بیانات و سیرۀ رهبر انقلاب، دچار سردرگمی و تردید نمیشوند
🔴 بگذارید رُک بگوییم ما دو نظام در ایران داریم، نظام با امام خامنه ای و نظام بدون امام خامنه ای ...
در نظام بدون امام خامنه ای، عده ای از نظامیان رده بالای بعضاً در سپاه درکنار سیاست مداران اغلب اصولگرای اول انقلاب هستند که خود هرچه را صلاح بدانند در کشور پیاده می کنند و آن را ناجوانمردانه به گردن رهبر انقلاب می اندازند!!
اینها کلام صریح رهبر انقلاب را که بارها از تریبون رسمی هم بیان کرده و نظر قطعی ایشان است را به راحتی تحریف و وارونه جلوه می دهند و همان نظر تحریفی خود را به اسم نظر پشت پرده رهبر انقلاب به خورد جامعه و افراد ساده لوح می دهند!!! و ملت بی خبر از همه جا فکر می کنند این همان نظر رهبر انقلاب است!
در قضیه رای اعتماد به وزرای پیشنهادی پزشکیان به وضوح شاهد بودیم که با اینکه امام خامنه ای قبلاً بارها پشت بلندگو و با صراحت فرموده بودند که فتنه ۸۸ خط قرمز من است و ۱۲ معیار هم در روز تنفیذ پزشکیان برای وزرای پیشنهادی بیان کردند ولی نظام غیر امام خامنه ای دنبال رای آوری همه کابینه بود لذا با هزینه کردن از یک جلسه خصوصی بی سر و ته از رهبر انقلاب و یک روایت کاملاً ناقص و متناقض که با سیره چهل ساله رهبری امام خامنه ای در تضاد کامل است، خوشبینانه نمایندگان ساده دل مجلس را فریب دادند و اسم رهبر انقلاب را هزینه کرد رای آوری این کابینه ضعیف کردند!!
این کار گناهی زشت و خیانتی آشکار به رهبر معظم انقلاب بود که در سالهای اخیر بی سابقه بود.
در نظام با امام خامنه ای، دیگر خبری از نظامیان و اصولگرایان قالتاق نیست. بلکه این نیروهای انقلابی و بسیجی و حزباللهی کف میدان هستند که دائماً دنبال اجرای فرامین صریح امام خامنه ای هستند و همیشه مطالبات امامین انقلاب را بر سر دست می گیرند.
البته نیروهای انقلابی با امام خامنه ای از قدرت ظاهری حکومتی محرومند لذا نظام غیر امام خامنه ای، که قدرت ظاهری در اختیار آنها است دائماً دنبال سرکوب نیروهای انقلابی کف میدان با انواع کارها هستند از جمله بازداشت، پرونده سازی، تخریب رسانه ای و...
شناخت فرق این دو نظام در جمهوری اسلامی در عرصه کنونی کشور بسیار مهم است و انسان را در فهم پشت پرده فتنه های پیش رو کمک خواهد کرد چون فتنه خطرناک امروز، تحریف و سوءاستفاده از رهبری علیه رهبری است که توسط نظام غیر امام خامنه ای درحال انجام است لذا نیروهای انقلابی وظیفه دارند از ساحت و سیره واقعی امام خامنه ای دفاع کنند
🔴 دقیقا میشه بفرمایید کدام صداقت رییس جمهور، جناب سید صمصام الدین؟!
اینکه یک جلسه خصوصی رو با روایت بی سر و ته بیای پشت تریبون بگی که مخالف سیره و عملکرد چهل ساله رهبر انقلاب است شد صداقت؟!
امان از شما ساده لوحان که با خوردن یک سردی ، سردیتون میشه و با خوردن یک گرمی، حسابی گرمی تون میزنه بالا!
در طول تاریخ دیده ایم، دقیقا همین ساده لوحان بودند با گفتن این حرف های صد من یه غاز، جاده صاف کن و توجیه گر حضور افراد ناصالح و نالایق شده اند
🔴 ذوالنور نمک نشناس، بدان آه این کودکان مظلوم و خانواده هایشان دامنت را خواهد گرفت
ننگ به رایی که از مردم قم گرفتی و به رای آنها خیانت کردی و همچنین به خون شهدای فتنه و شهدای اغتشاشات مخصوصاً خون دو شهید مظلوم شهید آرمان علی وردی و روح الله عجمیان نیز بی حرمتی و خیانت کردی!
بدان از گندم دولت جدید هم نخواهی خورد که با معامله با خون مظلوم شهدا عاقبت سختی در انتظارت است
🔴 وفاق؛ در ویترین اصولگرا و اصلاحطلب
جوانی: بعداز انتخاب پزشکیان و کابینهاش، چپ و راست چنان از #وفاق_ملی صحبت میکنند که انگار تاکنون، شهید رئیسی و کابینهاش عامل #انشقاق_ملی بودهاند و مزاحم!
مگر آن شهید مظلوم، خار داشت که حول او وفاق نکردند و تا توانستند خون به دلش کردند؛ تا جایی که رهبر معظم انقلاب فرمود: #دلم_برای_رئیسی_سوخت
چقدر این دو رئیس مجلس شبیه هم هستند
لاریجانی: تصویب بیست دقیقه ای برجام به اسم موافقت و توصیه رهبری
قالیباف: رای کامل به کابینه رئیس جمهوری که هیچ برنامه ای نداشت و حتی نتوانست از کابینه اش دفاع کند و دوباره خرج از رهبری
بنظرم این وسط فقط شهیدرئیسی مظلوم وصله ناجور بود و خیلی از این مواهب بر او حرام بود😔😔😔
💻با خرجی که #پزشکیان از رهبری کرد در ۴ سال آینده هرکَس به دولت پزشکیان انتقاد کند، ضد ولایت فقیه می نامند!
✍پ.ن: ناکارآمدی وزرا رو پای رهبری ننویسید...
یکی از اساتید خانم متدین و انقلابی دانشگاه می گفت خیلی جالب است که خانم هایی که آرایش می کنند و کم حجاب هستند هم توسط غیر متدینین و غیر انقلابی ها مورد توجه و احترامند و هم توسط بسیاری از انقلابی ها و متدینین.
آنها که متدین نیستند که می گویند اینها از خودمان هستند و متدینین هم میخواهند این افراد را جذب کنند و حتی بسیار بیشتر از محجبه ها به این ها احترام می گذارند.
حالا داستان امروز ماست، مجلس انقلابی چون میخواهد وفاق ایجاد کند به تمام وزرای پیشنهادی رئیس جمهور اصلاح طلبان رای می دهند ولو طرف فتنه گر بوده، ولی حاضر نبودند به تمام وزرای دولت رئیسی رای بدهند، اینجاست که باید گفت ای کاش من هم یک اصلاح طلب بودم، چون میشود فتنه گر بود، مردم و جوان ها را به اشوب دعوت کرد و .... بعد با ی تعهد ضمنی در کشور امام زمان ارواحنافداه حتی وزیر شد.😳🤔😏😂
مجلس امروز ما حکایت آن پدری است که وقتی دید کودکش لب پشت بام است بدلیل وسواسش آنقدر گفت برو عقب نیوفتی که از پشت بام افتاد حال اینها گوی سبقت تعامل برای باج خواهی بعدی را از هم ربودند
#دلم برای رهبری سوخت که مظلومانه این همه شاخص واضح فرمود ولی همه را زیرپا گذاشتند و گندشان رابه اسم او تمام کردند
# دلم برای رهبری سوخت
به بهانه ی شبهه ای که یک جریان افراطی به ظاهر مذهبی با انبوهی از کانال ها در بین هواداران خود ایجاد کردند! چند نکته در پاسخ به یک شهبه دربارهی مسعود پزشکیان، سعید جلیلی، وحید جلیلی
.
از بعدِ نطق امیرحسین ثابتی، بحث درباره ی اینکه رهبر حق دارد به مجلس پیشنهاد بدهد یا نه در فضای مجازی داغ شد. براندازها و طیف تندروی اصلاح طلب تا میتوانستند روی این جمله مانور دادند و به این بهانه گفتند: دخالت رهبری آنقدر زیاد شده که حتی داد تندروهای انقلابی هم در آمده است.
امروز هم پزشکیان آمد پشت تریبون و صریح به همه اعلام کرد: رهبری از اسامی حمایت داشته است.
درست به مانند خوارج که شبهه ای میانداختند و پس از پاسخ علی دوباره از زاویهای دیگر همان را علیه مولا تعبیر میکردند، انبوه کانالهای این جریان پرداختن به همین مسئله را شروع کردند و شبهه انداختند که: از رهبری خرج کردید و فردا این وزرا کار نخواهند کرد و اصلاح طلبان خواهند گفت: رهبری تایید کرده بود، مقصر خود اوست!
اما چند نکته به بهانه این شبهه:
سال هاست بسیاری میگویند رهبری به بسیاری از مقامات کشوری اعم از اصلاح طلب و اعتدال گرا و انقلابی حکم داده و آنها را نماینده و مشاور خود کرده است. اما فقط یک نفر است که تیم رسانه ایش با تمام وجود او را نماینده رهبری معرفی میکند و آن هم سعید جلیلی است. تیمی که اتفاقا امیرحسینش به وقتش در مجلس به جای دفاع از رهبری، پشت تریبون مجلس چیزی میگوید که همهی بحث کشور حول رهبری میشود.
آیا در مورد تکرار مکرر اینکه جلیلی نماینده ی رهبری ست کسی تاکنون به ایشان گفته:
شما در حال سو استفاده از رهبری هستید؟
اما نکاتی درباره این شبهه که اگر لیست به اسم رهبری تایید شده پس حتما رهبری در آینده مقصر کارهای اشتباه آنهاست:
آقای سعید جلیلی دبیر شعام بود. ایشان میگوید هواپیمای ریگی را من نشاندم و ما هم میگوییم: آیا این به آن معناست که اتفاقات خوب و بد امنیت ملی در آن زمان بر عهده ی شماست؟ با این تعریف اگر ریگی را شما نشانده اید (صرفا چون پشت تلفن گفته اید: موافقم؛ او را با در نظر گرفتن حساسیتها بنشانید)؛ آیا ترور دانشمندان هسته ای و عدم پیش بینی فتنه ۸۸ و حمله به سفارت انگلیس که پیش بینی نشد، مقصرش دبیر شورای عالی امنیت ملی بوده است؟
اگر اینها به پای آقای سعید جلیلی باشد، رهبری که حامی بود مقصر است؟
درباره ی تیم مستقر در صدا و سیما که همه از نزدیکان و حامیان آقای جلیلی هستند از جمله برادر ایشان، آیا بابت حواشی صدا و سیما مقصر رهبری است که اینها را حمایت کرده؟
درباره ی دولت پزشکیان چطور؟
رهبری به هر سه گفته: به شما میدان میدهم. بروید خودتان را اثبات کنید.
پس رهبری مقصر نیست. رهبری میدان دهنده است.
ما مانده ایم که چرا رسانه ها و اکانت های نزدیک به آقای سعید جلیلی که نماینده ی رهبر انقلاب هستند به جایی شبهه زدایی راه افتادهاند اول خودشان شبهه میکنند که رهبری حق دخالت در امور مجلس را دارد یا نه و سپس حکم میکنند: پس حالا که این طور شد رهبری مقصر است.
رهبری نه بابت عملکرد سعید جلیلی در شورای عالی امنیت ملی
نه از بابت عملکرد حلقه نزدیک به ایشان و برادرش در صدا و سیما
نه از بابت عملکرد اینده ی تیم پزشکیان مقصر نیست.
آقایان محترم ما قرار بود فدایی خامنه ای باشیم.
اما حالا به اسم خامنه ای بچه ها را جذب میکنیم. بعد مدام در گعده های خصوصی در گوششان می خوانیم که رهبری مجبور است به خاطر مصلحت با دولت پزشکیان راه بیاید. وزرا را تایید کند. با روحانی همراهی کند و فلان و فلان کند....
نتیجه این ماجرا هم شده اینکه تک تک هواداران شما اکنون رهبری را مصلحت اندیشی می بینند که باید منت بر سرش باشد که اینها قبولش دارند و به احترام انقلابی بودن در قبال مصلحت اندیشی هایش سکوت میکند!!!
اما اگر حتی فرض بگیریم رهبری مقصر دولت پزشکیان و آینده است یک نکته فراموش نشود:
مجلس داشت روال خود را پیش میرفت تا اینکه پسری آمد پشت تریبون و با آن حرفها درباره اینکه رهبری حق دارد یا نه، بحث درباره اختیارات رهبری را موضوع اول دوست و دشمن کرد.
سپس پزشکیان در جواب آن پسر که گفته بود: راست میگویید یا دروغ میگویید؛ مجبور شد پشت تریبون بگوید راست میگوییم و رهبری حمایت کرده و همه چیز اینگونه شود.
بدون تشبیه در دوران مولا علی(ع) خوارج ابتدا علی را وادار کردند مالک اشتر را برگرداند. بعد که ابوموسی اشعری برای حکمیت رفت و نتیجه چنان شد گفتند: تو مصلحت اندیش و خائن بودی و تقصیر کار بر گردن او افتاد (این روایت شهید مطهری از آن واقعه است)
این زنگ خطر است!
به جای اینکه این روزها دوستان ما پاسخ دهنده ی شبهات باشند؛ نشسته اند خودشان شبهه می اندازند و ضد انقلاب تماشا میکند.
مراقب باشید این مسیر به جایی جز فدا شدن در راه نائب امام زمان ختم میشود.....
🔰 تبریک به رئیسجمهور و گلایهای برادرانه
👤 #حسین_شریعتمداری
🔸دیروز مجلس شورای اسلامی به تمامی وزیران پیشنهادی آقای پزشکیان، رئیسجمهور محترم کشورمان رای اعتماد داد. این موفقیت را به جناب پزشکیان تبریک میگوئیم، اگرچه همچنان بر این باوریم که برخی از وزیران پیشنهادی از شرایط لازم برای حضور در مسئولیت بلندپایه وزارت برخوردار نبودهاند ولی بدیهی است که اکنون در جایگاه قانونی وزارت قرار دارند و دفاع از این جایگاه وظیفه قانونی همگان است. اما، در این وجیزه سخن دیگری در میان است.
🔸تابستان سال ۱۳۶۹ و در انتخابات دومین دوره ریاست جمهوری آقای روحانی، یکی از کانالهای خبری ادعا کرد «تکتک اعضای کابینه با نظر رهبر معظم انقلاب انتخاب شدهاند»! این ادعا نیز مانند سخنان دیروز آقای پزشکیان، بلافاصله با استقبال رسانههای بیگانه روبهرو شد و با استناد به خبر مورد اشاره (بازهم مانند اینبار) جایگاه مجلس و مردمسالاری و اختیارات رئيس جمهور را به چالش کشیدند!
🔸رهبر معظم انقلاب -31 تیرماه امسال- در دیدار رئیس و نمایندگان مجلس شورای اسلامی پس از برشمردن ۱۲ ویژگی لازم برای وزیران، به وظیفه و رسالت مشترک رئيس جمهور و مجلس در انتخاب و تأیید وزیران اشاره کرده و گفتند:
«هم رئیسجمهور منتخب و هم مجلس باید این معیارها را رعایت کنند چرا که یک مسئولیت مشترک در انتخاب مسئولان کشور دارند».
🔻بنابراین اگر همانگونه که جناب پزشکیان ادعا کردهاند، تمامی وزرا با هماهنگی رهبر معظم انقلاب انتخاب شدهاند، به یقین حضرت ایشان بر نقش و رسالت مجلس در رای اعتماد و یا عدم اعتماد به وزیران پیشنهادی تاکید نمیورزیدند.
🔸جناب آقای پزشکیان، ادعای غیرواقعی دیروز جنابعالی همانگونه که قابل پیشبینی بود با استقبال گسترده دشمنان قسمخورده نظام روبهرو شده است و از آنجا که امروزه جنابعالی رئیسجمهور همه مردم و تابلوی تمامیت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران هستید، انتظار آن است که اظهارات مورد اشاره دیروز خود را تصحیح بفرمایید و راه را بر سوءاستفاده دشمنان سد کرده و آنان را مانند همیشه ناکام بگذارید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴🇮🇷
♦️ژوزه مورایس سرمربی تیم سپاهان، #عادل_فردوسیپور رو که قصد داشت در مورد کشور سیاهنمایی کنه با خاک یکسان کرد...👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴🇮🇷
💢 اطلاعات شخصی شما به چه کار هکرها میآید؟